kızlar bu yazdıklarıma belkide kızacaksınız ama yapabileceğim hiç bir şey ok :26: ben azeriyim ve bizde Nevruz Bayramı çok değerlidir bu bayramda evin bereketi için 7 çeşit çerez ve şekerler meyveler alınır yemekler yapılır ben de seyirimin 5.gününe denk gelen bu günde bu yiyeceklerden tatmak zorundayım yani geleneğimiz bu diyet felan sökmez maalesef bende kendime bir yol buldum çok çok az tadacağım usul yerini bulsun diye sırf sonrada 2-3 gün boyunca fazla fazla spor yapacağım dukanı bırakmak istemiyorum bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim?
yeni katılan arkadaşlar kızmasında. çok fazla bugün başlıyorum,yarın başlıyorum yazan gördüm. hemde katılalı çok fazla bi sürem olmadığı halde. artık topiğe gelen arkadaşlara hiç bişi bile yazmak istemiyorum. biraz önce okuduğum blog yeteri kadar kızdırdısonrada dukanı kötülüyorlar
evet buldum tarifi. 2 yk yulaf kepeğiyle yapılıyormuş.
seyir evresindeysen hepsini aynı gün tüketebilirsin (tabi sabah kepek hakkını kullanmadıysan)
atak evresindeysende 6 kurabiye yersin sadece
tebrik ederim cyy..senın adına gerçekten mutlu oldum..Rabbım herkese hedefıne ulaşmayı nasıp etsın..sevgiler canımSelam Kızlar,
4 Kasım 2012 de 90 kilo ile başladığım dukan yolculuğuma bugün itibariyle 72 kilo olarak Allah'ın izniyle güçlendirmeye başladım.
Delyciğim güncel kilom 72
Ben gönlümdekine ulaştım, umarım bu kilomu da korurum.
Sizlerin de gönlünüzden geçen kilolara ulaşmanızı tüm kalbimle istiyorum.
Bu yolda desteği, emeği olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin.
Bir yere gidiyorum sanmayın. Sadece günün anlam ve önemini belirten konuşma yapmak istedim.
Güzel günler.
günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol
baslangic tarihi:21 ocak 2013
baslangic kilo:64,1 kg
hedef kilo:54 kg
gecen haftaki kilo:56,2 kg
guncel kilo:55,5 kg
1 haftalik degisim :-0,7 kgaz kaldı güçlendirmeye bir geceyim artık 2 gün önce mantı yedim ama 200 gram kadar güçlendirmedeki gibi keşke yemeyeydim
marketlerde satılanların yağ oranı pek uygun olmadığı için yapıyorum. hemde tutturabilmenin mutluluğunu tarif edememmmm :)
yağ konusunda sıkıntı olmaz çünkü 3 yk. koyuyoruz normal yoğurttan. oda 1 litrelik süte mayaladığımızda yağ oranı düşer. aslında yazdığın iyi oldu.gidip bakayım mayaladığım yoğurdun yağ oranına