Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim. Haftasonu bende bütün apartman ahalisi fikirlerini alıp başlarız inşallah. Aslında dünden beri aklıma takıldığı için bugün yüzme seansımda, öğrencilerimize danıştım kendileri de gelip yardımcı olabileceklerini söylediler. Halk eğitim veya ayarladığımız öğrenci farketmeyecek bu durumda diye düşünüyorum ama gerçekten fikir kafama yattığı için ve aydınlattığınız için teşekkür ediyorum.

Hayır tatlım uygun değil. Mesela bende çalışırken biberon gibi elimden düşürmezdim ama artık içmiyorum ve çok şükür alıştım. Hem ikisi bir aradalar bizim diyetimize uygun değil hemde normal bile olsa (az süt taşımadım neskafe için büroya) kendi adıma söyleyim duraklamaya sebep oluyor. Onun yerine sade türk kahvesine alıştırdım kendimi hem sindirime yardımcı hemde kahve ihtiyacımı karşılıyor.

birgün giyerim diye atmaya kıyamadığım kıyafetlerim var umarım bende onlara kavuşurum. gelsin biran önce o birgün
O duygu muhteşem birşey oluyor benimde vermeye kıyamadığım kıyafetlerim var 5-6 parça evlenmeden öncesinden ama bir bir girdim içlerine, şuanda sadece girmekle yetiniyorum yakında inşallah üzerime tam oturacaklar ve salına salına giymeye başlayacağım.

10 gün atak biraz fazla canım benimde 25 kilo fazlam var diye başladım diyete ve bana bile 5 gün vermişti atağı hesap bence sende 7 günü geçirme kendini zorlama.

Merhabalar kizlar bnmde atak gunum 3 gunmus bugun 2. Gunum sonrasinda seyir doneminde nasil beslenmem gerektigine karar veremedm bide ben kabiz oldm sanirim ama varmi onerileriniz

Afiyet olsun ciğerle bilirmisiniz bilmiyorum Bitlis tablaması da yapabilirsiniz ben denemiştim küçük bir porsiyon. İçine bulgur yerine kepek koymuştum yoğurduktan sonra hafif kabarmasını beklemiştim üzerine yoğurtla gayet güzel bir tat olmuştu tavsiye ederim. Sizinki yaprak ciğer olmuş çok severim ciğer diyince akan sular duruyor bende.

Akşam yaptığımız mantıların fotolarını ekleyelimmi isterseniz değişik birşey olur :) Bugün çok sayıda mantı tarifi paylaştım tanıdığım tanımadığım çok sayıda forum arkadaşlarımla birçok mutfakta mantı şenliği yaşanacak sanırım

hoşgeldin NoRaaa gerçi bende burda yeniyim ama olsun valla eski yazılanları okumak bile acayip motive ediyor ben 3 gündür boş kaldıkça okuyorum gerçi oku oku bitmiyor ama tekrar hoşgeldin

zengin ucuzun peşinde koşmasa nasıl zengin olur.ankaradada vardı böyleleri onlarda dindar kesmin beleşçileri.hepsi zamanında gecekondu dikmişler mütahit onlara 5-6 şar daire vermiş.yani kendilerine ait olmayan topraktan maledinmişler.tabi zamanında oy kaygısına verilen tapulardan.bunlar halkbüfeleri vardı ekmek satan orda saatlerce kuyrukta bekleyip ucuz ekmek almaya çalışırlardı.büfede çalışan onlardan iyice nefret etmişti.adam hepsi zengin ama açlıtan ölüyorlarmış gibi görgüsüz diyordu.bunu söylediğine şahit olmuştum.birde kurbanda danaya girip dana etini kocaman torbalara doldurup markette beleş kıyma çekmesinde saatlerce beklerlerdi.belediye elektirik tellerinin değişimi için 2 gün elektirik kasmek isteyince bölge halkı ayaklandı derin dondurucudaki etlerimiz bozulur diye.birde tek kullanımlı tabakları yıkayanı var.margarin kutularını bile atmayan.bunların hepsi yaşlı paragidecek kaygısından ölüyorlar.ben azgelirli yaşlılardan deyil deve yükü para gömenlerden bahsediyorum.neyse Allah ayarıbozuk yaşlı olmamaı engellesin diyorum.bende nuryüzlü bir yaşlı olmak isterim.inşallah bahsetiğim türden olmam kızıma gelince hemşireliği mecburen bırakıyor.infazkoruma memurluğunu kazandı.5 aylık eğitimi var.şuan istanbulda o eğitimi almaya gitti.vardiyalı çalışsaydı vardiyasını ayarlıyıp okumaya devam edecekti.ama görev yapacağı yer erkek ceza evi olunca normal memur gibi sabah 8 akşam 5 olacak örgün eğitime devam edemez.ya akşam hemşireliğini tekrar yazıp kazanmalı yada şuan edindiğimesleğe dahaçok faydası olan adalet yüksek okuluna gidecek.hemşireliği bitirsebile işine yaramayacak ama adalet yüksek okulundan hukuğa geçme şansı var.isterse tabi.bana 2 yılık yeter evleneceğim derse oda onun kararı siz gençlerin içindeki fırtına başka oluyor.çok işinize karışmamak lazım.işte böyle tatlım.umarım başarırsın.

Canım halk marka ve bimin yarım yağlısı var...bide ben hep ev yoğurdu kullanıyorum...

Ev yoğurdunu kullanabiliyor muyuz? yağı kaçtırki ev yoğurdunun dün sütaşın light yoğurdunu aldım ama aslında ev yoğurdu sürekli oluyor dolapta hem de tadı daha güzel geliyor hazır yoğurtlardan.

Canım 3aylık bebeğin var hiç riske atma bence çok küçük bence 7aydan sonra başla diyete...bebeğini rahat rahat büyüt.eninde sonunda kilo verirsin bebiş öyle kolay bulunmuyor..

bu akşam ki krizimdede onu deniyeyim iyi ki tarçın var yoksa ne yapardım bilmem

Zaten en büyük üzüntüm çkolatalarımdan uzak kalmak Çok yemesem bile özlüyorum. 3. günüm bugün hiç tatlı bişey yemedim ama işten çıkmadan bi tarçınlı süt deneyeyim :)

hoşgeldin NoRaaa gerçi bende burda yeniyim ama olsun valla eski yazılanları okumak bile acayip motive ediyor ben 3 gündür boş kaldıkça okuyorum gerçi oku oku bitmiyor ama tekrar hoşgeldin

sen de hoşgeldin o zaman canımm ben de yarın başlıcam 4 gün atak yapıcam benimde vermem gereken bi 8-10 kg var. denemediğim şey kalmadı ama nedende bu kez olacak gibi geliyor bana çok ince ayrıntılar var o yüzden burda baya deneyimli arkadaşlar var doğrularımızı yanlışlarımızı onlardan öğreniriz, ben kitabı sipariş ettim, yarın elimde olur diye düşünüyorum kitabı hatmetmem lazımmmm

Ev yoğurdunu kullanabiliyor muyuz? yağı kaçtırki ev yoğurdunun dün sütaşın light yoğurdunu aldım ama aslında ev yoğurdu sürekli oluyor dolapta hem de tadı daha güzel geliyor hazır yoğurtlardan.

Canım ben kullanıyorum hep bi dene duraklarsan kullanmazsın tabi ligt yoğurt bulursan onu ye bulamazsan benim önerim

hala + 1 kg deyim diyete uymaya devam ediyorum.spor yüzünden olduğuna artık eminim birde 5 gündür lavoba yolunu unutum.artık arnım ağrımaya başlayınca ilaç kullanmaya arar verdim.sabah kahvaltı edememiştim öğlen yaptığım mantıyı yedim.içleri açılmadı.açılır diyordum ama açılmadı sarımsaklı yoğurtla güzel oldu.artık sebze günlerinde bile sebze yiyemiyorum.salatanın 2 çatalı yetiyor.meyveyi canım çekmez oldu.bende bugün sütlü kabağımı yaptım 8 kase çıktı.yaklaşık 800 gr kabağı 1 lt sütle pişirip bilendırdan geçirdim.içide 3 aşık kadar tatlandırıcı koydum.sebzeyi böyle tüketeyim.akşamada lorlu köftem var buzlukta onu yerim.kefirim yoğurt gibi tutmuş sabah bir küçük kase yemiştim tarçın ve zencefille karıştırarak.akşamda yerim olmazsa böbreklere iki geliyormuş bugün yenisinide mayaladım bakalım.artıda olsamda önemsemiyorum.çünkü spor yapıyorum.böyle olacağını biliyordum.

Canım spor yaptığın için mi artıdasın kas şişmesinden dolayı mı 1 kaç gün sonra eksileri görürsün diye düşünüyorum. bende hergün yarım saat olmak üzere haftanın 5-6 günü spora gidiyorum acaba bende de mi bu şekilde olur.

aynısorun bendede var ne kullandın ödem atıcı bazen nefesbile alamıyorum şişlikten sakıncası yoksa paylaşırsan sevinirim.

bir arkadaş daha sormuştu inşallah o da okuyordur.umarım ilaç ismi paylaşmak sakıncalı değildir. ismi lasix .40 mg.haftada bir çok şiş hissettiğinde alabilirsiniz.fiyatı da 2,5 yada 3 tl falan

sebze önerilerini not ettim canım havuç konusunda haklısın.light peyniri kestim çünkü tahminimden daha yağlı olabiliyorlarmış.zeroyu da kestim yine bir arkadaş uyardı beni sağ olsun.zaten şekersiz diyorlar ama valla daha şekerli geliyor bana.döktüm lavaboya zaten.neskafe desen zaten evde hazırlarken gold la hazırlıyordum kahveyi.son bir parmak kalaya kadar su sonra az soğuk süt ekliyordum yani koyduğum süt belki 3 yemek kaşığı kadardır.beni okulda içtiğim hazır paket 2si 1 aradalar yaktı.içmez olaydım.ama neskafeyi bıraktım artık.çok canım isterse dediğin gibi az sütle gold la evde hazırlıyorum.

anlayacağın önerilerinizi can kulağıyla dinliyorum ve uyguluyorum.inşallah yarın sabah hepimiz güzel sonuçlar alırız.çok sağol..

Ayyy bi hosgeldin doyen yokmu

hoş geldin arkadaşım

aman uzak dur.koca 6 günlük atakta bilmeden içtiğim o 2 si 1 aradalar bana sadece 1,400 verdirdi.evimizde mis gibi azıcık light sütle yapalım kahvemizi.

yeri gelmişken sorayım.seyirdeyim şimdi.yeterli proteinden kastınız ne kadar miktar olarak..

callanetics mi demek istedin?öyleyse eğer harika bir spor o.ben onunla bir ara çok incelmiştim.

geçmiş olsun Allah yaşatmasın bir daha.benim de 15 haftalıkken karnımda ölmüştü.ama şimdi iki kızım var Allah onlara sağlıklı ömürler nasip etsin.inşallah siz de hayırlı zamanda hayırlı evlatlara sahip olursunuz

Maalesef ben ve yapan tüm arkadaşlarım aldık dukanda verdiğimiz kiloların çoğunu.

Herşeyden önce "yeaa kesin haftada bir atak yaparım nolcak" diye başladık
Bir müddet evet haftada bir gün atak yaptık
Ancak kaçırmaya başlayınca ki hepimizde oldu kilo alıyorsunuz direkt

4 kasımda başladım dukan a
şubat ortasından beri 73-74 arasındayım

sizi gönülden tebrik ediyorum....

başlangıcımız aynıydı ama ben 13 kilo civarı verebilmişken siz 17 kiloyu başarıyla verdiniz...

güçlendirmedeki tecrübelerinizi de bizimle paylaşırsınız umarım...

Zaten en büyük üzüntüm çkolatalarımdan uzak kalmak Çok yemesem bile özlüyorum. 3. günüm bugün hiç tatlı bişey yemedim ama işten çıkmadan bi tarçınlı süt deneyeyim :)

aynenn dün en sevdiğim çikolatayı arkadaşım almıştı karam gurme çantma koydum eve gelince ellerimle kardeşime verdim :18: kendi irademden dolayı kendimi tebrik etttim insanlık için küçük benim için büyük bişeydi bugünde annemin en sevdiğim yaş pastadan yapmasına rağmen bir lokma bile yemedim afferim bana

hoşbuldummm ben burayı çok hoş buldummm kolay gelsin bol eksili günler

Canım halk marka ve bimin yarım yağlısı var...bide ben hep ev yoğurdu kullanıyorum...

önerilerininz içinn çooook teşekkür ederim ben hep lightlara bakmıstım yarım yağlı olabilceğini düşünmemiştim hafta sonu bakıcam hemen çok teşekkürlerr

Abla şu kırmızı çayı denemelisin???hem ödeme hem de tuvalete birebir bence...tatlandırıcın takita ise ishal olursun..bide kızlar şu takita tatlandırıcının içinde aspartam ve en doğal tatlandırıci splenda ve stevea bunu yazdım çünkü aspartam çok zararlı üzerinde yazmış içerir diye.splenda pahalı ama doğal

Noora donbul ablaya yazacaktım alıntı yapamamışım acemilik işte neyse:)sanada abla demiş bulundum kusura bakma artık...

Evet evlat önemli benimde 2çocuğum var 3.öyle oldu hayırlısı inş bidaha yaşamam kilolarımı verince tekrar deneyeceğim

şu kırmızı çayın tarifi bir daha verebilirmisiniz.

yaa niye kimse bana cevap yazmıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…