devam edeceksin demek seyire buğdaycım..hadi kolay gelsin..ben bu hafta 79 görursem çıglık atıcam vallahigünaydın dukancanlarrr:)
bugün hepimize bol eksili bol motivasyonlu vedee heranlamda pozitif bir gün olsun....
dün hastanede yaşadığım olumsuzlukta bugün çözülürse benden mutlusu yok:)kızımı götürdüğüm hastane 5 aydır benden kurumumla anlaşması olan fiyattan %150 fazlasını alıyormuş.....ücretsiz izinde olduğumdan dolayı bende saf saf ödüyorum..toplamda yaklaşık 1.500-TL fark çıktı. genel müdürlüğü aradımda bende jeton düştü...faturaları kesen bayanı şikayet ettik düzeltecekmiş bugün...
hedefimi 53e indirdim bu arada
tebrikler sünger bobgünaydın kızlarr :) bugun tartıda tam 800 gr verdiğimi gördüm tekrar tekrar baktım sonuç aynı :) çok mutluyum çooook
he he buraya yazdıysan tamamdır,takipteyiz ona göre ,süttozu,dukanella bunlar yasak,hadi bakalım başarıcaz bu işi,bende hiç kullanmamıştım,şimdide kullanmıcam,zaten evde yok hiçbiri almamıştım
ozon sauna birazda olsun hızlandırmadı mı?
bundan sonra bende mahlepli yapayımm
bu işte buBiri bu tarifi istemisti, kim oldugunu hatirlayamadigim icin genel gönderiyorum
Ismi Mahlepli ekmek olsun
Malzemeler:
6 yk yulaf kepegi
Bir yumurta
5 yk süttozu
Bir cay bardagina yakin süt
Bir dolu cay kasigi mahlep
Bir dolu cay kasigi toz maya
Birbuck cay kasigi kabartmatozu
Bir cay kasigi tatlandirici
Biraz tuz
Karistirin, firin isinana kadar bekletin, firina verin.. 25 dakikada hazir
ozon sauna birazda olsun hızlandırmadı mı?
1 gün sadece protein,diğer gün sebze ve protein yiyeceksiniz..
süperrrrr
tebrikler sünger bob
Sabahtan güzel başlayıp akşama doğru uzun vadede sabrımın sınanacağı haberlerini alınca kararan bir gün geçirmiş bulunmaktayım. Sinirler biraz gerildiği için bugünü dukana aykırı bir gün olarak geçiriyorum arkadaşlar devamlı yiyen birisi olarak maalesef yaklaşık 5 saattir midem hiç bir şey kabul etmiyor ve ...
Neyse yapacak birşey yok.
Elime Dukana ilk başladığım zamanlarda tuttuğum notlar geçti ay ben o zaman ne kadar az yiyormuşum ya ataktan sonra cidden az yemişim ben:26: (ayy geldiler bunlar ne güzel moral oldu) birde cidden iki haftaya bir ödül olarak kullanıyormuşum sınırlı izinlileri şimdi kendi kendime bir çıkarım yaptım arkadaşlar. Geçen birkaç haftada da yaşadığım yavaş kilo vermelere istinaden.
- Dukanla az yeme psikolojisini ortadan kaldırmak gerekiyor zaten heryerde bas bas bağırıyorlar çok protein alın diye işte ben önceki hallerimle şuanki halimin orantısını yaptığım zaman ben hala çok şükür güzel kilo veriyorum şuanki kilomun ideal vki me yakın olduğunu göze alacak olursak şuanki verdiğim kilolarla ilk başlarda verdiğim kilolar arasında hiçbir fark yok o zaman ne yapıyoruz ÇOK YİYORUZ (tabi müsadelileri çok yiyoruz)
- Bol bol yeşil çay içiyormuşum, birde daha o zamanlar yeni yeni alışıyordum yeşil çaya asla ağzıma sürmezdim şimdi habire bitki çayı aranıyorum normal çaya kahveye bağımlılığım kalmadı ki akademik personelim bu iki olaya bağımlılığımız müsadenizle biraz fazla gece gündüz demeden filtre kahve içerdim ben, çayında açığına kızardım katacaksan memur çayı olsun diye çekişirdim çaycı ablamıza şaka yollu.
- Süt ve süt ürünleri hala aynı oranda tüketiliyor. Peynir canavarıyım her türlüsü özenle mideye indirilir.
- 20-30 dakika yürüyüşe mızıldanıyormuşum yoruluyorum diye ama şuanda haftada iki gün yüzme yada squash arta kalan zamanlarda yürüyüş yapıyorum.
- O zamanlar belim yüzünden rahat eğilip kalkamazdım şuan eşimin tabiriyle karınca gibi habire ayaktaymışım.
- Kepeği uzunca bir süre krep olarak tüketmiştim. Şimdi sabah sandviçlerim ve kurabiyelerimle mutluyummmm.
- Ve hiiiç kaçamak yapmıyormuşum asla asla asla diyormuşum. Hoş şuanda da öyle abartı bir kaçamağım yok ama olsun yinede az biraz tatma olayları gerçekleşmiyor değil hani.
- Birde neyi farkettim biliyormusunuz kitabı okuyup bu diyeti yapmak tamam biryere kadar gider ama forum olmadan bu diyeti yapmak imkansız gibi birşey ya teşekkürler 26 kasımdan beridir çıktığım bu serüvende hakkından faydalandığım bütün arkadaşlarıma. Helal edin emiii.
Bizimle başlayıp güçlendirmeye geçenler de var yarı yolda bırakanlar da.. Diğerleri zaten buralarda..
Sen öncelikle sağlığını kontrol altında tutmaya bak..
PS günlerinde sebzeyi ihmal etme, bol bol su, yeşil çay ve bir de yapabilirsen vitamin desteği de al mutlaka..
Eki Görüntüle 668080 Eki Görüntüle 668081 Eki Görüntüle 668082 Eki Görüntüle 668083
Kızlar işte dünkü lorlu kurabiyemin, çaylı kekimin ve dukan ekmeğimin (ramazan pidesi de diyebiliriz) fotoğrafları... Teşekkürler Lisabella sonunda yükleyebildim sanırım
vitamin ne almalı acaba ?öneri var mı? kitaptan da çok hatırlamıyorum..
Rica ederim canimEki Görüntüle 668080 Eki Görüntüle 668081 Eki Görüntüle 668082 Eki Görüntüle 668083
Kızlar işte dünkü lorlu kurabiyemin, çaylı kekimin ve dukan ekmeğimin (ramazan pidesi de diyebiliriz) fotoğrafları... Teşekkürler Lisabella sonunda yükleyebildim sanırım
Eki Görüntüle 668080 Eki Görüntüle 668081 Eki Görüntüle 668082 Eki Görüntüle 668083
balpamuk rica etsem kurabiyeyle kekin yanındaki açık renk ekmeğin tarifini verebilirsin :) ebnde yaptım ama pek böyle olmadı kurabiyemle ekmek
Hahahahahah Meloo güldürdün beni :))))) O açık renk ekmek dediğin benim ekmeği fırında fazla unutup azcık yakmadan önceki haliLorlu Kurabiye tarifi daha önce de verilmişti, ekmeği de scholarppty' nin verdiği tarifle yaptım aslında winnie paylaşmıştı bu tarifi. Yahu şu rumuzları yazmakta ne zor oluyor. Ben 2 tarifi de aynen paylaşayım;
LORLU KURABİYE
-4 yk lor
-2 yk yulaf kepeği
-1 yumurta
-yarım paket kabartma tozu
yumurtanın beyazı ve diğer malzemeleri karıştırılarım.yağlı kağıt serilmiş borcama kurabiye şekli verip dizelim.8 adet çıkıyor.yumurta sarısını üzerlerine sürelim.175 derece fırında yaklaşık 30 dk pişirelim.
DUKAN EKMEĞİ
Malzemeler
9 yk yulaf kepeği galeta karışımı (yulaf kepeğide koyabilirsiniz aynı ölçüde)
15 yk süt
1 paket instant maya
2 yumurta (sarılardan biri üstü için)
tuz
4 yk süt tozu
Hepsini bir kaşık yardımı ile karıştırın ve 30 dk mayalanmaya bırakın, elinizi ıslatarak 6 eşit yuvarlak parça yapın ve şekli oluşturun, sonrasında 150 derecede pişirin tamamen kabardıktan sonra yumurtasını sürün
afiyet olsun
herkese günaydınlaaar
mmmm enfestoyeni kahvaltı yapmama rağmen acıktım resmeen ellerinize sağlık
keki de rica etsek :)
kurabiye ve keki 2 ölçü mü yaptınız acaba? bu kadar malzemeyle benimkiler hiç bu kadar bereketli olmuyolar da :)
devam edeceksin demek seyire buğdaycım..hadi kolay gelsin..ben bu hafta 79 görursem çıglık atıcam vallahi