Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Okadar kiloyu nekadar sürede verdin? Masallah diyelim, Danish basimiza :)

Arkadaşlar merak ettiğim bişey var . Ben nescafe yi aşırı derecede sevip tüketirim normalde tabiki 2 si bir arada olanı. Zaten yıllardır çay, nescafe, bitkiçayları vs hiçbirini şekerli kullanmıyorum fakat kafama şu takıldı .

Bu ikisi bir aradalar bizim diyetimze uygun değil mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

Azıcık kalmış.. Süper süper.. Artık kaçamak sayılmaz o oteldekiler..
Biraz daha devam et bakalım.. Kendin nasıl rahat edeceksen.. Güçlendirmede kilo verenler de olabiliyor tabi ama sen bilirsin canım arkadaşımm

Benim dukan da tıngır mıngır ama güzel gidiyor.. Biraz yaşam biçimi gibi oldu ondan çok zorlamıyor..

Ekmek, peynir, kefir yapıyorum evde.. Benim kocişte sen bunları yaparken çok kalori harcıyor ondan kilo veriyorsun diyip diyip duruyor..

Sadece bu aralar kıyafet sıkıntısı yaşıyorum Her ay da yeni kıyafet alınamz kiii..
Sezon da değişiyor mecbur alacağım artık birşeyler..

Çok özletme kendini gel böylee.. Öptüm çook

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene haziran gibi dukana başlamıştım. Çok kısa bir sürede 10 kilo verdim. 49'a kadar düştüm. Eylül gibi tamamen bıraktım şu anda 54'üm ve gayet iyi görünüyorum. Eşim de beni görünce hayatında ilk kez diyet yaptı o da hızlı verdi benden çok daha kısa sürede bıraktı diyeti ama şimdi ikimiz de fit görünüyoruz. Yeni başlayanlara başarılar diliyoruz

ben bir terzi ile anlaştım,
bir çok elbisemi, eteğimi verip daralttırdım
hem çok güzel yapıyor hem de uygun fiyata
birkaç tane de kot aldım
hafta sonu denizli forumdan s beden gömlek ve yazlık bodyler aldım :)

en çok yazlık şortlarımı merak ediyorum
onlar çuval gibi gelecek üzerime
havalar ısınmadan verip daralttıracağım sanırım
biraz daha alışveriş yapmam lazım
olsun zevkle alıyorum walla

Ayyy bi hosgeldin doyen yokmu

Hoş geldin sen de.. Dukan diyetin hayırlı olsuun..

2 si 1 aradalar olmuyor malesef.. Ben de süt ve tatlandırıcı ile içiyorum nescafemi..

GÜnaydın bayanlarrrr

bugün kilom sabit çünkü dün akşam işte bana uygun bi yemek yoktu sadece yoğurtla geçiştirdim,yeterli protein almayınca direk duraklıyo kilom

GÜnaydın bayanlarrrr

bugün kilom sabit çünkü dün akşam işte bana uygun bi yemek yoktu sadece yoğurtla geçiştirdim,yeterli protein almayınca direk duraklıyo kilom

merhaba canim

ben dukandan once iki ogun bazende tek ogun yemek yerdim..dukanda duraklama olunca tecrubeli arkadaslardan biri az az SIK SIK yememi 3 ana ogunu atlamamami soyledi..o zaman bende dikkate alarak duzenli yapmaya calistim bunu ve duraklamam kirildi.simdi yine kac zamandir istahim yok ve coook az yiyorum ve bende yerimde sayiyorum gercekten.lutfen hepiniz cook dikkat ediniz yeterli protein almaya 3 ana ogunu duzenli yapmaya.acikmamakta kotuye isaret az yemekte..

Hoş geldin sen de.. Dukan diyetin hayırlı olsuun..

2 si 1 aradalar olmuyor malesef.. Ben de süt ve tatlandırıcı ile içiyorum nescafemi..

Çok teşekkür ederim . 2 gündür 1 er fincan içiyordum . Light süte birazcık kahve katarak bu duygumu tatmin edicem demekki

Evet canım doğru söylüyosun,benim işim gereği 8-16 ve 16-24 shift leri var mecburen bazen bi süre aksam 16-24 calısmam gerekıyo öyle olunca gec yatınca gec kalkıyorum kahvaltı gec olunca evden cıkmadan acıkmamıs oluyorum iş yerınede dısarıdan yemek söylemek yasak,yanımda da suan ıcın goturmek ıstemıyorum cunku caktırmıorum sımdılık dıyet yaptıgımı yoksa vıdı vıdı mıllet devamlı bişeyler söyluyo e iş yerınde de uygun yemek cıkmayınca kalıyorum bazı gunler böle.artık elımden geldıgınce en azından evden cıkmadan zorla da olsa bıseyler atıstırmaya calısıcam

merhaba arkadaşlar sabah 10 dan beri siteye bakmaya çalışıyorum bir yandan gelen aşılar bir yandan evraklar bir yanda vazgeçemediğim dukan ve sizler. içimden kocaman günaydın diyesim vardı ama ben herşeye cevap vermeye çalışırken çoktan öğlen olmuştu. itinayla okuyup yazdığım cevaplar ve teşekkürler sistemin bana küsüp kapanması sonucu gitti.
herkese güzel bir gün diliyorum başlangıçta. bugün dünkinin aynısı oldu ve kilom aynı kaldı. birkaç ay bekletmedi bünyem beni sağolsun... kimin gözü değdi kim nazar etti bilmiyorum.sanırım dün düzensiz yememden kaynaklandı birazda. dün öğlen arkadaş annesinin gününden kalan pastalardan getirmişti hayır diyip yoğurt yedim. mobil olduğum içinde yanımda başka bişey yoktu. saat 3-4 arasıda et döner yedim. akşam acıktım 2 tane tavuk köfte yedim bitki çayı içtim ve süt içtim. akşam annemin komsusunda da oturma vardı. orda da hayır dedim ve tabağımı eşime getirdim. yarından itibaren seyir evresine geçiyorum. dün doktorada gidemedim. sıra dolmuş. yarın sabah gitmek gibi bir planım var. bu arada yakın zamanda taşınacağım için hazırlıklara başladım.

callatekniği denedim daha önce ama çok fazla kramp geçirmeme sebeb oldu. ertesi günde bütün enerjim tükenmiş durumdaydım. 2.5 yaşında bir oğlum var havalar düzensiz olduğu için evde lesli yapıyorum. hemen arkasınada niveabadynin kalca göbek hareketleriyle tamamlıyorum. umarım faydası olur. havalar güzelleşince alıcam oğlumuda yollara düşücez.

ekmek ve kurabiye tarifleri vardı ellerinize sağlık ama çok çekiniyorum ben. 9yk yulaf kepeğiyle yapılan bir emek yaptım. görüntü süper. hiç yağ olmamasına rağmen parlak bir rengi var ama inanın zorla yiyorum. lorlu kurabiye yanında taşımalık iyi bir atıştırmalık gibi ekmeğim bitsin yapıcam. inş. tarifler için tekrar teşekkürler.

light kaşar heryerde varmıdırki? hiçincelemedim ama karnıbahar graten yapmak istiyorum. süt, yumurta baharat kaşar bence tam bir sp yemeği olur. ama evdekarnıbaharı yiyen tek ben olduğum için parçalara bölüp haşlama tüketmek zorundayım sanırım. arkadaşlardan biri her öğün aynı şeyi yemeyin demiştide ondan emin olamadım. aklıma gelenler bu kadar.

hıı yeni gelen arkadaşlar vardı hoşgeldiniz. hep birlikte zayıflarız umarım.

birgün giyerim diye atmaya kıyamadığım kıyafetlerim var umarım bende onlara kavuşurum. gelsin biran önce o birgün

hohoooyyy

Dukandaşlar herkese merhabalar, Güneşli pırıl pırıl birgün :) İnsanın içi açılıyor sevinç doluyor Yazı çok özlemişim

Regl olamadım hala, şişkinlik var, karnım da ara ara sancılar...
Dukan galetasından ekmek yaptım sabahları onu lor peynir ve hindi füme ile tost yapıp yiyorum. Çok özlemişim tostu.
Öğle yemeğimde köfte salata yedim. Akşama allah kerim. tavuk yaparım büyük ihtimal.
Yarın bildirim günümüz

Benimde öyle oldu bırakınca kilo almadım çünkü kilomu sabitledim bie nevi güçlendirme yaptım perşembeleri saf protein günümü ihmal etmedim kilo vermedim ama almadımda.:)şimdi 7kilo verip onuda güçlendirmeyi planlıyorum hepberaber yapıcaz bişeyler inşallah:)en güzeli bütün kiloları verip güçlendirmek ama benim araya hamilelik girdi 14.haftada düşük yapıp kendimi toparlayana kadar zaman geçti Mart oldu..Mayıs'a kadar kilo sorunumu çözmeye kararlıyım tabi Allah izin verirse demeyi unutmamalıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…