Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sevgili ozzy76,oncelikle gecmis olsun arkadasim vede hosgeldin:KK16:Saglik tabiki herseyin basinda geliyor yeniden sagligina kavusmus olmana sevindim.yaklasik 3-4 aydir buraya takilan ve bu diyeti yapan biri olarak boylesine bir sorunla hic karsilasmadim.sac dokulmeleri,cilt te dokulmeler bunlarla karsilastik ama kalp ile ilgili problem ben hic duymadim.Kolesterolun yuksek cikmasi bu diyette karsilasilabilen bir durum ve yuksek kolesterol kalp uzerinede olumsuz etki edebiliyor.belkide yukselen kolesterolunue bagli olarak yasadin kalp problemlerini. Et,sut urunleri ve hayvansal gidalari bu diyette fazlaca tukettigimizden kolesterol yuksek cikabiliyor.ancak zaten bunlari yagsiz olarak tukettigimizden cokta bir etkisi olmaz aslinda cunku yagli tuketildiginde kolesterolde artisa sebep oluyor.yumurtayi ozellikle sarisini cok tuketmemeye calis etleride beyaz etten yana yap tercihini.ozellikle sarimsak iyi kolesterolu yukseltip kotu kolesterolu dusurdugunden hergun 1-2 sarimsak tuketebilirsin.veee butun sorunlarin onune gecmedeki suyu asla ihmal etme birde fiziksel aktivitelerini yani sporu.kendini iyi gozlemle lutfen den tekrar birkacgun olurda yine saglik problemi ile karsilasirsanda aninda bira

lisaa saç dökülmen oldu dimi seninde benimde olmuştu,ne yaptın vitamin kullandınmı,bende kullanmak istiyorum ama kilo aldırır diye kullanamıyorum,kullananlar ne kullanıyor acaba:18::18:
canim ben sac dokulmesi problemi yasamadim ama yasayan arkadaslar oldu.ben vitamin kullaniyorum ve vitaminin emilimi icin gerekli olan 1 kasik yag hakkimi mutlaka kullanmaya calisiyorum.vitamin olarak ise multivitamin almani tavsiye ederim.ama marka olarak birsey diyemeyecegim ben burda frnasiz bir marka aldim canim.sanirim eczaci yardimci olacaktir.birde ipek sac dokulmesi icin bir sampuan kullaniyordu bakayim ozelden mesaj atarim sana ...
lisebellaaaaaaaaaaa:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
canımmm hadi bana yardımcı ol ve nedir bu dukan diyeti ne yenir ne içilir nelere dikkat edilir ve hangi spor harekteleri yapılır sana zahmet bir anlat bana ve sonra benide listeye ekleeEn Büyük KK
Jaleda canim:KK16::KK16:hosgeldin arkadasim.ne guzel seni burda gormek:KK19:dukan diyeti ozeti birinci sayfadada gosterildigi uzre soyle:

kişinin kilo durumuna göre atak evresi 3-4-5-....10 güne kadar uzuyor .sonra seyire geçiliyor.sonra güçlendirme verdiğin kilo çarpı 10 gün devam edilecek.son evre tek protein günü.diyete süresince ve deva mında 1,5 kaşık yulaf kepeği.

ATAK EVRESİ:saf protein:et (koyun eti ve yağlı etler yasak)tavuk ,balık,süt,peynir yumurta,kabuklu deniz ürünleri vs.istediğin kadar (sınırsız) yeniyor.baharat ,maydanoz,tere baharlı otlar serbest +1,5 kaşık yulaf kepeği +1,5 lt ve üstü çok su içmek
SEYİR EVRESİ:saf protein +sebze(yoğurtlu semiz otu,kıymalı menemen ,peynir domates biber gibi se bzenin yanında protein bol olacak)istediğin kiloya düşene kadar 1 gün saf protein +1gün saf protein yanında sebze bakliyatlar yasak(mercimek,kurufasulye vs.)meyva yasak.şeker yasak .ama light dondurma ,light içecekler serbest..1,5 kaşık yulaf kepeği ve yine en az 1,5 lt su
GÜÇLENDİRME EVRESİ:KK43:toplamda 9 KİLO VERİLDİYSE 90 GÜN SÜRECEK OLAN ZAMAN):ilk 45 gün hafta 1 gün ödül yemeği istediğin bir yemek.normal 40gr peynir(istediğin),2 dilim ekmek ,1porsiyon meyva (üzüm ,kiraz,muz yasak)küçük taneliler 1 kase ,diğerleri 1 adet(elma ,şeftali,portakal gibi)haftada 2 porsiyon nişaştalı gıda (makarna,patates gibi.)kuzu budu.ikinci 45 günde ödül yemeği haftada 2 öğün oluyor ama bu 2 öğün üst üste olmayacak.haftada 1 gün saf protein.kitap perşembeleri öneriyor.5gün saf protein,5gün safprotein +sebzede yapılabilir
SON EVRE :haftanın 6 günü her istediğii yiyorsun. bu arada kilo koruma amaçlı önerilen gıdaları aklında tutup gerektikçe bunlara başvuruyorsun.hayatın geri kalanında haftada 1 gün saf protein uyguluyorsun.3 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyorsunuz.

bu evrelerin hepsinde en az 25 dk yürüyüş var.birde bol bol su

arkadaslarda bahsetmis dogru derler kitabi alip okuyup kafana yatarsa baslaman daha uygun canim.biz istedigin herseye cevap verebiliriz ama net bilgiler kitapta yaziyor.kitap ise ya internetten siparis ile temin edebilirsin yada buyuk kitapcilarda var.d&r larda yada digerlerinde vardir.:KK19:
Arkadaslar ben ikidir misir unu kullaniyorum sinirli izinli olan misir nisastadimiydi yoksa ve olcusu neydi yardimci olursaniz sevinirim

sinirli izinli olan misir nisastasi canim..oda gunde 1 yemek kasigi.gunde 2 sinirli izinli hakkimiz var unutma:KK34:

2 litre su+1 litre lahana çorbası+kahvaltıda yediklerim= nefes alamıyorum imidattttt:KK53:

2 litre su+1 litre lahana çorbası+kahvaltıda yediklerim= nefes alamıyorum imidattttt:KK53:

:KK53::KK53::KK53:hayatim ne yapmissin 2 lt su hemde bu saate kadar ki saat henuz oglen veee asil sasirtici olan 1 lt lahana corbasi ne yaptin sen:KK53::KK53:lahana corbasi tamam sebze yerine aldin ama aldigin protein miktarindan az olmali.3/2 protein 3/1 sebze kurali...nefes alamaman cok normal :KK9:

Bende sizlere bir şey danışmak istiyorum arkadaşlar.Benim saçlarım çok kötü oldu.Önce uçları kırılmaya başladı.Sonra yukarılara doğru sanki bütün canlılığını kaybetmeye başladı.15 Gündür birçok maske uyguluyorum saçıma.Birde tırnak kenarlarındaki etlerim çok kötü oldu.Resmen kavladı.Eşim çok kızıyor bırakmamı istiyor.Dukan bana 66 kg dedi.Ben 62 olmak istiyordum.Olmak üzereyimde zaten.Güçlandirmeye geçen arkadaşlardan öğrenmek istediğim,bu sorunlarım azalırmı güçlendirmeye geçersem.Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Nesca geçmiş olsun.. Vitamin eksikliği gibi görünüyor..
Vitamin takviyesi olarak Supradyn C önerebilirim.. Ya da kendin de araştırabilirsin...

Saç için benim yaklaşık 10 yıldır kullandığım bir yöntem var.. Beni görenler bilir saçlarım ince telli ama gür ve sağlıklıdır..

Sırrımızın adı "Hindistancevizi Yağı" Ancak bu bizim küçük şişelerde satılan sıvı yağlardan olmayacak..
Sıkma hindistan cevizi diye sorarsanız aktar size yardımcı olacaktır.. Ben AyferKaur' un mağazasında buldum en son.. Büyük bir şişede satılıyor ve katı formda.. Elinize aldığınızda sıcaklık ile eriyip sıvı hale geçiyor..

Bu yağı haftada 1-2 banyodan 30 dk kadar önce saçınıza sürüyorsunuz.. Sonra normal saçınızı yıkıyorsunuz..
Ben saçımı kuruttuktan sonra da çok az bir parçayı sadece uçlara sürerüyorum..
Hem kırıkları onarıyor hem de saç kolay taranıyor..

Bu hintli kadınların saç bakımı için yüzyıllardır kullandığı bir yöntem ancak ülkemizde çok çok az biliniyor..
Ben de şans eseri teyzemin hindistan seyahati sonrası öğrenmiştim.. Ve de çook memnunum..

Umarım senin de işine yarar.. :KK54:

:KK53::KK53::KK53:hayatim ne yapmissin 2 lt su hemde bu saate kadar ki saat henuz oglen veee asil sasirtici olan 1 lt lahana corbasi ne yaptin sen:KK53::KK53:lahana corbasi tamam sebze yerine aldin ama aldigin protein miktarindan az olmali.3/2 protein 3/1 sebze kurali...nefes alamaman cok normal :KK9:

ayy pardon 2 litre su yazmışım:KK1: 2 kere 500 ml içince direk litre olarak yazmışım.
lahana diyetini de aradan çıkarayım dedim abla. geçen hafta aramızda kilo veren bi arkadaş vardı bende deneyeyim dedim. çarşamba günü son olacak

Arkadaşlar öncelikle hepinize Merhaba :)
Geçen gün tartıya çıktım ve şok oldum,son halimden 10 kilo fazla görünüyordum. :KK50: Resmen davula dönmüşüm yani.Yaşım 20 kilom ise 98di.Boy da 1.65 olunca gözlerinizin önüne gelebiliyordur sanırım durumum.Dukan Diyeti kitabım vardı elimde zaten,vakit kaybetmeden başladım diyete. :KK4::KK4:
Atak evresindeyim.İlk gün 98.0'dı,Bugün 3.günüm ve sabah 94.9'du.Üniversite Öğrencisi olduğum için,vaktimin çoğu dışarıda geçiyo ve ciddi anlamda zorluk çekiyorum diyeti yaparken,bir kaç farklı kaynağa baktım ama geneli öyle durumlarda acıktığınızda yanınızda "kuru üzüm-kuru kayısı-erik kurusu" bulundurun ve yiyin diyo.Benim gibi olan arkadaşların ne yaptığını merak ettim.
Çalışan ya da öğrenci olup bu tür durumlarda diyete extra birşeyler katıyo musunuz?

Bi de benim bölgesel kilo sorunum var,tamamen kalçazedeyim,yediğim herşey orada birikiyor sankii :KK43::KK43::KK43: spor olarak ne yapmamı önerirsiniz,Şimdiden teşekkürler :)

esim dukana basladi bugun, ögle arasi icin tatli bi tarife ihtiyacim var atakada uyan...
bildiginiz, yapildiginda lezzetli olan bi dukan muffin tarifi var mi?

darısı benim başıma benim daha çoook yolum var.benim öyle 56 lara düşmem mucize olur.duan amca sana 63 yeter demiş.ben 56 kiloda sıfır beden olurum herhalde.boyum 160 ama kemik iri olunca 56 ta sadece kemik kalırım.oğlumu doğurduktan sonra 75 lerden 54 dişmüştüm.ama yürüyen iskelet olmuştum.ayaktabile zor duruyordum iç enerjim bitmişti.yani ben önce bir 70 lerin altına düşeyim inşallah 63 de görürüm.

Amin,63ü de görürsün inşallah.bu azim ve kararllıkla görmemen için neden yok.:nazar:ben 56 kiloda 0 beden değilim:KK52::KK37: 36 beden biraz dar geiyor şu an özellikle otururken rahatsız ediyor.onu bir düzene girdirmem gerek.yoksa gayet zayıf gözüküyorum aslında:KK51:

ohh canına deysin buğday tanesi :KK16: bende hedefi düşürme kararı aldım şimdiye kadar kaçamak yapmamıştım gecen hafta yaptım hemen kilo artışı o yüzden 1-2 kilo aşağısı olsa iyi olur

evet canım bir kaçamak yaptım toparlayana kadar canım çıktı:KK52: 53 düşünüyorum ama hayırlısı:KK14:

buğday tanesi çok sevindim senın adına:KK16:..sauna hamam derken demek kı yaptıgın kaçamagıda tolere ederek gerı döndun:KK55:..bence hedefe ulaşıp güçlendırmeye geç canım..sonra çok yoruluyor vucut hedefı tutturacagız derken..:KK53:
bende çok güzel bır haftasonu geçırdım..neler neler sıgıyor öyle 2 güne ya:KK52:
aşkımla dışarda yemek yesekte dukana uydum..ekim gıbı evlenmeyı düşünuyoruz ev alma planlarımız var çokta guzel bır ev bulduk nasıpse bu hafta sonu kararımızı kesınleştırıcez..Allah nasıp etsınde en hayırlısı ıle olsun dıye dua edıyoruz..
Bu arada akşam bırşey istemedı canım bal kabaklı milk shake yaptım içtim..iştede sakın bır gun..içimde fena bir huzur..daha ne 0lsun ya :KK16:

evet canım,günde ikişer seans sauna,buhar banyosu termal havuz ve günlük yürüyüşlerle kaçamak sonrası gelenler fazlasıyla gitti:)salı günü giderken 57.5 civarıydım bu sabah 56.:))

Ekime ne kalmış şurda:))) o hazırlıklar,koşturmacalar,heyecanlar.... hepsi çok tatlı şeyler:KK16: Allah herşeyin en güzelini en hayırlısını verir sana inşallah arkadaşım.

günaydınlar efeniiiiimmm:KK42:
dün size yazdıktan sonra uyudum. bu sabah kalktım:KK1: spor yapınca bütün her yerim ağrımıştı bide sıcak su torbası olunca hemencik uykuya dalmışım. herhalde çok sıcaktı son bileğimin olduğu yer su toplamış ve dee sol bacağımın bileğine yakın yerde su toplamış:KK53: iz kalmaması için ne yapmak lazım??

bugün sporumu yaptım
1 litre suyumu bitirdim.
tarçınlı süt eşliğinde ev yapımı labne ve hindi fümeyle yedim.:KK56:
şimdide 1 litre sıcak lahana çorbasıyla yğurt yemeye çalışıyorum:KK5:

daha muhtara uğrayıp ikametgah alcam üşendim onaa. ama iş yerime vermem gerekiyormuş.bugün son gün :KK31:

bende deniycem perşembe günüüü :KK52:

donbul abla. antalyada yaşayan bi arkadaşım var. mersinli aslen. karggoyla göndermişti o mükkemmel kerebiç tatlısını aşık oldum resmen . kurabiye gibiydi aynı. şerbetli olmaması güzel. güçlendirmeye geçtiğimde ödül olarak kete yemeyi düşünüyodum. diğer hafta ki ödül çğünümde belli oldu şimdi. kerebiç tatlısııı :KK52:

sakın tüketmeeeee duraklama olurrrr:KK20: diyete başlarken 2 kutu aldım. ve hala yemedim :KK19:

mısır unu değilllll:KK53: mısır nişastası

bepanten sürebilirsin canım.gerçi acilen doktora göstersen daha iyi olur:13:

ayy pardon 2 litre su yazmışım:KK1: 2 kere 500 ml içince direk litre olarak yazmışım.
lahana diyetini de aradan çıkarayım dedim abla. geçen hafta aramızda kilo veren bi arkadaş vardı bende deneyeyim dedim. çarşamba günü son olacak

hay maşallah sana:KK52:bu kadar şeyi nasıl sığdırdın midene...:KK53: lahana çorbasını 2-3 hafta önce bende denemiştim işe yaramıştı.ama sebze protein gününde protein eşliğinde tüketiyoruz canım benim.her öğün 1 kase yeter diye düşünüyorum.dukan amcada bu çorbadan kitapta bahsediyor ayrıca mucize çorba diye.dukan diyetine ters birşey değil yani.aksine önerilen bir çorba:nazar:

canim ben sac dokulmesi problemi yasamadim ama yasayan arkadaslar oldu.ben vitamin kullaniyorum ve vitaminin emilimi icin gerekli olan 1 kasik yag hakkimi mutlaka kullanmaya calisiyorum.vitamin olarak ise multivitamin almani tavsiye ederim.ama marka olarak birsey diyemeyecegim ben burda frnasiz bir marka aldim canim.sanirim eczaci yardimci olacaktir.birde ipek sac dokulmesi icin bir sampuan kullaniyordu bakayim ozelden mesaj atarim sana ...

Jaleda canim:KK16::KK16:hosgeldin arkadasim.ne guzel seni burda gormek:KK19:dukan diyeti ozeti birinci sayfadada gosterildigi uzre soyle:

kişinin kilo durumuna göre atak evresi 3-4-5-....10 güne kadar uzuyor .sonra seyire geçiliyor.sonra güçlendirme verdiğin kilo çarpı 10 gün devam edilecek.son evre tek protein günü.diyete süresince ve deva mında 1,5 kaşık yulaf kepeği.

ATAK EVRESİ:saf protein:et (koyun eti ve yağlı etler yasak)tavuk ,balık,süt,peynir yumurta,kabuklu deniz ürünleri vs.istediğin kadar (sınırsız) yeniyor.baharat ,maydanoz,tere baharlı otlar serbest +1,5 kaşık yulaf kepeği +1,5 lt ve üstü çok su içmek
SEYİR EVRESİ:saf protein +sebze(yoğurtlu semiz otu,kıymalı menemen ,peynir domates biber gibi se bzenin yanında protein bol olacak)istediğin kiloya düşene kadar 1 gün saf protein +1gün saf protein yanında sebze bakliyatlar yasak(mercimek,kurufasulye vs.)meyva yasak.şeker yasak .ama light dondurma ,light içecekler serbest..1,5 kaşık yulaf kepeği ve yine en az 1,5 lt su
GÜÇLENDİRME EVRESİ:KK43:toplamda 9 KİLO VERİLDİYSE 90 GÜN SÜRECEK OLAN ZAMAN):ilk 45 gün hafta 1 gün ödül yemeği istediğin bir yemek.normal 40gr peynir(istediğin),2 dilim ekmek ,1porsiyon meyva (üzüm ,kiraz,muz yasak)küçük taneliler 1 kase ,diğerleri 1 adet(elma ,şeftali,portakal gibi)haftada 2 porsiyon nişaştalı gıda (makarna,patates gibi.)kuzu budu.ikinci 45 günde ödül yemeği haftada 2 öğün oluyor ama bu 2 öğün üst üste olmayacak.haftada 1 gün saf protein.kitap perşembeleri öneriyor.5gün saf protein,5gün safprotein +sebzede yapılabilir
SON EVRE :haftanın 6 günü her istediğii yiyorsun. bu arada kilo koruma amaçlı önerilen gıdaları aklında tutup gerektikçe bunlara başvuruyorsun.hayatın geri kalanında haftada 1 gün saf protein uyguluyorsun.3 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyorsunuz.

bu evrelerin hepsinde en az 25 dk yürüyüş var.birde bol bol su

arkadaslarda bahsetmis dogru derler kitabi alip okuyup kafana yatarsa baslaman daha uygun canim.biz istedigin herseye cevap verebiliriz ama net bilgiler kitapta yaziyor.kitap ise ya internetten siparis ile temin edebilirsin yada buyuk kitapcilarda var.d&r larda yada digerlerinde vardir.:KK19:

sinirli izinli olan misir nisastasi canim..oda gunde 1 yemek kasigi.gunde 2 sinirli izinli hakkimiz var unutma:KK34:
lisebellamm:KK19:canım herşey iyi hoşta bu kurallara benimgibi iradesi zayıf biri uyarmı onu bilmiyorum işte:KK24:
neyse ben şu kitabı öncelikle bir araştırayım sonra ben sana haber veririm başlama konusunda :KK12:

bugün tartıldım ve tartı tam tamına 70.8 i gösteriyordu. artık sütü fazla içmemeye başladım. canım tatlı istemiyor.lahana çorbasında ikinci günüm. bide fitness a başladığım içim kaslarım şişti sanırsam. yoksa tartıda ki rakam sinirlerimi bozabilirdi

delikız kerebiç yenmezmi.mersinin halkı arap kökenli olduğu için yemekleri ve tatlıları farklı ben ilçesi anamurdanım.ama mersinde büyüdüğüm için mersinin damak tadını bilirim.anamurun öyle özel bir yemeği yok insanlar tarlada çalıştığı için evde ancak pıratik yemekler yapıyor.bu yüzden mersin bambaşka anamur bambaşkadır.bu farklı yerleri birleştirip bir şehir yapmışlar.anamur halkı aslında antalyanın bir devamı gibi.neyse bukadar memleet bilgisi yeter

benim tartıda bugün +4.2 kg fazla çıktım.şoklardayım.benim tartı herhalde kafayı yedi.spordan sonra sisme olur.kas yağları yakarken laktik asit üretir.bu laktik asidin yanında yağ yanmasıyla su açığa çıkar.çok iyi terlemediysen bu su kaslarının arasında alır ve ancak dinlenme esnasında kan yoluyla temizlenir.bu yüzden ter atmak önemli atamadıysan bütün su vücutta kalır.telaşlanma akşama kadar gider.spordan sonra tuvalete daha çok gittiğini fark etmedinmi.

Arkadaşlar öncelikle hepinize Merhaba :)
Geçen gün tartıya çıktım ve şok oldum,son halimden 10 kilo fazla görünüyordum. :KK50: Resmen davula dönmüşüm yani.Yaşım 20 kilom ise 98di.Boy da 1.65 olunca gözlerinizin önüne gelebiliyordur sanırım durumum.Dukan Diyeti kitabım vardı elimde zaten,vakit kaybetmeden başladım diyete. :KK4::KK4:
Atak evresindeyim.İlk gün 98.0'dı,Bugün 3.günüm ve sabah 94.9'du.Üniversite Öğrencisi olduğum için,vaktimin çoğu dışarıda geçiyo ve ciddi anlamda zorluk çekiyorum diyeti yaparken,bir kaç farklı kaynağa baktım ama geneli öyle durumlarda acıktığınızda yanınızda "kuru üzüm-kuru kayısı-erik kurusu" bulundurun ve yiyin diyo.Benim gibi olan arkadaşların ne yaptığını merak ettim.
Çalışan ya da öğrenci olup bu tür durumlarda diyete extra birşeyler katıyo musunuz?

Bi de benim bölgesel kilo sorunum var,tamamen kalçazedeyim,yediğim herşey orada birikiyor sankii :KK43::KK43::KK43: spor olarak ne yapmamı önerirsiniz,Şimdiden teşekkürler :)

tatlım daha çok gençsin metebolizman jet hızında olduğu için çabuk zayıflarsın.ünüverste ögrencisiysen atıştırmalılarını yanındaa taşı.yani ekmeğini kurabiyeni kendin yapmalısın.yanında taşırsan arkadaşların birşeyler yerken sende onları yersin.kitabı okursan neler yemen gerektiğini öğrenirsin.dışardada seçimini buna göre yapaparsın.ama kitabı okumasan kulaktan dolma bilgilerle birşey olmaz.sporuda çok ağır yapma yoksa yağları eritmeden kaslarının altına esir edersin ve zayıflaman zor olur.yürüyüş kalça bölgesi için ideal bir spor.öğrenci olduğun için sürekli haareket haalindesin sınav zamanı diyeti bozmasan başarırsın 4 ay gibi bir zamanda istediğin kiloya gelirsin sonra güçlendirmede yine veriyorsun.birde korumayı uygulamayı başarırsan beslenme sistemini tümden değiştirmiş olursun.bukadar genç yaştaa bu ilo olmaz gelecekteki pekçok hastalığa davetiye çıkarırsın.gençsin başarabilirsin.

esim dukana basladi bugun, ögle arasi icin tatli bi tarife ihtiyacim var atakada uyan...
bildiginiz, yapildiginda lezzetli olan bi dukan muffin tarifi var mi?

Merhaba,aslinda tatli islerine ilk gunlerden pek girmemesi daha hayrina olabilir.zira duraklamalar yasayabilir.bu durumda sanirim en uygunu dukanhelvasi olacaktir..birde su iki siteye goz atin burda isinize yarayacak fazlaca tarif bulacaksinizdir.yanliz hangi evreye uygun olduguna iyi bakin..kolay gelsin..

dukandiyetitariflerim

İlkay'ın Dukan Lezzetleri

Amin,63ü de görürsün inşallah.bu azim ve kararllıkla görmemen için neden yok.:nazar:ben 56 kiloda 0 beden değilim:KK52::KK37: 36 beden biraz dar geiyor şu an özellikle otururken rahatsız ediyor.onu bir düzene girdirmem gerek.yoksa gayet zayıf gözüküyorum aslında:KK51:

evet canım bir kaçamak yaptım toparlayana kadar canım çıktı:KK52: 53 düşünüyorum ama hayırlısı:KK14:

evet canım,günde ikişer seans sauna,buhar banyosu termal havuz ve günlük yürüyüşlerle kaçamak sonrası gelenler fazlasıyla gitti:)salı günü giderken 57.5 civarıydım bu sabah 56.:))

Ekime ne kalmış şurda:))) o hazırlıklar,koşturmacalar,heyecanlar.... hepsi çok tatlı şeyler:KK16: Allah herşeyin en güzelini en hayırlısını verir sana inşallah arkadaşım.

bepanten sürebilirsin canım.gerçi acilen doktora göstersen daha iyi olur:13:

hay maşallah sana:KK52:bu kadar şeyi nasıl sığdırdın midene...:KK53: lahana çorbasını 2-3 hafta önce bende denemiştim işe yaramıştı.ama sebze protein gününde protein eşliğinde tüketiyoruz canım benim.her öğün 1 kase yeter diye düşünüyorum.dukan amcada bu çorbadan kitapta bahsediyor ayrıca mucize çorba diye.dukan diyetine ters birşey değil yani.aksine önerilen bir çorba:nazar:
Kızlar nasılsınız??benim hastalığım yeni bitti..yalnız diyetim yalan oldu zencefil bal,portakal suyu,çorbalarla ancak iyileştim keşke lahana çorbası yapsaydım...bu gevşeklikle ben kilo veremem 7kilo 2ay ama iradem yok hemen diyeti bozmam iyi olmadı

bugün lahana çorbasından bahsediliyor.onu bende denedim aslında antioksidan bir çorba kanda biriken toksileri direktemizleyen tek sebze imiş ama arkadaşlar ben içemiyorum tadından deyil içtimmi miydem ağrıyor resmen sancı kırizzi geçiriyorum.kıvranıyorum beni mafediyor.bu yüzden ilaç niyetine dahi içemiyorum.

Merhaba,aslinda tatli islerine ilk gunlerden pek girmemesi daha hayrina olabilir.zira duraklamalar yasayabilir.bu durumda sanirim en uygunu dukanhelvasi olacaktir..birde su iki siteye goz atin burda isinize yarayacak fazlaca tarif bulacaksinizdir.yanliz hangi evreye uygun olduguna iyi bakin..kolay gelsin..

dukandiyetitariflerim

İlkay'ın Dukan Lezzetleri

helva tarzi birsey olmaz, is yerine getirebilecegi pratik birsey olmali.
esim yulafi sevmiyor bide, muffin sayesinde yer diye düsünüyorum.
linkler icin tskler...

lisebellamm:KK19:canım herşey iyi hoşta bu kurallara benimgibi iradesi zayıf biri uyarmı onu bilmiyorum işte:KK24:
neyse ben şu kitabı öncelikle bir araştırayım sonra ben sana haber veririm başlama konusunda :KK12:

canim arkadasim:KK19:zor bir diyet degil inan bana ordaki yazilan sureler gozund e buyuyebilir belki ama zamanla alisiyorsun ben diyette gibi bile hissetmiyorum kendimi.sadece biraz zaman ayirip kendine yapacagin degisik tariflerle renkelndirebilirisn diyeti vede SIKICI olmaz.oku bir kitabi kafana yatarsa biz hep burdayiz:KK19:

canim arkadasim:KK19:zor bir diyet degil inan bana ordaki yazilan sureler gozund e buyuyebilir belki ama zamanla alisiyorsun ben diyette gibi bile hissetmiyorum kendimi.sadece biraz zaman ayirip kendine yapacagin degisik tariflerle renkelndirebilirisn diyeti vede SIKICI olmaz.oku bir kitabi kafana yatarsa biz hep burdayiz:KK19:

tamm canım ilgin için sağol:KK19::KK19::KK19:
buarada senin mutfağa nezaman gidiyoruz:KK56:

tamm canım ilgin için sağol:KK19::KK19::KK19:
buarada senin mutfağa nezaman gidiyoruz:KK56:

rica ederim canim:KK16:Kazen konu ile ilgili bugun bir duyuru yapacak ..buyuk ihtimal yarin aksam benim mutfakta olacaksiniz:KK52::KK52::KK52:gel sende mutlaka bekliyorum:KK19::KK19:

iyi akşamlar kızlarr :) bugün tartıldım ve 72 kg ile başladığım rejimime 8. günümde gördüğünüz gibi 66,9 kg gözlerime inanamadım ve tekrar tekrar çıktım üzerine :KK1:

Benim kilom biraz pkodan kaynaklı 5 ayda 10 kg almıştım ama bukadar kısa sürede verebileceğimi düşünmüyordum darısı başınıza bi 7kg daha verirsem çok güzel olacak inşallah :KK52:

Eki Görüntüle 666924

ahhh ahh nedir bu tartıların bizden çektiği :))) bende ilk ataktan sonra elli kere çıktım üstüne :))

merhaba dukancanlar,

ben haftasonu bitter yedim :KK43: kötü bi kaçamak oldu ama dukana veda etmemeye karar verdim baktım kilo almamışım +400 gr ı saymazsak... hala 66 lardayken yola devam edeyim dedim...

bu günkü menüm

2 yumurta
1 dukan krebi

öğle
haşlama tavuk göğüs

akşam öğlenle aynı

rica ederim canim:KK16:Kazen konu ile ilgili bugun bir duyuru yapacak ..buyuk ihtimal yarin aksam benim mutfakta olacaksiniz:KK52::KK52::KK52:gel sende mutlaka bekliyorum:KK19::KK19:

Kızz ben de geleceğim mutfağına mutlakaaa.. :KK70:Beni de al beni de all..

Öncelikle KK onaylı :KK9: güzel yemeklerini görmek için.. :KK19:
Sonra da o incecik fiziğini görüp daha da bir gaza gelmek içinn.. :KK8:

X