Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydiiiin :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bol eksili,musmutlu carsambalariniz olsun insallah:21::21:

gecen deniz urunleri kategorisiden sonra bu kezde et kategorisi yarisiyor kizlar.ben yokum ama birbirinden guzel 8 et yemegi var ve iclerinden bize uygun tariflerde var..bir bakin ve oy kullanin arkadaslar :KK34:

[url]http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yemekleri.html (Et Yemekleri)[/URL]

Hepinize günaydın bol azimli günler:nazar::nazar::nazar: deneyimli arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var..2 gün önce regl oldum dün ölecem sandım çok ağır geçti migrenimi azdırdı birde üstüne bağırsaklarım bozuldu dün yaşadığım ağrı halsizlik anlatılmazdı bu gün atak 5 acaba bu gün başlasammı sebzeye bir şey olurmu çok halsiz kaldım çünkü sebze kendime gelmemi sağlar diye düşünüyorum................ bu gün yulaf kepeği ile tadlandırıcı sipariş vericem acaba tatlandırıcıda aranan özellik varmı marka farkediyormu biligisi olan cevap verirse sevinirim.

Geçmiş olsun Halley..

İlk günler biraz zor geçebiliyor.. Senin regl ile birleşince daha da zor olmuş.. Sanırım yulaf kepeği almamışsın bu yüzden vücudun iyice karbonhidratsız kalmış.. Atak günleri ve SP günlerinde yulaf kepeği özellikle çok önemli.. Bildiğim kadarı ile vücudun çalışması için gereken minimum karbonhidrat miktarına karşılık geliyor bu günlük yulaf kepeği hakkımız.. Bence daha fazla ihmal etmeden al kepeğini.. Bir de halsizlikler için dukan amcanın önerdiği gibi multivitamin takviyesi alabilirsin.

Sevgiler:KK16:

Geçmiş olsun Halley..

İlk günler biraz zor geçebiliyor.. Senin regl ile birleşince daha da zor olmuş.. Sanırım yulaf kepeği almamışsın bu yüzden vücudun iyice karbonhidratsız kalmış.. Atak günleri ve SP günlerinde yulaf kepeği özellikle çok önemli.. Bildiğim kadarı ile vücudun çalışması için gereken minimum karbonhidrat miktarına karşılık geliyor bu günlük yulaf kepeği hakkımız.. Bence daha fazla ihmal etmeden al kepeğini.. Bir de halsizlikler için dukan amcanın önerdiği gibi multivitamin takviyesi alabilirsin.

Sevgiler:KK16:
tatlım yulaf kepeği ve tatlandırıcı acil almam gerek biliyorum bende istiyorum...almışken doğru ürün almak istiyorum ama kararsız kaldım gurme nette bunlar var hangisi doğru ürün sizce :26::26::26: Doğalsan, Yulaf Kepeği Galeta Karışımı, 400 Gr. Dukan diyeti için Doğalsan Yulaf Kepeği, 400 Gr. Dukan diyetinin vazgeçilmezi, % 100 yulaf Ru Sheim, Oat Bran, Yulaf Kepeği, Dukan diyetinin olmazsa olmazı, 500 hangisinden almalıyım bi karar veremedm:26:

Gunaydiiiin :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bol eksili,musmutlu carsambalariniz olsun insallah:21::21:

gecen deniz urunleri kategorisiden sonra bu kezde et kategorisi yarisiyor kizlar.ben yokum ama birbirinden guzel 8 et yemegi var ve iclerinden bize uygun tariflerde var..bir bakin ve oy kullanin arkadaslar :KK34:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/601364-et-yemekleri.htmlhttp://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yemekleri.html (Et Yemekleri)

Günaydın canım arkadaşım :KK16::KK16::KK16::KK16:

Ay tartılar sevsin hepimizii.. Bol bol eksiler olsuuun.. :KK23::KK23::KK23:

Ben bugün çoook heyecanlıyım.. :KK76: Ozon saunanın ilk randevusuna gideceğim... Bakalım bakalımm :KK52::KK52::KK52::KK52:

Bu arada et kategorisini gördüm Lisaaaa, dukana uygun bir kategori olmuş yine.. Eti sararak yapılan birşey vardı en çok onu beğendim ben..
Hem PS günlerinde de yapıp yiyebiliriz.. Aynı şeyleri yemekten sıkılmış arkadaşlara duyurulurrr..

Ama baştan uyarayım yanlarında pilavlar patatesler de varrr.. Ben oralara gelince gözümü kapatıyorummmm :KK17:

herkese günaydın..dün kendimi şiş hissedince ödem atıcı bir hap aldım.dr arkadaşıma sormuştum ara ara kullanmanda sakınca yok demişti.bi 79,9 bi 80,3 çıkmaktan gına gelmişti.sabah tartıda 78,9 u gördüm tam 1 kg gitmiş.zaten sayenizde motivasyonum yüksek ama bu görüntüyle tavan yaptı.amagece 3 kez wc ye kalktım.ne ödem varmış ben de ya.sanırım salata bende çok şişlik yapıyor.

tatlım yulaf kepeği ve tatlandırıcı acil almam gerek biliyorum bende istiyorum...almışken doğru ürün almak istiyorum ama kararsız kaldım gurme nette bunlar var hangisi doğru ürün sizce :26::26::26: Doğalsan, Yulaf Kepeği Galeta Karışımı, 400 Gr. Dukan diyeti için Doğalsan Yulaf Kepeği, 400 Gr. Dukan diyetinin vazgeçilmezi, % 100 yulaf Ru Sheim, Oat Bran, Yulaf Kepeği, Dukan diyetinin olmazsa olmazı, 500 hangisinden almalıyım bi karar veremedm:26:

Hepsi uygun yanlız şu galetalı olan ile süper ekmekler, krepler çıkıyor.. Ben de bu ay almaya başladım..
Sadece 2 kaşık yerine 3 kaşık kullanmalısın galetalı karışımda.. Yani daha çabuk bitiyorrr..
Bir de sadece kepek olanı da alabilirsin.. Ben doğalsan marka kullandım o yüzden diğer marka hakkında pek fikrim yok..

Tatlandırıcı olarak da Takita Formtat 60 ve Splenda var önerebileceğim..
Takita biraz gaz problemi yapabiliyor sadece ama daha ucuz.. Deneyip sen karar verebilirsinnn..

Hepsi uygun yanlız şu galetalı olan ile süper ekmekler, krepler çıkıyor.. Ben de bu ay almaya başladım..
Sadece 2 kaşık yerine 3 kaşık kullanmalısın galetalı karışımda.. Yani daha çabuk bitiyorrr..
Bir de sadece kepek olanı da alabilirsin.. Ben doğalsan marka kullandım o yüzden diğer marka hakkında pek fikrim yok..

Tatlandırıcı olarak da Takita Formtat 60 ve Splenda var önerebileceğim..
Takita biraz gaz problemi yapabiliyor sadece ama daha ucuz.. Deneyip sen karar verebilirsinnn..
galetalı işe yarıyorsa ozaman 2 tane alm birini galetalı diğeri buğday kepeği ...çok sağol arkadaşım en iyisi bi karar vereyimde alayım bir an önce şimdi kendime ıspanaklı yumurta kavurayım güzel bir kahvaltı yapayım hiç halim yokk:KK34:öğlende gezmeye gideceğimm hepinize bol neşeli günler:KK54::KK54::KK54::KK54:

3. günüm bugün gayet iyi gidiyor . Atak bittiğinde tartılacağım hergün tartılıp krize girmek vs istemiyorum :18:

galetalı işe yarıyorsa ozaman 2 tane alm birini galetalı diğeri buğday kepeği ...çok sağol arkadaşım en iyisi bi karar vereyimde alayım bir an önce şimdi kendime ıspanaklı yumurta kavurayım güzel bir kahvaltı yapayım hiç halim yokk:KK34:öğlende gezmeye gideceğimm hepinize bol neşeli günler:KK54::KK54::KK54::KK54:

Rica ederim arkadaşım :13:

Bu arada Kepek derken Yulaf Kepeğini kastetmiştim..
Buğday kepeği sadece kabızlık durumlarında 1 kaşık kadar kullanılıyordu..
Her gün yememiz gereken ise Yulaf kepeği... Aman yanlış olmasın arkadaşımm :KK54:

herkese günaydın..dün kendimi şiş hissedince ödem atıcı bir hap aldım.dr arkadaşıma sormuştum ara ara kullanmanda sakınca yok demişti.bi 79,9 bi 80,3 çıkmaktan gına gelmişti.sabah tartıda 78,9 u gördüm tam 1 kg gitmiş.zaten sayenizde motivasyonum yüksek ama bu görüntüyle tavan yaptı.amagece 3 kez wc ye kalktım.ne ödem varmış ben de ya.sanırım salata bende çok şişlik yapıyor.

aynısorun bendede var ne kullandın ödem atıcı bazen nefesbile alamıyorum şişlikten sakıncası yoksa paylaşırsan sevinirim.

Kizlar benide araniza alinnnnn... Dukan diyetine gecen sali basladim, hala atak evresindeyim. Cuma günü serie evresine geciyorum insallah.. Desteginizi beklerim. 8 günde 1,9 kh gitti.. Ama dukana baslamadan bir gün evvel kendi diyetimi yapmistim, o günde bir kg kaybettim.

çok teşekkür ederim tatlım ben girmeyeli kk değişmiş sabahtan beri arıyordum:KK19:
ZEMMUFF
halleycım bu kadar ezıyete dönuşecek bır atak kımseye yaramaz canım..Bence sebze proteın yap bugun hem dıyetın sekteye ugramamış olur hemde sağlıgına daha kolay ulaşırsın..Bence dıyette kı en önemlı şey devamlılıgı sağlayabılmek..o nedenle sebzelerı dahıl edıp seyıre geçmenın bı yanlışını görmuyorum..Bu arada geçmış olsun canım..[/Q
teşekkür ederim arkadaşım yeni olduğum için tecerübelerinizden faydalanmadan bir şey yapmakta pek istemiyorum tatlım....mesela hala hangi tatlandırıcıyı alsam bilememm:18::18::18:

Zemmuf ben senin yazdıklarını not eder oldum çok sağol yolunu yarılamış sıcacık bir insansın...bayılıyorum çatlak kemiğin enerjisinede burada diyet çok güzel

bu aralar evde degilim, hep disarda yemek zorunda kaliyorum, et sebze falan soyluyorum tabi yemek olarak ama yag oranlarini allahbilir artik.

Bi de ustune bugun regl olmusum, gordum artilari tabi yine. bakalim eve gidince geri donus yapicam insallah.

Bu arada mado light kazandibi yapmaya baslamis, daha once yapiyo muydu bilmiyorum, dondurma yerim diye girmistim, onu gorunce cok sevindim. test ettim onayladim cok guzeldi tadi. tatlandiriciyla yapiyolarmis sorup ogrendim. Kalorisi %33 azaltilmis diyor, dr oetkerin sekersiz serisi de benzer kalori azalmasi sagladigi icin, benzerlerdir diye dusunuyorum. sadece tatlandiriciyi sorabildim, uzun uzun sorguya cekemedim:)

çok teşekkür ederim tatlım ben girmeyeli kk değişmiş sabahtan beri arıyordum:KK19:
ZEMMUFF

Zemmuf ben senin yazdıklarını not eder oldum çok sağol yolunu yarılamış sıcacık bir insansın...bayılıyorum çatlak kemiğin enerjisinede burada diyet çok güzel

Sıvı tatlandırıcı en iyisi bence,takita beni ishal yapıyordu.galetalı yulaf kepeği ,buğday kepeği vaz geçilmezim bide donbul abla süttozu koyun içine demiş dün öyle yaptım ekmeğimi çok güzel oldu

herkese günaydın, güzel günler bol eksiler :KK8:

ay heyecanlandım şimdi.vlla ben heyecanlanırlar diye öğrencilerimi sözlüye bile kaldırmam.şimdi kendimi çok heyecanlı hissettim rapor ver diyince.:18::18::18:

hesaplamalara göre atağı 6 gün yaptım ve sadece 1,400 verdim.çünkü içmemem gereken 2 si 1 arada kahveyi her gün içtim.bunun dışında kaçamağım olmadı ama veremedim işte.ben bu sonucu vücudumun seneler boyu kazandığı iardeye bağlıyorum.o kadar çok diyet denedim ki vücudum bırakmıyor hemen kendini ..

neyse seyirde 5. günüm.600 gr verdim daha.yani atak dahil şu 11 günlük dukan serüvenimde toplam 2 kg verdim.bana az geliyor sizce de az değil mi.ben sp ve ps günümdeki genel menümü yazayım siz bakın bakalım nerde yanlış yapıyorum :

sp günüm

uyanınca az light sütle neskafe

sabah : 1 dilim dukan ekmeği (10 kaşık yukaf kepeği,biraz lor,az tuz ve yeterince light süt.pişince 5 e böldüm her sabah birini yemek için,biraz light peynir

öğle : haşlanmış baharatlı tavuk,zero

akşam : balık yada köfte yanına yoğurt

2 kupa yeşilçay
2 lt su

ps günüm

sabah: 1 dilim dukan ekmeği,peynir,domates,salatalık

öğle : az yağlı sebze yemeği,yoğurt

akşam : ton balıklı salata yada yoğurtlu biber havuç vs

2 kupa yeşil çay
2 lt su

böyle işte menülerim.bi spora başlayamadım.sizce az mı çok mu yiyorum.bir yerde yanlış yapıyorum ama..yardımcı olursanız sevinir

yani sabah domates yedim ya o zaman salatalara domates doğramıyorum değil mi doğru anladım.peki öğle akşam mesela tavuk yanına salata yesem yani 2 öğün salata yesem yanlış mı olur?

evet aynen öyle :) yani dukanın o cümlesinden ben öyle bi sonuç çıkarmıştım. aynı sebzeden her öğünde tüketmeyin diyor.
sebze olarak daha da düşük kalorili şeyler tercih edebilirsiniz belki havuçtan. mesela ıspanağın 100 grı 16 kalori. aynı şekilde taze fasulye ve brokoli 32şer, patlıcan 27, karnabahar 30, lahana 24, kabak 25,yeşil biber ve salata 15er. ama havuç 43 kaloriymiş mesela. hani salatalara belki bi yarım havuç rendeleme şeklinde olabilir ama ana sebze öğünü olarak havuç ya da yüksek kalorili sebzeleri tercih etmeyin bence.
bi de bi kaç msj sonrasında da yazdığınız menüde ve bu menüde zero var. eğer çok kola tutkunu değilseniz sağlık açısından zeroyu da hayatınızdan çıkarmanızı tavsiye ederim naçizane. ben seyir ortalarında çok sık içiyordum, alıp dolaba koyunca içiliyor çünkü. artık hiç almıyorum, markette önünden geçerken şöyle bi düşünüp taşımaya üşenmiş süsü veriyorum kendime ve almıyorum :) bi de zeroyu azaltın yani, belki sizde de duraklama yapıyor olabilir.
bi de nescafe sütsüz çok acı oluyor biliyorum ama 1 kupa sütle yapmak yerine -eğer tamamını sütle yapıyorsanız yani- 3te 1 süt 3te 2 sıcak suyla yaparsanız sütün etkisini de azaltmış olursunuz, çok az bi süt bile tadının kırılmasını sağlıyor. bi de nesin goldunu tavsiye ederim ben, daha pahalı ama gerçekten tadı farkediyor artık içine ne koyuyorlarsa :) bende süt de duraklama yapıyordu da sizde de yapıyor olabilir belki. duraklama değil de yavaşlatıyor olabilir :)
aklıma gelenler bunlar benim, işe yarar belki diye yaziym dedim :)

iyi aksamlar arkadaslar iki resim paylasacagim sizinle dukanin facebook sayfasinda gordugum ve hosuma giden iki paylasim:

Eki Görüntüle 655843 bu iki vucut ic organlarini gosteren sekli gordukten sonra neden zayiflamamiz gerektigini anlayacaksiniz bir kez daha:KK19:

bir diger resim ise gunluk egzersizlerle ilgili bunu cikti alip duvariniza asip gun icinde yapabilirisiniz sadece 15 dakikanizi alacagini soyluyor

Eki Görüntüle 655846

ne yapmışız biz kendimize hakikaten ya :KK50: gerçekten üzüldüm böyle geçirdiğimiz zamanlara yazık :KK50:

bende uğrarım bazen.aynen bir arkadaşın dediği gibi yumurta ve peynire birkaçkezde diyet ürünü aldım.birde tost yapmaya sucuk.denk gelirse güzel oluyor.burada bunu kipa yapıyor.öylede çok üründe deyil.kavga yada yığılma hiç görmedim.senin anlatığın türden yaşlıları bilirim.onların hiçbirinin ihtiyacı yoktur.indirime ihtiyacı olanlar neyazıkki utanıp yaklaşamıyor.ben bir kadıncağızı görmüştüm utana sıkıla almaya çalışıyordu.o yaşlı menepozlu hatunlar pirena balığı gibi.birde kokoş olurlar.izmirde görürdüm.buradada var ve onlarla spor yapıyorum.Allah seni inandırsın saçlarını sarıp makyaj yapıp geliyor 60 yaşındaki teyzem.bana neden yapmadığımı soruyor.bende gırgırına kocam çokgüzel olduğum için beni kıskanıyor izinvermiyor diyorum.torun bakmıyor gelene hazır çorba ikram edip günlerinde döner ekmek sipariş veriyorlar.çaybahçelerinde oturup kadınhaklarından bahsediyorlar eşleride onlardan kaçıp meyhanelerde sabahlıyorlar.özgür kadınız deyip çocuklarınınbaşarısıyla övünüp hangi koltuğu zaptediklerini anlatıyorlar.5 senedir buradayım.yaşlı deyinse birden asabım bozuldu.bende yaşlanacağımAllah böyle olmaktan beni korusun.

Amin vallahi hay ağzınıza sağlık. hepimizi korusun bence öyle olmaktan, en katlanamadığım yaşlı kadın tipidir şu anlattığınız.

ablacım netten siparış ettım..zaten tek bır sıte de bulabıldım..bence biberıye yağı kullan şimdilik kılo hedefıne az kalınca alırsın red pepper jelı..kırmızı bır kutusu var 55 tl idi nette.. 5 tl lık bıberıye yagıda şuan için işinı görur bence..
Birde hızına yetişemem demışsın asıl ben senın enerjıne ve hızına yetışemem :)) şaka bır yana verılen kılo çok olunca tahammulum kalmadı duraksamalara o nedenle elımden geldıgı kadar farklı ama dukana uygun şeylerı kullanıyorum..çokda memnunum..sevgiler canım..:KK16:

5 tl mi :KK53::KK53: bak yaaa ben 7ye almıştım kazıklamış beni hain aktar :KK52:
neyse kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez derler:KK9:

Tebrik ederim bayan dayanışması böyle birşey olsa gerek. Bizde sizin gibi bir adım attık yarın yüzme kursum başlıyor bizde haftalık çekirgemle yüzme için üniversitemizin havuzundan faydalanıyorduk ki yeni mezun spor bilimleri öğrencilerimizden birisi saolsun yardımcı olmayı teklif etti. Ben az çok biliyorum ortaokulda baya bir hızlıydım da uzun süre ara vermiştim neyse hem onlara burs gibi olacak hemde biz tam kulaç atmayı öğreneceğiz. Yarın başlıyoruz. Halk eğitim olayını hiç düşünmemiştim olabilir burada baya bir kalabalık var özellikle apartmanda onlara göre dayanılmaz istikrarım bana göre dukan mucizesi olan kilo vermem baya bir gaza getirdi bayanları hem yeni dukan arkadaşlarımıda dahil edersek yaklaşık 14 kişi oluyoruz sınıf mevcut sınırı koydularmı ayrıntılı bilgi verebilirmisin müracatı nasıl yapacağız özellikle istenen sağlık belgesi falan birşeyler varmı

Tezhip dedin güllerimi açtırdın minyatürden pek hoşlanmıyorum lisansta zorunlu olarak yaptığımla bıraktım ama teori konusunda geliştirmeye çalıştım kendimi ilk dönemleri ve yazma eserler konusunda güvendiğim bir bilgi birikimim var ama tezhip deyince akan sular duruyor tabi takdir edersin başladınmı altınla çalışıyorsun tabağım kurumasın altınımda ters giden birşey olmasın diye uzun süre başından kalkamazsın, benim kilo artı birde çift yön 3lü fıtığım olunca yapamıyordum. Bir iki hafta önce yarımda kalan bir serlevha kompozisyonum vardı onu çıkardım yavaş yavaş başladım inşallah birdahaki sergimize yetiştirmeye çalışıyorum. Ya Allah razı olsun Dukan amcadan sayesinde rahat rahat meslek aşkımı yerine de getirebiliyorum... Her şekilde yardımcı olabilirim. Şu aralar hat ve ebru konusunda ders veriyorum fakültede onlarda çok zevklidir. Hatta meşkim yok ama kalem kırdırabilirim :)

bu arada bayanlar ben yarın saf protein yapacağım ama şu nette gördüğüm mantıyı kesinlikle akşama yapmak istiyorum. Çok güzel görünüyor yalancı mantı formunda ama hakikisini aratacağını sanmıyorum. Ya bu dukan ne güzel birşey istediğimiz herşeyi uyarlayarak yiyebiliyoruzz...

Çiğdem Hanım;halk eğitim merkezine yer göstererk müracat ediyorsunuz.Binanızda uygun yer varsa burda spor yapmak istediğinizi adres olarak bildiriyorsunuz.Onlar herkes için bir müracat formu veriyor.O formu doldurup,nüfus cüzdanınızın önlü arkalı fotokopisini çekip veriyorsunuz.Herhangi bir sağlık raporu istenmiyor.Sayının 16 olması yeterli,ama emin olun sayıda patlama yaşarsınız.Apartman dışındanda katılım olabiliyor,o yüzden sayıda zorlanacağınızı düşünmüyorum.

Canım hoş geldin.. :KK16: Nerlerdesin bakalım?

Kocişle dukan nasıl gidiyor.. Özledim valla:KK19:

Arkadaşım benimmm güçlendirmeye ne kadar kaldı?? Ayy çok heyecanlandımm :KK52:

selam arkadaşım
hafta sonu 5 yıldızlı otel kaçamağım dışında dukan iyi gidiyor :)
90 dan 73 lere indim
72 diyordu dukan amca
ısrarla 72 yi göreceğim diye işkence ediyorum kendime :)
bir 15 gün daha devam edeceğim eğer olmazsa geçmeyi düşünüyorum güçlendirmeye

sen nasılsın senin nasıl gidiyor dukan

X