Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yarında kaldığım yerden aynen devam bir aydan az kaldı bakalım tekrar hedefi düşürmezsemmmm

Yeter düşürme o hedefi yeter kızzz yeter.. Çatlıcam valla çat diye Yağ kalmadı vücudunda zaten..

Süper görünüyorsun; kabana sığdın da bollaştı bile üstünde.. Sonra istediğin elbiseyi alıp düğünlerde de salınacaksın ohh..

Ama eminim sen güçlendirmeyi de çok sıkı yapıp orada da kilo vereceksin canım arkadaşımm ..

Son düzenleme:
çoğunluk diyette zorlandığından bahsetmiş, demek yalnız değilim.... seyire geçtiğimden beri +lardayım.... çok moral bozucu doğrusu... artıı tavuk görünce kaçacam az kaldı..... gel gör ki bir sürü malzeme aldım malzemelerin hatrına diyete devam edicem umarım dukan amca haklı çıkar....

bu günkü menüm

sabah : 2 haşlama yumurta

ara: hakkım kadar kepekle yapılmış dukan keki

öğle :3 tavuk baget

Ara : 1 kase yoğurt bol kırmızı biberli...

akşam : 2 tavuk baget

Son düzenleme:
merhaba hanımlarr.. bugün çok tembelim. geç kalktım. kahvaltımı geç yaptım. daha 500 ml suyumu bitirmedim bilee.. nar şerbeti yaptım yarına bomba girişi yapayım diye sporumuda yapıcam birazdan.

regli olduğumdan dolayı tatlı isteğim çıkıyor arada sırada. teslim olmadım henüz canım tatlı isteyince. spor salonunda mekik çekerken ki yusuf yusuf hallerim geliyor aklıma

Kızlaaaaarr günaydınnn
63.1 e takıldım bi 62 yi görsem diye diye diyeee bugün 62.3 gördüm
tartılamadığım sürede duraklamayı kırmışım oh beeaa

mükemmelsin harikasın benimde duraklama kilom 64 olacak eminim. bari kolay atlatabilsem:18:

oğluşunun doğum günü kutlu olsunnn. ayyy canımsın ablam. duygusala bağlama hemen. daha bunun üniversitesi var askerliği var evliliği var. o zamanlara sakla duygusallığı olur mu?

winnie ne zaman başlamıştın dukana? (daha önce sormuş olabilirim hatırlamıyorum)

selam herkeseee
bu sabah itibariyle 59,5 u gördüm mutluyummm

nasılsınız bakalım?
dukan amcanın bana dur dediği kilodasın umarım bende görürüm 59 u . tembelim bugün o yüzden pek iyi hissetmiyorum. sen nasılsın?
azimli hatunnn

halley. çalıştığım yerdede karatay yapan var. ancak o diyetin kilo verdirme değilde sağlıklı yaşam biçimini öğretmeyi güden bi diyet olduğunu söyledi. katılıyorum bariz belli de. kadın o kadar dikkat etmesine rağmen veremiyor:44:

dukan sana zorlu gelmiyor bence. senin canın fındık fıstık istiyor :))

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa telefondanda bakamıyorum ne olcak benim bu halim. siteyi ne zaman açsam telefon isyan edip kapanıyor. burdan uzak kalıncada diyetten uzak kalıyor gibiyim.
gurbet boyle durakladigin zamanlar beyaz uygulamasina gec .gunluk 2 yumurta yiyorsan 3 yumurtanin sadece beyazini ye tavugun gogus etini ye, tuzu azalt.yediklerinin miktarini da 1 tik azalt daha cok su ic .en onemlisi aksam 6 dan sonra asla birsey yeme safece cok acikirsan biraz sut icebilirsin.izinlilerden uzak dur .bunu . Ve sebze gununde sebzeyi cok kacirma protein gununden baslamak uzere 3 gun yap.kilon eksiye dusecektir

Selam kızlar;

Bu aralar işlerim çok yoğun, o yüzden yazma fırsatı bulamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Mersin'e gittim haftasonu. (Donbul abla senin yerine de soludum havasını bol bol, biz de Tarsus'luyuz bu arada.) Annem beni kapıda görünce şok oldu, herhalde en az 10 kez ay inanmıyorum ay inanmıyorum deyip durdu. Herşey çok güzeldi kızlar, ama ben bayağı bi kaçamak yaptım Tatlıyı çok seven ben kerebiç, cezerye ve taş kadayıfına dayandım da, kısır ve yaprak sarmasına dayanamadım Pazartesi akşamı döndüğümde 63 ten 64,4 e fırlamıştım, çok şükür ki bugün 63,2 ye geri düşmüşüm. 1 haftalık emeğim boşa gitti ama. Diyen doğru demiş: " Kaçamak öldürmez, süründürür"

Bu arada doktora gittim kızlar, bebek için. Klomen kullanmıştım, 2 tane güzel yumurtam olmuş. Gece de çatlatma iğnesi yaptırdım. Merakla bekliyorum bu ayki reglimi :18: Dua edin kızlar, bi an önce bebişim olsun

Bildirimde görüşürüz, hoşçakalın ...

kimse yardımcı olmak istemiyor mu cetvel konusunda ya(((((

hemen yardımcı oluyorumm :)

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... bu siteye gir.

Weight Loss u seç

çıkan sayfada alt zemini seçmek için. 1 den 18 e kadar sayfa var tek tek girip bakabilirsin. zemini seçmek için yanında ki kutucuğu işaretle next de. imleci seçmeye geldikkk.. aynı şeyi onun içinde yap. sonra next de

Choose a Password/Pin: buraya mutlaka şifre girmen gerekiyor. her seferinde kafadan atsanda olur. çok önemli değil.
altında ki seçeneğe dokunmuyoruz.

bi altında yazan track bölümünde weight i seç

Weight Measurements yazan yere geldikk..
Weight Units: olan yer kilograms seçilecek
your target weight: hedef kilon
your starting weight: başlangıç kilo
your current weight: güncel kilon
weight date başlangıç tarihin

Waist Measurements burayı es geçelim. yapmasakta olur.

Body Mass Index (BMI) - Optional yere geldikk
height units olan yeri metric SI seçiyoruz. boyumuzu giriyoruz.
next dedikten sonra,cetvelimiz çıkıyor. üstünde sağ tıklayıp,özelliklere girip orda ki linki kopyalıyoruz. profilimize girip cetvel yazan yerede linkini yapıştırıyoruzz..

umarım geç kalkamışımdır

Dukanda zorlanan Arkadaslar.karataya gecmek isteyenler.karatayda dukan kadar hizli kilo veremiyorsunuz.az daha sabredin kilolari verin butun evreleri tamamlayin.kilonuzu korumak ve saglikli beslenmek icin karataya gecin.karatayda yemeklerin porsiyonunu az tutarsaniz ancak kilo verebilirsiniz.ben denedim ama dukandaki kadar sabit kalamadim.bugun seyirde 11. Gunum toplamda 2.700gr verdim .haydi dayanin .1O ay yiyip 2ayda inceleceksiniz.ne var bunda ayol.ye ye nereye kadar canimizin cektikleri hic yemedigimiz seylermi allah askina.dukana devam

kızlar slmmm bende pazartesi başladım bugün 3. günüm ama halen kilo kaybı yok atak evresindeyim anlayacağınız yeni doğum yaptım 6 ay oldu bir türlü veremiyorum şu kiloları offf inşl işe yarar bakalım

kızlar slmmm bende pazartesi başladım bugün 3. günüm ama halen kilo kaybı yok atak evresindeyim anlayacağınız yeni doğum yaptım 6 ay oldu bir türlü veremiyorum şu kiloları offf inşl işe yarar bakalım

çok tesekkür ederim canım ilgin için.. gerçi benim cetvel çok kötü ama belki motive olurum herkes görücek diye .yeni doğum yaptım evlendiğimden beri aldıklarımla 35 kilo fazlam var çoook mutsuzum((((((

winnie ne zaman başlamıştın dukana? (daha önce sormuş olabilirim hatırlamıyorum)

azimli hatunnn

Dukana Kasımın 14 ünde başladım canım.. Ve evet ne kadar zor olsa da azmettim vereceğim..
Sabahtan akşama kadar işte oturuyormak ve çok geç akşam yemeği yemekte beni yavaşlatan şeyler..

Birde bizim ofis sırf erkek ve sürekli tatlıymış pastaymış eksik olmuyor :18:
Daha bugün winnieeeee diye seslenip, seslenip tatlı yemem için ısrar ettiler..
Abartmıyorum 4-5 kere ayrı ayrı sordu hepsi.. Yeter artık zayıflama lafları da gırla zaten..
Ama azimliyim bu duraklamayı kırıp 60'ı yakalayacağım artık başka yolu yok..

hayırlı olsun bebeğin benimde 4 aylık var:)))) şimdi bende fazlalıklarımı vermeye çalışıyorum senin kaç kilo fazlan var ?benim durum rezalette;((

x

çok teşekkür ederim hemen yapıcam şimdi))

ıyı aksamlar kızlar yarın sabah ıtıbarı ıle 2 gunluk atak evreme baslıycam ne zmandır aklımda ama ılk kez bu kadar kararlıyım eger aranıza benıde alırsanız sevırım bırde destegınıze ıhtıyacım var zıra artık kılo almak benı cok uzuyo oysakı 65 kg edım bı anda 73 e cıktım buda psıkolojımı bozdu

tatlım kuzunu allah bağışlasın ne keyiflidir senle oynadıkça...çizelgene baktım bayağı kilo vermişin ne kadar zamanda verdin kaçamakların felan oldumu???

teşekkür ederim,Allah herkesin çocuğunu bağışlasın,isteyenlerede nasip etsin inşallah.. Aralık ayının başında başladım canım ben.toplamda 3 kaçamağım oldu ama 2si tadımlık şeklindeydi...

canım benim yediklerin sanki çok az gibi geldi...

öncelikle afiyet olsun diyeyim... olur o kadar,anacığının yanına gitmişsin,yaptığı yemeklerden yemişsin,özlem gidermişsin...
bu 15 gün geçmez artık... çok iyi bilirim o bekleyişi.. umarım biranönce hamile kalrsın canım benim

ben de Ağustosta doğum yaptım.ama emziriyorsan güçlendirmeden başlaman gerek bebişin için.yok emzirmiyorsan daha doğrusu emziremiyorsan-ki her anne bebeğini emzirmek ister,en gıcık aldığım soru niye emzirmiyorsun? sanki keyfimizden süt olmadı... -hoşgeldin:))

Dukanla ilgili blogları gördükçe gaza geldim kardeşime dedim benim için açacak bir tane artık daha bir motive olurum

selamlar kızlar bi kaç gündür sadece yazılanları okuyorum anca yetişiyor ama bugün sizinle birşeyler paylaşmak istedim herkese anlatıyorum ayyyyyyy çok sevinçliyim bugün veli toplantım vardı artık herkes biliyor diyette olduğumu :44:hocam ne güzel kilo vermişsiniz süzülmüşsünüz dediler çok mutlu oldumdaha önce bi teyze geldi sınıfıma hoca eyisen hoşsen dedi iyiyim teyze dedim sağlığın yerindedir?he yerindedir hoca sen çok zayıflamıssın konuşma bu şekilde bitti yaaa buna ayrıca bi sevinmiştim artık farkediliyor kilo verdiğimmmm Birde bugün netten sipariş ettiğim 42 beden gömlegim geldi veeeee bana bol geldiii başka zaman olsa bir sürü sayar dökerdim ama bugün resmen havaya uçtum hatta ve hatta oynadım ama utanarak söylüyorum mecbur kaldım ve velimin davet ettiği öğle yemeğinde iki küçük dilim börek yedim ama dururmuyum hemencik cezalandırdım kendimi bugün başka birşey yok bana biraz önce bir bardak ayran içtim sadece ve bir dilim domates yedim :26: canım çok çok tatlı çekiyor tatlısız yapamayn biri olarak ama bugün diyetimde 25. günüm daha bir kere dukan helvası yapıp bir bardak ligh kola içtim bir ısırıkta kek çok inançlıyım düğünümde kuğu gibi süzüleceğim kilolarda gidiyor artık ama tartım dijital olmadığı için tam olarak kaç gram verdim göremiyorum ama yavaş yavaş ibre geri çekiliyor YAŞASIN DUKAN,YAŞASIN DUKANNN ayyyy çok konuşmusum kusuruma bakmayın gari mutluluğumu paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…