Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tezi herkeste ara ara saç dökulme sorunu oldu..kendı yaptıklarımı söyleyım
1) kesinlıkle bioksinden başka şampuan kullanmıyorum
2) vitamin kullanıyorum mutlaka özellıkle b ve demir içeren
3) haftalık mutlaka badem ve hındıstan cevizi ile bakım yapıyorum..çok memnunum..

daha kepek hakkımı kullanmadım(hoş hiç yiyesimde gelmiyo ya) ne önerirsiniz?

Yiyesimde gelmiyor diyorsun çünkü henüz başındasın. Burayı takip etmeye başladığın için çok şanslısın. Burada yulaf kepeğini illa çiğ tüketmemen gerektiğini öğreneceksin. Ben kek yapıyorum, helva yapıyorum, hatta yumurta yaptığımda onun içine katıp sütle karıştırıp krep gibi bir yumurta yapıyorum. Anlayacağın alternatifin çok ve yulaf kepeğini çok seveceksin buna emin ol. Ben de ilk başladığımda senin gibiydim ancak Dukan ve buradaki arkadaşlarım bana neyi, nasıl, ne şekilde kullanabileceğimi ve her şeyin farklı alternatifleri olabileceğini öğrettiler. Bunun için bu başlıkta yazan, emeği geçen herkese çok teşekkürler. Çok çok faydalandım ve hayatım boyunca da sürdüreceğim tecrübeler kazandım ben burada.

hemen tavuk süt peynir balık tarzı proteinlerle destekle canım..ve dukan arası artı diyet yapmayı kim için olursa olsun bırak :) hem arkadaşın sana uysun değil mı ?

biraz önce baktım. Diyetimin. 41 günü. Püüüüü maşallah bana

ne güzel bende inşalalh o safhalara gelirim.benim daha 9. Günüm.seyire başladım ama çok fazla kilo kaybım yok.sanırım spor yapmamamdan kaynaklanıyor.sadece eve yürüyerek gidiyorum o kadar.birde işyerimde hareket olsun diye habire merdiven inip çıkıyorum:)

Bu arada saç problemini yazınca aklıma geldi. Ben de 10 Ocak' tan beri yapıyorum Dukan' ı. Bu zamana kadar çok sorun yaşamamıştım ama son bir iki haftadır acayip cilt problemim oldu. Normalde cildi pürüzsüz denilecek türde bir cilt yapısına sahibim ve hayatımda regl dönemlerimdeki ufak tefek şeyler hariç hiç cilt problemi yaşamadım. Ancak son zamanlarda cildim küçük küçük sivilcelenir gibi oldu ve geçer gibi olanlarda iz yada leke gibi kalıyor yüzümde. Bekledim geçer mi diye ama mesela dudağımda küçük bir uçuk çıkmıştı onun bile izi kaldı dudağımda inanamadım. Acaba diyetle bir ilgisi var mı diye düşündüm de bilemedim. Diyeti bırakmayı hiç düşünmediğim için nasıl bir önlem alınabilir ve bu lekeleri nasıl geçirebilirim acaba ? Sizde de hiç böyle cilt şikayetleri oldu mu diyet esnasında ?

ben bana göre 12 dukana göre 10 kilo vermeliyim boyum 150 kilom bu sabah önce 60 sonra 59.6 çıktı 4 gün atak 69 gün seyir yapcam insallah bu sefer iradeli giderim ve bozmam

bugün sabah haslmam yumurta 2 adet biraz lor peynir yedim öğlen light ton balığı yumuta yoğurt yedi akşamada tavuk ve yoğurt yiyecem

benimde ince telli ve çok dökülüyordu. Dukandan önce bioxin le yıkamaya başlamıştım eskisine nazaran pek dökülmüyor. Sadece o kadar su tüketiyorum cildim hala kuruymuş gibi:26:

cavap için çok teşekkür ederim . Bende bi bioxin deneyeyim.... şampuanı mı yoksa serumları var ondanmı ve hala kullanıyomusun

Daha gencsin tatlim, üniyle ilgili planlarinin bozulmasina izin verme tabi.. Hele oku, gerisi Allahin takdiri.. Aslinda hic özenme, avrupa eski avrupa degil.. Türkiyem ilerliyor, bunlar geri gidiyor..

Yag eksikliginden sanirim...

ben bile farkında değilim bu kadar zamanın geçmesine. dukana başlamadan 1 hafta öncesinde bu topiğin müdavimi oldum :) daha kitabın ilk başlarındayken sürekli sorular soruyordum hemen başlamak için.

aslında vakit varsa işe gidip gelirken ki yolu azar azar uzatabilirsin. her ne kadar hareketli olsanda vücut o tempoya alışıyor bi yerde ve etkisi azalıyor. arttırmak daha güzel olur.
cavap için çok teşekkür ederim . Bende bi bioxin deneyeyim.... şampuanı mı yoksa serumları var ondanmı ve hala kullanıyomusun
şampuanını kullanıyorum. ve sürekli kullanacağım memnunum gerçekten. şöyle bi hata yapmışım 3 lü olarak 50 tl ye almıştım eczaneden. benim aldığım erkekler içinmiş. bayanlar için olanıda varmış bitince ondan alırım. tek başıma kullandığım içinde çoook uzun süre gidiyor. verdiğim paraya acımıyorum. saçımı toplarken minik minik pırtlıyorlar sağdan soldan. eskiden sinir bozucu gelirdi. şimdi saçlarımın çoğaldığını görmek mutlu ediyor
Daha gencsin tatlim, üniyle ilgili planlarinin bozulmasina izin verme tabi.. Hele oku, gerisi Allahin takdiri.. Aslinda hic özenme, avrupa eski avrupa degil.. Türkiyem ilerliyor, bunlar geri gidiyor..

inş herşey planladığım gibi gider. benimki sadece çabuk geçen heveslerden. ilerde ömür yeterse yurtdışında küçük gezintiler yapmak istiyorum

Merhaba:) Hoşgeldin:)
Bence kilo konusunda canını sıkma insan dikkat edince nasıl olsa veriyor. Hem hepimiz aynı durumdayız:)

ben hiç birini yapmıyorum
önerilerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim umarım bende de işe yarar
birde bi sakıncası yoksa bana kullandığın vitaminin markasını ismini söyleyebilirmisin
cevap için çok teşekkür ederim

Kızlar bugünkü menüme bakabilir misiniz, sizce bir yanlışlık var mı?

SABAH
2 yumurta
2 kaşık lor
1 kurabiye

Ara: 2 kurabiye

ÖĞLE
Menemen (2 domates+2 biber+1 yumurta)

Ara: 2-3 kaşık kadar kıyma kavurdum (spor öncesi birşeyler yemem gerekiyor)
1 salatalık

AKŞAM
1 kase yoğurt
1 parça tavuk

Spor: 30 dk spor+45 dk yürüyüş
Su: 1,5 lt kadar

Menüm biraz fazla oldu gibi ama spordan önce acıkıyorum ve spordayken hiçbir hareketi yapamıyorum açlıktan.

çok göze batan bişi yok. çoğunluk protein

bugün sebze günün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…