çok göze batan bişi yok. çoğunluk protein
bugün sebze günün mü?
Evet sebze günüm, çokk teşekkürlerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok göze batan bişi yok. çoğunluk protein
bugün sebze günün mü?
acıktım sanki akşam yemeği yemek istiyorum ama daha saat erken gibi geldi :/ yoğurdumun tutmasını bekleyeceğim. azıcıkta yoğurt yerim hem
evde yoğurt mu yapıyorsunuz, bende ev yoğurdu tüketiyorumda yağ oranı konusunda sıkıntı olur mu acaba?
güzel fikir. teşekkür ederim. evet yarın tartı günü olduğundan denk getirmeye çalışıyorum bu aralar şiştim gibi. bide üşüttüm sanırım biraz. tartı fazla gösteriyor. moralim bozulmuyor.
aminnnnnn. Allah herkesin gönlüne göre versinde. sevgilim kim olacaksa bian önce gelsin mümkünse ya da vazgeçtim önce zayıflayayım sonra işten çıkayım sonra üni sınavlarına hazırlanayım o zaman olabilir buda yaklaşık seneye bu zamanlara denk geliyor işte plancı bi kişiliğim var ayrıca takıntılı insanım . şimdi sevgilim olsa psikolojim bozulur. odak noktamı belirleyemem
Tesekkur ederim canim. Ne guzel ifade ettin dusuncelerimi.yirmi'nin kirici olmak gibi bir niyeti yok. Ancak son gunlerde pek cok arkadas var diyete tam karar vermemis belliki, zaten ancak 4-5 kilo fazlasi var, kararsiz oldugu icin, durmadan yaptigi kacamaklari sayiyor.
Ne yazik ki bu oyle bir diyet degil, diyetin temel prensibi kacamak yapmamayi ara vermemeyi gerektiiryor, cunku biraktiginiz yerden baslayamiyosunuz, bir kacmak iki-uc hafta geriye goturuyor. ve cok kararli olmayi gerektiriyor, yara saglayabilmeniz icin. buranin mudavimi oldugumuz icin cok gozlemliyoruz, boyle kaarrsiz kisiler, diyeti tam yapmiyor, ondan sonra dukan bir ise yaramiyor, aylar oldu kilo veremiyorum, verdigim kilolari fazlasiyla geri aldim diye geri donuyor.
Bu diyet beslenme duzenini omur boyu degistirmeniz gereken bir diyet, bu nedenle cok az kilo fazlaligi olanlar icin onerilmiyor. onlar biraz karbonhidrati kisip, birazd sporu arttirsalar, zaten hemen sonuc alirlar, dukan gibi radikal degisikliklere ihtiyaclari yok.
Biraz sert dille uyarmissa, sizin iyiliginiz icin, cunku diyetin oyle yapboz gibi yapildiginda, ise yaramadigini biliyor.
Eger dukana ara vermek zorundaysaniz, dukani tatil moduna almalisiniz eger diyeti birakmamaya karar vediyseniz.
tatilde dukan icin su linke bakabilirsiniz:
dukandiyetitariflerim: TATİLDE DUKAN
bu sizin arayi kilo almadan atlatmanizi saglicak, oldukca rahat disarda yapilabilecek bir rejimdir.
Canim benim tesekkurler .İfadelerin sertleşmesi değil sorun kızlar bence (deneyimle sabit yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemem ağzım bir kere yandı aslında ama paylaşmak istedim) yirmi olsun sen ol, ben olayım yada en doğrusu bizim gibi eski arkadaşlar diyetin sonuçlarını çok şükür gani gani topladığımız için daha heyecanlı bakıyoruz olaya. Nasıl ifade edeyim bir yanlış yada yanlış değil aksama bile gördüğümüzde içten bir tavırla yada kıdem dolayısıyla diyelim dur bakalım! bu böyle olursa daha iyi olur demek istiyoruz bazen yanlış anlaşılsakta ama bütün yeni arkadaşlarıma söylemek istiyorum hiç bir şekilde kimseyi ne rencide etmek yada kırıcı olmak niyetimiz, aslolan birşeylere deneyimlerimizle yardımcı olmaya çaılşmak.
Bu arada bir çay deniyorum iki üç gündür bahsetmiştim kappkarışık bir bitki çayı etkisini sanırım görmeye başladım
pharmaton kullanıyorum canım ben..ben hiç birini yapmıyorum
önerilerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim umarım bende de işe yarar
birde bi sakıncası yoksa bana kullandığın vitaminin markasını ismini söyleyebilirmisin
cevap için çok teşekkür ederim
Kararliligina ve planli olusuna bayildim.
Tam benim kafadansin. Hayatta bazi surprizler olsa da planli yasamanin sonuclari genelde iyidir.zaten eninde sonunda sevgilin olacak elini sallasan oglana carpar. Ama allah sana adam gibisini nasip etsin catlagim...
Tesekkur ederim canim. Ne guzel ifade ettin dusuncelerimi.
Ama eninde sonunda herkes anlayacak bizi. Dukanda 6 aya gelince yanlislari duzeltmeye calisacaklar. Dukanin ozu bu bence. Biz de burda bir nevi dukan chet yapiyoruz. Yanlislari duzeltip dogruyu alkisliyoruz.
Canim benim tesekkurler .
Ilk basladigimda eskilerdewn firca yemekten cok korkardim.rachel,medesa ,aliye falan fircalarlardi bizi. Ama bemn hic kizmadim. Sayelerinde dogruyu yanlisi ogrendim. Ben de onlardan ogrendigim yoldan gidiyorum. Kusurumuz olduysa affola.
moralim bozuldu yoğurdum tutmamış
nerdesinizzzzz
canım sıkıldı ve tatlı çekiyor. bastırmaya çalışıyorum en iyisi gidip günlerdir çamaşırlıkta duran çamaşırları toplayayım. daha sonrada yazlık tshirtlerimi yıkap kurutup ütüleyip askıya asayımda zaman geçsin
Sedacim sen ne tatli dilli birisin boyle.gonulleri fethettigin gibi kilolarida fethedersin insallah. Inan hepimizin birbirinden ilginc kilo seruvenleri var.ama dukan ezber bozuyor.bambaska bisey.bizler sele kapilmis giderken dukan tutunacak dal...kiminiz benden büyüksünüz kiminiz de yaşıtımsınız,ben zamanında 75 kiloydum ve evet çok zorlanarak diyet yaptım ve kilo verdim,içinde bulunduğum psikoloji beni hiç bi zaman bırakmıcak bilmiyorum hep yine o kiloya döncek miyim korkusu daima bende olacak biliyorum,bu diyet benim umudum oldu evet hazır olmadan başladım sonra sizin deneyimlerinizi farkettim ve bu foruma üye oldum,el elden üstündür yaklaşımıyla,sizin fikirleriniz sizin düşünceleriniz benim için çok özel ve değerli,yaşça büyük müsünüz benden bilmiyorum ama ne olursa olsun küçük bile olsanız benim saygım sonsuzdur çünkü ben böyle büyütüldüm kırılmadım incinmedim o yüzden kimsenin af dilemesine gerek yok böyle bişe olmadığı için bu şekilde bi beklentim de olmadı açıkcası zaten hepinizi anlam veremediğim şekilde çok sevdim ve kısa sürede çok ısındım size ben,hatta bana kızın nolur dur deyin yapma deyin gerekirse kovmaktan beter edin ki bende sarılayım bu diyete iyice sonuç olarak sizleri çok seviyorum iyiki bi şeklde bu yolla sizinle iletişim haline geçebilmişim hepinize teşekkürler kardeşiniz,arkadaşınız seda dan sevgiler saygılar
nerdesinizzzzz
canım sıkıldı ve tatlı çekiyor. bastırmaya çalışıyorum en iyisi gidip günlerdir çamaşırlıkta duran çamaşırları toplayayım. daha sonrada yazlık tshirtlerimi yıkap kurutup ütüleyip askıya asayımda zaman geçsin
bildirim gunleri ben de heyecan yapiyorum, ama yarina hazirlikli olcam, buugn yuzmeye gidecem, yarina etkisini gosterir:) protein gunum zaten. umarim sonuc guzel olur.:)
selam kızlar
bugün tatlı krizime yenik düşüp kendi çapımda bir dukan kek yapmaya çalıştım.
yulaf kepeği galeta karışımı hakkımızın 3 kaşık olduğunu duyunca yaşadığım sevinçle
tablet tatlandırıcımın 15 tanesini kullanarak hatta 16 biri yanlışlıkla düştü:)
portakal kabuğu, labne peynir, bolca yumurta akıyla yaptığım kekimi fırında hayranlıkla izledim.
çıkar çıkmaz hakkımdan fazlasını yedim
aslında çamur gibi olmuştu yani genelde böyle oluyor nedenini anlamadım.
mısır ekmeği gibi yapış yapış oluyor ekmek ve keklerim.
neyse işte...
yedim yedim
sonra aklıma yarın bildirim günü olduğu geldi.
zaten bugün ps günüm.
şimdi kıvranıyorum yarın kaç görücem baskülde diye.
Kizlar alemsiniz valla, hic gülesim yoktu
Bosver canim, olan olmus, bidahada olmaz insallah.. Yesil cayini ic, yarin yeni ve güzel bir gün
Bu arada bildirime hic katilmadim.. Acikcasi kilomu yazmaya bile cekiniyorum.. Ekranda görmek istemiyorummm.. Coook zayifladiktan sonra katilsam