Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sen de geçen haftaki kilonu ve boyunu yazmamışsın. geçen Perşembe tartılmadıysan bile, boyunu söylesen iyiydi :KK66:
Kilo verdiğinden endişe etme bence. Her zaman böyle gitmeyecek zaten. Üzülme :) İlerde veremiyorum diye üzülürsün.. Yani inşallah üzülmezsin de :KK66: Maşallah maşallaahhhh!! :nazar:

saol iyi dileklerin için delycim :) acemeliğime ver unutmuşum onları yazmayı :) boyum 164 geçen haftada 90 kg çekiyordum :KK70: .

Tebrikler kızlaaaar:KK9::KK9::nazar: Selamlar sevgiler hepinizeee...

$Çizelge - 28.03.2013.jpg

Bunlar da BMI'lerin anlamları:
$VKİ.JPG

Canım, arkadaşın atak falan yapmayacak, seyir de.. direk güçlendirmeden başlayacak.. ve hatta:

-günde 1 yerine 2 porsiyon meyve tüketecek
-tamamen yağsız yerine,az yağlı(%20) süt ve süt ürünleri tüketecek
-saf protein perşembelerini de uygulamayacak.

Bunlardan da önce mutlaka kitabını okumalı. Dukan kitabında bunları anlatıyor. Küçücük bir yanlış yapması sütünün azalmasına falan neden olursa, sonradan pişman olur. Mutlaka doktor kontrolünde yapmalı... Kitabı okursa, Dukan'ın önerdiği bir diyet gibi değil, sağlıklı beslenme şekli; ama yine de bunları yazdığım halde söylemeliyim ki, daha 40'ı yeni çıkmış bir bebeği varken, yediklerine biraz dikkat edip, senin dediğin gibi yürüyüş falan yapsa, bebiş sütten kesilince Dukan'a başlasa daha iyi olur bence.

Cok tesekkur ederim arkadasim:KK16:hep diyorum diyet yardimla destekle olacak is diye burda kalmak motivasyonumuzu arttiriyor.arkadasin icin sevgili simlanin direkt Pierre Dukan ile yapmis oldugu roportaji size aktariyorum..bu bilgi sanirim yeterli olacaktir canim..
Emziren annelere kilo verme aşamasında tavsiyeleriniz var mı?
Doğumdan sonra kilo vermek için asla acele edilmemeli. Ağır diyetler zaten hiçbir emziren anneye önerilmez. Hızlı kilo verildiğinde süte geçebilecek bazı toksik maddelerin bebeğe geçebileceğine dair araştırmalar mevcut. Emzirmek zaten ciddi kalori harcatan bir eylem. Sadece gereksiz besinleri (beyaz şeker, un, aşırı yağlı gıdalar, fazla meyve vb) çıkarıp dengeli beslenerek hem süt kalitesini artırmış hem de yavaş ama sabit kilo kaybetmiş oluyoruz. Dukanın da emziren annelere uyarlanmış bir uygulaması var kitapta.
Yani bebeginin sagligi icin sut verme doneminin gecmesini beklemek daha mantikli.kitapta onerilen sekilde zaten normal bir diyetisyenin onerecegi sekilde herseyden yemek ama azar azar yemek seklinde farkli bir sey yok canim...

çok teşekkür ederim cevaplar için.kendisine ilettim.:KK3::KK3:

Ay yok canım estağfurullah daha neler..

Listeye adını yazıyorum ya, adının sonundaki i'leri sayamadım dedim. Kafama göre biraz "i" koydum :) snowdrop da ona dedi "ben de sayamadım" diye.

Kapattım bildirimleriiiii!! :KK3:

hayyyy Allah yaaa tamam o ismi oglumdan esinlenerek yazmıştımmm hee heheee =)

Uzun bir aradan sonra merhaba,

Yaklaşık 3-4 haftadır forma giremedim. Hem şehir dışındaydım hemde kilom takıldı. Şimdi ufak bir hareket başladı çok şükür.. Dolayısıyla bildirimde yapamadım..

Umarım geç kalmamışımdır bildirim için..

Başlangıç tarihi : 03,.12.2012
Başlangıç kg : 103 kg
Hedef kg : 65-70 kg
Geçen hafta kg : 92 kg
Güncel kg : 91,4 kg
Bir hafta da giden : - 600 gr
Boy : 1,65 m
Gün sayısı : 118
Toplam giden : -11,600 kg

Sizce 118 günde giden kg azmı? Yoksa böyle yavaş gitmesi normal mi ?
Istersen yediklerini vi gözden gecir - belki duraklamaya sebeb birseyler vardir?

Merhaba Arkadaşlar..bende dukancıyım artık...7 günlük atak (3 kg) ve seyirin 6.günündeyim (1 kg).atak oldukça hareketli geçti ama seyir beni yıldırdı biraz.5+5 yapıyorum daha etkili ve hızlı olsun diye.yaza düğünümüz var temmuza kadar mutlaka zayıflamam lazım.şuan 103,6 kg.
İnşallah hep beraber sizin desteklerinizle zayıflayalım...bu arada dukana başlamadan da 3 kilo vermiştim.
1+1 de 5+5 kadar etkili.. Bence 1+1 e gec canim, cok rahat :KK16:

@Dely: Emegine saglik canim :KK19:

@dream_86: tebrikler, bu hafta en cok sen vermissin :KK52:
Haftaya ben olurum insallah :KK1::KK1:

Tebrikler kızlaaaar:KK9::KK9::nazar: Selamlar sevgiler hepinizeee...

Eki Görüntüle 670893

Bunlar da BMI'lerin anlamları:
Eki Görüntüle 670895

beni de bu listeye alabilmeniz için 1 hafta geçmesi mi gerekiyor.kendimi sizlerle beraber görmek,beraber yürümek hatta koşmak istiyorum..boyumu yazmamıştım boy 170 kilo 103,6 (utanç verici ama kendimi yazarak daha iyi motive edeceğimi düşünüyorum)normalde kilomu kendime bile itiraf edemezdim..

Istersen yediklerini vi gözden gecir - belki duraklamaya sebeb birseyler vardir?

1+1 de 5+5 kadar etkili.. Bence 1+1 e gec canim, cok rahat :KK16:

Biraz daha kilo verdikten sonra 1+1 e geçmeyi düşündüm ama umarım bu sırada çok fazla sıkılmam...bu kadar fazla kiloyu ancak veririm :)

KAÇ KİLO VERECEKSIN dunyazade..kaç kılosun boyun kaç ve hedefın nedır ? bunları değerlendırmek ve en önemlısı güçlendırmeye gelene kadar seyırde kaç kılo verecegıni görmek lazım canım..

Dukan 20 kilo vermemin yeterli olacağını söylüyor, bense 30 kilo vermek istiyorum. Boyum da 1.71-1.72. Haklısın, daha yeni vira Bismillah dedim, bekleyip seyir döneminde neler olacağına bakmak lazım :)

Ooofff dünyaları önüme verseler doymayacakmışım gibi hissettim resmen ama şükürki çukur ızgara balıkla tez zamanda doldu ayyy dibini göremeyecekmişim gibi geldi biran onlar pişerken ağzımın suyu aktı ya ciddi ciddi o derece yani... Ne çok acıkmışım ben bugün full ayaktaydım birazdan ev toplanacak ve yarının yüzme dersi için gerekli hazırlıklar yapılacak :KK50: ayyy evrene pozitif mesaj gönderiyorummm acımayacak acımayacak :KK52::KK52::KK52:

Bugün az protein günümdü heralde benim ama bozuldu ya düzen yine sapıttı ben az bişi salata yedim valla balık salata ve ayran vazgeçilmez üçlü gözümde neyse yarın proteinle çetele tutmaya başlarız yine...

Bu arada bu arada unutmadııııımmm DELY sen bizim herşeyimizsin... Böyle Rabbim kocaman misketler büyüklüğünde pırlantalar nasip etsin sana ellerin dert görmesin emiii.

kızlar bana fırında yapabileceğim içinde süttozu olmayan bir ekmek tarifi verebilirmisiniz lütfennnnnnnnnnnnn:26:

X