kefir serbest ama tüm süt ürünleri 1 lt ile sınırlı..ona göre ayarlanıp içilebilir..kefir serbest mi içmem siz seyirdemisiniz kaç kilo verdiniz?
arkadaşşlar 6 gündür atak yapıyorum ama çok kötü kabız oldum başına gelen vardır illaki ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin diyeti bırakmak istemiyorum kilo verebildim çünkü lütfen başına gelen varsa yardımcı olsun???????
ben tatlı çok severim artık dayanamayacağım kullandığınız tatlandırıcıları ve nerden aldığınızı söyleyebilirmisiniz?
baharat canım o nedenle serbest..oldukça hoş bır aroması var ekmeğe çok yakışıyor..fazla katınca hafıf acılık verıyor ama kepek kokusu felan hakgetire..dünku ekmek tarıfını aynen yaptım bayıldım ınan..zaten yagsız süttozuda sınırsız izinlı olmuş..daha ne olsun gelsın mahlepli ekmeklerzemmufcum mahlep serbest değil mi?
kefir serbest ama tüm süt ürünleri 1 lt ile sınırlı..ona göre ayarlanıp içilebilir..
Zemmuff canım yanlış biliyorsun sanırım kitapta lt ile ilgili sınırlandırma kesinlikle yok , özellikle atak döneminde yağsız olduğu sürece protein istendiği kadar alınabilir diyor ama belirttiğim gibi yağsız olmasını belirtiyor doktor birkaç yerde üzerinde dura dura, ayrıca kızlar bu yulaf kepeği içinde sınırları aşmamak aslında çok önemli 6 kaşık bence çok fazla :26::26::26:
kefir serbest mi içmem siz seyirdemisiniz kaç kilo verdiniz?
kitaptan yayınlandıktan sonra güncellemeler oldu arkadaşım.sınırlama var.hatta light süt bir bardakla sınırlı..
Tekrar hoşgeldin canımevet hatırladım seni..
Ay ne güzel moral verdin bana.. Verdim kiloları evet ama şimdi oldukça yavaşladı..
Dukan tatlılarına özellikle de dukanellaya düşkünlüğüm yüzünden oldu aslında..
Diğer arkadaşlara göre baya az verdim diyebilirim..
Yürüyüş ancak işe gidip gelirken 15 şer dk yürümek şeklinde olabiliyor..
Birde çok düzenli olmasa da evde leslie 3 mil ve ya 15 dk trambolin yapıyorum..
Yeniden başlıyorsan naçizane tavsiyem tatlılardan ve süttozundan mümkün olduğunca uzak durmak..
Ben yapamadım sen yap bari..
bugün 15.günüm
başlangıç: 72.2
15.günüm: 68.5
bugün sebzelerden dolayı 200-300gr aldım
kefir konusunda ise light kullanın sonuçta oda süt ürünü serbesttir zaten %1lerde oranlı kefirler var
splenda tatlandırıcılar içinde en doğalları arkadaşlar ben uzun zamandır kullanıyorum tavsiye ederim
evet mecbur kalmadıkça bende tatlıdan uzak durmayı düşünüyorum. Bu arada pek göremedim sanki listede bizimle aynı zamanda başlayan arkadaşları. Sanırım devam eden sayısı az olmuş. Bende ciddi rahatsızlık yaşadım. ama umarım bu sefer sorun olmaz..
vermen gereken kilo kaç şimdiye kadar kaç verdincanım karışık bitki çayları al içinde sinameki olan lipton form plus,ben bunu kullanıyorum bende atağın 5. günündeyim çok kötü oldum 1 tane bekunis hap attım,o çıkardı,onun sonrasında aç karnına bu çaydan içiyorum her sabah,vede bol sıvı tüketmelisin,geçmiş olsun .
bloglardan yada facedeki gruplardan.simlnın sitesi var orası güzel...dukandiyettariflerim adı...
nerden alıyorsunuz peki splendayı ?