Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar gecmiş yazıları boş kaldıkça okuyorum ama halaa bitmedi hatta yarılanmadı bile :KK1: ama okudukça umudum ve azmim artıyor çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ediyorum hepinizi :KK9: :KK54: 3. atak gunumdeyim daha onumde koskuca altı gün var olsun ama hep sevdiğim seyleri yiyorum yogurt peynir tavuk et balık oooh miss zaten bu diyeti secmemin bi sebebide bu :KK56: vermek istediğim kilo 30 olunca atak 10 gün sürcek dün yulaf kepeği galeta karışımımı kullandım ama megersem atak döneminde kullanılmıycakmış çok sorun olmaz dedim görmezden geldim hepimize kolay gelsin bol eksili günler :KK3:

en hassas noktam tatlııııı canım tatlı istedikçe bol tarçınlı yeşil cay içiyorum biraz olsun kesiyor :KK53:

merhaba çıtır hanımlar ben geldimmm açılınnn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
enerjimden bahsetmişsinizde. ben sizin kadar enerjik olamam yahu. bi kere geç kalkıyorum kahvaltı spor derken. topiğe bi adım atıyorum ki oda nesi sayfaları dolduruyorsunuz:KK6::KK6::KK6:
yeni gelenler arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve kızıyorum. kaç kişi dukana başladı (yenilerden) ama arada bir uğruyorlar olmaz böyle. topiğimizde paylaşım sınırlaması yok ama. sürekli katılım motive için çok çok önemli.

bugün annemle spor yapmaya gidicez:KK16: annem kilolu olduğu için çekiniyo biraz. dün kapri giy rahat edersin dedim. bi kaç gün gidelim. bakayım millete öyle giyerim dedi:KK19::KK19::KK19:

1 litre suyumu bitirdim. kalkar kalkmaz yeşil çayımı içip spor yaptım. dukan ekmeğime el yapımı labnemi sürdüm. üstüne 2 dilim hindi füme ve tarçınlı süt yanında (bugün zıpzıp süresiniuzattım 20 dk dan fazla oldu :KK1:) birazdan spora gideriz ordada 600 gr versem süper olacak:KK76::KK76: yarın için kaslarım çok şişer diye nar şerbeti yaparım bol bol yeşil çay içerim gitsin ödemlerrrr (tabi giderse)

yaşlının sevimlisi iyi olur.rahatsız edeni engeleyeni iyi olmuyor.birde laf sokan bir yaşlı ise dayanılmaz oluyor.bende babannemde hisederdim.gözetlenme deyilde başka bir his adını koyamadığım bişi.beni hiç sevmezdi.birde babam onun adını bana koymuş.kader.öldü kızları ortadan kayboldu.herşeyiyle annem kaldırdı cenazeyi.ıyyy kötü anılarım uyandı.umarım ben böyle bir yaşlı olmam ama benim ağırabi bende böyle bir potasiyel olduğunu söylüyor.özelikle huysuzlandığımda.

helalsana çocukta yaparım kariyerde.ben kariyerimden vaz geçmiştim.yarıda bıraktım.bazen üzülüyorum.ama Allahın taktiri böyleymiş diyorum.ama sizingibi kızları duyunca mutlu oluyorum.başarılarının devamını dilerim tatlım:KK9::KK9::KK9:

bende uğrarım bazen.aynen bir arkadaşın dediği gibi yumurta ve peynire birkaçkezde diyet ürünü aldım.birde tost yapmaya sucuk.denk gelirse güzel oluyor.burada bunu kipa yapıyor.öylede çok üründe deyil.kavga yada yığılma hiç görmedim.senin anlatığın türden yaşlıları bilirim.onların hiçbirinin ihtiyacı yoktur.indirime ihtiyacı olanlar neyazıkki utanıp yaklaşamıyor.ben bir kadıncağızı görmüştüm utana sıkıla almaya çalışıyordu.o yaşlı menepozlu hatunlar pirena balığı gibi.birde kokoş olurlar.izmirde görürdüm.buradada var ve onlarla spor yapıyorum.Allah seni inandırsın saçlarını sarıp makyaj yapıp geliyor 60 yaşındaki teyzem.bana neden yapmadığımı soruyor.bende gırgırına kocam çokgüzel olduğum için beni kıskanıyor izinvermiyor diyorum.torun bakmıyor gelene hazır çorba ikram edip günlerinde döner ekmek sipariş veriyorlar.çaybahçelerinde oturup kadınhaklarından bahsediyorlar eşleride onlardan kaçıp meyhanelerde sabahlıyorlar.özgür kadınız deyip çocuklarınınbaşarısıyla övünüp hangi koltuğu zaptediklerini anlatıyorlar.5 senedir buradayım.yaşlı deyinse birden asabım bozuldu.bende yaşlanacağımAllah böyle olmaktan beni korusun.
inş yaşlandığımızda huysuz olmayız:KK53: hatta ben torunlarımla luna parka gidip deli gibi eğlenme hayalleri kuruyorum şimdiden:KK1: ne annem ne de anneannem hiç bi zaman ayak uyduramadılar bize hasta oldukları için.

ablam bizim orası öyle fena ki. atlantis evleri var onun yanında hemen. kadınlar o evde oturuyolar. utanmadan bide söylüyolar ve son fiyatlı ürünlerin peşinde koşuyolar. geçenlerde başka kipadan gelen bi arkadaş oldu sohbet ettik. bizim orda kimse yüzüne bakmıyor diyor.

çok merak ediyordum bu insanlar hergün buradalar hergün alıyorlar. ne oluyor yiyecekler diye. sonradan öğrendim ki. kiminin küçük restourantı,kiminin kızının kreşi,kimininde büfesi varmış. bi nevi başka insanlarında sağlıklarıyla oynuyorlar. hele kreşte ki çocuklara verdiklerini düşününce içimden neler sayıyorum neler:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
tatlım benim kızım anadolu lisesinden geçensene mezun oldu.oda hemşirelik tercih etti 1 basamak sınavının sonucuna göre yerleşti.2 çeşit hemşirelik var 1 tanesi 1 basamaktan alıyor diğeri 2 basamaktan.ama mezun olunca ikisinin statüsü aynı biri sağlıkmeslek yüksek okuluna bağlıeğitim veriyor.diyeri tıp fakültesine bağlı.yani tıp olmayan yerlerdeki 1 basamakla alıyor.faülte bünyesinde olanlar 2 basamakla.ama sonuçta hiçbirşey değişmiyor.kızım birde kpss girmiş 80 puan almıştı.lise mezunu olarak.başvuruda bulundu büyükbirşans kabul oldu.şuan infaz koruma memuru olacak kısaca hem okuyacak hemde çalışacak.mecburen hemşireliği bırakıp adalet yüksek okuluna geçiş yapacak ordan hukuğa bile geçen olmuş başarırsa nemutlu.kızımdan kimsensenin umudu yoktu yani kimse onun birşeyler yapmaya çalıştığını anlayamadı bende dahil.sen yeterki azmet.hemşireliği kazanırsın.şuan çok ihtiyaç var yani mezun oldunmu işsiz almazsın.kızımı sana anlatmamın sebebi birşey başaramaz denen bir insanın başarması.hemde hiçtorpil destek olmadan.Allah seninde yolunu açsın kızım.bununla beraber kiloda verirsen kendine güvenin gelir.:KK54::KK54::KK54:
ablammm. canımsın ya okuyunca kendimi iyi hissettim gerçekten. kızın neden hemşireliği bıraktı ki?
bu arada 2 aşamalı olduğunu biliyorum tek farkı biri meslekyüksek okulu olarak geçiyor diğeri fakülte. aslında dediğin gibi hiç bir değişiklik yokmuş. sadece kıdemi etkiyomuş. varsın kıdemim yüksek olmasın yeter ki girebileyim
merhaba canim:KK16:

ben dukandan once iki ogun bazende tek ogun yemek yerdim..dukanda duraklama olunca tecrubeli arkadaslardan biri az az SIK SIK yememi 3 ana ogunu atlamamami soyledi..o zaman bende dikkate alarak duzenli yapmaya calistim bunu ve duraklamam kirildi.simdi yine kac zamandir istahim yok ve coook az yiyorum ve bende yerimde sayiyorum gercekten.lutfen hepiniz cook dikkat ediniz yeterli protein almaya 3 ana ogunu duzenli yapmaya.acikmamakta kotuye isaret az yemekte..

çok geç kalkıyorum ben. bu yüzdende öğün atlıyorum:KK5:

spor salonunda ilk güüm ya çok heyecan yaptım.:KK52: gideyim azıcık yürüyeyim. sonradaa biberiye biberiye kokan popişimi, döbüşümü yıkayım:KK1: hepinizi kocaman öptüüümmm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

merhaba canim:KK16:

ben dukandan once iki ogun bazende tek ogun yemek yerdim..dukanda duraklama olunca tecrubeli arkadaslardan biri az az SIK SIK yememi 3 ana ogunu atlamamami soyledi..o zaman bende dikkate alarak duzenli yapmaya calistim bunu ve duraklamam kirildi.simdi yine kac zamandir istahim yok ve coook az yiyorum ve bende yerimde sayiyorum gercekten.lutfen hepiniz cook dikkat ediniz yeterli protein almaya 3 ana ogunu duzenli yapmaya.acikmamakta kotuye isaret az yemekte..

bu kadar etkiliyor mu öğün atlamak :18: benimde en büyük sorunum öğün atlamak buna bir çözüm bulmaya çalışıyorum sabah kahvaltı zaten mümkün olmuyor uykumdan fedakarlık yapmam lazım ama yapamıyorum :KK17: bu yüzden de kahvlatı olmuyor ancak 2 ,3 gibi yiyebiliyorum birde 6 da yiyorum öğünlerim böyle artık ne kadar olursa olmazsa sabahları yanımda süt götüreyimde bari süt içeyim :26:

ben bir terzi ile anlaştım,
bir çok elbisemi, eteğimi verip daralttırdım
hem çok güzel yapıyor hem de uygun fiyata
birkaç tane de kot aldım
hafta sonu denizli forumdan s beden gömlek ve yazlık bodyler aldım :)

en çok yazlık şortlarımı merak ediyorum
onlar çuval gibi gelecek üzerime
havalar ısınmadan verip daralttıracağım sanırım
biraz daha alışveriş yapmam lazım
olsun zevkle alıyorum walla

ayyy tebriklerrr çok güzel duygulardır bunlar eminim bende öyle seyler yasamak istiyorummm:KK17: bende elbiselerimi daralttırmak gönlümce alışveriş yapmak istiyorummm :KK53: iki senedir kendime hiçbirşey almıyorum kilo vercem almama gerek yok diye :KK1::KK1: umut işte

Merhabalar kizlar bnmde atak gunum 3 gunmus bugun 2. Gunum sonrasinda seyir doneminde nasil beslenmem gerektigine karar veremedm bide ben kabiz oldm sanirim ama :KK43: varmi onerileriniz

sütü pek sevmiyorum ama tatlı günüm geldi resmen tarçınlı süt içeyim diyorum ama light süt bulunmuyor bulunduğum yerde bi önerisi olan varmı kızlar?

bu akşam ki krizimdede onu deniyeyim :KK1: iyi ki tarçın var yoksa ne yapardım bilmem :KK17:

Kızlar öğlede ne yedim paylaşıyim.ciğeri ince ince kestim 1tatlı kaşığı yağ tuz ve yulaf kepeği ile karıştırdım üstünede karabiber ,kırmızı biber falan yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine üst üste gelmeyecek şekilde yaydım...200 derecede 20 dk pişirdim...yanına 1/4soğandan sumaklı soğan salatası ve ayran ,1dilimde ekmeğim nasıl güzeldi anlatamam ben atak yapıyorum diye soğan salatası azdı seyire geçince bunu bol soğan salatasıyla tekrar yapıcam..tavsiye ederim süperdi..

Merhabalar kizlar bnmde atak gunum 3 gunmus bugun 2. Gunum sonrasinda seyir doneminde nasil beslenmem gerektigine karar veremedm bide ben kabiz oldm sanirim ama :KK43: varmi onerileriniz

benimde atagımın 3.günü kabızlık bendede var ama yorumları okudum atak döneminde genelde oluyormuş senin seyir dönemine az kalmış sebze yiyince geçer :KK34: benimseyir dönemime daha çok var ama ben 1+1 yapmayı düşünüyorum sıkıcı olmaz diye

amn efendim vıdı vıdı bıdı bıdı...oku oku bitmedi maşallah dukaniçeler size:nazar:
ben sabah tartıda şok şooook oldum. geçen perşembeden beri verdiğim kiloları almış görünüyorum. ama benim hatam. çünkü dün turşu yedim. 1 lt şalgamın da neredeyse hepsini içtiiiiim. tabi sabha şiştim kaldım. bu ödemi nasıl atsam acaba. ödem atıcı ilaçlardan hiç almadım .var mı bir isim tavsiyesi olan? :26::26:
Tebrik ederim bayan dayanışması böyle birşey olsa gerek. Bizde sizin gibi bir adım attık yarın yüzme kursum başlıyor bizde haftalık çekirgemle yüzme için üniversitemizin havuzundan faydalanıyorduk ki yeni mezun spor bilimleri öğrencilerimizden birisi saolsun yardımcı olmayı teklif etti. Ben az çok biliyorum ortaokulda baya bir hızlıydım da uzun süre ara vermiştim neyse hem onlara burs gibi olacak hemde biz tam kulaç atmayı öğreneceğiz. Yarın başlıyoruz. Halk eğitim olayını hiç düşünmemiştim olabilir burada baya bir kalabalık var özellikle apartmanda onlara göre dayanılmaz istikrarım bana göre dukan mucizesi olan kilo vermem baya bir gaza getirdi bayanları hem yeni dukan arkadaşlarımıda dahil edersek yaklaşık 14 kişi oluyoruz sınıf mevcut sınırı koydularmı ayrıntılı bilgi verebilirmisin müracatı nasıl yapacağız özellikle istenen sağlık belgesi falan birşeyler varmı

Tezhip dedin güllerimi açtırdın minyatürden pek hoşlanmıyorum lisansta zorunlu olarak yaptığımla bıraktım ama teori konusunda geliştirmeye çalıştım kendimi ilk dönemleri ve yazma eserler konusunda güvendiğim bir bilgi birikimim var ama tezhip deyince akan sular duruyor tabi takdir edersin başladınmı altınla çalışıyorsun tabağım kurumasın altınımda ters giden birşey olmasın diye uzun süre başından kalkamazsın, benim kilo artı birde çift yön 3lü fıtığım olunca yapamıyordum. Bir iki hafta önce yarımda kalan bir serlevha kompozisyonum vardı onu çıkardım yavaş yavaş başladım inşallah birdahaki sergimize yetiştirmeye çalışıyorum. Ya Allah razı olsun Dukan amcadan sayesinde rahat rahat meslek aşkımı yerine de getirebiliyorum... Her şekilde yardımcı olabilirim. Şu aralar hat ve ebru konusunda ders veriyorum fakültede onlarda çok zevklidir. Hatta meşkim yok ama kalem kırdırabilirim :)

bu arada bayanlar ben yarın saf protein yapacağım ama şu nette gördüğüm mantıyı kesinlikle akşama yapmak istiyorum. Çok güzel görünüyor yalancı mantı formunda ama hakikisini aratacağını sanmıyorum. Ya bu dukan ne güzel birşey istediğimiz herşeyi uyarlayarak yiyebiliyoruzz...

canım malesef ben çoook amatörüm. henüz altınla çalışmadım hiç. guaj kullanıyorum hep. mahvederim diye korkuyorum.
neyse dukan dışı olmasın. bu gün ben de mantı yapcem garii. biraz kıymam var. ama en güzeli ne biliyor musun?
geçen gün yaprak saeması yaptım.içine kıyma maydanoz bol soğan sarımsak salça koydum. 2 kaşık yulafı da kısır gibi şişirdim. içine karıştırdım. yaprağımı sarıp 1 tk yağ le pişirdim... muhteşeeeeeeeeemmmm oldu. aynı ,içle dolma da yapcam
herkese günaydın..dün kendimi şiş hissedince ödem atıcı bir hap aldım.dr arkadaşıma sormuştum ara ara kullanmanda sakınca yok demişti.bi 79,9 bi 80,3 çıkmaktan gına gelmişti.sabah tartıda 78,9 u gördüm tam 1 kg gitmiş.zaten sayenizde motivasyonum yüksek ama bu görüntüyle tavan yaptı.amagece 3 kez wc ye kalktım.ne ödem varmış ben de ya.sanırım salata bende çok şişlik yapıyor.
ben de çokk şişimmmm.. ilacın adı ne ki canım.. yarın eksi göreydik iyiydi:KK30:
bu aralar evde degilim, hep disarda yemek zorunda kaliyorum, et sebze falan soyluyorum tabi yemek olarak ama yag oranlarini allahbilir artik.

Bi de ustune bugun regl olmusum, gordum artilari tabi yine. bakalim eve gidince geri donus yapicam insallah.

Bu arada mado light kazandibi yapmaya baslamis, daha once yapiyo muydu bilmiyorum, dondurma yerim diye girmistim, onu gorunce cok sevindim. test ettim onayladim cok guzeldi tadi. tatlandiriciyla yapiyolarmis sorup ogrendim. Kalorisi %33 azaltilmis diyor, dr oetkerin sekersiz serisi de benzer kalori azalmasi sagladigi icin, benzerlerdir diye dusunuyorum. sadece tatlandiriciyi sorabildim, uzun uzun sorguya cekemedim:)

nerelerdeydin esracım? özlettin kendini..
Dukandaşlar herkese merhabalar, Güneşli pırıl pırıl birgün :) İnsanın içi açılıyor sevinç doluyor :KK16: Yazı çok özlemişim :KK12:

Regl olamadım hala, şişkinlik var, karnım da ara ara sancılar...
Dukan galetasından ekmek yaptım sabahları onu lor peynir ve hindi füme ile tost yapıp yiyorum. Çok özlemişim tostu.
Öğle yemeğimde köfte salata yedim. Akşama allah kerim. tavuk yaparım büyük ihtimal.
Yarın bildirim günümüz :KK9::KK14:

ay çok heyecanlanıyorum bu bildirimlerde... yarına eksiii görmek istiyorum . akşam arkadaşa bebek görmeye gitcez.umarım hiçbir şey yemeden dayanırırm.En Büyük TÜRKİYE

sütü pek sevmiyorum ama tatlı günüm geldi resmen tarçınlı süt içeyim diyorum ama light süt bulunmuyor bulunduğum yerde bi önerisi olan varmı kızlar?

Yarım yağlıda yok mu??ben halk süt kullandım hep bide sütü suyla karıştırdığımda olmuştu yokken light süt...

pınarın bütün ürünlerde light ı var pınarınsatıldığı bir market varsa yakınlarında orda bulabilirsin ayrıca light kaşarı light yogurt ayran hatta tonbalığı bile var :KK1::KK1::KK1:

benimde atagımın 3.günü kabızlık bendede var ama yorumları okudum atak döneminde genelde oluyormuş senin seyir dönemine az kalmış sebze yiyince geçer :KK34: benimseyir dönemime daha çok var ama ben 1+1 yapmayı düşünüyorum sıkıcı olmaz diye

Dukaniçeler,light supangle,tavuk göğsü,kazandibi hiçbiri bize uygun değil sebebi içindeki karbonhidrat miktarı ne yazıkki:):KK43:biz dukanella ve dukan tatlıları ile bir süre daha idare etmeliyiz:):)

Kızlar merhaba, zayıflama yarışmalarında 9.takımdan nora ben. Yarın itibariyle inşallah Allah nasip ederse ben de dukana başlıyorummmm :KK52: bu sebeple aranıza katılmak istiyorum ben de :KK16: yanlışlarım olursa tecrübeli arakadaşlar uyarırlar hem de sizlerin kilo verme sürecinde daha motive olacağıma inanıyorum

pınarın bütün ürünlerde light ı var pınarınsatıldığı bir market varsa yakınlarında orda bulabilirsin ayrıca light kaşarı light yogurt ayran hatta tonbalığı bile var :KK1::KK1::KK1:

canım ben:44: ağrıda çalışıyorum yaşadığım ilçede bulmak zaten zor yok yani özel sipariş yaptım resmen ama onuda yoğurdun ancak yarım yağlısını alabildim migrosa baktım oradada bulamadım light ürünler çok sınırlı ama su yarım yağlı olayını hafta sonu hemen bakıcam napalım bende öle idare ederim inş kilo vermeme engel olmaz

Selam dukanci arkadaslar,
Ben de 3 aylik taze anneyim ama kilolarim rahatsiz ediyor, emziriyorum ve dukan yapmak istiyorum sanirim 3. Evre yapiliyomus emzirilirken. Bazilarida onu bile onermiyor. Ben kitabi okudum bitirdim benim suanki beslenmemden cok daha faydali gozukuyor. Yani emzirirken okadar gereksiz besleniyorum ki her seyi yiyorum rejimle belki duzene bile girer. Ne dersiniz arkadaslar sizce dukana baslayayim mi??????

canım ben:44: ağrıda çalışıyorum yaşadığım ilçede bulmak zaten zor yok yani özel sipariş yaptım resmen ama onuda yoğurdun ancak yarım yağlısını alabildim migrosa baktım oradada bulamadım light ürünler çok sınırlı ama su yarım yağlı olayını hafta sonu hemen bakıcam napalım bende öle idare ederim inş kilo vermeme engel olmaz

Canım halk marka ve bimin yarım yağlısı var...bide ben hep ev yoğurdu kullanıyorum...

X