CaniiimNesca geçmiş olsun.. Vitamin eksikliği gibi görünüyor..
Vitamin takviyesi olarak Supradyn C önerebilirim.. Ya da kendin de araştırabilirsin...
Saç için benim yaklaşık 10 yıldır kullandığım bir yöntem var.. Beni görenler bilir saçlarım ince telli ama gür ve sağlıklıdır..
Sırrımızın adı "Hindistancevizi Yağı" Ancak bu bizim küçük şişelerde satılan sıvı yağlardan olmayacak..
Sıkma hindistan cevizi diye sorarsanız aktar size yardımcı olacaktır.. Ben AyferKaur' un mağazasında buldum en son.. Büyük bir şişede satılıyor ve katı formda.. Elinize aldığınızda sıcaklık ile eriyip sıvı hale geçiyor..
Bu yağı haftada 1-2 banyodan 30 dk kadar önce saçınıza sürüyorsunuz.. Sonra normal saçınızı yıkıyorsunuz..
Ben saçımı kuruttuktan sonra da çok az bir parçayı sadece uçlara sürerüyorum..
Hem kırıkları onarıyor hem de saç kolay taranıyor..
Bu hintli kadınların saç bakımı için yüzyıllardır kullandığı bir yöntem ancak ülkemizde çok çok az biliniyor..
Ben de şans eseri teyzemin hindistan seyahati sonrası öğrenmiştim.. Ve de çook memnunum..
Umarım senin de işine yarar..
Kızz ben de geleceğim mutfağına mutlakaaa..Beni de al beni de all..
Öncelikle KK onaylıgüzel yemeklerini görmek için..
Sonra da o incecik fiziğini görüp daha da bir gaza gelmek içinn..
lisaaa nerde bu mutfak :))bende geleyim be yaaa
Nesca geçmiş olsun.. Vitamin eksikliği gibi görünüyor..
Vitamin takviyesi olarak Supradyn C önerebilirim.. Ya da kendin de araştırabilirsin...
Saç için benim yaklaşık 10 yıldır kullandığım bir yöntem var.. Beni görenler bilir saçlarım ince telli ama gür ve sağlıklıdır..
Sırrımızın adı "Hindistancevizi Yağı" Ancak bu bizim küçük şişelerde satılan sıvı yağlardan olmayacak..
Sıkma hindistan cevizi diye sorarsanız aktar size yardımcı olacaktır.. Ben AyferKaur' un mağazasında buldum en son.. Büyük bir şişede satılıyor ve katı formda.. Elinize aldığınızda sıcaklık ile eriyip sıvı hale geçiyor..
Bu yağı haftada 1-2 banyodan 30 dk kadar önce saçınıza sürüyorsunuz.. Sonra normal saçınızı yıkıyorsunuz..
Ben saçımı kuruttuktan sonra da çok az bir parçayı sadece uçlara sürerüyorum..
Hem kırıkları onarıyor hem de saç kolay taranıyor..
Bu hintli kadınların saç bakımı için yüzyıllardır kullandığı bir yöntem ancak ülkemizde çok çok az biliniyor..
Ben de şans eseri teyzemin hindistan seyahati sonrası öğrenmiştim.. Ve de çook memnunum..
Umarım senin de işine yarar..
arkadaşşlar 6 gündür atak yapıyorum ama çok kötü kabız oldum başına gelen vardır illaki ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin diyeti bırakmak istemiyorum kilo verebildim çünkü lütfen başına gelen varsa yardımcı olsun???????
arkadaşım bu yağın markasını verebilirmisin almak istiyorum netten alabilirmiyimki acaba sanmıyorum burdaki aktarda bulamam
Caniiimseni ilk gordugumde saclarina vuruldum zaten cok guzeller masallah..senin guzelligine soyleyecek soz yok tabiki ama cok guzel saglikli saclarinin sirrini bend e sormustum sana.dedigin yontem dedigin gibi hint kadinlarinin saclarinin guzelliginin sirri.ben burda bulamayinca soyledigin urunu turkiyeden siparis verdim..evet dukan da sac dokulmesi yada kirilmasi gibi sorunyasayacaklara cok guzel bir cozum...
sende geeellll,herkes gelsinkonu acilsin linki veririm mutlaka.yemekler pek dukan lik olmayacaksada tarifler dukan sonrasina hazirlik olabilir.hem cok guzel bir tart gosterecegim..fransizlarin meshur meyveli tarti seviyorum seni
bende ataktayken sizin gibi sormuştum ve banada yardım olmuşlardı duacılarıyım herkesin, ataktan sonra seyirde biraz daha rahatlayacaksın, keten tohumu ve kefir benim sorunu çözdü öneririm kesinlikle.
Yerim kız seni..Zaten yağ mağ da kalmamış sırf protein olmuşsun..
Tamam bugün çok şımarığım.. Ama uyarı almamak için hemen dukana bağlıyorum ki zaten hepsi onun suçuuu..
Dukan amcaa bir senin yüzünden, bir de bahar yüzünden böyle anlamsız gülümsüyorum..
Bir de benim kilolar da biraz hızlı kıpırdasa daha iyi olacaktı ya neyseee..
Eh ne diyeyim buna da şükür veee.. Dukan amcaaa Teşekküüürlerrr
seIamlar:)
Bugun tartildim 63.1 kg geldim.Dùn 63,4idim.
Haftasonu ac gezdim biraz ama en azindan fark etti biraz:)
Bu arada is gezisinde olucam bu hafta. Spor yapamam diye uzulmustum ama otelin fitness salonu ve havuzy var:) artik burda telafi edicem:) yolculuk uzun hedef 50.
Hepiniz icin dua edicem siz de duanizi eksik etmeyin.
Sevgiler ve incecik gunler hepimize))
maalesef kabızlık dukan dıyetınde herkesın ortak kaderi..arkadaşşlar 6 gündür atak yapıyorum ama çok kötü kabız oldum başına gelen vardır illaki ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin diyeti bırakmak istemiyorum kilo verebildim çünkü lütfen başına gelen varsa yardımcı olsun???????
marketlerde ve eczanelerde kı tatlandırıcılar kullanılıyor..takita kullanıyorum ben ama çok az tuketıyorum..stevia kullanıyor çogu arkadaş..kimisi tablet tatlandırıcı alıp eziyor öyle kullanıyor..tercih size kalmış sanem..ben tatlı çok severim artık dayanamayacağım kullandığınız tatlandırıcıları ve nerden aldığınızı söyleyebilirmisiniz?
ben tatlı çok severim artık dayanamayacağım kullandığınız tatlandırıcıları ve nerden aldığınızı söyleyebilirmisiniz?
Aynı zamanda başlamıştık yaklaşık olarak galiba diyete. Ne güzel kilo vermişsiniz. Süper çok tebrik ederim. Yürüyüş de var mı her gün? Bende bugün tekrar başladım. 4 gün atak verdi Dukan bana ceza olsun diye:) bakalım bu sefer inşallah sağlıkta problem yaşamadan çözerim bu işi..