- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
Yarında kaldığım yerden aynen devam bir aydan az kaldı bakalım tekrar hedefi düşürmezsemmmm
kimse yardımcı olmak istemiyor mu cetvel konusunda ya(((((
Kızlaaaaarr günaydınnn
63.1 e takıldım bi 62 yi görsem diye diye diyeee bugün 62.3 gördüm
tartılamadığım sürede duraklamayı kırmışım oh beeaa
oğluşunun doğum günü kutlu olsunnn. ayyy canımsın ablam. duygusala bağlama hemen. daha bunun üniversitesi var askerliği var evliliği var. o zamanlara sakla duygusallığı olur mu?Günaydın bayanlar, düzenli bir eksilme haftasındayım çok şükür ama bugün zorunlu olarak pasta yemek zorundayım. Kaçamak demiyorum bilinçli yapacağım bunu çünkü arada Paşam var. Yarın oğluşumun doğum günü efem 5 yaşında artık ve yarın doğum günü olduğunu bildiği için bugün teyzesiyle sürpriz bir toplantı yapmaya karar verdik. Uzun süredir doğum gününün hayalini kuruyor. Kutlama yapmak istemiyormuş ama hediyesini 1-2 ay önceden sipariş etti ve uzun süredir onu istediğinin sinyallerini acı bir şekilde veriyor. Normalde katiyen yemem ama paşamın bir kaç gün önce hem pastasının nasıl olmasını hem de hediyesinin alınmasını dikte ettiği gün efendi efendi attığı "anne sende yiyeceksin dimiiiii" bakışları altında o pastanın iştahla yenmesi farz oldu kızlar. Dukan amcamdan bugün akşamlık müsade istiyorum o yüzden. Bugün dünyamın şekillendiği günün, canım demenin manasını öğrendiğim günün beşinci yıldönümü. Gözler dolu, kalbim bi garip bekliyorum akşamı, sanırım iyice duygusala bağladım ben.
Çok sevinirim senin adına.. Umarım hedeflerine bu sefer ulaşırsın.. :13:
Ben toplamda 12 kilo verdim ancak yaklaşık 1.5, 2 aydır çok çok yavaş ilerliyorum..
Daha çok 2 ileri 1 geri diyebilirz..
Birinci sebep kilo verince şımardım.. İltifatlar ve beni görüp dukana başlayanların sayısı 5-6 kişiyi bulunca iyice gevşedim..
Bu dönemde ben de light ürünleri bırakıp peynir vs. leri yağlı yedim ve sınırlı izinlileri de her gün bolca kullandım...
Biri eşimin yaşgününde olmak üzere 1 çatal, 1 çatal kaçamaklarım da oldu..
Ben böyle yaptıkça üstesinden gelemediğim tatlı krizlerine tutldum ve tatlandırıcıyı sonuna kadar kullandım..
Ve sonuç olarak hala vermem gereken 5-6 kilo bulunuyor ama artık yaza da çok çok az kaldı..
Neyse ben de pes etmek yerine silkelenerek sınırlıları kesmeye ve tekrar extra yağsız ürünlere dönmeye karar verdim..
Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek..
Hepimize başarılarrr..
dukan amcanın bana dur dediği kilodasınselam herkeseee
bu sabah itibariyle 59,5 u gördüm mutluyummm
nasılsınız bakalım?
azimli hatunnnTomurcuk canım öncelikle hoş geldin;
Ve Allah bağışlasın çocuklarını da.. Çalışan ve 1 çocuğu olan bir anne olarak sana bu diyetin çok da kolay ve ucuz olmadığını söylemem lazım.. Ama imkansız değil tabiki...
Kendi yaptıklarımdan örnek verecek olursam..
Kendime yaptığım yemeklerin yanına eşim ve oğlum için salata ve/veya makarna/pilav ekleyerek öğünleri kurtarıyoruz..
Ve tüm yemeklerimi 1 gece önceden mutlaka hazırlıyorum.. Salata içinde sofrayı hazırlarken hemen yapılabilecek basit şeyler seçiyorum..
PS günleri pek sorun olmuyor ama SP günlerinde evet biraz sıkıntı oluyor.. Ama onu da şöyle çözüyorum.. Bir gün önce yapacağım yemeği biraz fazla hazırlıyorum ki ertesi güne sebzeli birşeyler kalsın diye..
Ekmeklerimi ve keklerimi pazar gününden hazırlayıp buzdolabına yada bir kısmını buzluğa atıyorum..
Bunlar dışında hemen her akşam yemek yapmak biraz yorucu olabiliyor ve 8'de evde olan biri olarak 10 dan önce de malesef oturamıyorum.. Yine de değer mi dersen bence hepsine değer
scholarppty teşekkürler arkadaşım ilgin için ya aslında pes etmem çünkü bıktım bu kilodan zaman zaman çok karar verip pes ettiğim olmuştur ama bu defa çok başka işin içinde acukk inatta var:2::2::2: azimliyim vericem ama karatayda zeytin ve kuru yemişler serbest ya ben çok seviyorum onları acaba dedirtiyor işte bu istek bana bazen:))
gurbet boyle durakladigin zamanlar beyaz uygulamasina gec .gunluk 2 yumurta yiyorsan 3 yumurtanin sadece beyazini ye tavugun gogus etini ye, tuzu azalt.yediklerinin miktarini da 1 tik azalt daha cok su ic .en onemlisi aksam 6 dan sonra asla birsey yeme safece cok acikirsan biraz sut icebilirsin.izinlilerden uzak dur .bunu . Ve sebze gununde sebzeyi cok kacirma protein gununden baslamak uzere 3 gun yap.kilon eksiye dusecektiryaa telefondanda bakamıyorum ne olcak benim bu halim. siteyi ne zaman açsam telefon isyan edip kapanıyor. burdan uzak kalıncada diyetten uzak kalıyor gibiyim.
kimse yardımcı olmak istemiyor mu cetvel konusunda ya(((((
Bu linklerde kilo cetvelini nasıl yapacağın ve foruma ekleyeceğin detaylı bir şekilde anlatılmış, sana yardımcı olacaktır :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
winnie ne zaman başlamıştın dukana? (daha önce sormuş olabilirim hatırlamıyorum)
azimli hatunnn
kızlar slmmm bende pazartesi başladım bugün 3. günüm ama halen kilo kaybı yok atak evresindeyim anlayacağınızyeni doğum yaptım 6 ay oldu bir türlü veremiyorum şu kiloları offf inşl işe yarar bakalım
xhemen yardımcı oluyorumm :)
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... bu siteye gir.
Weight Loss u seç
çıkan sayfada alt zemini seçmek için. 1 den 18 e kadar sayfa var tek tek girip bakabilirsin. zemini seçmek için yanında ki kutucuğu işaretle next de. imleci seçmeye geldikkk.. aynı şeyi onun içinde yap. sonra next de
Choose a Password/Pin: buraya mutlaka şifre girmen gerekiyor. her seferinde kafadan atsanda olur. çok önemli değil.
altında ki seçeneğe dokunmuyoruz.
bi altında yazan track bölümünde weight i seç
Weight Measurements yazan yere geldikk..
Weight Units: olan yer kilograms seçilecek
your target weight: hedef kilon
your starting weight: başlangıç kilo
your current weight: güncel kilon
weight date başlangıç tarihin
Waist Measurements burayı es geçelim. yapmasakta olur.
Body Mass Index (BMI) - Optional yere geldikk
height units olan yeri metric SI seçiyoruz. boyumuzu giriyoruz.
next dedikten sonra,cetvelimiz çıkıyor. üstünde sağ tıklayıp,özelliklere girip orda ki linki kopyalıyoruz. profilimize girip cetvel yazan yerede linkini yapıştırıyoruzz..
umarım geç kalkamışımdır
tatlım kuzunu allah bağışlasınne keyiflidir senle oynadıkça...çizelgene baktım bayağı kilo vermişin ne kadar zamanda verdin kaçamakların felan oldumu???
çoğunluk diyette zorlandığından bahsetmiş, demek yalnız değilim.... seyire geçtiğimden beri +lardayım.... çok moral bozucu doğrusu... artıı tavuk görünce kaçacam az kaldı..... gel gör ki bir sürü malzeme aldım malzemelerin hatrına diyete devam edicem umarım dukan amca haklı çıkar....
bu günkü menüm
sabah : 2 haşlama yumurta
ara: hakkım kadar kepekle yapılmış dukan keki
öğle :3 tavuk baget
Ara : 1 kase yoğurt bol kırmızı biberli...
akşam : 2 tavuk baget
Selam kızlar;
Bu aralar işlerim çok yoğun, o yüzden yazma fırsatı bulamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Mersin'e gittim haftasonu. (Donbul abla senin yerine de soludum havasını bol bol, biz de Tarsus'luyuz bu arada.) Annem beni kapıda görünce şok oldu, herhalde en az 10 kez ay inanmıyorum ay inanmıyorum deyip durdu. Herşey çok güzeldi kızlar, ama ben bayağı bi kaçamak yaptımTatlıyı çok seven ben kerebiç, cezerye ve taş kadayıfına dayandım da, kısır ve yaprak sarmasına dayanamadım Pazartesi akşamı döndüğümde 63 ten 64,4 e fırlamıştım, çok şükür ki bugün 63,2 ye geri düşmüşüm. 1 haftalık emeğim boşa gitti ama. Diyen doğru demiş: " Kaçamak öldürmez, süründürür"
Bu arada doktora gittim kızlar, bebek için. Klomen kullanmıştım, 2 tane güzel yumurtam olmuş. Gece de çatlatma iğnesi yaptırdım. Merakla bekliyorum bu ayki reglimi :18: Dua edin kızlar, bi an önce bebişim olsun
Bildirimde görüşürüz, hoşçakalın ...
kızlar slmmm bende pazartesi başladım bugün 3. günüm ama halen kilo kaybı yok atak evresindeyim anlayacağınızyeni doğum yaptım 6 ay oldu bir türlü veremiyorum şu kiloları offf inşl işe yarar bakalım