- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
nerden alıyorsunuz peki splendayı ?
ben yabancı yani orjinal siteden baktım süt ve yoğurt için istediğiniz kadar yiyebilir , içebilirsiniz diyor siz yanlış yerden bilgi almışsınız arkadaşlar ama yinede teşekkür ederim
siz sınırsız tüketin öyleyse,bizim için problem yok...
iyi gidiyo sizin bende verdim aslında ama kabız olunca vermem durduda sanki çok kötü ya kefir hemen geçirirmi acaba:)
selam kizlar nabersiniz? ben 63.9 oldum
best canım benim..güncellemeler kitapta yazmıyor..dr.dukandan koçluk alan arkadaşlar dukan chatte soruyorlar ve paylaşıyorlar..dukandiyetitariflerinden simla ve ilkayın sitelerını de takıp edıyoruz..hatta kafamıza takılan bır soru oldugunda arkadaşlara iletıyoruz onlarda dr.dukana birebir sorabılıyorlar..dr.dukanın şuanda zorunlu tuttugu yulaf kepeği bile bır güncelleme biliyor musun ? eskıden dıyete dahıl degılmış sonradan eklemış ..süt ürünlerını tuketmek kıtapta sınırsız yazıyor ama sonra süt şekerı laktozun vucutta karbonhıdrat kaynagı olarak kullanılabilmesinden dolayı sınırlandırılmış durumda..mesela light cola önceden sınırlı izinlılerde 3 kutu olarak gecıyordu şimdi 1 bardak olarak sınırlandırıldı..bırkaç mesaj öncesınde ekmek için teşekkur ederken yazmıştım ..süttozu eskıden 1 kaşıkla sınırlı iken oda sınırsız kullanılabılecekler arasına katıldı..sende haklısın kitapta sınırsız yazıyor ama güncel dukan dıyetını takıp edenler biliyor kı dıyet kendı içinde revızyona uğruyor..en ıyı sonucu en kısa sürede alabılmemız için..sevgiler canım..Zemmuff canım yanlış biliyorsun sanırım kitapta lt ile ilgili sınırlandırma kesinlikle yok , özellikle atak döneminde yağsız olduğu sürece protein istendiği kadar alınabilir diyor ama belirttiğim gibi yağsız olmasını belirtiyor doktor birkaç yerde üzerinde dura dura, ayrıca kızlar bu yulaf kepeği içinde sınırları aşmamak aslında çok önemli 6 kaşık bence çok fazla :26::26::26:
bestcim ekmek için kullanılan 6 kaşık yulaf kepeği tüketecegımız 3 gunluk ekmeğe tekabul edıyor..yanı yıne gunluk 2 kaşık kepek tüketmış oluyoruz..insanları yanlış bilgilendirmeyin diye söylemek istemiştim ben ,buraya yeni gelip öğrenmek isteyenlerde oluyor çünkü
dün boncuk09 du sanırım 6 yemke kaşıgı yulafla yapılan mahlepli bir ekmek tarıfı vermıştı..kendisine seslenmek istıyorum ;Allah razı olsun..mukemmel bır tadı var..artık ekmekte başka tarıfe gerek yo k..ben karışımı silikon kaplara bölüp yapıcam tam sandviç ekmeği gibi olacak ..kepek hakkımı aştım resmen arasına peynır domates biber koyup yıyerek ..çayla süper oluyor..teşekür ederim arkadaşım..
arkadaşşlar 6 gündür atak yapıyorum ama çok kötü kabız oldum başına gelen vardır illaki ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin diyeti bırakmak istemiyorum kilo verebildim çünkü lütfen başına gelen varsa yardımcı olsun???????
Merhaba Kızlarrr;
Hafta içi çok yoğun geçtiğinden pek uğrayamadım.. Hafta sonu da evde koşturmacalarla geçiyordu ki kendime yaptığım yeeği sizlerle paylaşmak için uğrayayım dedim..
Daha önce yulaf kepeği galeta karışımı denemeyenler neden bu karışımı bu kadar sevdiğimizi bu tarifi görünce eminim birkez daha anlayacaklardır..
Süper incecik ve kocaman 2 Krep çıkarttım.. Hem de seyirdeki günlük kepek hakkımızın yarısı kadar kepek ile..
Dukan Ciğer Dürüm..
Krep için:
1,5 yk Yulaf Kepeği galeta karışımı
1 yk süt
2 Yumurta akı, 1 sarı kullandım..
Hepsini iyice çırpıp az yağladığımız büyük boy krep tavasına yayıyoruz.. Biraz sıvı olması sizi şaşırtmasın.. Bu şekilde krep daha ince oluyor..
Arkalı önlü pişirdikten sonra içini hazırlamaya geçiyoruz.
İçi İçin:
Kırmızı soğan (Limon ve az tuz ile ovulmuş)
Dana ciğeri (Baharatlar ile yağsız tavada pişirilmiş)
Light Kaşar
Eki Görüntüle 666156
Krep içine malzemelerimizi diziyoruz..
Eki Görüntüle 666157
Biraz da tabağı süsleyelimmm
Eşim gördüğünde gözlerine inanamadı.. Ve bu tabaktan 2 tane çıktı..Nefisss..
Afiyet olsuuunn..
vermen gereken kilo kaç şimdiye kadar kaç verdin
ilacı yarında gecmezse deneyeceğim çok kötüyüm çünkü senin vermen gereken kilo kaç şimdiye kadar kaç verdin ?[/QUOT
canım ben 97.6 ile kasım ayında başladım 8 kg verdim 1 ayda.sonra bıraktım şimdide 5 gün önce başladım 89 ile bakalım perşembe günü tartılcaz görücez,vermem gereken 15 kg var hayırlısı bakalım canım ikimizede
dün boncuk09 du sanırım 6 yemke kaşıgı yulafla yapılan mahlepli bir ekmek tarıfı vermıştı..kendisine seslenmek istıyorum ;Allah razı olsun..mukemmel bır tadı var..artık ekmekte başka tarıfe gerek yo k..ben karışımı silikon kaplara bölüp yapıcam tam sandviç ekmeği gibi olacak ..kepek hakkımı aştım resmen arasına peynır domates biber koyup yıyerek ..çayla süper oluyor..teşekür ederim arkadaşım..
bir dukan keki yapasım var amma velakin vanilya aromasız tarif yok .... önerisi olan var mıııı?
best canım benim..güncellemeler kitapta yazmıyor..dr.dukandan koçluk alan arkadaşlar dukan chatte soruyorlar ve paylaşıyorlar..dukandiyetitariflerinden simla ve ilkayın sitelerını de takıp edıyoruz..hatta kafamıza takılan bır soru oldugunda arkadaşlara iletıyoruz onlarda dr.dukana birebir sorabılıyorlar..dr.dukanın şuanda zorunlu tuttugu yulaf kepeği bile bır güncelleme biliyor musun ? eskıden dıyete dahıl degılmış sonradan eklemış ..süt ürünlerını tuketmek kıtapta sınırsız yazıyor ama sonra süt şekerı laktozun vucutta karbonhıdrat kaynagı olarak kullanılabilmesinden dolayı sınırlandırılmış durumda..mesela light cola önceden sınırlı izinlılerde 3 kutu olarak gecıyordu şimdi 1 bardak olarak sınırlandırıldı..bırkaç mesaj öncesınde ekmek için teşekkur ederken yazmıştım ..süttozu eskıden 1 kaşıkla sınırlı iken oda sınırsız kullanılabılecekler arasına katıldı..sende haklısın kitapta sınırsız yazıyor ama güncel dukan dıyetını takıp edenler biliyor kı dıyet kendı içinde revızyona uğruyor..en ıyı sonucu en kısa sürede alabılmemız için..sevgiler canım..
:44::44:vanilya aromasiz yap