- 13 Mayıs 2008
- 952
- 9
- 38
eger cızelgenız dogru gıdıyorsa ben pek beceremıyorum da bu cızelge olayını 10 kılo vermıssınız ne kadar surede verdınız benımde 6 temmuz da dugunum var o zamana kadar en az 10 kılo vermem lazım
canım ben kasım ayında başlamıştım ve 1 ay yaptım 8 kg verdim 89 kg düştüm sonra bıraktım .şimdi ise tekrar başladım 7. günüm 3.atak günü tartıldığımda 1.400 gr verdiğimi gördüm,yani şu anki çizelgedeki kilo,bakalım yarın ne olacak yarın tartı günü:18::18::18:
Mesajını beğendim de hastalık nasıl beğenilir diye birde tereddütte kaldım. Canım hastayken biraz c vitamini almaya çalış derim hazır sebze günündeymişsin bol bol yeşil biber tüket, bir tanede kivi yiyebilirsin mesela, boğazın ağrıyorsa çaylarının içine zencefil ve zerdeçal karıştır iç biraz acı oluyor ama bu boğaz ağrısı ve tıkanıklığına iyi gelir. Geçmiş olsun. Birde tavuk suyu çorba yapsan kendine sıcak sıcak içsen şöyle ekmeğinle ne güzel olur dimi hadi bir gayret
canım seni hatırlar gibiyim sende çok iyi başlamıştın hızlı kilo veriyordun ,hatta sana yazmıştım kilolarımız aynı diye,bravo sana ne güzel vermişsin ben hala 87 lerde dolaşıyorum,ama bu sefer soonn,seni ve azmini kutluyorum