- 6 Mart 2012
- 17.745
- 27.702
- 49
Caniiimseni ilk gordugumde saclarina vuruldum zatencok guzeller masallah..senin guzelligine soyleyecek soz yok tabiki ama cok guzel saglikli saclarinin sirrini bend e sormustum sana.dedigin yontem dedigin gibi hint kadinlarinin saclarinin guzelliginin sirri.ben burda bulamayinca soyledigin urunu turkiyeden siparis verdim..evet dukan da sac dokulmesi yada kirilmasi gibi sorunyasayacaklara cok guzel bir cozum...Nesca geçmiş olsun.. Vitamin eksikliği gibi görünüyor..
Vitamin takviyesi olarak Supradyn C önerebilirim.. Ya da kendin de araştırabilirsin...
Saç için benim yaklaşık 10 yıldır kullandığım bir yöntem var.. Beni görenler bilir saçlarım ince telli ama gür ve sağlıklıdır..
Sırrımızın adı "Hindistancevizi Yağı" Ancak bu bizim küçük şişelerde satılan sıvı yağlardan olmayacak..
Sıkma hindistan cevizi diye sorarsanız aktar size yardımcı olacaktır.. Ben AyferKaur' un mağazasında buldum en son.. Büyük bir şişede satılıyor ve katı formda.. Elinize aldığınızda sıcaklık ile eriyip sıvı hale geçiyor..
Bu yağı haftada 1-2 banyodan 30 dk kadar önce saçınıza sürüyorsunuz.. Sonra normal saçınızı yıkıyorsunuz..
Ben saçımı kuruttuktan sonra da çok az bir parçayı sadece uçlara sürerüyorum..
Hem kırıkları onarıyor hem de saç kolay taranıyor..
Bu hintli kadınların saç bakımı için yüzyıllardır kullandığı bir yöntem ancak ülkemizde çok çok az biliniyor..
Ben de şans eseri teyzemin hindistan seyahati sonrası öğrenmiştim.. Ve de çook memnunum..
Umarım senin de işine yarar..
Kızz ben de geleceğim mutfağına mutlakaaa.. Beni de al beni de all..
Öncelikle KK onaylı güzel yemeklerini görmek için..
Sonra da o incecik fiziğini görüp daha da bir gaza gelmek içinn..
sende geeellll,herkes gelsinkonu acilsin linki veririm mutlaka.yemekler pek dukan lik olmayacaksada tarifler dukan sonrasina hazirlik olabilir.hem cok guzel bir tart gosterecegim..fransizlarin meshur meyveli tartiseviyorum seni