Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Offf kizlar.. Dün tartida +100g görünce cok üzülmüstüm..ve bugün tartilmayacaktim.. Güya tartida ciktim, ne göreyim + 300 g daha... Ay imdat
Regl bukadar etkilermi ya... Offf...moral sifir

bu işte bu
lina kepekten bıkmıştım yenı bır yol açıldı sankı tarıfınle..
Cünkü hic kepek tadi gelmiyor bugün yeni porsiyon yaptim, sanki öncekindende güzel oldu

Mmm nefis görünüyor, ellerine saglik canim.

Ben biraz yesil cay iceyim

kızlar birşey soracagım 2-3gündür bir sıkıntım var sürekli karnım gurulduyor çok can sıkıcı bir durum neden oluyor olabilir ve çözümü var mı lütfen yardım

Allah razı olsun lisacım seviyorum seni anlaşılan güçlendirmede de yağ kullanımı 1 kaşığı geçmiyecek ben onu sormak istedim normal yaglı bir sebze yemeğinde bir tabağ düşen yağ oranı ne kadar olur ki, yağ ile ilgili bir bilgi yok 2 kaşıga geçseydi bari

kızlar birşey soracagım 2-3gündür bir sıkıntım var sürekli karnım gurulduyor çok can sıkıcı bir durum neden oluyor olabilir ve çözümü var mı lütfen yardım
canim,karin genelde aciktiginda guruldar ilk sebebi ac kaliyor olabilirsin .diyette oldugumuzdan eskisinden daha az yiyor ve acikiyor olabilirsin o yuzden yeterli yemeye calis.eger tokken gurulduyorsa bunun bazi sebepleri vardir;mesela gaz yapan yiyecekleri fazla tuketiyorsundur,lifli sebzeler,kepek yapiyordur,hava yutuyorsundur...eger tokken guruldama varsa sunlara ozen gostermeye calis:

yemegini uzun uzun cigneyerek yut
gaz yapan yiyecekleri az tuket(sut,lahana,karnibahar...)
cola falan iciyorsan daha az ic
iceceklerini bardakla icmeye calis pipetle degilde

eger bunlara ragmen gecmezse gastro ya gorun canim.....
caniiimbende seni seviyorumaslinda evde yaptigin yemeklerede az yag kullanmaya basla ben oyle yaptim mesela.onceden koydugum 3-5 kasigi 1-2 ile sinirladim..kepek gibi hesap et bunuda 4 tabaklik bir yemege 4 kasik yag koysan tabak basina 1 kasik duser.sen normal esinin yiyecegi sekilde hazirlar kendine mumkun oldugunca yagsiz kismini alirsin.cok az limon sikabilirsin limon yagi cozer.bir bakayim daha baska birsey bulursam paylasirim canim..bide hangi evredeysek onunla ilgili daha cok bilgiye sahip oluyoruz ya guclendirmeyede artik yavas yavas yogunlasmak gerekiyor az kaldi sonucta

teşekkurler cnm aynen oyle ben de şimdiden bilgi toplamaya çalışıyom ben de seyiri uzatıyorum hedefimi 53 yaptım bakalım çok zorlamıyacam

Keki gerçekten tavsiye ediyorum. Uzun zamandır kek yapa yapa geliştirdim sanırım. Ancak şimdiye kadar yaptığım kıvamı ve tadı açısından en güzel keklerden biri oldu.

senden çoook şey öğreniyoruz çok teşekkürler lisabella :)

yok şekerim ben almıyayım.... wuuuu nasıl başardın helal olsuuun....

stajer06 ya teklif ettim zaten ben:)))))aynı durumdayız çünkü...

teşekkür ederim maşallah diyelim de nazar değmesin iradeye sahip olup,kararlı olunca inan oluyor,diyet hakkında yeterli bilgiye sahip olmakta öncelikli şart ama.sürekli araştırmak,okumak,motive olmak.önce sonra fotolarına bakmak... ben de koyacağım geçenlerde yazmıştım zaten önce sonra fotosu özellikle de eşim beni çok destekledi ama.bazı akşamlar 2 çeşit yemek yapamadığım için ya benim yemeklerden yedi,ya dışarda yeyip geldi yada kahvaltı yaptı ama hiç sitem etmedi...

Tebriklerin için teşekkürler inşallah bu sefer sağlık problemi yaşamadan istediğin hedefe tez zamanda ulaşırsın canım. Allah yardımcın olsun.

merhaba hanımlarrr.. ben geldiiimmm
bugün ailecek evdeyiz kardeşim işten ayrılmış yarın başka bi yerde başlayacakmış. ablamla bende izinliyiz. babam zaten çalışmıyor ve hepsi uyuyo canım sıkıldı. geç kalktım. annem akşam 6 da gelecek bi an önce temizliğe başlamalıyım. fitness a da 6 da giderim artık.

çaylı kekin tarifini aldım. yakın zamanda denemek istiyorummm

Günaydın çatlakçım...

Profilime bir albüm yükledim Hindistancevizi Yağı diye.. Oradan benim kullandığıma bakalbilirsin..

Bir de özel mesaj gönderdim..
harikasın çok teşekkür ederim
evet canım kek yapıyorsanda tarcın ve portakal kabugu,kurabıye ekmeklerde de mahlep..tek gecerim..

ohh ohh..doğum günümde yazdıklarının yanında bide dukan doğum günü pastası yapacağım.1 güncük kepeği fazla kaçırsak bişi olmaz değil mii

biliyom mahsus atladım :))

Maşallah bebişim.... helal olsun valla eşinede sanada... sabır işi resmen....

Bunlarda benim midemdeki sandviçimin fotoları, hiç üşenmeden itinayla az önce yenildi. Ekmeğimi günlük yapıyorum iki yemek kaşığı kepekten, bir yumurta, 2-3 kaşık yoğurt, tuz, kabartma tozu at mikroya pişsin çevir arkasıda tam pişsin ayır malzemeyi koy afiyetle ye işte sana Dukan sandviç. Bugün içi biraz öksüz kaldı normalde sebze günlerinde daha şenlikli olur...

hedefe birşey kalmamış sizin:)
benim de hedefim 55 ama daha çoook var ve çok yavaş veriyorum.Bize daha hızlı vermemiz için önerebileceğiniz birşeyler var mı?

evet,çok yaklaştım artık.Aralığın başında diyete başladığımda lastikli hamilelik pantolonlarımı giyerken şu an 36 beden dar geliyor diye üzülüyorum...nerden nereye... hiç duraklama yaşamadım ben.ve toplamda 3 kez kaçamağım oldu,2si birer ısırık niteliğindeydi ama..
size tavsiyem öncelikle kendinize güvenin.şimdiye kadarki hayattaki başarılarınızı düşünün,gerek iş hayatında gerekse özel hayatınızda.. ve bence sınırlı izinlileri çok az tüketin.her tatlı krizine girdiğinizde dukana uygunda olsa tatlı birşeyler yapmayın derim.sonuçta bizler diyet yapıyoruz ve birşekilde nefsimizi de eğitmek zorundayız.hayatımız boyunca tatlandırıcı kullanamayız..diyet bitince de tatlı yemeye devam edersek bukadar çabayla verdiğimiz kiloları tekrar alırız...aynı şey yemekler için de geçerli.. tamam protein yağ yakımını hızlandırıyor ama abartmamak gerek diye düşünüyorum.tabi aç kalmaktan bahsetmiyorum kesinlikle.zaten dukanın en güzel tarafı aç kalmadan zayıflamamız.zaten bir zamandan sonra mide küçülüyor.bunun yanında metobolizmayı hzılandıracak yeşil çay,nar şerbeti içtim.nar şerbeti bazı arkadaşlarda şişkinliğe neden olmuş ama.bende işe yaradı..tabi zemmuf arkadaşımızın önerdiği baharatlı yoğurdunda hakkını yiyemem..

bunlar tabi benim yaptıklarım ve düşüncelerim...

birde ben haftada 2 kez bir merkezde zayıflamaya gidiyorum.ozon sauna,kavitasyon ve power plate.. onunda duraklamamamda etkisi olmuştur muhakkak...

Son düzenleme:
teşekkurler cnm aynen oyle ben de şimdiden bilgi toplamaya çalışıyom ben de seyiri uzatıyorum hedefimi 53 yaptım bakalım çok zorlamıyacam

rica ederim arkadasim hep oyle oluyor insan kilo verdikce veresi geliyorkilo vermek hic bu kadar kolay olmamisti

senden çoook şey öğreniyoruz çok teşekkürler lisabella :)

canimrica ederim faydali seyler verebiliyosam ne mutlu banahepimiz birbirimizden cok guzel seyler ogreniyoruz

bacim,afiyet olsun valla istah acici gorunuyor.senin sandwich benimkinden buyuk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…