Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım güçlendirmeden devam ediyorsun dukana kitapta var geçen bizim kızlarla konuştuk hamile kalınca ne yapıcaz diye lisacım söylemişti katıl bana güçlendirme yapalım

neyse ya oldu bitti koydum fotoları buyrun benimmmm
çok güzel gözüküyosunuz darısı bizimde başımıza

offf çevre baskısı çok sıkıyo insanı ya kimseyle görüşesim gelmiyo seyir bitene kadar o derece yani

çok geçmiş olsun donbul abla umarım en yakın zamanda eski enerjine kavuşursun

çok geçmiş olsun stajer :) pnömonide bol su içmek çok önemli su oranını çoğalt olurmu

amin inşallah :) çok çok çok tebrik ederim denizkızı Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

ben bu diyeti yaptıgımda 92 kiloydum yaklaşık 19 ilo verdim...suan 5kilo geri aldım yenıden başlayacam...bildirimimi nasıl yapmam gerek

hoşgeldin esen13 bildirimler perşembe günleri ortalama 2 ye yada 4 e kadar yapılıyo
başlangıç tarihi
başlangıç kilo
boy
şimdiki kilo
geçen haftaki kilo
hedef kilo şeklinde yapılıyo :)
sevgili dely arkadaşımızda bizim için bi tablo oluşturuyo ellerine sağlık :)

merhaba hanımlar ben geldimm..
ıktım artık iş yerinde kaç kilo verdin. şunu yeme bunu ye, kitabını bizede ver. ne yiyosun. vs. vs. çabucak geçsin aylar noğğlur yaa yemek bile yiyemez oldum artık. bugün ne getirdin bakışları masadan laf atmalar felan.

biraz önce işten geldim. mağazada bi abim var oda kilo vermek istiyo. 142 kiloymuş geçen seneye göre 10 kilo almış. sürekli acıkıyomuş felan. elleri titriyomuş. diyet yapmamak için bahaneler arıyor ama zayıflamakta istiyo garip geldi bana.

bu çay ne için?

abinin önce bi doktora gitmesi lazım :) açlık durumunda kan şekeri düşüyor olabilir titremeleri ondan olabilir :) herhangi bi sağlık problemi yoksa kitabı öner siteyi öner çatlak kemik okusun uygun gelirse başlasın bence sonucu ona bırakmalısın

nar şerbeti duraklamayı kırmak içinmiş öyle dediler

Son düzenleme:
bu arada bende duraklama yaşıyorum ne yapıcam bilmiyorum 63 te takıldım kaldım 63 62.5 arasında gidip geliyorum 2 haftadır moralim çok bozuk

zayıflamak için kimseyi teşvik etmeyeceğim. bi süre sonra pes edip bırakıyolar ben kötü etkileniyorum

Sufflemmm teşekkür ederim suffleye bayılırım ayrıca mikrodalgada yaptığım dukanella çevirmesi tıpkı suffle gibi oluyor ismini hatırlayamıyordum seni görünce aklıma geldi.
Nar şerbetini yazın soğuk kışın sıcak tüketin hatunlar ekşi sevenler içinde çok güzel bir tat oluyor soğuk tüketirken de kırmızı meyve suyu çok güzel oluyor sade basit ama gayet etkili birşey durum ortada daha ne diyim :))))

Mikrodalga bu diyette ne kadar önemliymiş ama benim yok (

valla vazgeçilmezim benim. Ekmek yaptım bugün yemekten 9 dakika önce başladım çırpmaya yemekte hazırdı bak 10 degl 9

valla vazgeçilmezim benim. Ekmek yaptım bugün yemekten 9 dakika önce başladım çırpmaya yemekte hazırdı bak 10 degl 9

Bayılıyorum milrodalgaya ama yer meselesinden alamıyorum mutfağım küçücük çünkü normalde idare edebiliyorum ama dukan için çok işime yarıycaktı sağlık olsun be yapalım

valla döşemiştim mesajı nasıl yazdıysam artık sistem bile çok vakit harcadın diye atıverdi heheheh neyse çok uzundu zaten. Tatlım olmasın boşver mikro tembelliğe de alıştırıyor ayrıca düz fırın tadı hiç birinde yok hele davul fırın oooof of ya gece gece acıktım da yemeyecemmmm içmeyecemmmm haftaya 77 kesin görülmeli artık 20 rakamından bıktım 21 demeliyim :) bu arada bugün alışverişteydim bedenim 2 beden birden düşmüş ben 48 lere giderken 42 bedenler oluyormuş bana bi beş kilosu kaldı rahat rahat kapanacak fermuarlar şimdi üst taraf biraz kasıyor o zamanda 3 beden birden düştüm diyeceğim inşallahhhhh..... Ay bide ilgilenen kız bi elbise bulmuştum kolsuzdu üzerine yazlık bir ceket istedim ne dese beğenirsiniz hanfendi ceket var uygun ama büyük beden size çok büyük olur diye getire getire 46 beden ceket getirdi mest oldum resmen heheheh 100 küsür gün önce bu bende badi gibi dururdu diyecektim de kıs kıs güldüm yine

bu arada iyi geceler bayanlar. Sabah umarım herkes eksiler görür tartıda... Ben yarın tam dukanlık bir egzersiz yapacağım kayak merkezine gidiyorum bol bol kayacağım inşallah soğukta da vücudum bol bol enerji harcayacak... Fıtık illetinden sonra ilk defa kaymak için çıkıyorum merkeze ondan önce hep kar oynuyordum kendi çapımda ama yarın inşallah tekrar deneyeceğim... Bu yüzden yazımı şöyle kapamak istiyorum... Bu arada iyi geceler sufflem bi sen bi ben kalmışız zaten...
YAŞASIN DUKAN
YAŞASIN DUKAN
YAŞASIN DUKAN

Tebrik ederim seni hemde çookkk :) bende küçüldüm 4 yıl önceki kıyafetlerim oluyo ama yinede mutsuzum 3 kilo kaldı diye onuda atsam üstümden deymeyin keyfime resmen duraklamadayım Offf sıkıldım artık gerçek sufle yemek istiyorum güçlendirmeye geçmek istiyorum (

yeşil çayımı içtim.
kek türü şeyler yapmasam mı acaba :/ takita 60 sırf şeker gibi geldi bana. bol bol ekmek pişircem. uzun süre abur cubur yok bana tiramisuyu çöpe atmak zorundayım yenilcek gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…