herkese günaydın, güzel günler bol eksiler
ay heyecanlandım şimdi.vlla ben heyecanlanırlar diye öğrencilerimi sözlüye bile kaldırmam.şimdi kendimi çok heyecanlı hissettim rapor ver diyince.:18::18::18:
hesaplamalara göre atağı 6 gün yaptım ve sadece 1,400 verdim.çünkü içmemem gereken 2 si 1 arada kahveyi her gün içtim.bunun dışında kaçamağım olmadı ama veremedim işte.ben bu sonucu vücudumun seneler boyu kazandığı iardeye bağlıyorum.o kadar çok diyet denedim ki vücudum bırakmıyor hemen kendini ..
neyse seyirde 5. günüm.600 gr verdim daha.yani atak dahil şu 11 günlük dukan serüvenimde toplam 2 kg verdim.bana az geliyor sizce de az değil mi.ben sp ve ps günümdeki genel menümü yazayım siz bakın bakalım nerde yanlış yapıyorum :
sp günüm
uyanınca az light sütle neskafe
sabah : 1 dilim dukan ekmeği (10 kaşık yukaf kepeği,biraz lor,az tuz ve yeterince light süt.pişince 5 e böldüm her sabah birini yemek için,biraz light peynir
öğle : haşlanmış baharatlı tavuk,zero
akşam : balık yada köfte yanına yoğurt
2 kupa yeşilçay
2 lt su
ps günüm
sabah: 1 dilim dukan ekmeği,peynir,domates,salatalık
öğle : az yağlı sebze yemeği,yoğurt
akşam : ton balıklı salata yada yoğurtlu biber havuç vs
2 kupa yeşil çay
2 lt su
böyle işte menülerim.bi spora başlayamadım.sizce az mı çok mu yiyorum.bir yerde yanlış yapıyorum ama..yardımcı olursanız sevinir
yani sabah domates yedim ya o zaman salatalara domates doğramıyorum değil mi doğru anladım.peki öğle akşam mesela tavuk yanına salata yesem yani 2 öğün salata yesem yanlış mı olur?
evet aynen öyle :) yani dukanın o cümlesinden ben öyle bi sonuç çıkarmıştım. aynı sebzeden her öğünde tüketmeyin diyor.
sebze olarak daha da düşük kalorili şeyler tercih edebilirsiniz belki havuçtan. mesela ıspanağın 100 grı 16 kalori. aynı şekilde taze fasulye ve brokoli 32şer, patlıcan 27, karnabahar 30, lahana 24, kabak 25,yeşil biber ve salata 15er. ama havuç 43 kaloriymiş mesela. hani salatalara belki bi yarım havuç rendeleme şeklinde olabilir ama ana sebze öğünü olarak havuç ya da yüksek kalorili sebzeleri tercih etmeyin bence.
bi de bi kaç msj sonrasında da yazdığınız menüde ve bu menüde zero var. eğer çok kola tutkunu değilseniz sağlık açısından zeroyu da hayatınızdan çıkarmanızı tavsiye ederim naçizane. ben seyir ortalarında çok sık içiyordum, alıp dolaba koyunca içiliyor çünkü. artık hiç almıyorum, markette önünden geçerken şöyle bi düşünüp taşımaya üşenmiş süsü veriyorum kendime ve almıyorum :) bi de zeroyu azaltın yani, belki sizde de duraklama yapıyor olabilir.
bi de nescafe sütsüz çok acı oluyor biliyorum ama 1 kupa sütle yapmak yerine -eğer tamamını sütle yapıyorsanız yani- 3te 1 süt 3te 2 sıcak suyla yaparsanız sütün etkisini de azaltmış olursunuz, çok az bi süt bile tadının kırılmasını sağlıyor. bi de nesin goldunu tavsiye ederim ben, daha pahalı ama gerçekten tadı farkediyor artık içine ne koyuyorlarsa :) bende süt de duraklama yapıyordu da sizde de yapıyor olabilir belki. duraklama değil de yavaşlatıyor olabilir :)
aklıma gelenler bunlar benim, işe yarar belki diye yaziym dedim :)
iyi aksamlar arkadaslar iki resim paylasacagim sizinle dukanin facebook sayfasinda gordugum ve hosuma giden iki paylasim:
Eki Görüntüle 655843 bu iki vucut ic organlarini gosteren sekli gordukten sonra neden zayiflamamiz gerektigini anlayacaksiniz bir kez daha
bir diger resim ise gunluk egzersizlerle ilgili bunu cikti alip duvariniza asip gun icinde yapabilirisiniz sadece 15 dakikanizi alacagini soyluyor
Eki Görüntüle 655846
ne yapmışız biz kendimize hakikaten ya
gerçekten üzüldüm böyle geçirdiğimiz zamanlara yazık
bende uğrarım bazen.aynen bir arkadaşın dediği gibi yumurta ve peynire birkaçkezde diyet ürünü aldım.birde tost yapmaya sucuk.denk gelirse güzel oluyor.burada bunu kipa yapıyor.öylede çok üründe deyil.kavga yada yığılma hiç görmedim.senin anlatığın türden yaşlıları bilirim.onların hiçbirinin ihtiyacı yoktur.indirime ihtiyacı olanlar neyazıkki utanıp yaklaşamıyor.ben bir kadıncağızı görmüştüm utana sıkıla almaya çalışıyordu.o yaşlı menepozlu hatunlar pirena balığı gibi.birde kokoş olurlar.izmirde görürdüm.buradada var ve onlarla spor yapıyorum.Allah seni inandırsın saçlarını sarıp makyaj yapıp geliyor 60 yaşındaki teyzem.bana neden yapmadığımı soruyor.bende gırgırına kocam çokgüzel olduğum için beni kıskanıyor izinvermiyor diyorum.torun bakmıyor gelene hazır çorba ikram edip günlerinde döner ekmek sipariş veriyorlar.çaybahçelerinde oturup kadınhaklarından bahsediyorlar eşleride onlardan kaçıp meyhanelerde sabahlıyorlar.özgür kadınız deyip çocuklarınınbaşarısıyla övünüp hangi koltuğu zaptediklerini anlatıyorlar.5 senedir buradayım.yaşlı deyinse birden asabım bozuldu.bende yaşlanacağımAllah böyle olmaktan beni korusun.
Amin vallahi hay ağzınıza sağlık. hepimizi korusun bence öyle olmaktan, en katlanamadığım yaşlı kadın tipidir şu anlattığınız.
ablacım netten siparış ettım..zaten tek bır sıte de bulabıldım..bence biberıye yağı kullan şimdilik kılo hedefıne az kalınca alırsın red pepper jelı..kırmızı bır kutusu var 55 tl idi nette.. 5 tl lık bıberıye yagıda şuan için işinı görur bence..
Birde hızına yetişemem demışsın asıl ben senın enerjıne ve hızına yetışemem :)) şaka bır yana verılen kılo çok olunca tahammulum kalmadı duraksamalara o nedenle elımden geldıgı kadar farklı ama dukana uygun şeylerı kullanıyorum..çokda memnunum..sevgiler canım..
5 tl mi
bak yaaa ben 7ye almıştım kazıklamış beni hain aktar
neyse kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez derler