selam arkadaşım
hafta sonu 5 yıldızlı otel kaçamağım dışında dukan iyi gidiyor :)
90 dan 73 lere indim
72 diyordu dukan amca
ısrarla 72 yi göreceğim diye işkence ediyorum kendime :)
bir 15 gün daha devam edeceğim eğer olmazsa geçmeyi düşünüyorum güçlendirmeye
sen nasılsın senin nasıl gidiyor dukan
Okadar kiloyu nekadar sürede verdin? Masallah diyelim, Danish basimiza :)
selam arkadaşım
hafta sonu 5 yıldızlı otel kaçamağım dışında dukan iyi gidiyor :)
90 dan 73 lere indim
72 diyordu dukan amca
ısrarla 72 yi göreceğim diye işkence ediyorum kendime :)
bir 15 gün daha devam edeceğim eğer olmazsa geçmeyi düşünüyorum güçlendirmeye
sen nasılsın senin nasıl gidiyor dukan
Azıcık kalmış..Süper süper.. Artık kaçamak sayılmaz o oteldekiler..
Biraz daha devam et bakalım.. Kendin nasıl rahat edeceksen.. Güçlendirmede kilo verenler de olabiliyor tabi ama sen bilirsin canım arkadaşımm
Benim dukan da tıngır mıngır ama güzel gidiyor.. Biraz yaşam biçimi gibi oldu ondan çok zorlamıyor..
Ekmek, peynir, kefir yapıyorum evde..Benim kocişte sen bunları yaparken çok kalori harcıyor ondan kilo veriyorsun diyip diyip duruyor..
Sadece bu aralar kıyafet sıkıntısı yaşıyorumHer ay da yeni kıyafet alınamz kiii..
Sezon da değişiyor mecbur alacağım artık birşeyler..
Çok özletme kendini gel böylee..Öptüm çook
Ayyy bi hosgeldin doyen yokmu
Arkadaşlar merak ettiğim bişey var . Ben nescafe yi aşırı derecede sevip tüketirim normalde tabiki 2 si bir arada olanı. Zaten yıllardır çay, nescafe, bitkiçayları vs hiçbirini şekerli kullanmıyorum fakat kafama şu takıldı .
Bu ikisi bir aradalar bizim diyetimze uygun değil mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
GÜnaydın bayanlarrrr
bugün kilom sabit çünkü dün akşam işte bana uygun bi yemek yoktu sadece yoğurtla geçiştirdim,yeterli protein almayınca direk duraklıyo kilom
Hoş geldin sen de.. Dukan diyetin hayırlı olsuun..
2 si 1 aradalar olmuyor malesef.. Ben de süt ve tatlandırıcı ile içiyorum nescafemi..
merhaba canim
ben dukandan once iki ogun bazende tek ogun yemek yerdim..dukanda duraklama olunca tecrubeli arkadaslardan biri az az SIK SIK yememi 3 ana ogunu atlamamami soyledi..o zaman bende dikkate alarak duzenli yapmaya calistim bunu ve duraklamam kirildi.simdi yine kac zamandir istahim yok ve coook az yiyorum ve bende yerimde sayiyorum gercekten.lutfen hepiniz cook dikkat ediniz yeterli protein almaya 3 ana ogunu duzenli yapmaya.acikmamakta kotuye isaret az yemekte..
Rica ederim naime :)) Dilerim faydası olur bende faydası olunca paylaşmamak kılodaşlarıma haksızlık olurdu..dilerim tez zamanda istedıgınız kıloya ulaşırsınız ama istikrar şartçok teşekkür ederim tatlım ben girmeyeli kk değişmiş sabahtan beri arıyordum
ZEMMUFF
Zemmuf ben senin yazdıklarını not eder oldum çok sağol yolunu yarılamış sıcacık bir insansın...bayılıyorum çatlak kemiğin enerjisinede burada diyet çok güzel
ben bir terzi ile anlaştım,
bir çok elbisemi, eteğimi verip daralttırdım
hem çok güzel yapıyor hem de uygun fiyata
birkaç tane de kot aldım
hafta sonu denizli forumdan s beden gömlek ve yazlık bodyler aldım :)
en çok yazlık şortlarımı merak ediyorum
onlar çuval gibi gelecek üzerime
havalar ısınmadan verip daralttıracağım sanırım
biraz daha alışveriş yapmam lazım
olsun zevkle alıyorum walla
hohoooyyyYanlış hatırlamıyorsam geçen sene haziran gibi dukana başlamıştım. Çok kısa bir sürede 10 kilo verdim. 49'a kadar düştüm. Eylül gibi tamamen bıraktım şu anda 54'üm ve gayet iyi görünüyorum. Eşim de beni görünce hayatında ilk kez diyet yaptı o da hızlı verdi benden çok daha kısa sürede bıraktı diyeti ama şimdi ikimiz de fit görünüyoruz. Yeni başlayanlara başarılar diliyoruz
çok teşekkür ederim tatlım ben girmeyeli kk değişmiş sabahtan beri arıyordum
ZEMMUFFhalleycım bırkaç sayfa öncesı son06 tatlandırıcı resmı kullanmıştı bende takıta kullanıyorum..memnun kaldım ama herkesın damak tadı farklı deneyerek anlarsın canım..1 kutu aldım zaten yarısını bıle kullanmadım daha ..halleycım bu kadar ezıyete dönuşecek bır atak kımseye yaramaz canım..Bence sebze proteın yap bugun hem dıyetın sekteye ugramamış olur hemde sağlıgına daha kolay ulaşırsın..Bence dıyette kı en önemlı şey devamlılıgı sağlayabılmek..o nedenle sebzelerı dahıl edıp seyıre geçmenın bı yanlışını görmuyorum..Bu arada geçmış olsun canım..[/Q
teşekkür ederim arkadaşım yeni olduğum için tecerübelerinizden faydalanmadan bir şey yapmakta pek istemiyorum tatlım....mesela hala hangi tatlandırıcıyı alsam bilememm:18::18::18:
hohoooyyy