merhaba çıtır hanımlar ben geldimmm açılınnn
enerjimden bahsetmişsinizde. ben sizin kadar enerjik olamam yahu. bi kere geç kalkıyorum kahvaltı spor derken. topiğe bi adım atıyorum ki oda nesi sayfaları dolduruyorsunuz
yeni gelenler arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve kızıyorum. kaç kişi dukana başladı (yenilerden) ama arada bir uğruyorlar olmaz böyle. topiğimizde paylaşım sınırlaması yok ama. sürekli katılım motive için çok çok önemli.
bugün annemle spor yapmaya gidicez
annem kilolu olduğu için çekiniyo biraz. dün kapri giy rahat edersin dedim. bi kaç gün gidelim. bakayım millete öyle giyerim dedi
1 litre suyumu bitirdim. kalkar kalkmaz yeşil çayımı içip spor yaptım. dukan ekmeğime el yapımı labnemi sürdüm. üstüne 2 dilim hindi füme ve tarçınlı süt yanında (bugün zıpzıp süresiniuzattım 20 dk dan fazla oldu
) birazdan spora gideriz ordada 600 gr versem süper olacak
yarın için kaslarım çok şişer diye nar şerbeti yaparım bol bol yeşil çay içerim gitsin ödemlerrrr (tabi giderse)
yaşlının sevimlisi iyi olur.rahatsız edeni engeleyeni iyi olmuyor.birde laf sokan bir yaşlı ise dayanılmaz oluyor.bende babannemde hisederdim.gözetlenme deyilde başka bir his adını koyamadığım bişi.beni hiç sevmezdi.birde babam onun adını bana koymuş.kader.öldü kızları ortadan kayboldu.herşeyiyle annem kaldırdı cenazeyi.ıyyy kötü anılarım uyandı.umarım ben böyle bir yaşlı olmam ama benim ağırabi bende böyle bir potasiyel olduğunu söylüyor.özelikle huysuzlandığımda.
helalsana çocukta yaparım kariyerde.ben kariyerimden vaz geçmiştim.yarıda bıraktım.bazen üzülüyorum.ama Allahın taktiri böyleymiş diyorum.ama sizingibi kızları duyunca mutlu oluyorum.başarılarının devamını dilerim tatlım
bende uğrarım bazen.aynen bir arkadaşın dediği gibi yumurta ve peynire birkaçkezde diyet ürünü aldım.birde tost yapmaya sucuk.denk gelirse güzel oluyor.burada bunu kipa yapıyor.öylede çok üründe deyil.kavga yada yığılma hiç görmedim.senin anlatığın türden yaşlıları bilirim.onların hiçbirinin ihtiyacı yoktur.indirime ihtiyacı olanlar neyazıkki utanıp yaklaşamıyor.ben bir kadıncağızı görmüştüm utana sıkıla almaya çalışıyordu.o yaşlı menepozlu hatunlar pirena balığı gibi.birde kokoş olurlar.izmirde görürdüm.buradada var ve onlarla spor yapıyorum.Allah seni inandırsın saçlarını sarıp makyaj yapıp geliyor 60 yaşındaki teyzem.bana neden yapmadığımı soruyor.bende gırgırına kocam çokgüzel olduğum için beni kıskanıyor izinvermiyor diyorum.torun bakmıyor gelene hazır çorba ikram edip günlerinde döner ekmek sipariş veriyorlar.çaybahçelerinde oturup kadınhaklarından bahsediyorlar eşleride onlardan kaçıp meyhanelerde sabahlıyorlar.özgür kadınız deyip çocuklarınınbaşarısıyla övünüp hangi koltuğu zaptediklerini anlatıyorlar.5 senedir buradayım.yaşlı deyinse birden asabım bozuldu.bende yaşlanacağımAllah böyle olmaktan beni korusun.
inş yaşlandığımızda huysuz olmayız
hatta ben torunlarımla luna parka gidip deli gibi eğlenme hayalleri kuruyorum şimdiden
ne annem ne de anneannem hiç bi zaman ayak uyduramadılar bize hasta oldukları için.
ablam bizim orası öyle fena ki. atlantis evleri var onun yanında hemen. kadınlar o evde oturuyolar. utanmadan bide söylüyolar ve son fiyatlı ürünlerin peşinde koşuyolar. geçenlerde başka kipadan gelen bi arkadaş oldu sohbet ettik. bizim orda kimse yüzüne bakmıyor diyor.
çok merak ediyordum bu insanlar hergün buradalar hergün alıyorlar. ne oluyor yiyecekler diye. sonradan öğrendim ki. kiminin küçük restourantı,kiminin kızının kreşi,kimininde büfesi varmış. bi nevi başka insanlarında sağlıklarıyla oynuyorlar. hele kreşte ki çocuklara verdiklerini düşününce içimden neler sayıyorum neler
tatlım benim kızım anadolu lisesinden geçensene mezun oldu.oda hemşirelik tercih etti 1 basamak sınavının sonucuna göre yerleşti.2 çeşit hemşirelik var 1 tanesi 1 basamaktan alıyor diğeri 2 basamaktan.ama mezun olunca ikisinin statüsü aynı biri sağlıkmeslek yüksek okuluna bağlıeğitim veriyor.diyeri tıp fakültesine bağlı.yani tıp olmayan yerlerdeki 1 basamakla alıyor.faülte bünyesinde olanlar 2 basamakla.ama sonuçta hiçbirşey değişmiyor.kızım birde kpss girmiş 80 puan almıştı.lise mezunu olarak.başvuruda bulundu büyükbirşans kabul oldu.şuan infaz koruma memuru olacak kısaca hem okuyacak hemde çalışacak.mecburen hemşireliği bırakıp adalet yüksek okuluna geçiş yapacak ordan hukuğa bile geçen olmuş başarırsa nemutlu.kızımdan kimsensenin umudu yoktu yani kimse onun birşeyler yapmaya çalıştığını anlayamadı bende dahil.sen yeterki azmet.hemşireliği kazanırsın.şuan çok ihtiyaç var yani mezun oldunmu işsiz almazsın.kızımı sana anlatmamın sebebi birşey başaramaz denen bir insanın başarması.hemde hiçtorpil destek olmadan.Allah seninde yolunu açsın kızım.bununla beraber kiloda verirsen kendine güvenin gelir.
ablammm. canımsın ya okuyunca kendimi iyi hissettim gerçekten. kızın neden hemşireliği bıraktı ki?
bu arada 2 aşamalı olduğunu biliyorum tek farkı biri meslekyüksek okulu olarak geçiyor diğeri fakülte. aslında dediğin gibi hiç bir değişiklik yokmuş. sadece kıdemi etkiyomuş. varsın kıdemim yüksek olmasın yeter ki girebileyim
merhaba canim
ben dukandan once iki ogun bazende tek ogun yemek yerdim..dukanda duraklama olunca tecrubeli arkadaslardan biri az az SIK SIK yememi 3 ana ogunu atlamamami soyledi..o zaman bende dikkate alarak duzenli yapmaya calistim bunu ve duraklamam kirildi.simdi yine kac zamandir istahim yok ve coook az yiyorum ve bende yerimde sayiyorum gercekten.lutfen hepiniz cook dikkat ediniz yeterli protein almaya 3 ana ogunu duzenli yapmaya.acikmamakta kotuye isaret az yemekte..
çok geç kalkıyorum ben. bu yüzdende öğün atlıyorum