Disarida kar yagiyor, ve ben yerimden nasil kalkip yürüyüse cikacagimnekadar tembelim ya.. Biraz yürüyüs, biraz alisveris.. Süttozu almak istiyorum.. Tatlilar icin degil, ben tatlilari tamamen cikardim haytimdan (simdilik), böyle daha kolay olacagi kanaatindeyim.. Bir gün tatli yersem ertesi günde vücudum ister..
Güzel bir ekmek yapmak istiyorumm.. Yada pizza.. Gerci ben kepegi sadece kahvaltida tüketiyorum - olsun, Kim demis kahvaltida pizza yenilmez diye
Simdilik kaciyorum, bol kalori yakmamiz dilegi ile
süt ürünleri günluk 1 litre dedıgıne göre yogurdu da buna dahil ettıgımıze göre evet canım sınırlama var..süt ürünleri gunluk lımıt 1 litre ..yoğurt tüketiminde bi sınırlama var mı yoksa istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz
82,5 kg mu kompleks..Kizlar ilk kez bildiriye katiliyorum... Evet evet, simdi büyük kompleksimi acikliyorum
Baslangic: 05.03.13
Baslangic kg: 82,5
Boy: 166
Güncel kg: 77,6
Fark: 4,9 kg
tarifini istiyorum pizzaninsuttozu yagsizmi kullaniyoruz yoksa nestlenin suttozu olurmu? burdada bir haftadir kar yagiyor ben de yurtdisindayim ilkbahari gorecegiz derken goremedik birde ekmek tarifinide yazarsan sevinirim.
82,5 kg mu kompleks..o zaman ben başlangıç kılosu 103 yazarken ölmelıymışım..
Bu arada saç problemini yazınca aklıma geldi. Ben de 10 Ocak' tan beri yapıyorum Dukan' ı. Bu zamana kadar çok sorun yaşamamıştım ama son bir iki haftadır acayip cilt problemim oldu. Normalde cildi pürüzsüz denilecek türde bir cilt yapısına sahibim ve hayatımda regl dönemlerimdeki ufak tefek şeyler hariç hiç cilt problemi yaşamadım. Ancak son zamanlarda cildim küçük küçük sivilcelenir gibi oldu ve geçer gibi olanlarda iz yada leke gibi kalıyor yüzümde. Bekledim geçer mi diye ama mesela dudağımda küçük bir uçuk çıkmıştı onun bile izi kaldı dudağımda inanamadım. Acaba diyetle bir ilgisi var mı diye düşündüm de bilemedim. Diyeti bırakmayı hiç düşünmediğim için nasıl bir önlem alınabilir ve bu lekeleri nasıl geçirebilirim acaba ? Sizde de hiç böyle cilt şikayetleri oldu mu diyet esnasında ?
Kaynatıp içine sirke veya limon damlatıp kestirseydin keşke. Tadına göre ya tatlı gibi yada salata gibi tüketebilirdin çökeleğimsi lorumsu birşey çıkar güzel olur aklında bulunsun tutmazsa kestiriver canım.moralim bozuldu yoğurdum tutmamış
herkese günaydınlar arkadaşlar ve çoook teşekkür ederim dely'ciim
Geçen Haftaki Kilo: 53.1
Bu Haftaki Kilo: 52.7
Boy : 1.58
geçtiğimiz günlerde 52.3 e kadar düştüm ama iki günde yine bir artış oldu malesef
eşiniz mesleği nedir merak ettim.çok yoğun bir hayatınız var maşallah.lor tariflerinize de bayıldım.ya benim kafam çalışmıyor sanırım niye düşünemiyorum bu tarifleri ben
Cilt problemi az biraz bende yaşamıştım da şu uçuk meselesini yazınca aynı şeyleri yaşadığımıza kanaat getirdim. Canım heralde diyet biraz etkiliyor ama ben yumurta sayısını azaltıp (günde 1 taneyi geçirmedim) balık tüketimini arttırınca bu sıkıntımdan kurtulmuştum. Birazda maske falan kullanman gerekebilir. Şunu söyleyim hayatta ne elime ne yüzüme hiç bir krem değdirmemiş biri olarak bu maske olayları biraz yapıma terstir ama bu lekelenmeler karşısında endişelenip birşeyler denemiştim iyi de gelmişti. Hatta bir kaç günde düzenli 50 faktör güneş kremi sürdüm (günde bir kere evden çıkarken) tamamen geçti herşey. Sende deneyebilirsin.
Kaynatıp içine sirke veya limon damlatıp kestirseydin keşke. Tadına göre ya tatlı gibi yada salata gibi tüketebilirdin çökeleğimsi lorumsu birşey çıkar güzel olur aklında bulunsun tutmazsa kestiriver canım.
başlangıç:70.3
geçen hafta: 66.2
bu hafta: 65.5
giden: 700 gr.
toplam giden: 4.8
gün: 26
boy: 157