Kizlar alemsiniz valla, hic gülesim yoktu
Bosver canim, olan olmus, bidahada olmaz insallah.. Yesil cayini ic, yarin yeni ve güzel bir gün
Bu arada bildirime hic katilmadim.. Acikcasi kilomu yazmaya bile cekiniyorum.. Ekranda görmek istemiyorummm.. Coook zayifladiktan sonra katilsam
Bosver canim, olan olmus, bidahada olmaz insallah.. Yesil cayini ic, yarin yeni ve güzel bir gün
Bu arada bildirime hic katilmadim.. Acikcasi kilomu yazmaya bile cekiniyorum.. Ekranda görmek istemiyorummm.. Coook zayifladiktan sonra katilsam
boşver takılma kilona ve ilk bildirimini yap yarın
zayıf olsak burda işimiz ne hem
Canım ben katılmanı tavsiye ederim çünkü kendi adıma her perşembe buradaki arkadaşlara hesap veriyomuş gibi hissediyorum kendimibu beni daha azmettiriyo,o tablo içinde kendimi de bol eksili olarak görmek için çabalıyorum.duraklamalarda da gerçekler yüzüme daha iyi vuruyo daha sıkı sarılıyorum diyete.yani ne biliyim daha bi kontrol altında hissediyorum kendimi
Dayan, bak yarin sonucu göreceksin..ben 16 gündür tatlandirici kullanmiyorum.. Aptallik edip bugün aldim, ama neye kullanacagima bilemedim haha..
selam kızlar
bugün tatlı krizime yenik düşüp kendi çapımda bir dukan kek yapmaya çalıştım.
yulaf kepeği galeta karışımı hakkımızın 3 kaşık olduğunu duyunca yaşadığım sevinçle
tablet tatlandırıcımın 15 tanesini kullanarak hatta 16 biri yanlışlıkla düştü:)
portakal kabuğu, labne peynir, bolca yumurta akıyla yaptığım kekimi fırında hayranlıkla izledim.
çıkar çıkmaz hakkımdan fazlasını yedim
aslında çamur gibi olmuştu yani genelde böyle oluyor nedenini anlamadım.
mısır ekmeği gibi yapış yapış oluyor ekmek ve keklerim.
neyse işte...
yedim yedim
sonra aklıma yarın bildirim günü olduğu geldi.
zaten bugün ps günüm.
şimdi kıvranıyorum yarın kaç görücem baskülde diye.
regl olunca tarçınlı süt içiyorum bol bol o şekilde gidiyor(du) meğersem sütünde bi sınırı varmışSedacim sen ne tatli dilli birisin boyle.gonulleri fethettigin gibi kilolarida fethedersin insallah. Inan hepimizin birbirinden ilginc kilo seruvenleri var.ama dukan ezber bozuyor.bambaska bisey.bizler sele kapilmis giderken dukan tutunacak dal...
Yarin kilo bildirimi var. Bakalim baskul yuzumuze gulecek mi?
ben de regl oldum ve tatli istiyoooooruuuuum.benim tatli istegimi ne gideriyor biliyor musun? Sarimsak ve karabiber.ilginc di mi? Ters etkiyle cozdum ben bu isi.aksama tavuk pacasi yaptim.sirke,karabiber ve bol sarimsakla 2 kase corbayi huplettim.ohhhhhhhhhhh be...
ben yeşil çay içemiyorum
siyah çay
siyah çay
neskafe
evet bz manken gibi olduğumuz için aramızda ezilir kalırsın. töbee töbeeeçook zayıfladıktan sonra katılsam diye yazmış bakk..bakk.. oldu seneye görüşelim o zaman
Ahahahahahaha... Kiz gülmekten catlayacagim birazdan
Senin kilona ineyim, aha surda göbek atacagim
Bana bir sigara molasiAllahdan dukan amca bunu yasaklamamis
Tamam bildiriye varmi insallah :18:
Belli bir saati yok demi.. Sabah yogun oluyorum, ama tartildiktan sonra direktør burdayim
Bende son cayimi icip uyuyacagim.. Zzzzzz..
Anden evi görünce sevinecek
Zzzzzz.... Hayirli geceler...
kızlar bu yazdıklarıma belkide kızacaksınız ama yapabileceğim hiç bir şey ok :26: ben azeriyim ve bizde Nevruz Bayramı çok değerlidir bu bayramda evin bereketi için 7 çeşit çerez ve şekerler meyveler alınır yemekler yapılır ben de seyirimin 5.gününe denk gelen bu günde bu yiyeceklerden tatmak zorundayım yani geleneğimiz bu diyet felan sökmez maalesef bende kendime bir yol buldum çok çok az tadacağım usul yerini bulsun diye sırf sonrada 2-3 gün boyunca fazla fazla spor yapacağım dukanı bırakmak istemiyorum bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim?
merhaba bayanlar
çok mutsuz bir halde bugün dukan diyetimin ilk günündeyim
mutsuzluğumun sebebi kilolarım belki çoğu kişiye göre çok fazla bi kilom yok ama üç senedir verip almaktan sıkıldım bu yaz 51 e kadar düşmüşken bu sabah yine 60 ı görmem çok moralimi bozdu bir kaç kez dukanı denedim çok güzel sonuçlar aldığım için tekrar dukan yapmaya karar verdim beni de aranıza kabul eder misiniz??
2 den fazla yapmışsın belli ki dukanı bu defa eskisi kadar hızlı sonuç bekleme ve başlayacaksan da sonunu getir bence canım.. çünkü bu ömür boyu süren bir diyet ve sen bıraktıkça dahada fazlasını alacaksın kilonun o yüzden sıkı tut derim. hepimiz buradan sana destek oluruz yeter ki içinde istek olsun..