tesekkur ederim turkolog kazandimcok iyi yaparsin arkadasim dinle kesinlikle veee rica ederim
ellerine saglik canim gercekten harika gorunuyorsen bu isi kaptin
herkes madem donbul abla diyor bende diyeyimdonbul ablacigim sanada gunaydintesekkur ederim ablacigim gercektende guzel oldu gerci senin binbir tarifin yaninda bizimkisi kucucuk,minicik bir balik tarifi..denersen begenecegine inaniyorum.
hayirli ugurlu olsun ..ilk gunler zorlanacaksindir ama sonra alisacaksin .tarifler konusundada deneye deneye dogru tarifi bulacaksin ben neler atmadimki cope ama simdi sonucunu kesin bildigim surekli yaptigim tariflerim var.seninde oyle olacak..
yemek yapmanın yanında sunumun harika sunum benim için önemli.yani okadar lezzetli görünüyorlar.tebrik ederim.ben hamur işi sevdiğim için tariflerimde onlara çok yer verdim.başka tariflerimde var dukan amcaya çevirdiğim.fotoğraf makkinamın sorununu çözersem sizinle resimleride paylaşırım.
Tüm foruma günaydın...
Kan grubu hakkındaki yorumun geçerlilik payı olabilir. Bende ARh+'im...
Bir gün içinde 2-3 kilo ödem toplama yeteneğinede sahibim...
Biberiye yağını başka bir kremle karıştırmadan direk cildime sürmeme rağmen, en ufak bir yanma hissetmiyorum...üzerine streç yada sıcak uygulaması yapmadım, belki ondandır... tek avantajım benimde etim sıkı...
vallahi aynı birden bire o kilo nasılgeliyor ve nasıl gidiyor anlamıyorum ama bu sefer pes etmeden devam edeceğim.