iyi geceler scholarpptybu arada iyi geceler bayanlar. Sabah umarım herkes eksiler görür tartıda... Ben yarın tam dukanlık bir egzersiz yapacağım kayak merkezine gidiyorum bol bol kayacağım inşallah soğukta da vücudum bol bol enerji harcayacak... Fıtık illetinden sonra ilk defa kaymak için çıkıyorum merkeze ondan önce hep kar oynuyordum kendi çapımda ama yarın inşallah tekrar deneyeceğim... Bu yüzden yazımı şöyle kapamak istiyorum... Bu arada iyi geceler sufflem bi sen bi ben kalmışız zaten...
YAŞASIN DUKAN
YAŞASIN DUKAN
YAŞASIN DUKAN
yeşil çayımı içtim.
kek türü şeyler yapmasam mı acaba :/ takita 60 sırf şeker gibi geldi bana. bol bol ekmek pişircem. uzun süre abur cubur yok banatiramisuyu çöpe atmak zorundayım yenilcek gibi değil
valla döşemiştim mesajı nasıl yazdıysam artık sistem bile çok vakit harcadın diye atıverdi heheheh neyse çok uzundu zaten. Tatlım olmasın boşver mikro tembelliğe de alıştırıyor ayrıca düz fırın tadı hiç birinde yok hele davul fırın oooof of ya gece gece acıktım da yemeyecemmmm içmeyecemmmm haftaya 77 kesin görülmeli artık 20 rakamından bıktım 21 demeliyim :) bu arada bugün alışverişteydim bedenim 2 beden birden düşmüş ben 48 lere giderken 42 bedenler oluyormuş bana bi beş kilosu kaldı rahat rahat kapanacak fermuarlar şimdi üst taraf biraz kasıyor o zamanda 3 beden birden düştüm diyeceğim inşallahhhhh..... Ay bide ilgilenen kız bi elbise bulmuştum kolsuzdu üzerine yazlık bir ceket istedim ne dese beğenirsiniz hanfendi ceket var uygun ama büyük beden size çok büyük olur diye getire getire 46 beden ceket getirdi mest oldum resmen heheheh 100 küsür gün önce bu bende badi gibi dururdu diyecektim de kıs kıs güldüm yine
poyraz in kekinden ben de yaptim, once ne guzel kabarmislardi, sonra kiymai pohacali uste aliyim diye actim sonduler.
sutlu karisim doktum, sicagiyla bi muffin yedim cayla fena degildi ama eminim dinlenince ve soguyunca cok daha guzel olacak :)
donbul cum ellerine kollarina saglik gordugum tariflerini kaydediyorum hep.
ben de bugun lahmacun daha dogurusu d-ahmacun yaptimvalla cok cok lezzetli oldu.
krebini de yulaf kepeksiz yaptim, hakkim da gitmedi,
dukan tariflerinde sinir yok gercekten :)
ama hesabimi iyi bilmem lazim, ins siniri asmam ve hep boyle devam ederim ins.
geçmiş olsun dombulum, iyi hoş da hasta olunca diyet çok zor ya...
ablam ya ..resmen hayatın özetını vermışsın..kılo hayatın zorlukları yanında hiç kalır değil mı ? sevgiler ablacım..
Tebrikler canim, sevincini anliyorum. Cunku ben de persembeden sonra -700 gr gordum. Cok mutluyum ya...Günaydın hanımlarrrr
ve ve veee bugün -400 ile güne başladım63 leri gördüm sonunda
şimdi kahvaltımı yaparkenbitaraftanda geçmişi okumaya başlıyım.herkese bol bol bolll eksili günler diliyorumm
valla vazgeçilmezim benim. Ekmek yaptım bugün yemekten 9 dakika önce başladım çırpmaya yemekte hazırdı bak 10 degl 9
Vinicik tarifi senden aldım ya mucidi sen sanıyordum ben neyse telif hakkı yok övün bacım hakkındır ben senden duydum sana dua ediyorum...karbonat dualarınızıda bekliyorum
günaydın kızlar eksili günler olsun inşallah
denemek istiyorum ama yanımdada koca şişeyi taşımak istemiyorumKizlar 1 haftadir uyguladigim bir yontem var. Bu sayede mi oldu bilmiuorum ama hizla kilo vermeye basladim.tabi kacamak yapmamamin da etkisi var. Simdi 2 tane yesil cay ve 1 tane form cayi 3 fincan suyla demliyorum. 1,5 litrelik siseye koyuyorum .kalanini suyla tamamliyorum. Gun icinde siurekli iciyorum. Yarim litre de baska iceceklerle 2 litre tamamlanmis oluyor. Ertesi gune hafiflemis kalkiyorum
Unutmayin fazla su icmek de odem yapiyor. Dukan amcam cauylari ya da diger iceceklerlw birlikte 2 litre icmeye calisin diyo..
(Bu yontem zemmufcumdan cikti. Tesekkurler. O su yerine maden suyu katiyor)
Bir de sincerelyesranin tavsiuesiyle sebze gunlerimde de bol bol sebze yiyorum.eskide sadece etin yanina salata yapardim. Simdi karni bahar brokoli hasliyorum. Doyasiya yiyorum.
günaydın kızlarrr.. herkese bol eksili bir gün diliyorum.
bana gelince,ps gününün ardından bugün dünkiyle aynı kilom ama son 4 gunde yaklasık 1700 gr gıttıgını dusununce e normaldır artık dıyorumpersembeye kadar böle kalmasa bari
teşekkur ederım 20cim..Şimdi denetımden dönuşte 2,5 kg kadar almıştım sanırım gerçekten perşembe gunu 70lı bır rakam görucem çunku bugun baktım tam 2 kg gıtmış :)) 81 kg gösterıyordu..yanı 83 den 81 e ındım..Allahım 79 gördugum gun de gelsın artık..:))Kizlar 1 haftadir uyguladigim bir yontem var. Bu sayede mi oldu bilmiuorum ama hizla kilo vermeye basladim.tabi kacamak yapmamamin da etkisi var. Simdi 2 tane yesil cay ve 1 tane form cayi 3 fincan suyla demliyorum. 1,5 litrelik siseye koyuyorum .kalanini suyla tamamliyorum. Gun icinde siurekli iciyorum. Yarim litre de baska iceceklerle 2 litre tamamlanmis oluyor. Ertesi gune hafiflemis kalkiyorum
Unutmayin fazla su icmek de odem yapiyor. Dukan amcam cauylari ya da diger iceceklerlw birlikte 2 litre icmeye calisin diyo..
(Bu yontem zemmufcumdan cikti. Tesekkurler. O su yerine maden suyu katiyor)
Bir de sincerelyesranin tavsiuesiyle sebze gunlerimde de bol bol sebze yiyorum.eskide sadece etin yanina salata yapardim. Simdi karni bahar brokoli hasliyorum. Doyasiya yiyorum.
nesca teşekkur ederım gerçekten..çok duygulandım..lütfen yöntemlere devam et çunku bende çok işe yaradı..üstelık kalan 2 kg gıden yanında nedır kı :) bi gayret değil mı ! ögrencılerını ve senı öpuyorum kucak dolusu sarılıyorum..Rabbım herşeyı gönlune göre versın canım kardeşim..Zemmuf'cum ben çok sık gelemiyorum haklısın.Okulda işler yoğun sonrası ev çocuklar derken pek vakit kalmıyor.:ama,hergün çok kısada olsa bakıyorum.Sen yeni birşeyler paylaştıysan uygulamaya çalışıyorum.Ben tam 10 kg verdim.Dukan bana 65 öneriyor,(yaşımdan dolayı)ama ben 62 iki olmak istiyorum.Yanı 2 kg kaldı bitmesine.Canım çok samimi olarak söylüyorum senin önerilerinin büyük katkısı var.Dediğin heerşeyi yaptım birtek ilacı almadım.Bugünde biberiye yağı sürüp sporumu yaptım.Paylaşımlarından eminimki birçok hanımefendi faydalandı.Paylaşmak erdemdir.Ben öğrencilerime hep paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu anlatıyorum ve bir derste seni örnek verdim.Zayıfladığımı onlarda fark ediyorlardı.Birgün yeri geldi ve seni ,paylaşımlarını anlattım.Hem bizleri tanımıyor hiç dedim.Kocaman alkışlar geldi sana bilesin.Öpüyoruz öğrencilerimle birlikte seni.
Anaaaammm...harikasin canim ya.2 kilo muhtesem bisey. Ben gwcen yil diyetisyene gitmistim. Yuruyusle birlikte 3ayda 2 kilo vermistim :) dukan gercekten mucize. Kurala gore uygularsan asla yuzustu birakmiyor...teşekkur ederım 20cim..Şimdi denetımden dönuşte 2,5 kg kadar almıştım sanırım gerçekten perşembe gunu 70lı bır rakam görucem çunku bugun baktım tam 2 kg gıtmış :)) 81 kg gösterıyordu..yanı 83 den 81 e ındım..Allahım 79 gördugum gun de gelsın artık..:))
hangi günler bildirim yapiyorsunuz,ben nezaman bildirimlere katilabilirim ?
7 ila 10 arasi atak cok fazla kitapta en fazla 5 gün yapilmasi gerektigi yaziyor
Ayrica internette dukanin kendi sitesinde dukan testi var onu mutlaka yapmalisiniz
merhaba hoşgeldiniz,şuan kaç kilosunuz acaba ve kaç kilo vermek istiyorsunuz,detoksun üstüne atak 7-10 gün bana da çok gibi geldi,cok fazla verecek kilosu olanlar için ve doktor kontrolunde ancak okadar uzun atak öneriyor kitapta.:44:
arkadaşım dün giremedm yazını şimdi gördüm tatlım şu an 110 kg ve nerden baksan 40 kg vermem gerek sanki sınır olan atak daha uygun bu kadar kg:18::18::18: