Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar gecmiş yazıları boş kaldıkça okuyorum ama halaa bitmedi hatta yarılanmadı bile ama okudukça umudum ve azmim artıyor çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ediyorum hepinizi 3. atak gunumdeyim daha onumde koskuca altı gün var olsun ama hep sevdiğim seyleri yiyorum yogurt peynir tavuk et balık oooh miss zaten bu diyeti secmemin bi sebebide bu vermek istediğim kilo 30 olunca atak 10 gün sürcek dün yulaf kepeği galeta karışımımı kullandım ama megersem atak döneminde kullanılmıycakmış çok sorun olmaz dedim görmezden geldim hepimize kolay gelsin bol eksili günler

en hassas noktam tatlııııı canım tatlı istedikçe bol tarçınlı yeşil cay içiyorum biraz olsun kesiyor

merhaba çıtır hanımlar ben geldimmm açılınnn
enerjimden bahsetmişsinizde. ben sizin kadar enerjik olamam yahu. bi kere geç kalkıyorum kahvaltı spor derken. topiğe bi adım atıyorum ki oda nesi sayfaları dolduruyorsunuz
yeni gelenler arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve kızıyorum. kaç kişi dukana başladı (yenilerden) ama arada bir uğruyorlar olmaz böyle. topiğimizde paylaşım sınırlaması yok ama. sürekli katılım motive için çok çok önemli.

bugün annemle spor yapmaya gidicez annem kilolu olduğu için çekiniyo biraz. dün kapri giy rahat edersin dedim. bi kaç gün gidelim. bakayım millete öyle giyerim dedi

1 litre suyumu bitirdim. kalkar kalkmaz yeşil çayımı içip spor yaptım. dukan ekmeğime el yapımı labnemi sürdüm. üstüne 2 dilim hindi füme ve tarçınlı süt yanında (bugün zıpzıp süresiniuzattım 20 dk dan fazla oldu ) birazdan spora gideriz ordada 600 gr versem süper olacak yarın için kaslarım çok şişer diye nar şerbeti yaparım bol bol yeşil çay içerim gitsin ödemlerrrr (tabi giderse)

inş yaşlandığımızda huysuz olmayız hatta ben torunlarımla luna parka gidip deli gibi eğlenme hayalleri kuruyorum şimdiden ne annem ne de anneannem hiç bi zaman ayak uyduramadılar bize hasta oldukları için.

ablam bizim orası öyle fena ki. atlantis evleri var onun yanında hemen. kadınlar o evde oturuyolar. utanmadan bide söylüyolar ve son fiyatlı ürünlerin peşinde koşuyolar. geçenlerde başka kipadan gelen bi arkadaş oldu sohbet ettik. bizim orda kimse yüzüne bakmıyor diyor.

çok merak ediyordum bu insanlar hergün buradalar hergün alıyorlar. ne oluyor yiyecekler diye. sonradan öğrendim ki. kiminin küçük restourantı,kiminin kızının kreşi,kimininde büfesi varmış. bi nevi başka insanlarında sağlıklarıyla oynuyorlar. hele kreşte ki çocuklara verdiklerini düşününce içimden neler sayıyorum neler
ablammm. canımsın ya okuyunca kendimi iyi hissettim gerçekten. kızın neden hemşireliği bıraktı ki?
bu arada 2 aşamalı olduğunu biliyorum tek farkı biri meslekyüksek okulu olarak geçiyor diğeri fakülte. aslında dediğin gibi hiç bir değişiklik yokmuş. sadece kıdemi etkiyomuş. varsın kıdemim yüksek olmasın yeter ki girebileyim

çok geç kalkıyorum ben. bu yüzdende öğün atlıyorum

spor salonunda ilk güüm ya çok heyecan yaptım. gideyim azıcık yürüyeyim. sonradaa biberiye biberiye kokan popişimi, döbüşümü yıkayım hepinizi kocaman öptüüümmm

bu kadar etkiliyor mu öğün atlamak :18: benimde en büyük sorunum öğün atlamak buna bir çözüm bulmaya çalışıyorum sabah kahvaltı zaten mümkün olmuyor uykumdan fedakarlık yapmam lazım ama yapamıyorum bu yüzden de kahvlatı olmuyor ancak 2 ,3 gibi yiyebiliyorum birde 6 da yiyorum öğünlerim böyle artık ne kadar olursa olmazsa sabahları yanımda süt götüreyimde bari süt içeyim :26:

ayyy tebriklerrr çok güzel duygulardır bunlar eminim bende öyle seyler yasamak istiyorummm bende elbiselerimi daralttırmak gönlümce alışveriş yapmak istiyorummm iki senedir kendime hiçbirşey almıyorum kilo vercem almama gerek yok diye umut işte

Merhabalar kizlar bnmde atak gunum 3 gunmus bugun 2. Gunum sonrasinda seyir doneminde nasil beslenmem gerektigine karar veremedm bide ben kabiz oldm sanirim ama varmi onerileriniz

sütü pek sevmiyorum ama tatlı günüm geldi resmen tarçınlı süt içeyim diyorum ama light süt bulunmuyor bulunduğum yerde bi önerisi olan varmı kızlar?

bu akşam ki krizimdede onu deniyeyim iyi ki tarçın var yoksa ne yapardım bilmem

Kızlar öğlede ne yedim paylaşıyim.ciğeri ince ince kestim 1tatlı kaşığı yağ tuz ve yulaf kepeği ile karıştırdım üstünede karabiber ,kırmızı biber falan yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine üst üste gelmeyecek şekilde yaydım...200 derecede 20 dk pişirdim...yanına 1/4soğandan sumaklı soğan salatası ve ayran ,1dilimde ekmeğim nasıl güzeldi anlatamam ben atak yapıyorum diye soğan salatası azdı seyire geçince bunu bol soğan salatasıyla tekrar yapıcam..tavsiye ederim süperdi..

Merhabalar kizlar bnmde atak gunum 3 gunmus bugun 2. Gunum sonrasinda seyir doneminde nasil beslenmem gerektigine karar veremedm bide ben kabiz oldm sanirim ama varmi onerileriniz

benimde atagımın 3.günü kabızlık bendede var ama yorumları okudum atak döneminde genelde oluyormuş senin seyir dönemine az kalmış sebze yiyince geçer benimseyir dönemime daha çok var ama ben 1+1 yapmayı düşünüyorum sıkıcı olmaz diye

amn efendim vıdı vıdı bıdı bıdı...oku oku bitmedi maşallah dukaniçeler size
ben sabah tartıda şok şooook oldum. geçen perşembeden beri verdiğim kiloları almış görünüyorum. ama benim hatam. çünkü dün turşu yedim. 1 lt şalgamın da neredeyse hepsini içtiiiiim. tabi sabha şiştim kaldım. bu ödemi nasıl atsam acaba. ödem atıcı ilaçlardan hiç almadım .var mı bir isim tavsiyesi olan? :26::26:

canım malesef ben çoook amatörüm. henüz altınla çalışmadım hiç. guaj kullanıyorum hep. mahvederim diye korkuyorum.
neyse dukan dışı olmasın. bu gün ben de mantı yapcem garii. biraz kıymam var. ama en güzeli ne biliyor musun?
geçen gün yaprak saeması yaptım.içine kıyma maydanoz bol soğan sarımsak salça koydum. 2 kaşık yulafı da kısır gibi şişirdim. içine karıştırdım. yaprağımı sarıp 1 tk yağ le pişirdim... muhteşeeeeeeeeemmmm oldu. aynı ,içle dolma da yapcam
ben de çokk şişimmmm.. ilacın adı ne ki canım.. yarın eksi göreydik iyiydi

nerelerdeydin esracım? özlettin kendini..

ay çok heyecanlanıyorum bu bildirimlerde... yarına eksiii görmek istiyorum . akşam arkadaşa bebek görmeye gitcez.umarım hiçbir şey yemeden dayanırırm.

sütü pek sevmiyorum ama tatlı günüm geldi resmen tarçınlı süt içeyim diyorum ama light süt bulunmuyor bulunduğum yerde bi önerisi olan varmı kızlar?

Yarım yağlıda yok mu??ben halk süt kullandım hep bide sütü suyla karıştırdığımda olmuştu yokken light süt...

pınarın bütün ürünlerde light ı var pınarınsatıldığı bir market varsa yakınlarında orda bulabilirsin ayrıca light kaşarı light yogurt ayran hatta tonbalığı bile var

Dukaniçeler,light supangle,tavuk göğsü,kazandibi hiçbiri bize uygun değil sebebi içindeki karbonhidrat miktarı ne yazıkki:)biz dukanella ve dukan tatlıları ile bir süre daha idare etmeliyiz:):)

Kızlar merhaba, zayıflama yarışmalarında 9.takımdan nora ben. Yarın itibariyle inşallah Allah nasip ederse ben de dukana başlıyorummmm bu sebeple aranıza katılmak istiyorum ben de yanlışlarım olursa tecrübeli arakadaşlar uyarırlar hem de sizlerin kilo verme sürecinde daha motive olacağıma inanıyorum

pınarın bütün ürünlerde light ı var pınarınsatıldığı bir market varsa yakınlarında orda bulabilirsin ayrıca light kaşarı light yogurt ayran hatta tonbalığı bile var

canım ben:44: ağrıda çalışıyorum yaşadığım ilçede bulmak zaten zor yok yani özel sipariş yaptım resmen ama onuda yoğurdun ancak yarım yağlısını alabildim migrosa baktım oradada bulamadım light ürünler çok sınırlı ama su yarım yağlı olayını hafta sonu hemen bakıcam napalım bende öle idare ederim inş kilo vermeme engel olmaz

Selam dukanci arkadaslar,
Ben de 3 aylik taze anneyim ama kilolarim rahatsiz ediyor, emziriyorum ve dukan yapmak istiyorum sanirim 3. Evre yapiliyomus emzirilirken. Bazilarida onu bile onermiyor. Ben kitabi okudum bitirdim benim suanki beslenmemden cok daha faydali gozukuyor. Yani emzirirken okadar gereksiz besleniyorum ki her seyi yiyorum rejimle belki duzene bile girer. Ne dersiniz arkadaslar sizce dukana baslayayim mi??????

Canım halk marka ve bimin yarım yağlısı var...bide ben hep ev yoğurdu kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…