Sevgili ozzy76,oncelikle gecmis olsun arkadasim vede hosgeldin
Saglik tabiki herseyin basinda geliyor yeniden sagligina kavusmus olmana sevindim.yaklasik 3-4 aydir buraya takilan ve bu diyeti yapan biri olarak boylesine bir sorunla hic karsilasmadim.sac dokulmeleri,cilt te dokulmeler bunlarla karsilastik ama kalp ile ilgili problem ben hic duymadim.Kolesterolun yuksek cikmasi bu diyette karsilasilabilen bir durum ve yuksek kolesterol kalp uzerinede olumsuz etki edebiliyor.belkide yukselen kolesterolunue bagli olarak yasadin kalp problemlerini. Et,sut urunleri ve hayvansal gidalari bu diyette fazlaca tukettigimizden kolesterol yuksek cikabiliyor.ancak zaten bunlari yagsiz olarak tukettigimizden cokta bir etkisi olmaz aslinda cunku yagli tuketildiginde kolesterolde artisa sebep oluyor.yumurtayi ozellikle sarisini cok tuketmemeye calis etleride beyaz etten yana yap tercihini.ozellikle sarimsak iyi kolesterolu yukseltip kotu kolesterolu dusurdugunden hergun 1-2 sarimsak tuketebilirsin.veee butun sorunlarin onune gecmedeki suyu asla ihmal etme birde fiziksel aktivitelerini yani sporu.kendini iyi gozlemle lutfen den tekrar birkacgun olurda yine saglik problemi ile karsilasirsanda aninda bira
lisaa saç dökülmen oldu dimi seninde benimde olmuştu,ne yaptın vitamin kullandınmı,bende kullanmak istiyorum ama kilo aldırır diye kullanamıyorum,kullananlar ne kullanıyor acaba:18::18: