Bugdaytanesı teşekkur ederım..takdır edılmek değildı beklentım yerı geldı yapmaya çalıştıklarım yuzunden irdelemeye bıle çalıştı kiyafetsız olanlar ama siz bana çok destek oldunuz..forumda yazan arkadaşları çok sevıyorum ama sen hashısh esra ve nescayı ayrı bır sevıyorum..Yenı ıkı yöntemıde denemeye başlayacagım onlarda destek oluyorsa kılo vermeye paylaşıcam hepınızle..şimdi bıkaç sayfa öncesınde 24 yaşında gencecık bır kız yazmış uzun uzun kılo sorununu anlatmış üstelık maksımum 10 kg fazlası varken..ALLAhım dedım ya daha daha fazla kılosu olanlar..içlerindekı güçlu ve duygusal kadınları dışarı yansıtamayan kılosu yuzunden hep acı çekenler ne yapsın..Cidden yaşam kalıtesını düşüren bır olgu kılo..o yüzden hep dukana aıt yenı şeyler bulmalı eklenmelı kı ınsanların işi kolaylaşsın..mesela donbul ablanın yemek tarıflerı bıle çok buyuk katkı Allah ondan da razı olsun..1 ögunu farklılaşsa bırının o gununu kaçamak yapmadan tamamlayabılır..o yuzden bırbırımıze köstek degıl destek olalım..atalım gıtsın şu kıloları ya :))
bugday tanesı bende senı görunce çok mutlu oldum gerçekten çok guzel bır bayanmışsınrica ederim,gerçekler... yöntemlerini sabırsızlıkla bekliyoruzzz.3 haftaya yetişir umarımekledim seni..:))sen ne güleç yüzlü hoş biriymişsin öyle Allah hep yüzünü güldürsün inşallah..
nesca canım benımBende seni çok seviyorum.Hiç tanımadan bana verdiğin desteği asla unutmuyorum.Birçok şey öğrendim senden canım.Öpüyorum:
son06 bende aynı tatlandırıcıyı kullanıyorum memnunum ..Özellıkle süt tozu ıle beraber guzel bır aroması oluyor..Başka tatlandırıcı kullanan arkadaşlarımız varsa onlarda yardım edeceklerdır..Nede olsa dukanda herşey tecrübe ile sabit :)Eki Görüntüle 652392
kızlar ben bundan aldım yine mi yanlış aldım :44:
beni aydınlatır mısınız lütfen
şımar gülüm şımar...hakkındır.verilen kilo oranında özgüven alıyor insan. mmutluluk alıyor...yağların arasına sıkışıp kalmış kadınlığımız çıkıyor ortaya. belki toplumun baskısı bu. etiketlemesi bu .ama gerçek işte....
bu arada çekirgen hayırlı olsun. bizim okulda her öğle yemeği bissürü nasihat dinliyorum ''aman tek taraflı diyet yapma......bıdı bıdı....vıdı vıdı.......sen hala diyettemisin ...ömür boyu uygulayacagın diyet seç...beslenme alışkanlığını değiştir. ben eskiden....benim eltimin kızı.... görümcemin kaynının yengesi bu diyet yüzünden ..... vıdı vıdı... bıdı bıdı... '' yediğim iki lokma tavuk da burnumdan geliyo...
mrb arkadaşlar belki hatırlarsınız bir kaç gün önce detox yapıp dukana başlıyacağımı belirtmiştim evet detoxx bitti dukanda bu gün ilk günüm 7 ila 10 gün atak düşünüyorum...
mrb arkadaşlar belki hatırlarsınız bir kaç gün önce detox yapıp dukana başlıyacağımı belirtmiştim evet detoxx bitti dukanda bu gün ilk günüm 7 ila 10 gün atak düşünüyorum...
İyi akşamlar dukandaşlarım size veda etmeye geldim ocaktan beri topiği çok takip edemesemde aranızdaydım bugün hamile olduğumu öğrendim ve dukana devam edemeyeceğim bebişim için umarım hepimiz hayallerimizdeki taş hatunlar oluruz :)
Evet 3 hafta önce 77.9 ile basladigim 7 günlük bir atak evresinden sonra seyir evresinde sallantili bir vaziyette ilerliyorum sallantidan kastim canim cok tatli cekiyor su an 72 kilo geliyorum 5 senedir bu kiloyu görmemistim
nesca canım benım..karşılaştıgımıza çok sevındım ..nerelerdesın neden daha sık gırmıyorsun foruma..Ve elbette destek verecektım haksızlık karşısında susan dilsız şeytandır çunku ve sen haklıydın haksızlıga uğramıştın gözumde..dukan nasıl gıdıyor kaç kılo verdın hedefıne ne kadar kaldı.. hele bır anlat bakalım..
Teşekkürler tatlım. 15 den sonra her kiloda zaten kat kat arttı özgüvenciklerim... Saçlar boyandı, her türlü kış bakımı yapıldı... Normalde asla gitmek istemezdim güzellik salonlarına. Mutluyum çok şükür DUKAN'a bunu keşfeden Pier beyede nasıl dua ediyorum bir bilseniz... O tek taraflı diyet önerilerinde bulunan arkadaşlarım da artık, belindeki iki fıtıkla hareket güçlüğü çeken, regl olamayan, hantal, nefes bile almaktan yorulan, bol kıyafetlerle kendini saklayan kaplumbağa arkadaşlarının çoooook eskilerde kaldığını görünce artık diyet listesi hazırlasana bizede der oldular. Diyorum ya fakültemizden bir çekirgem var artık...
Bayanlar kış aylarırndayız ve soğuklarla baş ediyoruz. Ama dukanın güzelliği de burada gizli seyir evresindeki arkadaşlarım için şunu önermek istiyorum sebze günlerimizde bol bol koyu yeşil renkteki eğri büğrü biberler varya köy biberi diye anılıyor onlardan yiyin. Şuana kadar inceleme fırsatı bulduğum bütün meyvelerden daha fazla c vitamini barındırıyor kendileri. Birde havuç yatmadan 3 saat önce yarım bardak bile havuç suyu içseniz bu grip olayını kökünden savurursunuz. Ben arada sırada açık söyleyim havuç suyu ve sebze suyu içiyorum akşamları birde biraz ağrım varsa özellikle eklemlerimde bir vermidon alıp yatıyorum. Çok şükür geçen yüz küsür gün ve verilen yirmi kilonun ardından hiç grip yaşamadım. Birde son zamanlarda sevgili winnieciğimin önerisiyle başladığım hibiskus, kuş burnu ve yeşil çay karışımı da bol ölçüde yararlı oluyor...
İyi akşamlar dukandaşlarım size veda etmeye geldim ocaktan beri topiği çok takip edemesemde aranızdaydım bugün hamile olduğumu öğrendim ve dukana devam edemeyeceğim bebişim için umarım hepimiz hayallerimizdeki taş hatunlar oluruz :)
bugün dukanda kaçamak yapan bendenizin uyku saati geldi.malum sabah 6 gibi kalktım.dünden yaptıklarımı tüketim.ama mide kaldırmadı.tuzlu bişeyler tüketmem gerkti.neyse durumum çok vahim deyil.telafi ederim.bozuk mideye haşlanmış yumurtayı yoğurtla tüketince olanlar oldu.yoğurdu hazır olanını kullanmıştım.benimkini bozmadıydım.keşke bozsaymışım.hiç olmazsa ev yoğurdu azıcık ekşi oluyor.daha güzel.halbuki bugüne etli pilav bile yapmıştım.yarına tüketirim.tatlı kabağı yapacaktım ama hastalıktan kafamı kaldıramadım.zaten yiyecek durumda deyildim.çok mızmızlandım.hepinize güzel rüyalar kızlar .
ablalarım kardeşlerim acil yardıma ihtiyacım var,,bilmiyorum hatırlarsınız belki su çiçiği çıkardım demiştim size arkasından boğaz ağrısı ve griq oldum meğer su ciceginden sonra büyüklerde zaturre olunabiliyormuş yani çanlar çalmaya başladı benim için dün ateşim çıktı doktora gittim pztesi mutlaka git dedi hastaneye şimdi iyiyim ama sağ kürek kemigim ağriyor cevremdekiler sen zaturre değilsin dir diyo öyle olsa ayakta duramazdın ama yine de bi gidecem neyse dururmum bu sizden istediğim yardım şu vermem gereken 2 kilo kaldı ama şu an annemin baskıları var ve pekmezli karışımları içiyorum mecburen haklılar da belki bünye zayıf düştü.sizce dukan da ne yapmam gerekir seyiri durdurup güçlendirmeye mi gecsem yoksa tamamen mi bıraksam tabi pazartesi doktor köttü derse kesin bırakacam ama yok üşütme derse ki bence öyle ne yapmalıyım arkadaşlar tekrar kilolarımı almak istemiyorum
yardımmm arkadaşlarım deneyimli dukancılarımmmm
arkadaşlar merhaba öncelikle ben bugün seyir evresinin ikinci günündeyim ama çok halsizim,çok başım ağrıyoo ben bu evreleri atak evresinde yaşadığım için bi daha yaşamam diye düşünüyordum sizce normalmi bu durum yada başka bi rahatsızlıkmı patlak verecek acep:18:yaa bide arkadaşlar bazı yazılanalrı okudumda bazı arkadaşlar 5 günlük atak döneminde 1500 yada 1700 gibi kilolar vermiş ben 2,5 kiloya yakın verdimm bu durum elbette insanı motive ediyor amaa ne bileyim kafam takıldı :26:
Yerim o özgüvenciklerini..Kilolar gitsin daha neler neler başaracağız canım arkadaşım..
Hepimiz aynı günlerde saçımıza röfle yaptırmıştık ya.. Sanki sözleşmiş gibi
Face'de nar şerbeti diye geçiyor mucizenin adı..
Ve gruplardan takip ettiğim dukan duraklamalarını çok güzel kıranlar var bu yöntemlerle..
Ben sadece okuduğumu aktardım canım benim..
Yoksa kendim yeni bir şey bulmuş gibi davranmak, pirim yapmaya çalışmak, hava atmak bana yakışmaz..
Tebrikler denizkızıİsteyen herkes bu mutluluğu yaşar inşallah..