Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

eger cızelgenız dogru gıdıyorsa ben pek beceremıyorum da bu cızelge olayını 10 kılo vermıssınız ne kadar surede verdınız benımde 6 temmuz da dugunum var o zamana kadar en az 10 kılo vermem lazım

canım ben kasım ayında başlamıştım ve 1 ay yaptım 8 kg verdim 89 kg düştüm sonra bıraktım .şimdi ise tekrar başladım 7. günüm 3.atak günü tartıldığımda 1.400 gr verdiğimi gördüm,yani şu anki çizelgedeki kilo,bakalım yarın ne olacak yarın tartı günü:18::18::18:

canım seni hatırlar gibiyim sende çok iyi başlamıştın hızlı kilo veriyordun ,hatta sana yazmıştım kilolarımız aynı diye,bravo sana ne güzel vermişsin ben hala 87 lerde dolaşıyorum,ama bu sefer soonn,seni ve azmini kutluyorum

hadi bakalim sekerim super gidiyorsun buraya takil surekli,uzaklasma sakinbu kez sana verdirecegiz bu kilolari.menun gayet basarili canim

iste o ozel gunlerde lutfen cok dikkat etmeye calis.yaninda birseyler gotur kesinlikle cunku seyirin baslangicinda kacamak yapar duraklamaya girersen uzadikca uzar bu is.insallah zaten kardesinin dugunune istedigin kiloda gideceksin.hem cok guzel bir firsat olacak insanlara kendini zayif halinle gosterebilmek adina

belirtilen atak suresinden fazla yapma yorma vucudunu sonucta atakta sebze olmadigindan vucudunun vitamin eksikligini seyire gectigindeki sebzelerle karsilayacaksin.eger atagi uzatirsan rejimden daha erken SIKILABILIR,kacamak yapmaya daha uyugun hale gelebilirsin.sebzeyi mutlaka ama mutlaka ye ve ayrica ek vitamin destegi haplarida al....
aynen öyle lisabella bir tane Allah onun gönlüne göre versin

Caniiiim,cok tesekkur ederimAllah hepimizin gonlune gore versin insallah

Merhaba ,hosgeldin rapunzel77...bu son sansin ve lutfen iyi kullanmaya bak.sonucta once kendin icin zayiflamak zorundasin..

Kızlaaaaarr günaydınnn
63.1 e takıldım bi 62 yi görsem diye diye diyeee bugün 62.3 gördüm
tartılamadığım sürede duraklamayı kırmışım oh beeaa
merhaba canim,valla tebrikler

Canim arkadasimin ,biricik oglu,pasasi,kiymetlisi,goznuru sevgili Eren in dogum gunu kutlu olsun..nice guzel,saglikli yaslari olsun.Dukan amcasi ona aslinda en guzel hediyeyi verdi.zayif,harika bir anne..onunla birlikte zayif haliyle daha kolay simaracak,debelenecek annesi...

tükan amca bahane ben sizinle tanışmaya geldim
Allah sanada nasip etsin öyle tatlı bir yumurcak inşallah.
Lisa yaptı tart çok güzel oldu ,ellerine sağlık
bana müsaade sizde bol keyifli diyetler:79:

Datlum,hosgeldin seni burda gormek cok guzel.aksam varliginla bana destek verdigin icinde cok tesekkurler arkadasim..istedigin zaman gel bekleriz

buralardyım canım sürekli takipteyim,gözlerim seni arıyor tart yapmışsın güzel oldu diyeokudum nerede bu tarif biz görebiliyormuyuz bekliyorum sabırsızlıkla:18::18:

önerilerin için teşekkür ederim arkadaşım acaba bu diyet bana ağırmı geliyor karatayamı geçsem çok kararsızım 2 3 gündürr

buralardyım canım sürekli takipteyim,gözlerim seni arıyor tart yapmışsın güzel oldu diyeokudum nerede bu tarif biz görebiliyormuyuz bekliyorum sabırsızlıkla:18::18:

Dun yogundum biraz pek ugrayamadim ama bundan sonra burdayim tart yaptim canim guzel oldu tarifi ve fotolari buraya koymam pek uygun olmaz cunku bize hic bir sekilde uygun degil.ama arkadasimin topigine ekleyecegim linki veririm bakmak isteyen ordan baksin

tamam canım bekliyorum.

sabahtan beri insan 5 dk oturmaz mı ya.... bebişimle oyun,8 aylık bebek hiç mi yorulmaz ve hep oyun mu ister???????benimki istiyorrrr...ben bu kadar hareketli olsaydım şimdiye 50 olmuştum ya....

kızımla oynadıktan sonra günlük yoğurdunu yaptım. sonra kızıma meyve suyu hazırlama,şaklabanlık yapa yapa içirme.. kızımı uyuttum.ıspanak temizleyip pişirdim.birde fazla abarttım yapmışken 2 günlük olsun diye,canım cıktı yarın ps günüm ben de yerim bugün kocişim yer..sonra canım kızımın sebze çorbasını pişirdim.kendime tavuk göğsü haşladım.bebişim uyandı çorbayı yine takla ata ata içirdim.iştahsızda-hiç anasına çekmemişşimdi yemek yeyip bebişe yürüteç keyfi yaşatacağımm....gel mayıs gel de çalışmaya başlayayımm:)))))))) şaka şaka kızımla çok mutluyum.mayısta işbaşı yapacağım o ayrı.seyirin de bitmesi gerek en acilinden,çalışırken yapamam çünkü....

ben de ama ben yaptım bile buğday tanesi görmesin ya rıştayız da:44:

regl olduğun için tatlı krizin kabul edilebilinir... zaten sen yede ben yarışı kazanayımmmbu sabah dün sebze protein günü olmasına rağmen -200le uyandım

tatlım kuzunu allah bağışlasın ne keyiflidir senle oynadıkça...çizelgene baktım bayağı kilo vermişin ne kadar zamanda verdin kaçamakların felan oldumu???

Valla işten çıkılacak, şehre inicem pastayı alacağım, oyuncağı alacağım bunları götürüp ablama bırakacağım sonra gidip Mehmet Ereni alacağım onu kayağa götüreceğim ki ablam rahat rahat hazırlığını yapsın. Sonra hepberaber buluşup yemek yiyeceğiz yani bugün baya bir koşturmacalı geçecek zaten haaa bu arada akşam çıkmadan önce iki saatlikte uygulama dersim var onu başlatmam lazım hoca gelinceye kadar. Yani atıştırmalık işi yaş canım yapardım hatta evde var kavanozun içinde kıtır kurabiyelerim ve başka bişilerimmm ama eve git al onları falan zaman kaybı ben bol bol çay ve bir dilim pastayla idare etmeye çalışıcam artık. Yarında kaldığım yerden aynen devam bir aydan az kaldı bakalım tekrar hedefi düşürmezsemmmm

önerilerin için teşekkür ederim arkadaşım acaba bu diyet bana ağırmı geliyor karatayamı geçsem çok kararsızım 2 3 gündürr
Diyet ilk başlarda ağır geliyor tabiki özellikle atak evresinde, seyirin başlarında da çok hassas davranıyorsun aynen ataktaki heyecanlı eksilişin tekrar etmesini istiyorsun ama bir süre sonra alışıp kendince evine ve sofrana uygun harika yemekler yapmaya başlayınca biraz biraz daha alışıyorsun. Ünlü bir üstat kulakları çınlasın dukanın bir diyet değil yemek yeme alışkanlığı değişikliği olduğunu vurguluyor hep bende canı gönülden katılıyorum kendilerine SAYGILAR ... (bu kendilerine alıntıydı canım) yani onla yaşamayı öğrenmek gerekiyor mesela sana şöyle bişi diyim belki bu tamamen benle ve metabolizmamla alakalı ama yılda 10 defa bademcikleri şişen biri yani 31 yaşından sonra ameliyat sırası bile almıştım son dakka vazgeçtim dukana başladıktan sonra daha bir kere bile bu rahatsızlıktan şikayet etmedim. Ben takviye olarak hiç bir hap türü birşey kullanmıyorum bu başarımıdır hayır sadece ayarlamayı öğrendim diyyelim sebze günlerimde muhakkak vitaminli şeyleri almaya çalışıyorum özellikle köy biberi beni zinde tutuyor. Bunu üstüne basa basa bütün arkadaşlarıma diyorum. Tahlillerimide hiç ihmal etmiyorum herşey gayet düzenli gidiyor. Yani muhakkak direncin kırılacak çünkü yeme alışkanlığımız değişiyor vücut dur bakalım neoluyor diyor alışacaksın önemli olan kararlı olmak bence karatayda aynı temelde ilerliyor. Kararlı olman lazım canım kafana ne takılırsa sorabilirsin bence iyice bir silkelen bakalım bugün yatakta geçireceksin muhakkak tavuksuyuna güzel bir çorba yap kendine birkaç kaşık al birde sıcak çay iç sonra az biraz terlemeye çalış akşam üstüde yattığın yerde bacaklarını kollarını hareket ettirerek egzersiz yaparsın yarına bişiyciğin kalmaz hıı birde yatmadan önce ağrı kesici gibi birşeyler alırsan sabaha daha iyi kalkarsın. Geçmiş olsun Durmak yok Dukana devam canım.

Bugün yulaf kepeği almak için Real'e gittim. Yulaf kepeğinde indirim var, 400 gramlık Doğalsan 3.75 TL. Haberiniz olsun arkadaşlar :)

allah bağışlasın canım.
evet yetenekli hatun maşallah.

Datlum,hosgeldin seni burda gormek cok guzel.aksam varliginla bana destek verdigin icinde cok tesekkurler arkadasim..istedigin zaman gel bekleriz
hoşbuldum canım. rica ederim ne demek. ama bu diyet işi bana göre değil ya . ben kafasına eseni yapan biriyim. sıkıya gelemiyorum. ara sıra girer diyet nasıl gidiyo diye sorarım ama gerçi iyi gittiği her halinizden belliydi orası ayrı

scholarppty teşekkürler arkadaşım ilgin için ya aslında pes etmem çünkü bıktım bu kilodan zaman zaman çok karar verip pes ettiğim olmuştur ama bu defa çok başka işin içinde acukk inatta var:2::2::2: azimliyim vericem ama karatayda zeytin ve kuru yemişler serbest ya ben çok seviyorum onları acaba dedirtiyor işte bu istek bana bazen:))

yaa kızlar ben deli olcam. 95 de çakıldım kaldım. 500 artı oluyor 300 eksi oluyor ama 95 den aşağı inmiyor. bana yardım edin. 8 martta başladım. evimde net yok. telefondan yazdıklarınızı okuyorum ama cevap yazmaya gelince kapanıyor. allahım yaza bende güzel olmak istiyorum ağlamak istiyorum

benimde kafama takılan bişiler var.
1. dukan güncel bilgileri nerden takip ediyorsunuz?
2.sınırlı izinli ürünler nelerdir?(mısır nişastası dışında) ve ne kadar günlük ölçü?
şimdiden tşk

bende öyle her zaman yazamasam bile okuyorum herkesin yazdıklarını:)
bugün öğle arası 28 beden kot aldım kendime çok mutluyum

Kaçamak yapıyor musun? Yeterli miktarda su içiyor musun? Kabızlık sorunun var mı? Tatlandırıcıyı, süt tozunu vs ne kadar kullanıyorsun? Spor ya da Dukan egzersizlerini yapıyor musun? Sınırlı izinlileri abartıyor musun? Yediklerinin yağ oranlarına dikkat ediyor musun? İşlenmiş et ürünlerinin bazıları yağ oranı bakımından Dukan diyetine uygun olsa da vücutta su tutulmasına sebep olabiliyor. Yediklerini gözden geçir bir daha. Yanlış/ eksik yaptığın bir şey vardır muhakkak.

yaa telefondanda bakamıyorum ne olcak benim bu halim. siteyi ne zaman açsam telefon isyan edip kapanıyor. burdan uzak kalıncada diyetten uzak kalıyor gibiyim.

dün hariç kaçamak yapmadım. suya dikkat ediyorum. eksik içiyorsam yatmadan mutlaka tamamlıyorum. dukan tatlısı yaparsam tatlandırıcı kullanıyorum. içeceklerimde tatlandırıcı kullanmam. egzersizlerde günlük yürüyüşümü yerine getirmeye çalışıyorum. sınırlı izinler ne tam emin değilim? dukan ekmeği tüketmeye çalışıyorum. işlenmiş et olarak bu hafta hindi salam yedim. açlıktan gözüm dönmesin diye bakkalı çakkalı olmayan köylere gittiğim için onu götürdüm ekmek arası. turşuyu çok severim su tutuyor diye onu bile yemiyorum. bana az ye diye uyaranlar önüme ikramlık açıyor. pasta börek yapmayanlar pasta börek yapıp getiriyor. bugün mesela arkadaşlar mantı yedi ben bitki çayımı içtim. sabah kıymalı yumurta yemiştim o beni çok tok tuttu. halada bişi yemedim. ama acıktım

kızlar o kilo verme cetvellerinizi nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz? gerçi cetvelimi açıklamaya utanıyorum ama nede olsa 4 aylık bebeğim var bu da avutuyor beni:)))

Merhaba kızlar canım nasıl tatlı istiyor anlatamam bugün işyerinde osmanlı günü yapmışlar tatlılar pilavlar tabiki yiyemedim. Rejimin 11. günündeyim ve sanırım krizlerim başladı. Ama azmimi bırakmayacağım inşallah.

Neyse gelelim dün akşamki yemeğime :) Köri soslu tavuk dün sebze protein günümdü ve ben mantarı çok severim sizlerlede paylaşmak istedim.

Köri soslu tavuk

Malzemeler;

1 Tam tavuk göğsu
300gr mantar (küçük boy)
1 Orta boy soğan
1 su bardağı süt
2 su bardağı su
1 çorba kaşığı tepeleme yulaf kepeği
2 tatlı kaşığı köri baharatı
1 tatlı kaşığı tuz

Yapılışı:

Soğanı ince halka yada ay şeklinde doğruyoruz azıcık zeytin yağında kavuruyoruz. Tavuk göğsünü küp küp doğruyoruz. Mantarlarıda ince ince doğuyoruz ve kavurduğumuz soğana önce tavuğu (rengi beyazlaşana kadar) sonra da mantarları atıyoruz. içine suyu ve tuzu ilave edip 20-25 dk pişiriyoruz. Bir kasede süt ve köri baharatını karıştırıyoruz içine kepeği ekliyoruz ve iyice çırpıyoruz. Kaynayan yemeğimizin içine yavaşça döküyoruz. 5-10dk daha pişirdikten sonra yemeğimiz hazırr afiyet olsun

Not: Tarif alıntı değildir bana aittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…