- 12 Temmuz 2006
- 723
- 374
anladım cnm,ticker ında olmadıgı ıcın anlayamadık kac kılo vermen gerektıgını,bazen bazı arkadaslar verecek cokta kılosu olmadıgı halde bır an önce zayıflamak adına geregınden fazla atak yapıp saglıklarını tehlıkeye sokabılıyolar,öyle bi durum olmasından endişelendim.7-10 gün atak konusunda haklısın ama mutlaka bı doktor kontrolunden gecmenı önerırım hatta kendı fıkrımce kendını ılk etaptan fazla zorlayıp sıkılmaman adına 7 gunun yeterlı bıle olabılecegını dusunuyorum,cunku asıl yaglarını seyirde vermeye baslıcaksın atakta verdıklerının cogu su olacak.bu konuda 20 uzerı verecek kıloyla dıyete baslamıs arkadaslarımız kendı tecrubelerınden yola cıkarak daha saglıklı bılgı vereceklerdır dıye dusunuyorum.sen buradan ayrılma yeter gercekten ınsanı dıyete daha sadık kalmasını saglıyo,canım kacamak ıstese de perşembe gününü kilo bildirimi yaptığımız için o günü düşünüp otur oturdugun yerde diyorum kendime
söylediğini dikkate alıcam ben atakta verilenin su olduğunu bilmiyordum ozaman 7 de yetebilir .. arkadaşlar hangi marka yulaf kepeği kullanıyorsunuz...acaba marka önemlimi yarın sipariş vereceğimde kararsız kaldımm
Son düzenleme: