Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tebrikler kızlaaaar Selamlar sevgiler hepinizeee...

Bunlar da BMI'lerin anlamları:

çok teşekkür ederim cevaplar için.kendisine ilettim.

hayyyy Allah yaaa tamam o ismi oglumdan esinlenerek yazmıştımmm hee heheee =)

Istersen yediklerini vi gözden gecir - belki duraklamaya sebeb birseyler vardir?

1+1 de 5+5 kadar etkili.. Bence 1+1 e gec canim, cok rahat

@Dely: Emegine saglik canim

@dream_86: tebrikler, bu hafta en cok sen vermissin
Haftaya ben olurum insallah

Tebrikler kızlaaaar Selamlar sevgiler hepinizeee...

Eki Görüntüle 670893

Bunlar da BMI'lerin anlamları:
Eki Görüntüle 670895

beni de bu listeye alabilmeniz için 1 hafta geçmesi mi gerekiyor.kendimi sizlerle beraber görmek,beraber yürümek hatta koşmak istiyorum..boyumu yazmamıştım boy 170 kilo 103,6 (utanç verici ama kendimi yazarak daha iyi motive edeceğimi düşünüyorum)normalde kilomu kendime bile itiraf edemezdim..

Istersen yediklerini vi gözden gecir - belki duraklamaya sebeb birseyler vardir?

1+1 de 5+5 kadar etkili.. Bence 1+1 e gec canim, cok rahat

Biraz daha kilo verdikten sonra 1+1 e geçmeyi düşündüm ama umarım bu sırada çok fazla sıkılmam...bu kadar fazla kiloyu ancak veririm :)

Dukan 20 kilo vermemin yeterli olacağını söylüyor, bense 30 kilo vermek istiyorum. Boyum da 1.71-1.72. Haklısın, daha yeni vira Bismillah dedim, bekleyip seyir döneminde neler olacağına bakmak lazım :)

Ooofff dünyaları önüme verseler doymayacakmışım gibi hissettim resmen ama şükürki çukur ızgara balıkla tez zamanda doldu ayyy dibini göremeyecekmişim gibi geldi biran onlar pişerken ağzımın suyu aktı ya ciddi ciddi o derece yani... Ne çok acıkmışım ben bugün full ayaktaydım birazdan ev toplanacak ve yarının yüzme dersi için gerekli hazırlıklar yapılacak ayyy evrene pozitif mesaj gönderiyorummm acımayacak acımayacak

Bugün az protein günümdü heralde benim ama bozuldu ya düzen yine sapıttı ben az bişi salata yedim valla balık salata ve ayran vazgeçilmez üçlü gözümde neyse yarın proteinle çetele tutmaya başlarız yine...

Bu arada bu arada unutmadııııımmm DELY sen bizim herşeyimizsin... Böyle Rabbim kocaman misketler büyüklüğünde pırlantalar nasip etsin sana ellerin dert görmesin emiii.

kızlar bana fırında yapabileceğim içinde süttozu olmayan bir ekmek tarifi verebilirmisiniz lütfennnnnnnnnnnnn:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…