canim ben sac dokulmesi problemi yasamadim ama yasayan arkadaslar oldu.ben vitamin kullaniyorum ve vitaminin emilimi icin gerekli olan 1 kasik yag hakkimi mutlaka kullanmaya calisiyorum.vitamin olarak ise multivitamin almani tavsiye ederim.ama marka olarak birsey diyemeyecegim ben burda frnasiz bir marka aldim canim.sanirim eczaci yardimci olacaktir.birde ipek sac dokulmesi icin bir sampuan kullaniyordu bakayim ozelden mesaj atarim sana ...
Jaleda canim
hosgeldin arkadasim.ne guzel seni burda gormek
dukan diyeti ozeti birinci sayfadada gosterildigi uzre soyle:
kişinin kilo durumuna göre atak evresi 3-4-5-....10 güne kadar uzuyor .sonra seyire geçiliyor.sonra güçlendirme verdiğin kilo çarpı 10 gün devam edilecek.son evre tek protein günü.diyete süresince ve deva mında 1,5 kaşık yulaf kepeği.
ATAK EVRESİ:saf protein:et (koyun eti ve yağlı etler yasak)tavuk ,balık,süt,peynir yumurta,kabuklu deniz ürünleri vs.istediğin kadar (sınırsız) yeniyor.baharat ,maydanoz,tere baharlı otlar serbest +1,5 kaşık yulaf kepeği +1,5 lt ve üstü çok su içmek
SEYİR EVRESİ:saf protein +sebze(yoğurtlu semiz otu,kıymalı menemen ,peynir domates biber gibi se bzenin yanında protein bol olacak)istediğin kiloya düşene kadar 1 gün saf protein +1gün saf protein yanında sebze bakliyatlar yasak(mercimek,kurufasulye vs.)meyva yasak.şeker yasak .ama light dondurma ,light içecekler serbest..1,5 kaşık yulaf kepeği ve yine en az 1,5 lt su
GÜÇLENDİRME EVRESİ
toplamda 9 KİLO VERİLDİYSE 90 GÜN SÜRECEK OLAN ZAMAN):ilk 45 gün hafta 1 gün ödül yemeği istediğin bir
yemek.normal 40gr peynir(istediğin),2 dilim ekmek ,1porsiyon meyva (üzüm ,kiraz,muz yasak)küçük taneliler 1 kase ,diğerleri 1 adet(elma ,şeftali,portakal gibi)haftada 2 porsiyon nişaştalı gıda (makarna,patates gibi.)kuzu budu.ikinci 45 günde ödül yemeği haftada 2 öğün oluyor ama bu 2 öğün üst üste olmayacak.haftada 1 gün saf protein.
kitap perşembeleri öneriyor.5gün saf protein,5gün safprotein +sebzede yapılabilir
SON EVRE :haftanın 6 günü her istediğii yiyorsun. bu arada kilo koruma amaçlı önerilen gıdaları aklında tutup gerektikçe bunlara başvuruyorsun.hayatın geri kalanında haftada 1 gün saf protein uyguluyorsun.3 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyorsunuz.
bu evrelerin hepsinde en az 25 dk yürüyüş var.birde bol bol su
arkadaslarda bahsetmis dogru derler kitabi alip okuyup kafana yatarsa baslaman daha uygun canim.biz istedigin herseye cevap verebiliriz ama net bilgiler kitapta yaziyor.kitap ise ya internetten siparis ile temin edebilirsin yada buyuk kitapcilarda var.d&r larda yada digerlerinde vardir.
sinirli izinli olan misir nisastasi canim..oda gunde 1 yemek kasigi.gunde 2 sinirli izinli hakkimiz var unutma