Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

boşver takılma kilona ve ilk bildirimini yap yarın
zayıf olsak burda işimiz ne hem

merhaba sonunda 10 günüm oldu :)
birşey soracagım alacagımız ürünlerde maximum ne kadar yag oranı olmalı

Canım ben katılmanı tavsiye ederim çünkü kendi adıma her perşembe buradaki arkadaşlara hesap veriyomuş gibi hissediyorum kendimi bu beni daha azmettiriyo,o tablo içinde kendimi de bol eksili olarak görmek için çabalıyorum.duraklamalarda da gerçekler yüzüme daha iyi vuruyo daha sıkı sarılıyorum diyete.yani ne biliyim daha bi kontrol altında hissediyorum kendimi

boşver takılma kilona ve ilk bildirimini yap yarın
zayıf olsak burda işimiz ne hem

Cok tatlisiniz ya.. Tamam bildirime katilacagim.. Ama kilo cizelgesini ileri zamanda yaparim insallah :26:

Dayan, bak yarin sonucu göreceksin.. ben 16 gündür tatlandirici kullanmiyorum.. Aptallik edip bugün aldim, ama neye kullanacagima bilemedim haha..

dayanırım sorun değil. kendimi ufak çapta ev işlerine verdim. en azından çamaşırlarda

ohh ohh afiyet olsunda yarın k acı gerçeği hatırlaman birazcık geç olmuş. keşke hemencik nar şerbeti yapıp içseydin. neyse yeşil çaya yüklen artık

regl olunca tarçınlı süt içiyorum bol bol o şekilde gidiyor(du) meğersem sütünde bi sınırı varmış

evet bz manken gibi olduğumuz için aramızda ezilir kalırsın. töbee töbeee çook zayıfladıktan sonra katılsam diye yazmış bakk..bakk.. oldu seneye görüşelim o zaman

yoğurdum tutmamış moralim bozuk zati. gidip yeşil çayımla meyveli çay yapayım.

evet bz manken gibi olduğumuz için aramızda ezilir kalırsın. töbee töbeee çook zayıfladıktan sonra katılsam diye yazmış bakk..bakk.. oldu seneye görüşelim o zaman

Ahahahahahaha... Kiz gülmekten catlayacagim birazdan
Senin kilona ineyim, aha surda göbek atacagim

Bana bir sigara molasi Allahdan dukan amca bunu yasaklamamis

iyi geceler herkeseee

bugün protein günümdü
minik minik 5 adet köfte ve 3-4 kaşık light yoğurt yedim.Ama biraz sonra acıkıp eşim için yaptığım dukan kekten de yedim.Bol bol su ve form çayı da içtim..

Bakalım sabah nasıl çıkacağım ?

Ahahahahahaha... Kiz gülmekten catlayacagim birazdan
Senin kilona ineyim, aha surda göbek atacagim

Bana bir sigara molasi Allahdan dukan amca bunu yasaklamamis

keyfin yerindeyken söz ver o zaman bildirim yapacağına dair

benim kilom öyle ahım şahım bişi değil ki 6'lı rakamlara bi düşebilsem o zaman başlıyor benim duraklama işte. heleki 64 kilo kim bilir kaç hafta duraklarım :18: yarın -1,200 versem. bugün çamaır makinesinde yıkadığım 4 makine çamaşırı katlar,evi temizler ve spor salonuna giderim normalde temizliğin T si yapmam ama anacığım yok. pazartesi günü hastane durumu belli olacakmış. gelince derli toplu bulsun evi kadın

birazdan 5.nci makina çamaşırı atıcam ohaaa ne kadar birikmiş.
yeşil çayımı içtim. şimdi turunçmeyveli çayımı içiyorum. sonuncu makineyide çalıştırdım mı hemen uyumaya gideceğim. vücudum dinlensinde. geçen hafta perşembeden beri devam eden + lı rakamlar bi gitsin hele. tatlı krizimi bile yenmişken zafer istiyorum artık

bu arada şimdi dukan yaş pasta tariflerine bakıyorum. nisanın sonunda doğum günümüz var sedayla. söz senin adınıda yazıp fotosunu çekeceğim

Tamam bildiriye varmi insallah :18:

Belli bir saati yok demi.. Sabah yogun oluyorum, ama tartildiktan sonra direktør burdayim
Bende son cayimi icip uyuyacagim.. Zzzzzz..

Anden evi görünce sevinecek

Zzzzzz.... Hayirli geceler...

Tamam bildiriye varmi insallah :18:

Belli bir saati yok demi.. Sabah yogun oluyorum, ama tartildiktan sonra direktør burdayim
Bende son cayimi icip uyuyacagim.. Zzzzzz..

Anden evi görünce sevinecek

Zzzzzz.... Hayirli geceler...

en geç 15:00 a kadar dely uygun oluyor sanırım ama sen yine de 13:00 a kadar bildirmiş ol. hatta sabah kalkar kalkmaz tartıl

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu yazdıklarıma belkide kızacaksınız ama yapabileceğim hiç bir şey ok :26: ben azeriyim ve bizde Nevruz Bayramı çok değerlidir bu bayramda evin bereketi için 7 çeşit çerez ve şekerler meyveler alınır yemekler yapılır ben de seyirimin 5.gününe denk gelen bu günde bu yiyeceklerden tatmak zorundayım yani geleneğimiz bu diyet felan sökmez maalesef bende kendime bir yol buldum çok çok az tadacağım usul yerini bulsun diye sırf sonrada 2-3 gün boyunca fazla fazla spor yapacağım dukanı bırakmak istemiyorum bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim?

olan olmuş yapacak bişi yok. madem zorundalık taşıyor (bilmediğim için gelenekleri yapmamalısın.cısss,uçurun kellesini diyemem )
ama keşke bugün yapmasaydında yarın olsaydı. kilo bildirimi var:18:

2 den fazla yapmışsın belli ki dukanı bu defa eskisi kadar hızlı sonuç bekleme ve başlayacaksan da sonunu getir bence canım.. çünkü bu ömür boyu süren bir diyet ve sen bıraktıkça dahada fazlasını alacaksın kilonun o yüzden sıkı tut derim. hepimiz buradan sana destek oluruz yeter ki içinde istek olsun..

çok sinirlendim biraz önce.
dukan günlükleri için google a yazdım. önüme çıkan bi blog okudum
dukanı tii ye alıp deneyen, atak döneminin sadece 5 gününün nasıl geçtiğini anlatıp. argo kelimelerle süsleyip bide insanlara devam ettirirsen yararı var şeklinde yorum yazan saçma birisinin bloğunu okudum. tabiki yorum yaptım ancak. onaylayıp yayınlayacağını sanmıyorum. madem aklına fikrine yatmadı ne diye denemeye kalkıp alaya alıyorsun ki? burda bi kaç kilo verip dukana şükredip dua eden insanlar var hadsiz şey

yeni katılan arkadaşlar kızmasında. çok fazla bugün başlıyorum,yarın başlıyorum yazan gördüm. hemde katılalı çok fazla bi sürem olmadığı halde. artık topiğe gelen arkadaşlara hiç bişi bile yazmak istemiyorum. biraz önce okuduğum blog yeteri kadar kızdırdı sonrada dukanı kötülüyorlar

ben en iyisi gidip uyuyayım yarın erken kalkmam lazım. iyi geceler büşbüşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…