anladım cnm,ticker ında olmadıgı ıcın anlayamadık kac kılo vermen gerektıgını,bazen bazı arkadaslar verecek cokta kılosu olmadıgı halde bır an önce zayıflamak adına geregınden fazla atak yapıp saglıklarını tehlıkeye sokabılıyolar,öyle bi durum olmasından endişelendim.7-10 gün atak konusunda haklısın ama mutlaka bı doktor kontrolunden gecmenı önerırım hatta kendı fıkrımce kendını ılk etaptan fazla zorlayıp sıkılmaman adına 7 gunun yeterlı bıle olabılecegını dusunuyorum,cunku asıl yaglarını seyirde vermeye baslıcaksın atakta verdıklerının cogu su olacak.bu konuda 20 uzerı verecek kıloyla dıyete baslamıs arkadaslarımız kendı tecrubelerınden yola cıkarak daha saglıklı bılgı vereceklerdır dıye dusunuyorum.sen buradan ayrılma yeter gercekten ınsanı dıyete daha sadık kalmasını saglıyo,canım kacamak ıstese de perşembe gününü kilo bildirimi yaptığımız için o günü düşünüp otur oturdugun yerde diyorum kendime
halley kuyruklu yıldızı:)) hoşegldın yenıden uzun zamandır yoktun..halleycım kırmızı yazılar testı eksık yaptıgını gösterıyor ama vermen gerken kılo 40 kg cıvarıymış o zaman atagın uzun olabılır ama 10 gun yıneçok kardeşim..Bence 7 gun yap çunku bende 103 kg ıle başamıştım 7 gun atak yapmıştım..Bı kaç gun önce dukan testının türkçesını paylaşmıştım belkı yanlış yazmışsınızdır ondan tamamlanamamıştır test..ben bır bakayım yenıden bulabılırsem ekleyım sizin için..atagı 10 gun felan yapmayın o dönem sadece ödem atmak için yormadan seyıre gecın derım..Bu arada yaş ve boyunuzu da söyleyebılır mısınız ?arkadaşım dukan testini yapıyorum şuanki kilo kutucuğu kırmızı bir yazı yazıyor sistem kabul etmiyor sözlükten baktım anlamsız bir cümle ne demek istiyor anlamadm okuduğum yazılardada atak vereceğin kiloya göre değişiyor benim kilomdakilere 7 ila 10 arası çıkıyor bende ona istinaden 10 gün düşündüm.
bir diger tarif ise somon tartar ..somon fumeyi severek yiyenler icin buda yine basit,pratik bir tarif olacaktir..
somonu kucuk kucuk dogruyoruz ,icine ince kiyilmis yesil sogan yada kuru sogan,maydanoz,dereotu,limon suyu,azicik zeytinyagi,tuz,karabiber katip karistiriyoruz.iste tartar haziristenirse balsamik sos yada sevdiginiz diger baharatlardan otlardanda katabilirsiniz..
Eki Görüntüle 653583 Eki Görüntüle 653584
merhaba bayanlar...03.03.2013 de 79 kilo ile başladığım dukan günlüğümde bugün 75,5 ları gördüm bugün ps günümdeyim sabah kendi elcağızlarımla hazırladığım mantarlı ılık bi çorba beni kendime getirdi öncelikledaha sonra öğle yemeğinde karnabahar haşlaması,akşama közlenmiş patlıcan ve köfte..değişik yemekler denemek hem çok keyifli hemde çok lezzetli hem diyete sadık kalıyorum hemde lezzetli yiyeceklerden mahrum kalmıyorum bugün hayatım boyunca yapamadığım birşeyi yaptım arkadaşımın ısmarladığı çikolatalı pastayı geri çevirdim ufak bi kaçamaktan bişey olmaz demesine kulak asmadım yoluma dahaaaa çok taş koymaya çalışanlar olacak ama ben kimseyi sevindirmicem istediğim kiloma ulaşacağımmmm ve düğünümde istediğim gelinliği giyeceğim inş. :) iyikide buradayımm güç buluyorum sizlerden
Ellerine sağlık canım benimmm..Buzlukta somonum olacaktı.. En kısa zamanda deneyeceğimmm
Bu arada yarışma birinciliğini tekrar kutlarım canım arkadaşımmm..
oncelikle geri cevirdigin pasta icinkesinlikle inaniyorum istedigin gelinligi giyeceksin daha oncede soylemistim ya bizlerde dukan ile hayallerimizin icine girebildik cok sukur inaniyorum senden gireceksin sana destek degil kostek olan insanlari asla gorme ,duyma sen basaracaklarin karsisinda seni takdir eden insanlarla olayin keyfini cikar
çok teşekkür ederimmm desteğiniz içinbirinciliğinizi kutlarım bu arada en kısa zamanda (somana ulaşabildiğim de) deneyeceğimmm çok pratik ve çok lezzetli görünüyor
oncelikle geri cevirdigin pasta icinkesinlikle inaniyorum istedigin gelinligi giyeceksin daha oncede soylemistim ya bizlerde dukan ile hayallerimizin icine girebildik cok sukur inaniyorum senden gireceksin sana destek degil kostek olan insanlari asla gorme ,duyma sen basaracaklarin karsisinda seni takdir eden insanlarla olayin keyfini cikar
çok teşekkür ederimmm desteğiniz içinbirinciliğinizi kutlarım bu arada en kısa zamanda (somana ulaşabildiğim de) deneyeceğimmm çok pratik ve çok lezzetli görünüyor
rica ederimvede cook tesekkur ederim dene mutlaka hem bize cok uygun hemde cok lezzetli oluyor denersende sonucu paylas lutfen memnun olurum
Merhaba hanımlar kaç sayfa okudum bilemiyorum ama bana müthiş umut kaynağı oldunuzyarından itibaren diyete başlıyorum ben 86 kiloyum hem 1.5 yıl astımdan dolayı yoğun kortizon tedavisi gördüm hem de bebek istiyoruz 2 aşılama yaptırdım kullandığım hormonlar dengemi şaşırttı tam 20 kg aldım :26: eskiden 58-64 arasında gider gelirdi kilom artık bu gidişata dur demeye karar verdim diyet kitabını dün aldım okudum notlarımı çıkardım vereceğim kilo çok olduğu için 7 gün atak yapmayı planlıyorum tecrübeli dukancılarımız ne dersiniz?? burdan günlük yaptıklarımı paylaşacağım aranıza beni alırsanız sevinirim, Kilolara ölümmmm!!!
merhaba
sana umut olabildiysek ne guzel zira bizde umut oldu burasi ve basladik basardikinsallah saglikla sihhatle bebegini kucagina alirsin allah isteyen herkese nasip etsin. dukanin kendi sitesinde testini yap ve kendi belirledigin sure degilde dukanin senin icin uygun gordugu sureleri dikkate al daha uygun olacaktir..simdiden dukan yolculugun hayirli olsun
Merhaba hanımlar kaç sayfa okudum bilemiyorum ama bana müthiş umut kaynağı oldunuzyarından itibaren diyete başlıyorum ben 86 kiloyum hem 1.5 yıl astımdan dolayı yoğun kortizon tedavisi gördüm hem de bebek istiyoruz 2 aşılama yaptırdım kullandığım hormonlar dengemi şaşırttı tam 20 kg aldım :26: eskiden 58-64 arasında gider gelirdi kilom artık bu gidişata dur demeye karar verdim diyet kitabını dün aldım okudum notlarımı çıkardım vereceğim kilo çok olduğu için 7 gün atak yapmayı planlıyorum tecrübeli dukancılarımız ne dersiniz?? burdan günlük yaptıklarımı paylaşacağım aranıza beni alırsanız sevinirim, Kilolara ölümmmm!!!
Lisabella cim tebrikler canim
kizlar benim bugun seyir e geceli bir hafta oldu. bir hafta da yaklasik 1 kilo verdim cok cok mutluyum.
haftaya pazar da ins 1 kilo daha vermis olurum, bi tablo yaptim banyoya tartinin oraya astim duvara,
haftalik ilerlemeyi yazicam. ins hedefledgm zamandan 58-59 kiloya ulasabilirim :):)
biraz gec kalktim bugun, bizim burdasaat 2:30 olmus ogleden sonra, bi de saatler de ileri alinmis, daha yeni kahvalti yapiyorum, cok mutluyum :)
herkese bol bol eksili gunler..
ah canim benim hosgeldin, ben de ayni durumdayim, 2 yildir bebek istiyoruz, 2 asilama yaptirdik tutmadi.
bakalim hormonlara ilaclara devam, ama ayni zamanda zayiflamak da istiyorum.
cok luzumsuz ve cok hizli kilo aliyorum. surekli dikkat etmem gerek hayatim boyunca.
zayifayip sonra Allahimin izniyle asilama veya tup bebekle ins hamile kalabilirsem citir bi anne olmak istiyorum ins Allahim...
peynir,sut,yogurt alirken genelde yag oranlarina bakarak bize uygun olan peyniri alabilirsin.bende paristeyim ve burdada yagsiz peynir bulamiyorum malesef dukan %1 lik bir peynir yapti satisa sunuldu ama heryerde bulamiyoruz.bende evde yagsiz sutle lor yapiyorum.cunku ondan baska uygun peynir yok malesef.yagla tabiki daha lezzetli oluyor ama iste bize yasak malesef hiic bulamazsanda artik en az yagliyi bulup yiyeceksin..light reyonlarda 3 luk 5 lik birseyler bulunuyorkizlar bi kac sorum var bnm yine :26:
bahcivan marka cecil peyniri oluyor mu diyet icin?
ondan gordum turk markette 3 paket aldim, ins oluyordur :18:
ama maya mi da siparis verdim ins gelince yine kendi peynirimi yapmaya basliycam. %2 yagli sut aldim peynir yapmak icin.
normal gunluk kullandgmz yagsiz ama belki peynir azicik yagla daha lezzetli olur gibime geldi.
ne dersiniz?
gulen inekli peynirlerden buldum ama o da sinirli izinli hakkina giriyor.
cook tesekkur ederim beyazkelebek85sabirla ve iradeyle vereceksin umarim kilolarini.kendi kilo takibini yapman guzel olmus bende hep not aliyorumdum onceleri gunluk seklindeydi simdi persembeden persembeye daha heyecanli oluyor
sendemi yurtdisindasin canim?
umarim hepimiz saglikli bebeklere sahip oluruz.inaniyorum citir bir anne olacaksin sen
peynir,sut,yogurt alirken genelde yag oranlarina bakarak bize uygun olan peyniri alabilirsin.bende paristeyim ve burdada yagsiz peynir bulamiyorum malesef dukan %1 lik bir peynir yapti satisa sunuldu ama heryerde bulamiyoruz.bende evde yagsiz sutle lor yapiyorum.cunku ondan baska uygun peynir yok malesef.yagla tabiki daha lezzetli oluyor ama iste bize yasak malesef hiic bulamazsanda artik en az yagliyi bulup yiyeceksin..light reyonlarda 3 luk 5 lik birseyler bulunuyor
valla vazgeçilmezim benim. Ekmek yaptım bugün yemekten 9 dakika önce başladım çırpmaya yemekte hazırdı bak 10 degl 9
canim evet Amerikadayim, 5 yildir burdayiz... alistik artik. bu yil gidemiyces tr ye mesela :/ ama olsun saglik olsun.
siz avrupadan kolay gidiyosunuzdur bayramda filan :)
ay cnm sen de mi bebek istiyosun, ay ins olur canim ya, boyle karnimda bi seylerin oynastigini tepikledgni hissetmek istyorum nasibse tabi :)
tmm canim ins en az yagli olanlardan bulmaya calisayim.
aslinda bizim burda kesin satiliyodur dukan urunleri. ama simdi zaten bu aralar cok masraf oldum.
marketebi gidiyorum ne aldiysam 100 dolar odeyip cikiyorum. 3 gundur esim yoktu, bi internetten alisveris yaptim, 2 ayri markete gittim, nerdeyse 300 dolar gitmis nasi oldu anlamadim
peynir mayam bi gelsehemen deniycem peynir yapmayi, cok merak ediyorum.
simdi sutun biraziyla sut receli yapicam, splendayla guzel olur ins.
portakal kabugu receli yapicaktim portakal almayi unuttum.
diyete baslayinca evdeki tum meyveleri ekmekleri komsuya vermistik. neyse o biraz beklesin bakalim :)
arkadaş kayak yapmaya gitti ama ekmeğin tarifini bilen varsa verebilir mi acaba?
arkadaş kayak yapmaya gitti ama ekmeğin tarifini bilen varsa verebilir mi acaba?