selam kızlar nasılsınız?? uğrayamıyorum kaç gündür en son kadınlar gününde uğramışım. geçmişi okuyamadım. evde duramıyorum telefondan da net paketim bitmiş. okul dershane idmanlar derken arada helak oldum yinedukana tam gaz devam ama bozmadan hemde :) çok şükür 66 ları gördüm. kendime 14 marta kadar heef koymuştum 65 li rakamlar için :) şuanda 1 kilo verirsem 3 gün sonra hedefime ulaşmış olacağım. tabi bu dukan öncesi hedefim yani çok önceden koyulmuş bir hedef :) ama dukan ile birlikte koyduğum hedefteki 65 e daha 11 gün var :) yani eğer 3 gün içinde 65 leri görürsem eski hedefime göre tutmuş dukan hedefime göre 1 hafta önceden ulaşmış olacağım :) inşallah başarabilirim :)
Benim şansım eşimde benimle beraber diyete başlayacak Bu arada Dukancılarım 7 gün atak yapsam diyetin daha çok faydasını görür müyüm acaba? Gerçi dukan sitesindeki testte 6 gün yap diyor ve yarın için menüm şöyle (yanlış bir şey varsa uyarır mısınız?)
**Kahvaltı: yulaf kepeğiyle dukana uygun krep 1 yumurta ve light peynir (krepin yarısını saklamayı düşünüyorum acıkma zamanlarıma)
**Öğlen ve akşam yemeğine tavuk göğsünü küp küp doğrayıp tefal actifry de soteleyeceğim bir de netten aldığım tarife uygun tavuk paçası yapacağım çorba olarak (sanırım herkes bu tarifi bilir) (öğleden sonra çalışıyorum bu yüzden öğle-akşam yemeği aynı olacak :26:)
**Aralarda acıkırsam ayran içmeyi düşünüyorum ve tabi gerek duyduğum anda krepten geri kalanı yiyeceğim
ben geldim kiiii
yorucu bi gündü. pazartesi günleri müdür depoyu vs. her yeri geziyo. yöneticime laf söylettirmemek için. elimden geleni yaptım. ışıklar kapandı. ben hala karanlıkta bişilerle uğraşıp duruyordum
iş yerine götüreceğim krebi unutmuşum biraz önce peynir sürüp yedim hindi fümeyle. yanındada stlü tarçın içtim.
bugün çok üzüldüm. yeni parfüm almıştım. nazar değdi en ufak bi düşüşte kırıldıyarısına kadar kullansaydım bariii.
yarında bi geçse bi spora başlasam çok sevincem. 4 kilo daha versem yolu resmen yarılıyorum
bu arada ekmek ve peynir tariflerini aldım. bundan sonra kesinlikle not edeceğim. teşekkürler paylaşım için.
lisabella ablam birinci olduğuna çoook sevindim. ödül varmıydı yarışmada?
yurt dışında yaşayanlara bir imreniyorum ki sormayın. bana çok çekici geliyor
bide benim okuldan yana en büyük derdim var. tez doktora yazılarını okuyunca aklıma geldi
ISabella öncelikle tebrik ederim yarışma kazanmışsın ve öğüdün için teşekkürler o zaman tamamen uyum sağlayacağım 6 günse 6 günturkolog sana tavsiyem dukan ne diyorsa onu yap gercekten dinlenmediginde sonra cesitli sorunlarla karsilasilabiliniyor.erken duraklamaya girmek,erken SIKILIP kacamak yapmaya musait olmak gibi..zaten atakta kilo kaybindan ziyade vucudundaki su kaybini yasayacaksin..eksilen rakamlarla diyetine daha azimle istekle devam edeceksin ..dukani dinle yani.
menunde gayet uygun zamanla alisacak ve cesitlendireceksin zaten.
Olur olur benimde 3-4 dönemim kaldı hele birde şöyle bir sorun yaşadım güzel sanatlar fakültesinden mezun olup lisans yüksek lisans sanatçı olarak geçince insan ilahiyat koridorlarına biraz zor alışıyor bilimsel hazırlıklarım da saolsun hocam sayesinde çok muazzam geçti bol sanat dersi ama bir o kadarda dini vecibeler üzerine kurulmuştu.... Anla yani benim o saatler boyunca oturup hareketsizlikten ve kahve çikolata molalarından aldığım fazlaları oyyy birdaha asla diyorum da bişi demiyorum artık...
Ama başlayınca geliyor gerisi benim hala alan araştırmalarım var değerlendirmeleri sona saklıyorum o yoracak asıl ama olsun formuma girince artık inan ders çalışmak bile güzelleşti. Yaşasın dukan diyorum da boşuna mı diyorum...
E hayırlı olsun o zaman bol bol okumalı bir o kadar takılmalı bir literatür yüklemesinden sonra burada pratikte yardımcı olan arkadaşlarla çooooook verimli bir diyet yapacaksın inşallah...
son06 bende aynı tatlandırıcıyı kullanıyorum memnunum ..Özellıkle süt tozu ıle beraber guzel bır aroması oluyor..Başka tatlandırıcı kullanan arkadaşlarımız varsa onlarda yardım edeceklerdır..Nede olsa dukanda herşey tecrübe ile sabit :)
İyi akşamlar dukandaşlarım size veda etmeye geldim ocaktan beri topiği çok takip edemesemde aranızdaydım bugün hamile olduğumu öğrendim ve dukana devam edemeyeceğim bebişim için umarım hepimiz hayallerimizdeki taş hatunlar oluruz :)
günaydın hatunlar sizinle denediğim 3 tarifi paylaşacağım.
halley kuyruklu yıldızı:)) hoşegldın yenıden uzun zamandır yoktun..halleycım kırmızı yazılar testı eksık yaptıgını gösterıyor ama vermen gerken kılo 40 kg cıvarıymış o zaman atagın uzun olabılır ama 10 gun yıneçok kardeşim..Bence 7 gun yap çunku bende 103 kg ıle başamıştım 7 gun atak yapmıştım..Bı kaç gun önce dukan testının türkçesını paylaşmıştım belkı yanlış yazmışsınızdır ondan tamamlanamamıştır test..ben bır bakayım yenıden bulabılırsem ekleyım sizin için..atagı 10 gun felan yapmayın o dönem sadece ödem atmak için yormadan seyıre gecın derım..Bu arada yaş ve boyunuzu da söyleyebılır mısınız ?
inş tatlım istediğin olur bende yeniyim bu gün atak 3. gün düşün dün 2. günümdü gezmeye gittim kısır sözüm vardı onlara yaptım ağzımı bile sürmedim bütün ısrarlara rağmen.çayın yanındaki pastayı elimin tersiyle ittim...ama tedbirli gittim sabahtan taşlık pişirdim baharatla saklama kabına bıraktım çantama aldım ev sahibindende 1 kase yoğurt eşliğinde karnım doyduMerhaba hanımlar kaç sayfa okudum bilemiyorum ama bana müthiş umut kaynağı oldunuzyarından itibaren diyete başlıyorum ben 86 kiloyum hem 1.5 yıl astımdan dolayı yoğun kortizon tedavisi gördüm hem de bebek istiyoruz 2 aşılama yaptırdım kullandığım hormonlar dengemi şaşırttı tam 20 kg aldım :26: eskiden 58-64 arasında gider gelirdi kilom artık bu gidişata dur demeye karar verdim diyet kitabını dün aldım okudum notlarımı çıkardım vereceğim kilo çok olduğu için 7 gün atak yapmayı planlıyorum tecrübeli dukancılarımız ne dersiniz?? burdan günlük yaptıklarımı paylaşacağım aranıza beni alırsanız sevinirim, Kilolara ölümmmm!!!
günaydın kızlar spora gitmeden geçmişi biraz okuyum dedim.arkadaşımız lisabella birinci olmuş onu tebrik ederim.resimlerdeki yemek harika görünüyor.balıktan nefret eden biri olarak beni bile mest etti.bugün sabah tartıda +1000 görünce sinirlerim bozuldu.yine birsürü ödem toplamışım.neyse sabah zencefilli yoğurt yiyip üzerine yeşil çay içtim.dönüşte sauna şortunu giyerim.spor esnasında giyinmek zor.birde bir arkadaşın tavsiye olarak yazdığı bibeiye yağını sürüp elektirikli battaniye altında ter atmayı düşünüyorum.yalnızca bir sorunum var benim elektirikli battaniyem yok.migrosta 20 tl görmüştüm.yürümeye üşenmezsem alabilirim.yada aybaşını bekliye bilirim.A+ kana sahip olanlarda ödem çok olurmuş yani birden bire 2-3 kilo vücut su taopluya bilirmiş.bir yerde okumuştum dukan diyetine uygun olmayan tek kan gurubuy uş.bende onların yalancısıyım.ancak ben yapacağım diye direniyorum.olsun artı görsemde bundan sonra pes etmek yok.çünkü kilonun tavanını yaptım.yani bana göre bu kilo çok.birde etim sıkı olmasaydı sallanan bir göbek ve kocaman bir popoyla dolanıyorum.genlerim sag olsun.içinde şişmanlık var ama sıkı etli cinsinden.neyse sporuma gideyim enaz 300 gr burda atarım.inşallah
ISabella öncelikle tebrik ederim yarışma kazanmışsın ve öğüdün için teşekkürler o zaman tamamen uyum sağlayacağım 6 günse 6 güncevap yazdığın için teşekkürler
ellerine saglik canim gercekten harika gorunuyorekmeklerim piştiiii.
dukan hamburger ekmeği yapmak için. tariflerde genelde borcam kapağını önermişler ama ben daha güzel bi yöntem buldum. yağlı kağıdı kasenin içine koyup şekil veriyorum. kağıdı çıkardığımda da şekli bozulmuyor.
borcam içinde denediğim kekte. bi sayfa öncesiydi sanırım. ekmek tarifi vardı onu denedim ama istediğim gibi kabarmadı neden olabilir?
Eki Görüntüle 653926
günaydın kızlar spora gitmeden geçmişi biraz okuyum dedim.arkadaşımız lisabella birinci olmuş onu tebrik ederim.resimlerdeki yemek harika görünüyor.balıktan nefret eden biri olarak beni bile mest etti.bugün sabah tartıda +1000 görünce sinirlerim bozuldu.yine birsürü ödem toplamışım.neyse sabah zencefilli yoğurt yiyip üzerine yeşil çay içtim.dönüşte sauna şortunu giyerim.spor esnasında giyinmek zor.birde bir arkadaşın tavsiye olarak yazdığı bibeiye yağını sürüp elektirikli battaniye altında ter atmayı düşünüyorum.yalnızca bir sorunum var benim elektirikli battaniyem yok.migrosta 20 tl görmüştüm.yürümeye üşenmezsem alabilirim.yada aybaşını bekliye bilirim.A+ kana sahip olanlarda ödem çok olurmuş yani birden bire 2-3 kilo vücut su taopluya bilirmiş.bir yerde okumuştum dukan diyetine uygun olmayan tek kan gurubuy uş.bende onların yalancısıyım.ancak ben yapacağım diye direniyorum.olsun artı görsemde bundan sonra pes etmek yok.çünkü kilonun tavanını yaptım.yani bana göre bu kilo çok.birde etim sıkı olmasaydı sallanan bir göbek ve kocaman bir popoyla dolanıyorum.genlerim sag olsun.içinde şişmanlık var ama sıkı etli cinsinden.neyse sporuma gideyim enaz 300 gr burda atarım.inşallah
Diyete bugün itibari ile başlıyorum umarım kolay geçer :)
Her ne kadar ilk yapmış olduğum istiridye ekmeklerim başarısız olsa da
günayydın kızlar yeni hafta yeni umutlar a güzel günlere inşllah sağlıkla tabi
lisabella tebrik ederim biraz gec oldu ama
Günaydın, iyi haftalar bol -'li günler olsun kızlar
Pazar günlerini sevmiyorum çok çabuk geçiyor ve ben hiç dinlenemiyorum
Yeni hafta hepimiz için güzel geçsinnnnnn
Dün ablamın kemerini aldım bide biberiye yağı edinirsem süper olacak, yan simitlerim beni gıcık ediyor biraz müdahale etmekte fayda var...
Buğday tanesi ilgin için teşekkürler maaşallah meleğini almışsın kucağınaben henüz başaramadım ama temmuza kadar verebildiğim kadar kilo veririm dedim hamile kalırsam kii inşallahhh koruma evresine geçerim 9 ay sonra yine devam ederim diye düşündüm ama artık kiloların durduğu aylar aynen dediğin gibi yıl gibi geliyor , ben cuma günü kitabı aldım henüz tamamını okumadım ama başlayacak kadar kısmı bitti ve netten epeyce araştırdım tabi sizlerin de desteğiyle inşallah zayıflayıp öyle hamiş olacağım