Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydiiiin

bol eksili,musmutlu carsambalariniz olsun insallah

gecen deniz urunleri kategorisiden sonra bu kezde et kategorisi yarisiyor kizlar.ben yokum ama birbirinden guzel 8 et yemegi var ve iclerinden bize uygun tariflerde var..bir bakin ve oy kullanin arkadaslar

[url]http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yemekleri.html (Et Yemekleri)[/URL]

Geçmiş olsun Halley..

İlk günler biraz zor geçebiliyor.. Senin regl ile birleşince daha da zor olmuş.. Sanırım yulaf kepeği almamışsın bu yüzden vücudun iyice karbonhidratsız kalmış.. Atak günleri ve SP günlerinde yulaf kepeği özellikle çok önemli.. Bildiğim kadarı ile vücudun çalışması için gereken minimum karbonhidrat miktarına karşılık geliyor bu günlük yulaf kepeği hakkımız.. Bence daha fazla ihmal etmeden al kepeğini.. Bir de halsizlikler için dukan amcanın önerdiği gibi multivitamin takviyesi alabilirsin.

Sevgiler

tatlım yulaf kepeği ve tatlandırıcı acil almam gerek biliyorum bende istiyorum...almışken doğru ürün almak istiyorum ama kararsız kaldım gurme nette bunlar var hangisi doğru ürün sizce :26::26::26: Doğalsan, Yulaf Kepeği Galeta Karışımı, 400 Gr. Dukan diyeti için Doğalsan Yulaf Kepeği, 400 Gr. Dukan diyetinin vazgeçilmezi, % 100 yulaf Ru Sheim, Oat Bran, Yulaf Kepeği, Dukan diyetinin olmazsa olmazı, 500 hangisinden almalıyım bi karar veremedm:26:

Günaydın canım arkadaşım

Ay tartılar sevsin hepimizii.. Bol bol eksiler olsuuun..

Ben bugün çoook heyecanlıyım.. Ozon saunanın ilk randevusuna gideceğim... Bakalım bakalımm

Bu arada et kategorisini gördüm Lisaaaa, dukana uygun bir kategori olmuş yine.. Eti sararak yapılan birşey vardı en çok onu beğendim ben..
Hem PS günlerinde de yapıp yiyebiliriz.. Aynı şeyleri yemekten sıkılmış arkadaşlara duyurulurrr..

Ama baştan uyarayım yanlarında pilavlar patatesler de varrr.. Ben oralara gelince gözümü kapatıyorummmm

herkese günaydın..dün kendimi şiş hissedince ödem atıcı bir hap aldım.dr arkadaşıma sormuştum ara ara kullanmanda sakınca yok demişti.bi 79,9 bi 80,3 çıkmaktan gına gelmişti.sabah tartıda 78,9 u gördüm tam 1 kg gitmiş.zaten sayenizde motivasyonum yüksek ama bu görüntüyle tavan yaptı.amagece 3 kez wc ye kalktım.ne ödem varmış ben de ya.sanırım salata bende çok şişlik yapıyor.

Hepsi uygun yanlız şu galetalı olan ile süper ekmekler, krepler çıkıyor.. Ben de bu ay almaya başladım..
Sadece 2 kaşık yerine 3 kaşık kullanmalısın galetalı karışımda.. Yani daha çabuk bitiyorrr..
Bir de sadece kepek olanı da alabilirsin.. Ben doğalsan marka kullandım o yüzden diğer marka hakkında pek fikrim yok..

Tatlandırıcı olarak da Takita Formtat 60 ve Splenda var önerebileceğim..
Takita biraz gaz problemi yapabiliyor sadece ama daha ucuz.. Deneyip sen karar verebilirsinnn..

galetalı işe yarıyorsa ozaman 2 tane alm birini galetalı diğeri buğday kepeği ...çok sağol arkadaşım en iyisi bi karar vereyimde alayım bir an önce şimdi kendime ıspanaklı yumurta kavurayım güzel bir kahvaltı yapayım hiç halim yokköğlende gezmeye gideceğimm hepinize bol neşeli günler

3. günüm bugün gayet iyi gidiyor . Atak bittiğinde tartılacağım hergün tartılıp krize girmek vs istemiyorum :18:

Rica ederim arkadaşım :13:

Bu arada Kepek derken Yulaf Kepeğini kastetmiştim..
Buğday kepeği sadece kabızlık durumlarında 1 kaşık kadar kullanılıyordu..
Her gün yememiz gereken ise Yulaf kepeği... Aman yanlış olmasın arkadaşımm

aynısorun bendede var ne kullandın ödem atıcı bazen nefesbile alamıyorum şişlikten sakıncası yoksa paylaşırsan sevinirim.

Kizlar benide araniza alinnnnn... Dukan diyetine gecen sali basladim, hala atak evresindeyim. Cuma günü serie evresine geciyorum insallah.. Desteginizi beklerim. 8 günde 1,9 kh gitti.. Ama dukana baslamadan bir gün evvel kendi diyetimi yapmistim, o günde bir kg kaybettim.

bu aralar evde degilim, hep disarda yemek zorunda kaliyorum, et sebze falan soyluyorum tabi yemek olarak ama yag oranlarini allahbilir artik.

Bi de ustune bugun regl olmusum, gordum artilari tabi yine. bakalim eve gidince geri donus yapicam insallah.

Bu arada mado light kazandibi yapmaya baslamis, daha once yapiyo muydu bilmiyorum, dondurma yerim diye girmistim, onu gorunce cok sevindim. test ettim onayladim cok guzeldi tadi. tatlandiriciyla yapiyolarmis sorup ogrendim. Kalorisi %33 azaltilmis diyor, dr oetkerin sekersiz serisi de benzer kalori azalmasi sagladigi icin, benzerlerdir diye dusunuyorum. sadece tatlandiriciyi sorabildim, uzun uzun sorguya cekemedim:)

herkese günaydın, güzel günler bol eksiler

evet aynen öyle :) yani dukanın o cümlesinden ben öyle bi sonuç çıkarmıştım. aynı sebzeden her öğünde tüketmeyin diyor.
sebze olarak daha da düşük kalorili şeyler tercih edebilirsiniz belki havuçtan. mesela ıspanağın 100 grı 16 kalori. aynı şekilde taze fasulye ve brokoli 32şer, patlıcan 27, karnabahar 30, lahana 24, kabak 25,yeşil biber ve salata 15er. ama havuç 43 kaloriymiş mesela. hani salatalara belki bi yarım havuç rendeleme şeklinde olabilir ama ana sebze öğünü olarak havuç ya da yüksek kalorili sebzeleri tercih etmeyin bence.
bi de bi kaç msj sonrasında da yazdığınız menüde ve bu menüde zero var. eğer çok kola tutkunu değilseniz sağlık açısından zeroyu da hayatınızdan çıkarmanızı tavsiye ederim naçizane. ben seyir ortalarında çok sık içiyordum, alıp dolaba koyunca içiliyor çünkü. artık hiç almıyorum, markette önünden geçerken şöyle bi düşünüp taşımaya üşenmiş süsü veriyorum kendime ve almıyorum :) bi de zeroyu azaltın yani, belki sizde de duraklama yapıyor olabilir.
bi de nescafe sütsüz çok acı oluyor biliyorum ama 1 kupa sütle yapmak yerine -eğer tamamını sütle yapıyorsanız yani- 3te 1 süt 3te 2 sıcak suyla yaparsanız sütün etkisini de azaltmış olursunuz, çok az bi süt bile tadının kırılmasını sağlıyor. bi de nesin goldunu tavsiye ederim ben, daha pahalı ama gerçekten tadı farkediyor artık içine ne koyuyorlarsa :) bende süt de duraklama yapıyordu da sizde de yapıyor olabilir belki. duraklama değil de yavaşlatıyor olabilir :)
aklıma gelenler bunlar benim, işe yarar belki diye yaziym dedim :)

ne yapmışız biz kendimize hakikaten ya gerçekten üzüldüm böyle geçirdiğimiz zamanlara yazık

Amin vallahi hay ağzınıza sağlık. hepimizi korusun bence öyle olmaktan, en katlanamadığım yaşlı kadın tipidir şu anlattığınız.

5 tl mi bak yaaa ben 7ye almıştım kazıklamış beni hain aktar
neyse kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez derler

Çiğdem Hanım;halk eğitim merkezine yer göstererk müracat ediyorsunuz.Binanızda uygun yer varsa burda spor yapmak istediğinizi adres olarak bildiriyorsunuz.Onlar herkes için bir müracat formu veriyor.O formu doldurup,nüfus cüzdanınızın önlü arkalı fotokopisini çekip veriyorsunuz.Herhangi bir sağlık raporu istenmiyor.Sayının 16 olması yeterli,ama emin olun sayıda patlama yaşarsınız.Apartman dışındanda katılım olabiliyor,o yüzden sayıda zorlanacağınızı düşünmüyorum.

Canım hoş geldin.. Nerlerdesin bakalım?

Kocişle dukan nasıl gidiyor.. Özledim valla

Arkadaşım benimmm güçlendirmeye ne kadar kaldı?? Ayy çok heyecanlandımm

selam arkadaşım
hafta sonu 5 yıldızlı otel kaçamağım dışında dukan iyi gidiyor :)
90 dan 73 lere indim
72 diyordu dukan amca
ısrarla 72 yi göreceğim diye işkence ediyorum kendime :)
bir 15 gün daha devam edeceğim eğer olmazsa geçmeyi düşünüyorum güçlendirmeye

sen nasılsın senin nasıl gidiyor dukan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…