Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi aksamlar arkadaslar iki resim paylasacagim sizinle dukanin facebook sayfasinda gordugum ve hosuma giden iki paylasim:

bu iki vucut ic organlarini gosteren sekli gordukten sonra neden zayiflamamiz gerektigini anlayacaksiniz bir kez daha

bir diger resim ise gunluk egzersizlerle ilgili bunu cikti alip duvariniza asip gun icinde yapabilirisiniz sadece 15 dakikanizi alacagini soyluyor

Son düzenleme:

ah canim beni de talebe olarak al yanina hem dukan talebesi hem de digeri....ben turkce ogretmeniyim ama el saanatlarina ilgim var .8 yil once tezhip dersi alma sansim oldu ama kisa bir sure...tasindik falan derken artik hoca bulamiyorum.krndi capimda tezhipe devam...keske biraz da minyatur yapabilsem diyorum..elimden gelse meslegi birakip bu alana yonelsem...

amin.teşekkür ederim. Allah herkese gönlündekini versin
kitabı tam bitirmedim. aklımda kalan tek şey havucla ilgili bişidi. bide nar şerbetini dene istersen. anneme söyledim yarın alırız dedi

Çatlağım bunu simla paylaşmıştı 15 dakikalık..
Bacak hareketlerini sürekli değiştirdiği için bacaklarımı çok zorlamıyor..
Bir bak sen de istersen..

bellicon 15 Mins Workout - YouTube

baktım videoya. kadının kullandığı trampolin 10 numara o kadar yaylanamıyorum ben bide hem yaylanıp hemde o ısınma hareketlerini nasıl beceriyo ki. tşk ederim paylaşım için. benimde 2 haftadır yaptığım video da şu.
Jump Banespa Michael Jackson - YouTube

büşbüş. senin yazıyı alıntılamamışım. hemen gönderiyorum numarayı ikimizede yakın,ücreti uygun bi yer bulalım. yalnız maaşları alınca başlayalım

Bunlarınki amerikan modeli.. Bendeki de metal yaylı olan.. Çok yaylanmıyor ama hareketleri yapmak için bence metal yaylı olanlar daha fazla efor sarfettiriyor.. Sadece en sonda yatarak yapılan hareketlerde biraz başıma batıyor yaylar o kadar.. Onun dışında bence gayet güzel..

Bu arada senin videodakiler daha çok benim tramboline benziyorrr.. Seninki de bunlardan mı?

evet onun aynısı tek sorun yaşadığım şey ayakları civatalı olduğu için gevşiyo. katlanabilenden alsaydım keşke.

Tebrik ederim bayan dayanışması böyle birşey olsa gerek. Bizde sizin gibi bir adım attık yarın yüzme kursum başlıyor bizde haftalık çekirgemle yüzme için üniversitemizin havuzundan faydalanıyorduk ki yeni mezun spor bilimleri öğrencilerimizden birisi saolsun yardımcı olmayı teklif etti. Ben az çok biliyorum ortaokulda baya bir hızlıydım da uzun süre ara vermiştim neyse hem onlara burs gibi olacak hemde biz tam kulaç atmayı öğreneceğiz. Yarın başlıyoruz. Halk eğitim olayını hiç düşünmemiştim olabilir burada baya bir kalabalık var özellikle apartmanda onlara göre dayanılmaz istikrarım bana göre dukan mucizesi olan kilo vermem baya bir gaza getirdi bayanları hem yeni dukan arkadaşlarımıda dahil edersek yaklaşık 14 kişi oluyoruz sınıf mevcut sınırı koydularmı ayrıntılı bilgi verebilirmisin müracatı nasıl yapacağız özellikle istenen sağlık belgesi falan birşeyler varmı

Tezhip dedin güllerimi açtırdın minyatürden pek hoşlanmıyorum lisansta zorunlu olarak yaptığımla bıraktım ama teori konusunda geliştirmeye çalıştım kendimi ilk dönemleri ve yazma eserler konusunda güvendiğim bir bilgi birikimim var ama tezhip deyince akan sular duruyor tabi takdir edersin başladınmı altınla çalışıyorsun tabağım kurumasın altınımda ters giden birşey olmasın diye uzun süre başından kalkamazsın, benim kilo artı birde çift yön 3lü fıtığım olunca yapamıyordum. Bir iki hafta önce yarımda kalan bir serlevha kompozisyonum vardı onu çıkardım yavaş yavaş başladım inşallah birdahaki sergimize yetiştirmeye çalışıyorum. Ya Allah razı olsun Dukan amcadan sayesinde rahat rahat meslek aşkımı yerine de getirebiliyorum... Her şekilde yardımcı olabilirim. Şu aralar hat ve ebru konusunda ders veriyorum fakültede onlarda çok zevklidir. Hatta meşkim yok ama kalem kırdırabilirim :)

bu arada bayanlar ben yarın saf protein yapacağım ama şu nette gördüğüm mantıyı kesinlikle akşama yapmak istiyorum. Çok güzel görünüyor yalancı mantı formunda ama hakikisini aratacağını sanmıyorum. Ya bu dukan ne güzel birşey istediğimiz herşeyi uyarlayarak yiyebiliyoruzz...

Lisacım valla süpersin.. İnsan kilo alınca kemiklere baskı oluyor diyorlardı da bu kadarını beklemiyordum açıkçası.. İç organların hali içler acısı zatenn.. Biz ne yapmışız vücudumuza böyleee..
Ama ne kadar şanslıyız ki dukan diyeti ve bu forum ile tanıştık ve kilolarımızdan kurtuluyoruz.
Aferin dukan ile deneyen, başaran biz dukan kardeşlerinee :13:

evet onun aynısı tek sorun yaşadığım şey ayakları civatalı olduğu için gevşiyo. katlanabilenden alsaydım keşke.

Kemikçim ben katlanan ayaklılara baktım ama sanki zıplarken de katlanabilir mi diye korktuğumdan vidalı aldım.. Gerçi katlanan ayaklı trambolini olan, kullanan var ise bizimle fikirlerini paylaşabilir mi?

sen varya sen çokkk tatlısınnn umarım dilediğin mesleğe sahip olursun.geleceğin hemşire hanımııı

amacım heyecanlandırmak değildi:)

aslında bana göre 11 günde 2 kg az değil.sonuçta bu kilolalar geri alınmamak üzere gitti,öyle düşünün.Atakta verilen kilo su çünkü,vücüttaki ödem.3-4 hatta 5 kilo verenlerin de verdikleri ödem. takdir edersiniz ki 5-6 günde insan o kadar yağ kaybedemez.zaten kitapta da yazar bu..kendimi örnek verirsem;ben 03.12.2012 tarihinde 1 haftalık lahana diyeti yapmıştım.ardından 10.12.2012 tarihinde dukana başladım.1 haftalık diyette tam 4.5 kilo verdim..6 gün ataktada 1 kg civarı.neden?çünkü vücudumdaki suyu 1 hafta önceki yaptığım diyetle atmıştım zaten.yani kilo verişin o kadar kötü değil.ikisibiradayı da zaten kestiniz..takılmayın derim artık ona.

menülerine gelince light peynire takıldım öncelikle.ülkemizde maalesef dukana uygun light peynir yok.onun yerine en fazla %2 yağ oranına sahip lor yiyebilirsin.light peynirde en az yağ oranlı Aknaz diye bir peynir var,onun da yağ oranı %4.eğer çok çok peynir yemek istersen küçük bir parçayı sıcak suda bekletip suyunu iki üç kez değiştirebilirsin.yağ oranını azda olsa azaltırsın bu yöntemle.gerçi sınırlı izinlilerde bir parça %7 yağ oranlı peynire izin vardı ama yolun çok başındasın daha gerek yok bence

hindi füme alabilirsın.polanez füme bize uygun.hatta bu hafta migroslarda 1 alana 1 bedava kampanyası vardı.ben de aldım 2 tane.fiyatı 16-tl civarı.kahvaltıda iyi gidiyor,yada migrosun kendi markasını da alabilirsin o birazdaha uygun.

yeşil çayı 3 fincana çıkartırsan daha iyi olur.

birde benim sürekli yaptığım bir ekmek tarifi vereyim,belki denemek istersin:)

-8 yk yulaf kepeği
-3 yumurta
-3 yk yoğurt
-yarım paketten biraz fazlaca kabartma tozu
-biraz lor
-kıvam alana kadar süt

200 derecede 30-35 dk pişirelim.arada kontrol et ama fırından fırına değişebilir pişirme süresi.fırını kapatınca çıkartmayalım ki içini çeksin.içine kırmızı biber,sumak gibi baharatlarda atabiliriz.

umarım yardımcı olabilmişimdir:)sevgiler

Son düzenleme:

bravo harika fikir.

çok çok sağol inanılmaz iyi geldi bu bilgiler.yarın hemen uygulamaya geçiyorum.bugün yediklerimi de yazayım o zaman.yanlış yapa yapa doğruları öğreneceğim

bugünkü menüm :

sebze-protein günümdü

sabah: 1 dilim dukan ekmek,peynir

öğle : tavuklu salata,zero

ara: az tatlandırıcılı yoğurt

akşam: balık, salata

2 lt su
45 dk yürüyüş
2 kupa yeşil çay

dukan kitabımı bitirmemiştim. biraz önce 20 küsür sayfasını okudum. seyiri bitirdikten sonrası kolaymış diye düşünürken. en tehlikeli evreymiiş güçlendirme evresi bellekte sabit kalan kiloya geri dönmeye çalışıyomuş her diyet yapışımızda. buda vücut direncini arttırıyormuş. aman ben kime yazıyorum yahuu. sanki bilmiyosunuz neyse yazmak akılda kalmanın yarısı derler oraya bağlayayım en iyisi.

yalnız çelişki uyandıran bişeye rastladım. güçlendirme evresinde izinli meyvelerden bahsederken her öğün ve her gün tüketmeyin yazıyor. ama sayfa sonunda ki özet bilgidede günde 1 kere izinli meyvelerin yenilmesi gerektiği yazıyor. hiç bişi anlamadım

dün uyku sevdam yüzünden sporda ki ilk günümüze gidememiştik annemle. biraz önce havlularımızı,ayakkabılarımızı,giyeceğimiz eşortmanları ütüleyip çantamızı hazırladım. umarımmm çok güzel geçer. benim içinde sosyallik olur. özellikle annem içinde

yaşlının sevimlisi iyi olur.rahatsız edeni engeleyeni iyi olmuyor.birde laf sokan bir yaşlı ise dayanılmaz oluyor.bende babannemde hisederdim.gözetlenme deyilde başka bir his adını koyamadığım bişi.beni hiç sevmezdi.birde babam onun adını bana koymuş.kader.öldü kızları ortadan kayboldu.herşeyiyle annem kaldırdı cenazeyi.ıyyy kötü anılarım uyandı.umarım ben böyle bir yaşlı olmam ama benim ağırabi bende böyle bir potasiyel olduğunu söylüyor.özelikle huysuzlandığımda.

helalsana çocukta yaparım kariyerde.ben kariyerimden vaz geçmiştim.yarıda bıraktım.bazen üzülüyorum.ama Allahın taktiri böyleymiş diyorum.ama sizingibi kızları duyunca mutlu oluyorum.başarılarının devamını dilerim tatlım

bende uğrarım bazen.aynen bir arkadaşın dediği gibi yumurta ve peynire birkaçkezde diyet ürünü aldım.birde tost yapmaya sucuk.denk gelirse güzel oluyor.burada bunu kipa yapıyor.öylede çok üründe deyil.kavga yada yığılma hiç görmedim.senin anlatığın türden yaşlıları bilirim.onların hiçbirinin ihtiyacı yoktur.indirime ihtiyacı olanlar neyazıkki utanıp yaklaşamıyor.ben bir kadıncağızı görmüştüm utana sıkıla almaya çalışıyordu.o yaşlı menepozlu hatunlar pirena balığı gibi.birde kokoş olurlar.izmirde görürdüm.buradada var ve onlarla spor yapıyorum.Allah seni inandırsın saçlarını sarıp makyaj yapıp geliyor 60 yaşındaki teyzem.bana neden yapmadığımı soruyor.bende gırgırına kocam çokgüzel olduğum için beni kıskanıyor izinvermiyor diyorum.torun bakmıyor gelene hazır çorba ikram edip günlerinde döner ekmek sipariş veriyorlar.çaybahçelerinde oturup kadınhaklarından bahsediyorlar eşleride onlardan kaçıp meyhanelerde sabahlıyorlar.özgür kadınız deyip çocuklarınınbaşarısıyla övünüp hangi koltuğu zaptediklerini anlatıyorlar.5 senedir buradayım.yaşlı deyinse birden asabım bozuldu.bende yaşlanacağımAllah böyle olmaktan beni korusun.

tatlım benim kızım anadolu lisesinden geçensene mezun oldu.oda hemşirelik tercih etti 1 basamak sınavının sonucuna göre yerleşti.2 çeşit hemşirelik var 1 tanesi 1 basamaktan alıyor diğeri 2 basamaktan.ama mezun olunca ikisinin statüsü aynı biri sağlıkmeslek yüksek okuluna bağlıeğitim veriyor.diyeri tıp fakültesine bağlı.yani tıp olmayan yerlerdeki 1 basamakla alıyor.faülte bünyesinde olanlar 2 basamakla.ama sonuçta hiçbirşey değişmiyor.kızım birde kpss girmiş 80 puan almıştı.lise mezunu olarak.başvuruda bulundu büyükbirşans kabul oldu.şuan infaz koruma memuru olacak kısaca hem okuyacak hemde çalışacak.mecburen hemşireliği bırakıp adalet yüksek okuluna geçiş yapacak ordan hukuğa bile geçen olmuş başarırsa nemutlu.kızımdan kimsensenin umudu yoktu yani kimse onun birşeyler yapmaya çalıştığını anlayamadı bende dahil.sen yeterki azmet.hemşireliği kazanırsın.şuan çok ihtiyaç var yani mezun oldunmu işsiz almazsın.kızımı sana anlatmamın sebebi birşey başaramaz denen bir insanın başarması.hemde hiçtorpil destek olmadan.Allah seninde yolunu açsın kızım.bununla beraber kiloda verirsen kendine güvenin gelir.

Hepinize günaydın bol azimli günler deneyimli arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var..2 gün önce regl oldum dün ölecem sandım çok ağır geçti migrenimi azdırdı birde üstüne bağırsaklarım bozuldu dün yaşadığım ağrı halsizlik anlatılmazdı bu gün atak 5 acaba bu gün başlasammı sebzeye bir şey olurmu çok halsiz kaldım çünkü sebze kendime gelmemi sağlar diye düşünüyorum................ bu gün yulaf kepeği ile tadlandırıcı sipariş vericem acaba tatlandırıcıda aranan özellik varmı marka farkediyormu biligisi olan cevap verirse sevinirim.

arkadaşlar bide kilo cetvelini hazırladım ama signatüre(imza) yeri yok kontrol panelinde ben uzun zamandır kk ya girmiyorum kodlar nereye yapıştırılıyor bir bilen varmı...:26::26::26::26:

zemmuf ablam. bahsettiğin jeli netten sipariş vererek mi aldın? yoksa aktardan mı?. aktardan aldıysan fiyatını merak ettim.
ablacım netten siparış ettım..zaten tek bır sıte de bulabıldım..bence biberıye yağı kullan şimdilik kılo hedefıne az kalınca alırsın red pepper jelı..kırmızı bır kutusu var 55 tl idi nette.. 5 tl lık bıberıye yagıda şuan için işinı görur bence..
Birde hızına yetişemem demışsın asıl ben senın enerjıne ve hızına yetışemem :)) şaka bır yana verılen kılo çok olunca tahammulum kalmadı duraksamalara o nedenle elımden geldıgı kadar farklı ama dukana uygun şeylerı kullanıyorum..çokda memnunum..sevgiler canım..

arkadaşlar bide kilo cetvelini hazırladım ama signatüre(imza) yeri yok kontrol panelinde ben uzun zamandır kk ya girmiyorum kodlar nereye yapıştırılıyor bir bilen varmı...:26::26::26::26:
halleycim profilinde hakkımda kısmının içinde çizelge bölumune yapıştıracaksınız..bizde görucez ondan sonra

halleycım bu kadar ezıyete dönuşecek bır atak kımseye yaramaz canım..Bence sebze proteın yap bugun hem dıyetın sekteye ugramamış olur hemde sağlıgına daha kolay ulaşırsın..Bence dıyette kı en önemlı şey devamlılıgı sağlayabılmek..o nedenle sebzelerı dahıl edıp seyıre geçmenın bı yanlışını görmuyorum..Bu arada geçmış olsun canım..

halleycim profilinde hakkımda kısmının içinde çizelge bölumune yapıştıracaksınız..bizde görucez ondan sonra
çok teşekkür ederim tatlım ben girmeyeli kk değişmiş sabahtan beri arıyordum
ZEMMUFF

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…