Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ellerine saglik ve afiyet olsun canim
dosya eklemeyi soyle dene eklenti ekleyi tikladiginda acilan pencerede

-dosya ekle
-dosyasec
-fotolari bilgisayarindan sectikten sonra upload filles tikal
-yuklenen resimlere isaret koy ve asagiya surukle sonrada icerige ekle de

benim sorularım arada kaynıyo sanki

aglama kiyamam,ben kendi adima soyleyeyim inan gormedim sorunu canim..tam olarak anlamadim sorunu iki yemek yapmaktan kurtulmak istiyorsun hakli olarak guclendirmede bircok avantajin olacak o zaman esinle birlikte yiyebileceginiz seyler secebilirsin.suan bile aslinda bunu yapabilirsin ben inan genel olarak birlikte yiyecegimiz seyler hazirliyorum.kitapta guclendirme evresinde acik acik neleri tuketebilecegimiz yaziyor .oraya bir goz at istersen birde simladan yaptigim su alintiyi okursan sana yardimci olacaktir..yine takilirsan daha acik sorarsan yine elimden geleni yapmaya calisirim:

-1.KISIMda hafta da 1 öğün ödül yemeğiniz var.O öğünde istediğiniz her türlü normal insan yemeği serbest:)Şöyle bir kural var:1 tabak başlangıç yemeği-1 tabak ana yemek-1 tatlı-yanında 1 kadeh şarap da olabilir.Asla 2. tabağı almamalısınız.
-Haftada 1 öğün nişasta öğünü.Yani kurubaklagil,makarna,patates,pirinç,bulgur vs bu öğünde yenebiliyor ama asla yağ konmayacak.Miktarları kitapta yazıyor.
-Haftanın 6 günü 1 porsiyon meyve (1 tane değil,1 porsiyon.Porsiyon listesi ekliycem daha sonra)
-Haftanın 6 günü 2 dilim (50 gr ) tam buğday ekmeği
-Haftanın 6 günü 40 gr orta yağlı peynir
-Ve haftanın 6 günü sebze+protein günü….
-Ee peki noldu 7. güne? O tek bir günde (ama haftanın hep aynı gününü seçin) saf protein günü yapıyorsunuz.Ve tüm haftayı dengeliyorsunuz.O gün sebze,ekmek,meyve,yarım yağlı peynir,ödül,nişasta vs yok.Safi protein yiyorsunuz.Hatta yediğiniz balıkların yağsız olmasına ve süt ürünü tüketmemeye çalışın ki etkisi büyük olsun.
-Yulaf kepeği konusu biraz karışık 2 veya 2.5 kaşık tüketeceksiniz.(Amerikan sitesinde 2-İngiliz sitesinde 2.5 kaşık yazıyor,yorumlar farklı olabilir dendi niye diye sorduğumda.Ben de ilk kısımda 2 kaşık yemeyi tercih ettim)
-2.KISIMda işler daha da güzel.Ödül öğünleri haftada 2 ye çıkıyor.
-Nişasta öğünleri de 2 tane.
-Meyve 2 porsiyona çıkıyor.(Eski kitaplarda tüm güçlendirme için 1 yazar.Bu yeni bir güncelleme)
-Tolere gıdada da değişiklik var (o kısma bakınız)
-Diğer kurallar aynen geçerli.
-Kepeği de 2.5 kaşığa çıkardım ben.Böylece her iki memleketin Dukan sitesindeki öneriyi de kullanmış oldum:)
Haftada 2 günde ödül öğünü,2 günde nişasta öğünü,1 günde de saf protein günü olunca geriye 2 güncük normal gün kalıyor ki arada kaynayıp gidiyor:)Hergün bir aktivite anlayacağınız.

helva tarzi birsey olmaz, is yerine getirebilecegi pratik birsey olmali.
esim yulafi sevmiyor bide, muffin sayesinde yer diye düsünüyorum.
linkler icin tskler...

Ben bazi aksamlar form cayi iciyorum - bagimlilik yapar diye kullanmayanlar var, ama bu benim tercihim

6 kasikli tarifler 3 günlük.. Her gün pisirmek istiyorsan günlük yapa bilirsin

Tarif benimdi canim - begendigine sevindim, afiyet olsun.. Yarin bir porsiyon daha yapacagim insallah

Biri bu tarifi istemisti, kim oldugunu hatirlayamadigim icin genel gönderiyorum

Ismi Mahlepli ekmek olsun

Malzemeler:
6 yk yulaf kepegi
Bir yumurta
5 yk süttozu
Bir cay bardagina yakin süt
Bir dolu cay kasigi mahlep
Bir dolu cay kasigi toz maya
Birbuck cay kasigi kabartmatozu
Bir cay kasigi tatlandirici
Biraz tuz

Karistirin, firin isinana kadar bekletin, firina verin.. 25 dakikada hazir

Ay bu ne hal
Cevap vermeyi düsündüklerimin yarisina cvp vermemisim
Neyse baska bahara arik
Ahhh uykum nerdesinnnn...

merhabalarrr. ben geldimm
yine geçmiş çoğalmışşş. hemencik okudum.

sabah ki yediğim yemeklere ek olarak

kıymalı yumurta yapmıştım iş yerinde onu yedim 1 kase yoğurt yanındada
2 litre su bitti. biraz öncede tarçınlı süt içtim. on olarakta şekersiz shazili içmek istiyorum

kalbim ne kadar temizmiş yahuu :) çalışma arkadaşımdan memnunsuzluğumdan dem vurmuştum sabah. işe bi gittim kii şuuuuutttttlamışlar başka bölüme. iyi oldu vallahi. sadece sabahçı olamıycam tek olduğum için

herkeslerden güzel duyumlar alıyorumm mutlu oluyorummmm.. sürekli soruyolar kaç gün oldu diyee irademe şaşırıp kalıyolar. bana özenip başka diyet yapanlar var. sanki diyet sezonunu ben açmışım gibi hissetmeye başladım

bugün regl oldum. umarım fazla + çıkmaz:18: yarın fitness var heyy heyy annişimde geliyor yarın. kadın gelmeden evi toparlayıp temizlik yapıcaz ablamla. öğrenci evi gibi oldu bi görseniz. bi kaç gün önce içtiğimiz bardaklar hala masanın üstünde. tencereler tavalarr houyy

Özel mesaj attım canım.. Şimdi reklam meklam derler buralardan söylemiyeyim..

Ama profilimde hindistan cevizi diye bir albüm var.. Oradan benim kullandığımın resmine ulaşabilirsin..
lütfen banada özel mesajla marka söyle. saçlarım ince telli ve az. bioxin kullanıyorum. dökülmem durdu ancak saçlarımda gürleşse fena olmaz

bundan sonra bende mahlepli yapayımm
eczanelerden alıyorum sanemeren . 100lük 300 lük ve 500lük seçenekleri var fiyat olarak 500 lük daha hesaplı oluyor

splenta migrosta çok pahalıydı. 125 grmı 25 küsür liraydı. ne kadara alıyorsun 500 gr mı?

ben 2 ölçü yaptım batonda, 24 dilime böldüm ve böylece 4er dilimden 6 günlük ekmeğim oldu :)
bi tek kullanmamaya özen gösterdiğim için tatlandırıcı koymadım ama yine de şahane oldu :)
ellerimdeki mahlep kokusu yüzünden dün hep acıktım nasıl güzel bi koku o öyle
tekrar teşekkürler tarif için, bi süre ekmeğim bu olacak

ayyy acı çehre tadı ne fena bir şey değil mi ama bu arada aktar zayıflamak içinde kullanıldığını söylemişti

yarın mahlep alıp deneyeceğim çok merak ettim

ekmek yaparken bu öneriyi de dikkate alacağım sizi seviyorum yaaa ne kadar çok şey öğretiyorsunuz bana

bir dahakine deniyeyim ben bunu....

bende yorumuna güldüm satatnist koyunu :))) tombalak kediş bana benziyo garibiim...

lütfen banada özel mesajla marka söyle. saçlarım ince telli ve az. bioxin kullanıyorum. dökülmem durdu ancak saçlarımda gürleşse fena olmaz

Günaydın çatlakçım...

Profilime bir albüm yükledim Hindistancevizi Yağı diye.. Oradan benim kullandığıma bakalbilirsin..

Bir de özel mesaj gönderdim..

Bu arada bütün forum ahalisine de Günaaaaydııın

Dün gece bir karar aldım.. Sınırlı izinliler ve tatlandırıcılı şeyleri, kilom tekrar hızlı bir şekilde gitmeye başlayana kadar kullanmayacağım.. Buraya da yazdım artık yapmak zorundayım..

Bir de önceden kendi motivasyonumu nasıl kazandığımı hatırladım..

Yazın genç kızlığımdan tanıdığım eski arkadaşlarımla karşılaşmıştım..

Bana aa winnie mi bu? sesinden tanıdım demişlerdi.. Tam bir rezillik, yerin dibine geçmiştim..

Şimdi ihtiyacım olan yaza kadar eski formuma kavuşmak..
Hatta yanlarında ödül yemeğimi de yiyeceğim ki diyet yaptığım anlaşılmasın..

Hadi bakalım azıcık gaza basalımm..

ben çok fazla nete giremıyorum çok yogun oluyorum iş yerinde ama her fırsatta gırmeye calışıyorum benim atak donemım bıttı 5 gun yaptım atağı 81den 79 a dustum şimdi seyire gectim ama ne yapacağımı anlamadım kitapta bahsediyor ama hem sebze hem proteini aynı anda mı yiyeceğim yoksa 1 gun sebze +protein 1 gün sadece sebze mi yiyeceğim lütfen bana yardımcı olun

he he buraya yazdıysan tamamdır,takipteyiz ona göre ,süttozu,dukanella bunlar yasak,hadi bakalım başarıcaz bu işi,bende hiç kullanmamıştım,şimdide kullanmıcam,zaten evde yok hiçbiri almamıştım

Son düzenleme:
günaydın kızlarr :) bugun tartıda tam 800 gr verdiğimi gördüm tekrar tekrar baktım sonuç aynı :) çok mutluyum çooook

günaydın dukancanlarrr:)

bugün hepimize bol eksili bol motivasyonlu vedee heranlamda pozitif bir gün olsun....

dün hastanede yaşadığım olumsuzlukta bugün çözülürse benden mutlusu yok:)kızımı götürdüğüm hastane 5 aydır benden kurumumla anlaşması olan fiyattan %150 fazlasını alıyormuş.....ücretsiz izinde olduğumdan dolayı bende saf saf ödüyorum..toplamda yaklaşık 1.500-TL fark çıktı. genel müdürlüğü aradımda bende jeton düştü...faturaları kesen bayanı şikayet ettik düzeltecekmiş bugün...

hedefimi 53e indirdim bu arada

ozon sauna birazda olsun hızlandırmadı mı?

1 gün sadece protein,diğer gün sebze ve protein yiyeceksiniz..

günaydın kızlarr :) bugun tartıda tam 800 gr verdiğimi gördüm tekrar tekrar baktım sonuç aynı :) çok mutluyum çooook

süperrrrr

Tarif benimdi canim - begendigine sevindim, afiyet olsun.. Yarin bir porsiyon daha yapacagim insallah
lina09 ile boncuk09 karışmış canım bende..tarıf için teşekkur ederım çok begendım..kuçuk muffin kalıplarım var tam sandviç ekmeği gıbı oluyorlar böyle..tekrar ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…