Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kusura bakma seni uzmek istemedim, herkesin farkli farkli imtihanlari var, ins Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmaz...
ne kadar daha kaldi senin seyir de misin hala? biz arkadas guclendirmede de 2 kilo verdim demisti, belki erken gecebilirsin guclendirmeye, o zaman bebek de olur inssss :)
cunku hamileler icin guclendirme seklinde olabilir diyodu galiba kitapta.

winnie cim cok tesekkur ederim tarif icin :):) simdi ben de activia yok normal yagsiz yogurt var onla olur mu acaba?

winnie cim cok tesekkur ederim tarif icin :):) simdi ben de activia yok normal yagsiz yogurt var onla olur mu acaba?

Tabi ki normal yağsız yoğurtla da deneyebilirsin..
Ben peynir mayası bulamayınca deneye deneye kendimce en iyi beyaz peyniri tutturdum..
Yoğurt olarak süzme tarzı bulabilirsen daha güzel olur, ölçü olarak da 3-4 kaşık yeterlidir..

Sevgiler..

iyi geceler scholarppty
hiç kayak denemedim ben:) benim yerimede kay
kaydım geldim :)

cuma günü bizde buz patenine gidicez kıçımızı başımızı kırıp gelelim bi dedik arkadaşlarla .
ooooh karların tadı çok güzel valla bol bol sıvı aldım kapaklanmalarım sayesinde kayak neysede kızaga heves saldım çocuk gibi popo hayıf valla :)

maşallah scholarppty hayranım sana ben 10 kiloda zorlandım bu aralar göremedim seni buralarda sanki gerçi bende pek giremedim
Canım ben doktora yapıyorum tez asamasındayım ellerinden öper 5 yasında bir oğlum daha 100 sayfayı yenice aşabilmiş birde tezim var onun için sabahları genelde takılamıyorum ama iki tane can dostum var winniem ve lisam canım sıkılınca onlarında calışmasını engelleyip çoooook lafa tutuyorum kızlar birde bu arada peynirin hasını ve balığın birincisini yapıyorlar bense uygulayıp yiyiyorum :) becerikli hatunlardırrrrrrrr... Hayranlık uyandırdım haaaa vaaaayyyyy özgüven +1 oldu valla çooook teşekkür ederim zorlanma tatlım kırarsın kesin nar şerbetini dene ben sıcak çay olarak tüketiyorum işe yarıyor

Valla özellik olarak bol garantili ve ucuz olmasının dışında bişeyine bakmadım dur bakayım arçelik MD 565 S kullanıyorum ve çok yoğun çalıştırdığım oluyor banamısın demedi daha çok şükür açıkcası makinenin benden akıllısını daha sokmadım eve bu gayet kullanışlı ıkı çevirme aparatı var üstteki ayarı alttaki dakıkayı
arkadaş kayak yapmaya gitti ama ekmeğin tarifini bilen varsa verebilir mi acaba?
Geldimmmmm...
hemen tatlım
ŞİPŞAK EKMEK
1 YUMURTA
1çk kabartma tozu
az tuz
2 çorba kaşıgı yogurt
2 ço ka lor peyniri
2 ço kaşığı kepek
5 ço kaşıgı süt tozu pulbiberde atıyorum ben
hemen oracıkta karıştır mikroya at 7 dakikada pişir afiyet olsuuunnnnn

peynirci guzeli

nihayet buldun ideal ev yapimi peynirigercekten tebrik ediyorum canim cok hos gorunuyor vede lezzetindende asla suphem yok sen begenip yediysen harikadirbu gercekten cok iyi oldu sadece biz yurtdisinda yasayanlara degil turkiyede yasayanlarin bile evde temiz temiz yapip yiyecegi birsey olmus.bize daha iyi oldu tabiki peynir bulamadigimiz icin.ellerine saglik arkadasim.simdi yarin ilk is bu peyniri deneyecegim.hemde mayasiz oldugundan kolayda olacaktir.
su mandira isine girelim biz teklifim hala gecerlitamam inekleri ben sagacagim soz
su dukan ne guzel birsey ya evde ekmegimizi,peynirimizi kendimiz yapar olduk..

amiiin olurmu hic oyle sey nerden bileceksinki canim benim
ben seyirdeyim son 4.5 kilom kaldi aslinda ideal kilom 55 ama madem bir hamilelik dusunuyorum 60 bile yeter diye karar verdim sonrasinda dukanin 2. hakkimi kullandigimda 55 e inerim nasil olsa formulu bulduk kilodan korkmuyoruz artikevet seyirde son 4.5 kilo ama su gun hamile kalsam hemen birakirim cunku onceligim bir bebek sahibi olmak vede kilolarin agirliklarin cogu gitti.. hamileler guclendirmeye gecsin diyor okudugum kaynaklardada bende oyle yapacagim.sende oyle yaparsin olurda diyete devam ederken hamile kalirsan..sonrada dukan sirasinda hamile kalip guclendiremeye gecenler diye bir topik acariz

Aaaa siz hamile kalın ultrasonik cinsiyet belirleme masrafınız olmayacak Lisam demeyi unuttum kadınlar gününde o havuç suyuyla hamile kalan arkadaşım vardı ya (eşini dukanla zayıflatmaya başladığımız ve başarılı olamadığımız) bildim bebekin cinsiyetini hele hele bol kız olan bir ailede ERKEK olacak dedim tutturdummmmm.... Müjde hediyelerim yolda
(masrafsız dedim ama müjde hediyesi alınır özenle yaniiii)

Son düzenleme:

scholar dan anlamak lazimmis :) ben de doktora yapiyorum, 5. senem bitiyo bu mayisata, ama daha tez yazmaya baslamadim
ins olur bakalim yavas yavas :)

cok cok begen tusu olsaydi ona basacaktim, cok mutlu oldum valla mesajini okuyunca, ins canim bi kac aya ins o topige geceriz ikimiz de :):):)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, bir sorum olacaktı: dukanla 10 kiloya yakın verdim ama 3.evrede koruyamadım bayram seyran derken ipin ucu kaçtı. haftada 1 proteini bile yapamaz hale geldim.Haliyle yavaştan alıyorum kiloları geri.. Şimdi ne yapmalıyım ki hem kilo almam dursun hem de tekrar vereym aldgm kiloyu? 1+1 mi yapsam? ya da hafta 2 protein mi yapsam? kitap arkadaşmda kaldı, kitap ne diyo bu konuda bilmiyorum.

cok cok opucuk var ben ondan gondereyim sana

insallah geceriz birkac aya birlikte gerci oyle bir topik yok biz acacagiz dukan diyeti yaparken hamile kalanlar deriz basliginada?

Son düzenleme:
Olur olur benimde 3-4 dönemim kaldı hele birde şöyle bir sorun yaşadım güzel sanatlar fakültesinden mezun olup lisans yüksek lisans sanatçı olarak geçince insan ilahiyat koridorlarına biraz zor alışıyor bilimsel hazırlıklarım da saolsun hocam sayesinde çok muazzam geçti bol sanat dersi ama bir o kadarda dini vecibeler üzerine kurulmuştu.... Anla yani benim o saatler boyunca oturup hareketsizlikten ve kahve çikolata molalarından aldığım fazlaları oyyy birdaha asla diyorum da bişi demiyorum artık...
Ama başlayınca geliyor gerisi benim hala alan araştırmalarım var değerlendirmeleri sona saklıyorum o yoracak asıl ama olsun formuma girince artık inan ders çalışmak bile güzelleşti. Yaşasın dukan diyorum da boşuna mı diyorum...

Yarın itibariyle 90 günlük maratonum başlıyor :)
E hayırlı olsun o zaman bol bol okumalı bir o kadar takılmalı bir literatür yüklemesinden sonra burada pratikte yardımcı olan arkadaşlarla çooooook verimli bir diyet yapacaksın inşallah...

haftasonu eşim ve kızımla bolca gezip çekirdek aile olarak vakit geçirdik:)ne çok şeyler yazılmış.oku oku bitiremedim:)))))) bugün biberiye yağınıda sürdüm hadi bakalım hayırlısı

teşekkür ederim arkadaşım senin güzel görmenin katkısı büyük tabikide fenada sayılmam son halim yok fotoğraflarda.çookkk daha büyük değişim var..

hayırlı olsun,Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

bizden de size kocamann alkışlar,,öğrencileriniz çok şanslı.onlara sadece teoriyi değil hayatı da öğrettiğiniz için..

takita 60 değerleri %60 azaltılmış şeker tatlı kızzz.o kadar da masum değil yani.dikkatli kullanmakta fayda var..fakat güzel ishal yapıyor hakkını yememek lazım

Son düzenleme:

merhaba,sizde kendimi gördüm... bende tedaviyle hamile kaldım.1 kez aşılama oldum,tutmadı.yaklaşık 1 yıl içtiğim o ilaçlar yüzünden biraz kilolu hamile kaldım.ardından 3 ay kanama ve düşük tahlikesi.ve tekrar hormon ilaçları.sonra amniyosentez ve tekrar hormon ilaçları...sonuç 52-53 kilo ile başladığım yolculuğu 75 le bitirdim...çok şükür bebeğimi kucağımı almıştım ve kiloları hiçmi hiç gözüm görmüyordu.sonra emzirmeye çalışmalar,belki süt olur mu diye birşeyler yemeler vs... yaklaşık 4 ay kilolu gezdim.fakat bana 4 yıl gibi geldi...gerçekten berbat bir duyguydu.herkesin tuhaf bakışları,soruları...daha doğrmadın mı diye dalga geçmeleri...ve dukan diyetiyle tanıştım.öncelikle kitabı okuyun,sonra takıldığınız heryerde sorun lütfen.ve çok araştırın.. sevgiler,,

Son düzenleme:

ben geldim kiiii
yorucu bi gündü. pazartesi günleri müdür depoyu vs. her yeri geziyo. yöneticime laf söylettirmemek için. elimden geleni yaptım. ışıklar kapandı. ben hala karanlıkta bişilerle uğraşıp duruyordum

iş yerine götüreceğim krebi unutmuşum biraz önce peynir sürüp yedim hindi fümeyle. yanındada stlü tarçın içtim.

bugün çok üzüldüm. yeni parfüm almıştım. nazar değdi en ufak bi düşüşte kırıldı yarısına kadar kullansaydım bariii.

yarında bi geçse bi spora başlasam çok sevincem. 4 kilo daha versem yolu resmen yarılıyorum

bu arada ekmek ve peynir tariflerini aldım. bundan sonra kesinlikle not edeceğim. teşekkürler paylaşım için.
lisabella ablam birinci olduğuna çoook sevindim. ödül varmıydı yarışmada?

yurt dışında yaşayanlara bir imreniyorum ki sormayın. bana çok çekici geliyor
bide benim okuldan yana en büyük derdim var. tez doktora yazılarını okuyunca aklıma geldi

mutfağa gidip yarın ki yemeğimi ve ekmeklerimi pişirmeye gidiyorum öpüldünüzzz

Benim şansım eşimde benimle beraber diyete başlayacak Bu arada Dukancılarım 7 gün atak yapsam diyetin daha çok faydasını görür müyüm acaba? Gerçi dukan sitesindeki testte 6 gün yap diyor ve yarın için menüm şöyle (yanlış bir şey varsa uyarır mısınız?)
**Kahvaltı: yulaf kepeğiyle dukana uygun krep 1 yumurta ve light peynir (krepin yarısını saklamayı düşünüyorum acıkma zamanlarıma)
**Öğlen ve akşam yemeğine tavuk göğsünü küp küp doğrayıp tefal actifry de soteleyeceğim bir de netten aldığım tarife uygun tavuk paçası yapacağım çorba olarak (sanırım herkes bu tarifi bilir) (öğleden sonra çalışıyorum bu yüzden öğle-akşam yemeği aynı olacak :26:)
**Aralarda acıkırsam ayran içmeyi düşünüyorum ve tabi gerek duyduğum anda krepten geri kalanı yiyeceğim

selam kızlar nasılsınız?? uğrayamıyorum kaç gündür en son kadınlar gününde uğramışım. geçmişi okuyamadım. evde duramıyorum telefondan da net paketim bitmiş. okul dershane idmanlar derken arada helak oldum yine dukana tam gaz devam ama bozmadan hemde :) çok şükür 66 ları gördüm. kendime 14 marta kadar heef koymuştum 65 li rakamlar için :) şuanda 1 kilo verirsem 3 gün sonra hedefime ulaşmış olacağım. tabi bu dukan öncesi hedefim yani çok önceden koyulmuş bir hedef :) ama dukan ile birlikte koyduğum hedefteki 65 e daha 11 gün var :) yani eğer 3 gün içinde 65 leri görürsem eski hedefime göre tutmuş dukan hedefime göre 1 hafta önceden ulaşmış olacağım :) inşallah başarabilirim :)

Buğday tanesi ilgin için teşekkürler maaşallah meleğini almışsın kucağına ben henüz başaramadım ama temmuza kadar verebildiğim kadar kilo veririm dedim hamile kalırsam kii inşallahhh koruma evresine geçerim 9 ay sonra yine devam ederim diye düşündüm ama artık kiloların durduğu aylar aynen dediğin gibi yıl gibi geliyor , ben cuma günü kitabı aldım henüz tamamını okumadım ama başlayacak kadar kısmı bitti ve netten epeyce araştırdım tabi sizlerin de desteğiyle inşallah zayıflayıp öyle hamiş olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…