Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

maydonozu kaynatıyormusunuz yoksa kaynar suda bekletiyormusunuz?

Geçmiş olsun balpamuk, kışı bitirirken bide final yapar gibi hastalıklar buluyor
Hekrslere aci şifalar olsunn

gitim aktardan kefir mayamı aldım geldim.bana küçük bir şişede ayranımsı ılık bişey verdi.bunu aynamış ılımış 1 litre süte ekle mayalanması 1 gün oluyormuş.süzdürme içindeki mayasınıda iç son dibinde bu kavonaz kadar kalınca yine mayla dedi.internette mayasnı veren tortu şeklindeki o boncuk boncuk taneler içindeymiş.yarım su bardağı kadar mayaya 10 lira verdim.gelirken 1 litrede çiğ sütü peynirciden aldım.kaynatım sogumaya bıraktım.ılıyınca mayalıyacağım inşallah.ev işide bugün bitmek bilmedi.çamaşırlar dışarı işleri derken işibi yapıyor bir bırakıyorum ve pazartesiden hoşlanmıyorummmm.

balpamuk bende senin gibi agır grip oldum ancak toparlıyorum kendimi , diyete başta devam ettim geçmek bilmedi hastalık o yuzden yine meyve pekmez eksik etme bence daha zor geçiyo 4-5 gün daha dayan derim ben sağlık çok önemli :18:

merhaba kızlar bende bugün dukan diyetine başladım yulaf kepeği aradım aradım anca dogalsanın yulaf kepeği galeta karışımı diye bişey buldum :26: aldım bu da olur mu en azından sadesini bulana kadar kullanayım :18: lütfen bana bi yardımcı olun almakla iyi mi ettim kötü mü ettim

hoşgeldiniz dukanınız hayırlı olsun :) bende diyete yeni başlayanlardanım 8. günümdeyim bugün ,sizin aldığınız dogalsanın yulaf kepeğini kullanıyorum ve memnunum bu yulaf kepeğini önerdikleri için bunu aldım umarım yanlış yapmamışızdır:44:

çoğumuz kepekten çok galeta karışımını kullanıyoruz.galeta deyince bildiğimiz galeta deyil içindekiler kısmına bakınca anlarsın.kepekten daha lezzetli.3 kaşığı 2 kaşık kepek yerine geçiyor.hem kepek tadı ağır olmuyor hem kabarması daha güzel oluyor.birde 1 kaşık pınarın yağsız süttozunu ekleyince ekmek yada hangi şeyi yapıyorsan 2 katı elde ediyorsun.bir ölçülük hakkımız 2 katına çıkıyor.bir parçasını sabah yersen 1 parçasını akşam yersin.daha doyurucu oluyor.kısaca galeta karışımı dukan için çıkarılmış.ilk gördüğümde bende galeta karışımı yazınca almamıştım içinde unvar sanıyordum.

yorucu bir gün sonunda sıcacık bir çorbanın iyi gideceğini düşünüyorum ve akşamki menüme yulaflı yayla çorbasını dahil ettim yayla çorbasını çok severim ilk defa da dukana özel olanını deneyeceğim içtikten sonra deneyimimi yazarım

Çok halsizliğim ve baş dönmelerim vardı, dukanın da önerdiği gibi multivitamin almaya başladım bu sabahtan itibaren, multibionta adlı içerisinde 30 adet hap bulunan bie vitamin, yararlı probiyotik bakteriler içeriyormuş, bağırsakları da düzene soktuğunu söyledi eczacı, yani kabızlık sorununa da çare olur inşallah

cevaplar için cok teşekkürler kızlar demekki dogru almışım ohh cok rahatladım geçmiş yazılanları okuyorum yavaş yavaş ama o kadar çok ki nasıl bitcek bilmem tekrar çok tesekkür ederim

maydonozu kaynatıyormusunuz yoksa kaynar suda bekletiyormusunuz?

maydanoz suyunu dukan suresince kullanmadim daha once kullanmistim bir demet maydanozu 1 lt suda 10 dakika haslayip cikan suyu sogutup limon katip iciyordum cok iyi odem atiyordu..sebze gunlerinde yapilabilir.ama misir puskulu ve kiraz sapi cayini ikisi bir arada poset olarak tuketiyorum

Helal olsun diyorum başka bişey diyemiyorum severek okuyup ilgiyle bekliyorum yaptıklarınızı bu ne ya yakında çıtır abla diyeceğiz size maşşallah gayretiniz çok güzel ...yakında güçlendirme yapan çok kişi olacak buralarda hissediyorum kızlar

Bugün ilk günüm, ilk evrem 4 gün sürecek
ve ilginç olan şuan 0.8lik bir kilo kaybım var bu çok şaşırttı beni.
galiba su kaybı olabilir çünkü tek uymadıgım konu su için oldu bir türlü içemiyorum suyu.
bu diyette beni en çok zorlayacak konu su olacak şaka gibi ya

bana akşama dünden kalan balık var balıkçı bize tonbalığı diye sanki palamudun irisini kakaladı gibime geliyor.tüm kabahatli eşim uskumru,palamud,hamsi,sardalya bu balıklardan nefret ederim.yediğim balık alabalık,çupra ve somon bunu gayrısı midemi kaldırıyor bide levrek.içinde siyah kısmı olan balığı midem kaldırmıyor.neyse aldık bide ne göriyim siyah kısmı çok.pişrdim azıcık birşeyi çocuklarıma kötü örnek olmamak için yedim.kalanını koydum dolaba.şimdi aileme etli kuru fasulye pişirdim içine birkaç damla limon damlattım.yanına pilav ve salata.bana kötü bir balık.insanlar deligibi balık yiyor.benim yarım akdeniz yarım karadeniz.ancak hamsiyi gördümmü bile midem kalkıyor.eşimin o güzel hatrı olmasa ne alırım nede temizlerim.balık severlerin özrüne sığınıyorum

teşekür ediyor ve dileğinin gerçeleşmesini bende diliyorum

bende balık pek sevmem donbulum , bu dukan varda haftada bir yemeye başladım beynim fosfor gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…