Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

acıktım sanki akşam yemeği yemek istiyorum ama daha saat erken gibi geldi :/ yoğurdumun tutmasını bekleyeceğim. azıcıkta yoğurt yerim hem

evde yoğurt mu yapıyorsunuz, bende ev yoğurdu tüketiyorumda yağ oranı konusunda sıkıntı olur mu acaba?

marketlerde satılanların yağ oranı pek uygun olmadığı için yapıyorum. hemde tutturabilmenin mutluluğunu tarif edememmmm :)
yağ konusunda sıkıntı olmaz çünkü 3 yk. koyuyoruz normal yoğurttan. oda 1 litrelik süte mayaladığımızda yağ oranı düşer. aslında yazdığın iyi oldu.gidip bakayım mayaladığım yoğurdun yağ oranına

benim de saçlarım dökülüyor bu aralar . aslında bu mevsimde dökülmesi normal ama yine de diyete bağlıyorum biraz..

evde yaptığım yoğurdu yiyorum ben de .. yoğurtun yağına çok dikkat etmiyorum ben sütü de yarım yağlı kullanıyorum. nescafe içiyorum . ama yine de kilo veriyorum bazen duraklıyor tabi ama sürekli kilo verilmesi de iyi değil bence..

Kararliligina ve planli olusuna bayildim.
Tam benim kafadansin. Hayatta bazi surprizler olsa da planli yasamanin sonuclari genelde iyidir.zaten eninde sonunda sevgilin olacak elini sallasan oglana carpar. Ama allah sana adam gibisini nasip etsin catlagim...
Tesekkur ederim canim. Ne guzel ifade ettin dusuncelerimi.
Ama eninde sonunda herkes anlayacak bizi. Dukanda 6 aya gelince yanlislari duzeltmeye calisacaklar. Dukanin ozu bu bence. Biz de burda bir nevi dukan chet yapiyoruz. Yanlislari duzeltip dogruyu alkisliyoruz.
Canim benim tesekkurler .
Ilk basladigimda eskilerdewn firca yemekten cok korkardim.rachel,medesa ,aliye falan fircalarlardi bizi. Ama bemn hic kizmadim. Sayelerinde dogruyu yanlisi ogrendim. Ben de onlardan ogrendigim yoldan gidiyorum. Kusurumuz olduysa affola.

kızlar iyi akşamlar

ben hala duraklamadayım çakıldım kaldım resmen ama sebebinide çok iyi biliyorum.bu ara işlerim çok yoğun ve çalışma saatlerim çok karışık.Mesela şuan işteyim 12 de çıkıcam,yarında sabah 6 da kalkıp 8 de iş başı yapıcam falan... E böyle oluncada bu hafta düzenim kaçtı yine,kaçamak yapmıyorum ama tam anlamıyla kendimi doyurmuyorumda,yarından itibaren 4-5 gün sabahçıyım akşam evde kendimi bi güzel besliyim gelsin balıklar etler bır kac gune kadar kepeklerimde geliyo oh ohh haftaya yaşadım ben bu haftayı da böyle geçirdim artık haftaya ki bildirimde 62 leri görmüş olcam inşallah

iyi akşamlar bayanlar
aşırı derecede midem bulanıyo ilk gün olduğundan mıdır acaba?
söylemesi ayıp çıkardım çıkarıcam o kadar kötü

pharmaton kullanıyorum canım ben..

kiminiz benden büyüksünüz kiminiz de yaşıtımsınız,ben zamanında 75 kiloydum ve evet çok zorlanarak diyet yaptım ve kilo verdim,içinde bulunduğum psikoloji beni hiç bi zaman bırakmıcak bilmiyorum hep yine o kiloya döncek miyim korkusu daima bende olacak biliyorum,bu diyet benim umudum oldu evet hazır olmadan başladım sonra sizin deneyimlerinizi farkettim ve bu foruma üye oldum,el elden üstündür yaklaşımıyla,sizin fikirleriniz sizin düşünceleriniz benim için çok özel ve değerli,yaşça büyük müsünüz benden bilmiyorum ama ne olursa olsun küçük bile olsanız benim saygım sonsuzdur çünkü ben böyle büyütüldüm kırılmadım incinmedim o yüzden kimsenin af dilemesine gerek yok böyle bişe olmadığı için bu şekilde bi beklentim de olmadı açıkcası zaten hepinizi anlam veremediğim şekilde çok sevdim ve kısa sürede çok ısındım size ben,hatta bana kızın nolur dur deyin yapma deyin gerekirse kovmaktan beter edin ki bende sarılayım bu diyete iyice sonuç olarak sizleri çok seviyorum iyiki bi şeklde bu yolla sizinle iletişim haline geçebilmişim hepinize teşekkürler kardeşiniz,arkadaşınız seda dan sevgiler saygılar

bugün frenledim kendimi. sadece 1 çk toz tatlandırıcıkullandım vee sınırlı izinlileri hala kullanmadım. muhallebide yemedim. sabretmem lazım:2:

nerdesinizzzzz
canım sıkıldı ve tatlı çekiyor. bastırmaya çalışıyorum en iyisi gidip günlerdir çamaşırlıkta duran çamaşırları toplayayım. daha sonrada yazlık tshirtlerimi yıkap kurutup ütüleyip askıya asayımda zaman geçsin

Dayan, bak yarin sonucu göreceksin.. ben 16 gündür tatlandirici kullanmiyorum.. Aptallik edip bugün aldim, ama neye kullanacagima bilemedim haha..

selam kızlar
bugün tatlı krizime yenik düşüp kendi çapımda bir dukan kek yapmaya çalıştım.
yulaf kepeği galeta karışımı hakkımızın 3 kaşık olduğunu duyunca yaşadığım sevinçle
tablet tatlandırıcımın 15 tanesini kullanarak hatta 16 biri yanlışlıkla düştü:)
portakal kabuğu, labne peynir, bolca yumurta akıyla yaptığım kekimi fırında hayranlıkla izledim.
çıkar çıkmaz hakkımdan fazlasını yedim
aslında çamur gibi olmuştu yani genelde böyle oluyor nedenini anlamadım.
mısır ekmeği gibi yapış yapış oluyor ekmek ve keklerim.
neyse işte...
yedim yedim
sonra aklıma yarın bildirim günü olduğu geldi.
zaten bugün ps günüm.
şimdi kıvranıyorum yarın kaç görücem baskülde diye.

Sedacim sen ne tatli dilli birisin boyle.gonulleri fethettigin gibi kilolarida fethedersin insallah. Inan hepimizin birbirinden ilginc kilo seruvenleri var.ama dukan ezber bozuyor.bambaska bisey.bizler sele kapilmis giderken dukan tutunacak dal...
Yarin kilo bildirimi var. Bakalim baskul yuzumuze gulecek mi?

ben de regl oldum ve tatli istiyoooooruuuuum.benim tatli istegimi ne gideriyor biliyor musun? Sarimsak ve karabiber.ilginc di mi? Ters etkiyle cozdum ben bu isi.aksama tavuk pacasi yaptim.sirke,karabiber ve bol sarimsakla 2 kase corbayi huplettim.ohhhhhhhhhhh be...

Kizlar alemsiniz valla, hic gülesim yoktu
Bosver canim, olan olmus, bidahada olmaz insallah.. Yesil cayini ic, yarin yeni ve güzel bir gün

Bu arada bildirime hic katilmadim.. Acikcasi kilomu yazmaya bile cekiniyorum.. Ekranda görmek istemiyorummm.. Coook zayifladiktan sonra katilsam

ben yeşil çay içemiyorum
siyah çay
siyah çay
neskafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…