Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sakıncası yoksa ben de tarifi alabilir miyim?
İyi akşamlar dukandaşlarım size veda etmeye geldim ocaktan beri topiği çok takip edemesemde aranızdaydım bugün hamile olduğumu öğrendim ve dukana devam edemeyeceğim bebişim için umarım hepimiz hayallerimizdeki taş hatunlar oluruz :)
çok güzel gözüküyosunuz darısı bizimde başımızaneyse ya oldu bitti koydum fotoları buyrun benimmmm
offf çevre baskısı çok sıkıyo insanı ya kimseyle görüşesim gelmiyo seyir bitene kadar o derece yanişımar gülüm şımar...hakkındır. verilen kilo oranında özgüven alıyor insan. mmutluluk alıyor...yağların arasına sıkışıp kalmış kadınlığımız çıkıyor ortaya. belki toplumun baskısı bu. etiketlemesi bu .ama gerçek işte....
bu arada çekirgen hayırlı olsun. bizim okulda her öğle yemeği bissürü nasihat dinliyorum ''aman tek taraflı diyet yapma......bıdı bıdı....vıdı vıdı.......sen hala diyettemisin ...ömür boyu uygulayacagın diyet seç... beslenme alışkanlığını değiştir. ben eskiden....benim eltimin kızı.... görümcemin kaynının yengesi bu diyet yüzünden ..... vıdı vıdı... bıdı bıdı...'' yediğim iki lokma tavuk da burnumdan geliyo...
çok geçmiş olsun donbul abla umarım en yakın zamanda eski enerjine kavuşursunbugün dukanda kaçamak yapan bendenizin uyku saati geldi.malum sabah 6 gibi kalktım.dünden yaptıklarımı tüketim.ama mide kaldırmadı.tuzlu bişeyler tüketmem gerkti.neyse durumum çok vahim deyil.telafi ederim.bozuk mideye haşlanmış yumurtayı yoğurtla tüketince olanlar oldu.yoğurdu hazır olanını kullanmıştım.benimkini bozmadıydım.keşke bozsaymışım.hiç olmazsa ev yoğurdu azıcık ekşi oluyor.daha güzel.halbuki bugüne etli pilav bile yapmıştım.yarına tüketirim.tatlı kabağı yapacaktım ama hastalıktan kafamı kaldıramadım.zaten yiyecek durumda deyildim.çok mızmızlandım.hepinize güzel rüyalar kızlar .
ablalarım kardeşlerim acil yardıma ihtiyacım var,,bilmiyorum hatırlarsınız belki su çiçiği çıkardım demiştim size arkasından boğaz ağrısı ve griq oldum meğer su ciceginden sonra büyüklerde zaturre olunabiliyormuş yani çanlar çalmaya başladı benim için dün ateşim çıktı doktora gittim pztesi mutlaka git dedi hastaneye şimdi iyiyim ama sağ kürek kemigim ağriyor cevremdekiler sen zaturre değilsin dir diyo öyle olsa ayakta duramazdın ama yine de bi gidecem neyse dururmum bu sizden istediğim yardım şu vermem gereken 2 kilo kaldı ama şu an annemin baskıları var ve pekmezli karışımları içiyorum mecburen haklılar da belki bünye zayıf düştü.sizce dukan da ne yapmam gerekir seyiri durdurup güçlendirmeye mi gecsem yoksa tamamen mi bıraksam tabi pazartesi doktor köttü derse kesin bırakacam ama yok üşütme derse ki bence öyle ne yapmalıyım arkadaşlar tekrar kilolarımı almak istemiyorum
yardımmm arkadaşlarım deneyimli dukancılarımmmm
İyi akşamlar dukandaşlarım size veda etmeye geldim ocaktan beri topiği çok takip edemesemde aranızdaydım bugün hamile olduğumu öğrendim ve dukana devam edemeyeceğim bebişim için umarım hepimiz hayallerimizdeki taş hatunlar oluruz :)
ben bu diyeti yaptıgımda 92 kiloydum yaklaşık 19 ilo verdim...suan 5kilo geri aldım yenıden başlayacam...bildirimimi nasıl yapmam gerek
Nar Şerbeti;
1 tatlı kaşığı hibisküs
1 tatlı kaşığı yeşil çay
3-4 tane kuşburnu
Hepsini karıştırıp demliyorsunuz, ben kaynatmadan sadece sıcak suyla yapıyorum ve karışımı israf olmasın diye 2 kere kullanıyorum.. Dilerseniz kaynatarak da kullanabilirsiniz.. Yalnız 5 dakikadan sonra iyice acımsı oluyor aman dikkat, çok demlemeyin.. Ekşimsi mayhoş bir tadı var.. Bu tadı sevmeyenler içine çubuk tarçın ve karanfil de ekliyorlar..
Yeşil çay hakkınız yerine gün içerisinde 2-3 kupa içebilirsiniz..
Afiyet olsuuun
merhaba hanımlar ben geldimm..
ıktım artık iş yerinde kaç kilo verdin. şunu yeme bunu ye, kitabını bizede ver. ne yiyosun. vs. vs. çabucak geçsin aylar noğğlur yaa yemek bile yiyemez oldum artık. bugün ne getirdin bakışları masadan laf atmalar felan.
biraz önce işten geldim. mağazada bi abim var oda kilo vermek istiyo. 142 kiloymuş geçen seneye göre 10 kilo almış. sürekli acıkıyomuş felan. elleri titriyomuş. diyet yapmamak için bahaneler arıyor ama zayıflamakta istiyo garip geldi bana.
bu çay ne için?
abinin önce bi doktora gitmesi lazım :) açlık durumunda kan şekeri düşüyor olabilir titremeleri ondan olabilir :) herhangi bi sağlık problemi yoksa kitabı öner siteyi öner çatlak kemik okusun uygun gelirse başlasın bence sonucu ona bırakmalısın
nar şerbeti duraklamayı kırmak içinmiş öyle dediler
zayıflamak için kimseyi teşvik etmeyeceğim. bi süre sonra pes edip bırakıyolar ben kötü etkileniyorum
çatlak kemik anlaşılan bugün çok kızdırmışlar seni tamam sustum ben
hergün kızdırıyolarda seninle ilgisi yok :) çok mu sert yazdım hiç farkında değilim.
Mikrodalga bu diyette ne kadar önemliymiş ama benim yok (Sufflemmm teşekkür ederim suffleye bayılırım ayrıca mikrodalgada yaptığım dukanella çevirmesi tıpkı suffle gibi oluyor ismini hatırlayamıyordum seni görünce aklıma geldi.
Nar şerbetini yazın soğuk kışın sıcak tüketin hatunlar ekşi sevenler içinde çok güzel bir tat oluyor soğuk tüketirken de kırmızı meyve suyu çok güzel oluyor sade basit ama gayet etkili birşey durum ortada daha ne diyim :))))
valla vazgeçilmezim benim. Ekmek yaptım bugün yemekten 9 dakika önce başladım çırpmaya yemekte hazırdı bak 10 degl 9
Tebrik ederim seni hemde çookkk :) bende küçüldüm 4 yıl önceki kıyafetlerim oluyo ama yinede mutsuzum 3 kilo kaldı diye onuda atsam üstümden deymeyin keyfime resmen duraklamadayım Offf sıkıldım artık gerçek sufle yemek istiyorum güçlendirmeye geçmek istiyorum (valla döşemiştim mesajı nasıl yazdıysam artık sistem bile çok vakit harcadın diye atıverdi heheheh neyse çok uzundu zaten. Tatlım olmasın boşver mikro tembelliğe de alıştırıyor ayrıca düz fırın tadı hiç birinde yok hele davul fırın oooof of ya gece gece acıktım da yemeyecemmmm içmeyecemmmm haftaya 77 kesin görülmeli artık 20 rakamından bıktım 21 demeliyim :) bu arada bugün alışverişteydim bedenim 2 beden birden düşmüş ben 48 lere giderken 42 bedenler oluyormuş bana bi beş kilosu kaldı rahat rahat kapanacak fermuarlar şimdi üst taraf biraz kasıyor o zamanda 3 beden birden düştüm diyeceğim inşallahhhhh..... Ay bide ilgilenen kız bi elbise bulmuştum kolsuzdu üzerine yazlık bir ceket istedim ne dese beğenirsiniz hanfendi ceket var uygun ama büyük beden size çok büyük olur diye getire getire 46 beden ceket getirdi mest oldum resmen heheheh 100 küsür gün önce bu bende badi gibi dururdu diyecektim de kıs kıs güldüm yine
Neşen yok bugün hergün şen şaktaktın ya o yüzden biraz garipsedim :)