Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım, ayıp olmasın diye şimdiye dek söylememiştim ama ben de 2 kez diyeti bozdum.günümüz vardı ve tatlı krizlerim yüzünden nerdeyse bırakma aşamasına gelmiştim diyeti.ben tam bir tatlı canavarıyım öyl böyle değil.
diyeceğim bir kerelik bozmayla birşey olmaz.ardından iki gün protein yaparsın.ben öyl yaptım.
hem zaten dukan verecek çok fazla kilosu olmayanlara 2/0 da yapabilirsiniz demiş.yani 5 gün serbes, 2 gün protein.
o yüzden sıkma canını derim.
sen tadına bak hem nefsin kırılsın, sonra kaldığın yerden devam.
kutlarım ayrıca bayramınızı:)

kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş meselesi.
niye kızıyorsun ki?
emin ol dukan önyargısı çok fazla
ama kilo verenleri gördükten sonra sormaya başlıycaklar bu dukan nasıl yapılıyor diye.
boşveeer:)

ilki benden gelsin yine.
gr gr da olsa veriyorum ve eminim 1 saat sonra tartılsam daha az çıkacağım.
yine de
grama da mutlu olarak...

güncel kilo: 66,6
geçen hafta: 66,9

teşekkürler dely şimdiden
ve başarılar diliyorum arkadaşlar:)

dün yaptığım keke çamur diyerek haksızlık etmişim.
aç karna nasıl da güzel gidiyor.
mmm mmm...
resmen muadil kek

herkese günaydın
geçen hafta çarşamba günü diyeti börek ve sarmayla bozunca ertesi gün perşembe 57.400 çıkmıştım
ve kilo bildirimi öyle yaptım halbuki geçen salı falan 56.300 lerdeydim
bayağa sıkı geçen bir hafta sonunda kilo vreme sürecim normallere döndü ve bu sabah 55.600 ü gördüm
bildirimim şöyle

başlama tarihi:26 şubat
başlama kilom : 60.100
geçen hafta 57.400
güncel kilo: 55.600
hedef kilo: 53
boy:1.62

günaydın...

Tüm foruma günaydın

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 71.8

Güncel Kilo: 71

bildirim
başlama 10.09.2013
başlama kilo 91
hedef 68
buy 168
geçen 77.6
buhafta76.2
giden-1.4
toplam giden 14.8

Hepinize pırıl pırıl günaydınlar arkadaşlar

Başlangıç: 1 Şubat - 67,8 kg
Boy: 1.63
Hedef: 55 kg
Geçen Hafta: 63,5
Bu Hafta: 63,0

Ben bugün paso eğitimdeyim, sizinkileri yarın okurum artık. Bol eksili bildirimler diler, gözlerinizden öperim Dely'cim seni de canım

yine geldik kutsal perşembeye
başlama tarıhı :09/09/2012
başlama kılosu:103 kg
hedef kılo:65 kg
gecen hafta:81,3 kg
bu hafta:80 ( delycim yaz bana ordan bı 80 kg )
aradakı fark:1,3 kg
boy:168 cm
gıden :23 kg
dely şimdiden teşekkur ederım arkadaşım
herkese bol bol - li günler dilerim arkdaşlar..hepinizi öpuyorum ..sevgiler

Günaydınlar böğürtlen reçellerim:):)
umarım herkes için güzel bir hafta oluyordur,buradan okuduğum kadarıyla nar şerbetini denedim 3-4 gün ama bana pek etki etmiyor sanki..onun yerine matcha aldım onu içiyorum ama tadı çok kötü 2. kez içtim faydalı olduğunu okudum, başka kullanan var mı acaba..
dukan diyetine başlangıç tarihi:27/02/2013
dukan başlangıç kilo:105,7
geçen perşembe kilo:99,00
güncel kilo:98,00
boy:1,73
fark:-1 kg

sindirim sorunum olmasa 500gram daha fark ederdi belki ne yapayım bilemedimki artık

Herkese bol eksiler diliyorum

Selam Kızlar,

4 Kasım 2012 de 90 kilo ile başladığım dukan yolculuğuma bugün itibariyle 72 kilo olarak Allah'ın izniyle güçlendirmeye başladım.

Delyciğim güncel kilom 72

Ben gönlümdekine ulaştım, umarım bu kilomu da korurum.

Sizlerin de gönlünüzden geçen kilolara ulaşmanızı tüm kalbimle istiyorum.

Bu yolda desteği, emeği olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin.

Bir yere gidiyorum sanmayın. Sadece günün anlam ve önemini belirten konuşma yapmak istedim.

Güzel günler.

tebrik ederim cyy..senın adına gerçekten mutlu oldum..Rabbım herkese hedefıne ulaşmayı nasıp etsın..sevgiler canım

günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol

baslangic tarihi:21 ocak 2013

baslangic kilo:64,1 kg

hedef kilo:54 kg

gecen haftaki kilo:56,2 kg

guncel kilo:55,5 kg

1 haftalik degisim :-0,7 kg az kaldı güçlendirmeye bir geceyim artık 2 gün önce mantı yedim ama 200 gram kadar güçlendirmedeki gibi keşke yemeyeydim

Günaydın herkesesabah bildirimlere bakınca herkes ne güzel kilolar vermiş..Hepinize koccaman alkışlar gönderiyorumBen daha yeni başladım , umudumu yitirmek de istemiyorum fazla veremediğim için.Çünkü ben normalde de bu tip besleniyordum.Protein ağırlıklıydım, ekmek falan yemiyordum ,akşamları az yiyordum ama tatlı ve çikolata falan yiyordum.Sürekli oturarak çalıştığım için de habire kilo alıyordum.Dukan bu yüzden zorlamıyor beni şimdilik.İnşallah bende sizler gibi hedef kiloma ulaşabilirim.Çok sık yazamasamda sizleri okuyup birşeyler öğreniyorum:)Başlama 12 Mart Başlangıç kilom 62Boy 1,50 Hedef Kilom 55Bu sabahki kilom 60.2

sizinle güncel kilolarımız hemen hemen aynı ben de 55.600 üm benim testimde hedef kilo 54.5 çıkmıştı ama ben 53 olmak istiyorum
bu kiloya inene kadar da seyire devam edicem siz ne zaman geçmeyi planlıyorsunuz tarih olarak güçlendirmeye

Light sütlemi yapıyorsun yogurdu normal sütlemi?

günaydın kızlar
ilk gün sonucu yüzümü güldürdü -1 gitti:))
eğer bir liste felan yapıyorsanız benide alın listeye

Herkese günaydınlar, Bol eksili günler diliyorum.
Dely eline sağlık, Teşekkürler :)

21.03.2013

Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 70.1
Bu Haftaki Kilo: 68.5 kg
Bir Haftalık Değişim: 1.6
Kalan Kilo: 10.5 kg
Toplam Giden: 6.5
Boy: 1.60
(Atak 7 gün)
(Seyir 25.gün)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…