merhabalar kızlar bu haftayı hasta geçiriyorum giremedm nete allahtan ps günlerimdeyimde biraz yiyerek güç kazanıyorum ama kaçamaklarım oldu ufak ufak boğazım ağrıyor sesim kısık yanmasına dayanamadığım bir an tek çaremin bitki çayına karıştırdığım bal olmasından mütevellit bal tükettim..2 3 kaşıkta pilav ama napim çok halsizdim
Hoşgeldin rapunzel iyi kilo vermelerr
175 boy için dukan amca ideal kilo 64 mü dedi canım.. Bana biraz düşük geldi sanki de.. :26:
Deneyimli olduğun için testin nasıl yapılacağını biliyorsundur zaten.. Umarım bu sefer başarılı olursun ve hedefini tutturursun..
Birde bize neden bu kadar çok kilo aldığını anlatır mısın? Yani tamamen mi bıraktın, nasıl bir süreçten geçtin..
Deneyimli insanların bilgilerine her zaman ihtiyacımız var..
Bu arada tekrar hoş geldin ve sevgiler
Şöyleki yağ oranı gözüne fazla geliyorsa, sosları ağırsa, birde içerisindeki sebzelerde patates varsa yiyemezsin canım. Ama mesela soğandır biberdir böyle şeylerle sek yapılıyorsa ayrıcada yağ ve sos ilavesi falan yapılmıyorsa afiyet olsun şimdiden derim... Tabi protein gününde sadece et yersen sebzelerine dokunmazsan hatta sebze suyu bile olmasa daha iyi olur ama yinede mecbursan yenilebilir.kızlar selamm. benim bir sorum var sizlere iş yerimde yemekhanede diyet yemekler çıkıyormuş. çogunlukla et ve tavuk haşlama ama sanırım but, gogus değil ayrıca haşlanmış sebzeler çıkıyor ama içinde hafif yağ var sanki. bunlardan yersem sorun olurmu sizce. bugün p günümdeyim acil yanıt verirseniz sevinirim 12:30 da ineceğim yemege. sevgilerrrrr.
Ca im tesekkur ederim hosbulduk..evet Test yaptigimda ideal kilom 64.5 cikmisti.neden Kilo aldim asiri tatli,cikolata ve hamur yedim.7 ayda Bu kiloya ulastim..9 kiloyu 50 Gunde vermistim..hemde hic Spor yapmadan..simdi Sporda yapmayi da dusunuyorum.cok zorlanmadim.suyu Cok severim Ve yogurt cok tukettim.hic bir urunu ligth kullanmadim.tatli ihtiyacimda haftada 3_4 kutu light kola ictim..kendime guveniyorum hazirana kadar fistik olacagim..sen kendinden bahset birazda...
Şöyleki yağ oranı gözüne fazla geliyorsa, sosları ağırsa, birde içerisindeki sebzelerde patates varsa yiyemezsin canım. Ama mesela soğandır biberdir böyle şeylerle sek yapılıyorsa ayrıcada yağ ve sos ilavesi falan yapılmıyorsa afiyet olsun şimdiden derim... Tabi protein gününde sadece et yersen sebzelerine dokunmazsan hatta sebze suyu bile olmasa daha iyi olur ama yinede mecbursan yenilebilir.
Günaydın bayanlar, düzenli bir eksilme haftasındayım çok şükür ama bugün zorunlu olarak pasta yemek zorundayım. Kaçamak demiyorum bilinçli yapacağım bunu çünkü arada Paşam var. Yarın oğluşumun doğum günü efem 5 yaşında artık ve yarın doğum günü olduğunu bildiği için bugün teyzesiyle sürpriz bir toplantı yapmaya karar verdik. Uzun süredir doğum gününün hayalini kuruyor. Kutlama yapmak istemiyormuş ama hediyesini 1-2 ay önceden sipariş etti ve uzun süredir onu istediğinin sinyallerini acı bir şekilde veriyor. Normalde katiyen yemem ama paşamın bir kaç gün önce hem pastasının nasıl olmasını hem de hediyesinin alınmasını dikte ettiği gün efendi efendi attığı "anne sende yiyeceksin dimiiiii" bakışları altında o pastanın iştahla yenmesi farz oldu kızlar. Dukan amcamdan bugün akşamlık müsade istiyorum o yüzden. Bugün dünyamın şekillendiği günün, canım demenin manasını öğrendiğim günün beşinci yıldönümü. Gözler dolu, kalbim bi garip bekliyorum akşamı, sanırım iyice duygusala bağladım ben.
meraba
merhaba hoş geldin canım..Beni tanıdın mı
Hangoutta gözlüklü olmayan
hımm evet hatırladım canım. çok kalmadın ama .
tükan amca bahane ben sizinle tanışmaya geldimakşam eşim pc yi alıp götürdüğü için mecbur cepten giriyordum.. Ve birkaç kere oturumdan düştüm..
Lisacım yemeği yapmaya başladıktan sonra tekrar denedim gelmeyi ama kazene sesimi duyaramadım
Neyse artık bir dahaki sefere inşallah..
Dukan için de yapılacakmış sanırım böyle bir oturum.. :13:heyecanla bekliyorum.
Bu arada kızın çok tatlıydı allah bağışlasın..
Topiğimize de hoş geldin, pek dukanlık halin yok gibiydi ama yine de başlamak istersen yardımcı oluruz...
Sevgiler..
tükan amca bahane ben sizinle tanışmaya geldim
Allah sanada nasip etsin öyle tatlı bir yumurcak inşallah.
Lisa yaptı tart çok güzel oldu ,ellerine sağlık
bana müsaade sizde bol keyifli diyetler:79:
Merhabalar ;
Bende dukan diyeti yapamaya karar verdim umarım becerebilirim kitap siparişini verdim umarım bugün elimde olur.hafta sonuda malzemelerimi almak istiyorum ama tam liste yapamadım..Testimide yaptım 4 gün atak verdi tek sıkıntım çalışıyor olmam ve evde 2 tane kuzumun olması:) ayrı yemek olayı beni biraz korkutuyor şu halde bile hiç birşeye yetişemiyorum