Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hermesetas dediğin gibi Türkiye'de de varmış. Ben de diyete yeni başlamış olsam da tatlıların hayalini kuruyorum :) Biraz daha dişimi sıkayım o vakit, şu atak evresini mümkün olduğunca tatlı yemeden atlatayım, çok zorda kalırsam bir tane tatlı hakkı tanırım kendime. Teşekkür ederim Lisabella, bilgi ve deneyimlerinle bize çok yardımcı oluyorsun.

canım arkadaşım öyledir,çırpınır durur herkez mutlu olsun zayıflsın diye:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kizlar bi sey sorcam

"Malzemeler:
6 yk yulaf kepegi - olmazsa olmazimiz
Bir yumurta
5 yk süttozu
Bir cay bardagina yakin süt (yagsiz olmasini söylememe gerek ok dimi )
Bir dolu cay kasigi mahlep
Bir dolu cay kasigi kuru maya
Birbuck cay kasigi kabartmatozu
Bir cay kasigi tatlandirici
Biraz tuz

Karistirin, firina verin.. 25 dakikada hazir"

cok guzel oldu dediginiz sandvic ekmegi tarifi bu muydu?benimkisi hic guzel olmadi, 175 derece onceden isitilmis firinda 25 dakika pisirdim, minik muffin kek kaliplarinda, tas gibi oldu, kagida bile yapisti, hic de hayalimdeki gibi sandvic ekmegi olmadi :KK43:
mahlepim yoktu evde mahlep olmadigi icin olmus olabilir mi? ya da maya akledikten sonra 1 saat filan dinlencek miydi, benimki 10 dakika anca dinlenmistir????
Bir saat felan dinlenmeyecek canim, ben en fazla 10 dk bekletmisimdir. Tarifteki pisme süresi bir kaliba göreydi, Sanirim muffin kaliplarina koydugun icin, pisme süresi fazla geldi.. Belki 10 dk yeterdi? Üzeri kizardiginda cikarsaydin keske.

2 litre suyumu tamamlamaya çalışıyorum. birazdan shazilitür kahvesi içeceğim:KK14:

bu arada dondurulmuş midye et ve adı aklıma gelmeyen bişi vardı. böyle nasıl tarif edeyim solucan gibi duran bişi:KK53: kalamardan sonra akla gelen ilk şey neydi adıı??? neyse. bu ikisinden almayı düşünüyorum. esra abla başta olmak üzeree (ki tarifleri mükemmel) diğer ablalarımdan tarif bekliyorumm..

Selam catlak_kemmik bahsettiğin karides mi?

reglin etkisindeyim. muhallebi yapsam mı ki :KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleyen: Moderatör:
wuu paris hayallerimdeki kadar güzel mi :)
Paris,guzel sehir canim ben cook seviyorum.Umarim birgun hayallerindeki sehri gorme firsati bulursun :KK19::KK19:

Lisabella bisey sorabilirmiyim, bende isvicrede yasiyorum migrosta leger ürünleri var puding falan sekersiz onlardan aliyorum ben tatli ihtiyacimi karsilamak icin sen denedinmi hic
canim pariste migros yok ben genelde monoprix den aliyorum.ama hic pudinglerden falan denemedim.istersen alabilirsin sen ama karbonhidrat ve yag icerigine dikkat et lutfen.aslinda leger diye gecen cogu urun uygun olmayabiliyor icerigine iyi bakmak gerekiyor..puding falan evde yapmayi denesen hem kurallara uygun yapmis olursun hemde tatli krizini giderirsin.:KK19:
Stevia çay ve kahvede, pişirilmeyen/ fırınlanmayan tatlılarda kullanılabiliyor sanırım. Stevia ile kek yapan arkadaşlar tadının pek hoş olmadığını, Stevia'nın acımsı bir tat verdiğini söylediler. Sıvı tatlandırıcı derken Stevia'yı mı kastettin? Migros'ta Alman menşeli Huxol marka sıvı bir tatlandırıcı da gördüm. Hangi tatlandırıcıyı kullandığını öğrenebilir miyim? Merak ettim :)
Alinti yaptim ama asagida gormussun :KK34:
iyi akşamlar bende bugün başladım hayırlısıyla 10 kilo vericem inşallah 4 gün atak yapıcam bugün yediklerim
sabah 2 yumurta ile omlet light beyaz peynir ve 1 dilim dukan ekmeği tatlandırıcılı çay öğlen 7 köfte yoğurt diet kola akşam 2 parca biftek yoğurt 1,5-2 lt yakın su içtim nasıl sizce ??

hosgeldin ve hayirli olsun canim..birsey sorabilirmiyim?4 gun atagi dukanin sitesinden yaptigin test sonucuylami karar verdin.kitabi okuyorsundur sanirim?Menun uygun canim...

bu arada dondurulmuş midye et ve adı aklıma gelmeyen bişi vardı. böyle nasıl tarif edeyim solucan gibi duran bişi:KK53: kalamardan sonra akla gelen ilk şey neydi adıı??? neyse. bu ikisinden almayı düşünüyorum. esra abla başta olmak üzeree (ki tarifleri mükemmel) diğer ablalarımdan tarif bekliyorumm..
Karidesti sanirim hatirlayamadigin ama cevaplamislar :KK19:
Hermesetas dediğin gibi Türkiye'de de varmış. Ben de diyete yeni başlamış olsam da tatlıların hayalini kuruyorum :) Biraz daha dişimi sıkayım o vakit, şu atak evresini mümkün olduğunca tatlı yemeden atlatayım, çok zorda kalırsam bir tane tatlı hakkı tanırım kendime. Teşekkür ederim Lisabella, bilgi ve deneyimlerinle bize çok yardımcı oluyorsun.
Canim,rica ederim ne demek yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana :KK19:
canım arkadaşım öyledir,çırpınır durur herkez mutlu olsun zayıflsın diye:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Caniimsin ya:KK19::KK19::KK19:gercekten zayiflamak isteyen herkesin kolayca zayiflamasini istiyorum..ne yaptin canim nasil gidiyor diyet ?unutma bu kez basaracaksin ,basarmalisin baska sansin yok..

Dr. Otkerin şekersiz muhallebisi varmış. tatlandırıcını kendşn katıyorsun acep bu bize uyar mı

canım ben birkaçkez yapmıştım.ama sadesini yaptım.dört kaseye paylaştırıp günlük 1 kase yemiştim.ben de herhangi bir olumsuzluk yaratmadı.içinde mısır nişastası var zaten.diğerlerinin oranları yüksekti diye hatırlıyorum.bayağı incelemiştim markette alırken.ben dukandan sonra marketlere tek ve evden uzak gitmeye başladım:KK51: yanımda biri olunca dayanamıyor sıkılıyor çünkü herşeyin içindekileri tek tek okuduğum için:KK52: birgün incelerken apartmandan bir komşunun da durup bana öyleyece baktığını gördüm :KK53::KK24:

hohoooyy :KK52:hadi bakalım buğdaycım..Rabbım güçlendırmen içinde yol açıklıgı versın...az kaldı beyaa:KK52:

evet zemmufum az kaldı... desteğin,moyivasyonun,tavsiyelerin sayesinde az kaldı..:KK19:

tickerimdeki hedefi değiştirmiyorum şimdilik... 55'e ulaşınca düşüreceğim:KK51:

cvbın için teşekkürler aslında sitede 3 gündü yanlış hatırlamıyorsam ama ben işi sağlama alayım dedim :) kitabıda aldım sürekli dönüp dönüp okuyorum akşam biraz acıktım birazdan kahvaltı edicem bakalım bugün inşallah iyi geçer birde tansiyon düşüklüğünde ne yapabilrim bazen baş dönmesi oluyo halsizlik oluyo soda limonmu içsem ?

Caniimsin ya:KK19::KK19::KK19:gercekten zayiflamak isteyen herkesin kolayca zayiflamasini istiyorum..ne yaptin canim nasil gidiyor diyet ?unutma bu kez basaracaksin ,basarmalisin baska sansin yok..

iyi gidiyor hayatım ,bugün atak bitti sebze günüm şu an kahvaltı yapıyorum menüm şöyle

pırasalı bol acılı omlet :KK9:

1 kaşık domatesli sos kendim yapmıştım yazın
1 kaşık lor peyniri
1 kupa çay

nasıl :KK17:

evet arkadaşım dediğin gibi başka şansım yok pazartesi oğlumun doğumgünü var okulda 1.2 kg daha versem daha sonrada 10 gün kadar sonra bir davet var,vede haziranda kardeşimin düğünü var,ama en başta ben varım özgvenimi kazanmalıyım zayıflama yönünde :21::21:

Günaydın arkadaşlar benım 5 gun atak devrem bıttı p+sp e basladım ama bır sorun var hiç acıkmıyorum ve sebze yeme ihtiyacı duymuyorum sebze yemeyıp hep atak yapsam olmaz mı :) bu arada cok guzel zayıflıyorum 20.3.2013 de 81 kılo ıdım 25.03.2013 de 79 kılo oldum çok şükür bugun 78 i gördüm :) hergun sizlerin yorumlarını okuyorum ama yazamıyorum cevap iş yogunlugundan ama yorumlarınız benım azmıme azim katıyor ıyıkı sızlerle bu formda buluştum :)) hepınıze bol bol ve saglıklı zayıflamalar :))

evet arkadaşım dediğin gibi başka şansım yok pazartesi oğlumun doğumgünü var okulda 1.2 kg daha versem daha sonrada 10 gün kadar sonra bir davet var,vede haziranda kardeşimin düğünü var,ama en başta ben varım özgvenimi kazanmalıyım zayıflama yönünde :21::21:

eger cızelgenız dogru gıdıyorsa ben pek beceremıyorum da bu cızelge olayını 10 kılo vermıssınız ne kadar surede verdınız benımde 6 temmuz da dugunum var o zamana kadar en az 10 kılo vermem lazım :KK43:

Günaydın arkadaşlar benım 5 gun atak devrem bıttı p+sp e basladım ama bır sorun var hiç acıkmıyorum ve sebze yeme ihtiyacı duymuyorum sebze yemeyıp hep atak yapsam olmaz mı :) bu arada cok guzel zayıflıyorum 20.3.2013 de 81 kılo ıdım 25.03.2013 de 79 kılo oldum çok şükür bugun 78 i gördüm :) hergun sizlerin yorumlarını okuyorum ama yazamıyorum cevap iş yogunlugundan ama yorumlarınız benım azmıme azim katıyor ıyıkı sızlerle bu formda buluştum :)) hepınıze bol bol ve saglıklı zayıflamalar :))

çok iyi gitmiş canım asıl şimdi başlıyor maratonumuz,hep atak olmaz,böbreklerini yorar ,atak vucuttaki ödemi atarak hızlı bir şekilde bize kg verdirdi bizi motive etti,asıl bundan sonraki dönem önemli,sebzeni ye muhakkak,sağlık sorunlarıyla karşılaşmanı istemem,bendede oluyor arada iştahsızlık ama yemeye çalışıyorum,vitamin kullanabilirsin:KK9:

Gunaydin arkadaslar...Ben eski bir dukanciyim..gecen yil 9 Kilo vermistim.ideal kiloma 3 Kilo kalmisti Ve o 3 kiloyu nerdeyse aylarca veremedim.ideal kilom 64 Bu arada.Ve biraktim diyeti sonuc ne oldu Tam tamina 15 Kilo aldim..su an 83 Kilo oldum.asiri tatli tukettim malesef..Ve bugun sahalara geri donuyorum.boyum 1 75..hedefim 65 sonra 60....

Gunaydin arkadaslar...Ben eski bir dukanciyim..gecen yil 9 Kilo vermistim.ideal kiloma 3 Kilo kalmisti Ve o 3 kiloyu nerdeyse aylarca veremedim.ideal kilom 64 Bu arada.Ve biraktim diyeti sonuc ne oldu Tam tamina 15 Kilo aldim..su an 83 Kilo oldum.asiri tatli tukettim malesef..Ve bugun sahalara geri donuyorum.boyum 1 75..hedefim 65 sonra 60....

Hoşgeldin rapunzel iyi kilo vermelerr:KK16:

175 boy için dukan amca ideal kilo 64 mü dedi canım.. Bana biraz düşük geldi sanki de.. :26:

Deneyimli olduğun için testin nasıl yapılacağını biliyorsundur zaten.. Umarım bu sefer başarılı olursun ve hedefini tutturursun..

Birde bize neden bu kadar çok kilo aldığını anlatır mısın? Yani tamamen mi bıraktın, nasıl bir süreçten geçtin..
Deneyimli insanların bilgilerine her zaman ihtiyacımız var..

Bu arada tekrar hoş geldin ve sevgiler

günaydın hatunlar spordan eve kendimi zor attım.dün hoca canımızı çıkarmıştı ama bugün daha hafifiyaptı.ama yarın yine acı çekme günü.reglim henüz bitmedi kilo vermek bir yana +1.8 kg görünüyorum.ama yarına kadar gidermi bilmem yoksa bu haftayı artıyla tamamlamış olacağım.eskiden olsa moralim bozulurdu.ama şuan başlangıcın 4 g altındayım.önemli olan bu 2 ileri 1 geri olsada kilo veriyorum ve vereceğim kilonun dörte birini verdim.ödemi atarsam nerdeyse üçtebirini vermiş olacağım.bu kilo vermemekten daha iyi deyilmi.2 gündür hep biryerlerim ağrıyor havalardan olabilir.vitaminde içmedim doğal yollardan gitiğim için yorgunluğum öyle çabuk geçmiyor.neyse nasıl olsa toplarım bahar çarpmasını yaşıyorum.hoş bahar kayboldu kış yeniden geldi sanki

X