Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

uzulme yanliz degilsin aklimiz fikrimiz bogazda oldugundan bizde boyle oldukallahtan verecek cok kilon yok yavas yavas verirsin keyfini cikarmaya bak olayin..

çok fecii çok :) diyeti bozmamak pes etmemek için alternatif arıyorum... hani biliyoz ya dukanda da alternatif dolu ondan oluyo bu :)

3 - 4 damla mı süper yaa.... koca kaşık ne idüğü belirsiz bir tatlandırıcıyı yemektense bunu kullanmalı...

hohoooyy hadi bakalım buğdaycım..Rabbım güçlendırmen içinde yol açıklıgı versın...az kaldı beyaa

wuu paris hayallerimdeki kadar güzel mi :)

bugünkü menüm şöyle

sabah
1 yumurta omlet
2kaşık lor peynir
2 dilim dukan ekmek

öğle

et,tavuk
yoğurt

ara
1 sütlü nescafe

akşam

öğle yemeğinin aynısı

bugün misafirim vardı ama kaçamaksız atlattım,

Kızlar bugün izinliydim kocişle işlerimizde vardı baya baya yürüyüş oldu bana bahaneyle hem fırsatını bulmuşken kendime yeni bi tartı aldırdım hadi almışken ii bişey olsun dedım yağ su kemik vs ölçen bişey aldım,o değerler tam anlamıyla doğru değil tabi ama referans amaçlı hem hafızada tutuyomuş bizi falan hoşuma gitti bakalım.63.1 de takılı kalmıstım en son,bugun aksam uzeri yeni tartıyı denemek için bi çıktım 63.3 dü inşallah yarın 62.9 da olsa 62 görmek istiyorum artıııııııkkkkkkkkkk sabrımın sonu eksi kilolar olsun inşallahhh aminnn...(diyet duası)

Lisabella bisey sorabilirmiyim, bende isvicrede yasiyorum migrosta leger ürünleri var puding falan sekersiz onlardan aliyorum ben tatli ihtiyacimi karsilamak icin sen denedinmi hic

kizlar bi sey sorcam

"Malzemeler:
6 yk yulaf kepegi - olmazsa olmazimiz
Bir yumurta
5 yk süttozu
Bir cay bardagina yakin süt (yagsiz olmasini söylememe gerek ok dimi )
Bir dolu cay kasigi mahlep
Bir dolu cay kasigi kuru maya
Birbuck cay kasigi kabartmatozu
Bir cay kasigi tatlandirici
Biraz tuz

Karistirin, firina verin.. 25 dakikada hazir"

cok guzel oldu dediginiz sandvic ekmegi tarifi bu muydu?benimkisi hic guzel olmadi, 175 derece onceden isitilmis firinda 25 dakika pisirdim, minik muffin kek kaliplarinda, tas gibi oldu, kagida bile yapisti, hic de hayalimdeki gibi sandvic ekmegi olmadi
mahlepim yoktu evde mahlep olmadigi icin olmus olabilir mi? ya da maya akledikten sonra 1 saat filan dinlencek miydi, benimki 10 dakika anca dinlenmistir????

çook teşekkürler
okudukça motve oluyorum

Stevia çay ve kahvede, pişirilmeyen/ fırınlanmayan tatlılarda kullanılabiliyor sanırım. Stevia ile kek yapan arkadaşlar tadının pek hoş olmadığını, Stevia'nın acımsı bir tat verdiğini söylediler. Sıvı tatlandırıcı derken Stevia'yı mı kastettin? Migros'ta Alman menşeli Huxol marka sıvı bir tatlandırıcı da gördüm. Hangi tatlandırıcıyı kullandığını öğrenebilir miyim? Merak ettim :)

iyi akşamlar bende bugün başladım hayırlısıyla 10 kilo vericem inşallah 4 gün atak yapıcam bugün yediklerim
sabah 2 yumurta ile omlet light beyaz peynir ve 1 dilim dukan ekmeği tatlandırıcılı çay öğlen 7 köfte yoğurt diet kola akşam 2 parca biftek yoğurt 1,5-2 lt yakın su içtim nasıl sizce ??

merhaha hanımlarrr.
spordan geldim ölüyorum. hatta mekik çekerken benim burda ne işim var diye düşünmedim değil:26: annem geldi şimdi kalkıp kadına hoşgeldin deyip öpemiyorum bile en son seans bitti hanımlarrrrrrr diye bağırdı hoca. benimde 5 dkkam kalmıştı bisiklette. 5 dk mı doldurmadan inmedim valla. takıntılı insanım ben akşam yemeğinde dukan ekmek,ayran ve ton balığı yiyeceğimm

senden duyduktan sonra bende almıştım sıvı tatlandırıcıyı abla :) gerçektende damlası yetiyor. toz olanı ne yapıcam hiç bilmiyorum kaldı öylece. neyse ablama veriyim o kullansın

migrosta huxol var. çok memnunum

tatlıyıda kıstım tamamen 1 haftadır

gidip yemek yiyeyim acıktım

bu arada dondurulmuş midye et ve adı aklıma gelmeyen bişi vardı. böyle nasıl tarif edeyim solucan gibi duran bişi kalamardan sonra akla gelen ilk şey neydi adıı??? neyse. bu ikisinden almayı düşünüyorum. esra abla başta olmak üzeree (ki tarifleri mükemmel) diğer ablalarımdan tarif bekliyorumm..

balpamuk ekmeğin çok güzel görünüyor. afiyet olsun.
ben 2. günümdeyim daha. atak evresinde maya kullanımı serbest mi? değilse seyir döneminde yapmaya başlarım artık.

bu arada toz tatlandırıcıyı eczanede buldum. 125 gramı 23 liraydı. seyir dönemimde tatlı krizlerimde imdadıma yetişmek üzere dolaba kondu.

kabızlık için goji berry önerilmiş. bugün onu da kaptım. bu diyet öğrenci bütçemi sarsarak başladı ama inşallah değicek.

salça yasakmıydı kızlar aklıma takıldı :S kabak tatlısı yaptm bugun tatlandırıcıyla biraz fazla kacırdm :))) yarın sabah artı görmezsem iyidir :))

Hermesetas dediğin gibi Türkiye'de de varmış. Ben de diyete yeni başlamış olsam da tatlıların hayalini kuruyorum :) Biraz daha dişimi sıkayım o vakit, şu atak evresini mümkün olduğunca tatlı yemeden atlatayım, çok zorda kalırsam bir tane tatlı hakkı tanırım kendime. Teşekkür ederim Lisabella, bilgi ve deneyimlerinle bize çok yardımcı oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…