Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaar herkese günaydın dün tahmin ettiğim grip ve regl dolayısıyla bu hafta aynı kalan kilom bi anda gidiverecek gibi demiştim ve ve veeee 1 haftanın sonunda bu sabah tartıda -1 kg çok moralim yerine geldi grip yüzünden 1 haftam boşa gitti derken bi anda bildirim günü bu sonucu almak çok motive etti

geçen haftaki kilom 65.4 ( 65.5 de sabit kaldı 1 hafta)
güncel kilom 64.5

delycim şimdiden ilgine alakana teşekkürler kolay gelsin

Kızlar yulaf-galeta karışımının kalorisi zaten paketin yanında yazıyormuş, ben görmemişim :44: 100 gr'ı 170 kcal. Ama sade yulaf kepeğinde kalorisi yazmıyor. Doğalsan da daha geri dönmedi henüz, bekliyorum.

Bu arada dolu dolu 1 yemek kaşığı kaç gr dır acaba? Elinde mutfak tartısı olan varsa bi tartabilir mi? Bizim ekmekler kaç kalori yapıyor çok merak ettim :44:

Dukan her ne kadar sınırsız yiyin dese de günde ortalama kaç kalori alıyorum onu hesaplayacam.

oy oy oy ...canımsın ya.. yemeklerden yarım saat önce yıyorum yogurdu yeşil çay zaten vazgeçılmezımız..bence ıkısıde metabolızmayı hızlandırıyor ve işe yarıyor...tablonu eklemışsın hoşuma gıttı takılayım dedım arkadaşıma

Bildirim
Delycim gecen hafta bildirim yapamadim ama ayniydi kilom.
Baslsma 10.09.2012
Baslama kilo 91
Boy 168
Hedef 68
Gecen hafta 78.7
Bu hafta 77.2
Giden 1. 500
Toplam 13.8
20 gerçekten süper..tebrık ederım canım..yaptıgımız kaçamaklar ciğerımı tırmalar evresını atlatmış bulunuyorsun demekkı..darısı bu kardeşinın başına

olsun tatlım çok güzel veriyorsun devamını getir bırakma emi.bir hafta çabuk geçti bu haftada çabuk geçer.ama geçen zaman ömürden gidiyor.kolay gelsin canım.

ellerin dert görmesin vücudun kilo.

diyorum ya yaşım 42 ama içimdeki 18 lik tatlım.yaş büyüsede içim genç evelallah.sadece bana göre 20 ile 35 yaş arası daha genç.şimdi onlarla kendimi bir tutmam uygun olmaz.yaşlı olduğumdan deyil tecrübe.heyecanlı heyecanlı yazıyorlar.değişik şeyleri kafaya takıyorlar bebek shibi olmak isteyen yani doğuran işte bunlar benim yaşıma göre genç işi.neşeliyimdir.yaşımı göstermem 19 yaşındaki kızımı görümcem sanıyorlar.sadece şu kiloları versem sağlığım açısından iyi olacak.birde kiloma inanamıyorlar.söylüyorum şaka sanıyorlar.yani gencim güzelim daha ne olsun.kızım zaten bana sen başkalarının annesi gibi deyilsin der.azıcık uçuk azıcık kaçı.beni benim ağır abi olan kacam firenler.yani işte böyle bir donbul deyzeyim.

sevgili DELY şimdiden ellerine sağlık

başlangıç tarihi: 18.02.2013

başlangıç kilo :70.6 kg

boy :155cm

hedef :55 kg

geçen hafta :67.8 kg

bu gün :67.1 kg

fark: 700gr

toplam fark:3.5kg

az kalsin bildirimi unutordum kizlaar

telefondan giriyorum dely'cim gecen haftaki kilomu hatirlamiyorum ama sen de vardir dimi. pc ye not almistim ama suan evden cikiyorum bakamam :18:

şimdiden ellerine sağlık caniim

başlangıç tarihi: 14.01.2013

başlangıç kilo :59.5 kg

boy :1.58

hedef :47

geçen hafta : :18:

bugün : 53.1

Neymiş o göbek sorunu önerileriii

maşallah sana

bu topikte hepimiz genç ve güzelizzzzz:)))))))))))

bakalım bu hafta toplamda kaç kilo vermişiz....sevgili dely başlamıştır yapmaya tabloyu

Neymiş o göbek sorunu önerileriii
canım delycim..biberıye yagını az mıktarda göbegıme sürüp üzerını streç ıle ıyıce sarıyorum..üzerıne termal kemer sarıyorum ve bır ıkı saat bekletıyorum..o bölge oldukça ısınıyor özellıkle hareket edınce hemen farkettırıyor kendını..ben göbegım için bunu yapıyorum çokda faydasını gördum devamlı yapınca..termal kemer yoksa streci ıkı kat daha fazla sarıp, sıkı bır tayt gıyılebılır üzerıne..İnşAllah deneyen herkesde faydasını görur..Bu arada emeklerın için teşekkur ederız dely..perşembe bır butunluk oluyorsa senın sayende..sevgiler canım

Çevremdeki herkese resmen mobbing yapıyorum... bu diyetle tanışmalılar... kendileri için bunu yapmalılar... her geçen gün hayattan kaybediliyor... özellikle ciddi kilolular için çok önemli... o kadar çok şeyden uzak kalıyor ki insan... hayatı resmen kıyısında yaşıyor... bu halde geçirdiğim seneleri nasıl yaşadım, bunu kendime nasıl yapmışım... inanın bilmiyorum... sanki uyuşmuştum... sanki bir beyin tutulmasıydı... öylesine puslu ki bu anılar... beyin özellikle unutmayı seçiyor sanırım...

Kaç defa dedim... yine diyeyim... eğer insan bilse... kilo verince olacakları GERÇEKTEN ANLAYABİLSE... asla asla bunu yapamaz kendine... öyle inanıyorum ki buna... işte bu inançla taciz ediyorum sevdiğim kilolu her kişiyi... affola :)))

bu sözlerı bu defa dukan adlı blogdan aldım..bayanda dukan yapıyormuş ve hayatı olumlu yönde düzelmiş..yukarda kurdugu cümle resmen benım düşünduklerım... hele şu söz yok mu yaktı geçtı ;..o kadar çok şeyden uzak kalıyor ki insan... hayatı resmen kıyısında yaşıyor... bu halde geçirdiğim seneleri nasıl yaşadım, bunu kendime nasıl yapmışım... inanın bilmiyorum... sanki uyuşmuştum..
Gerçekten hayatımız ıyı yönde değişmelı ve kılo artık yaşamımızı engelleyen bızı hayata seyırcı kılan bırşey olmaktan çıkmalı..Çok yorucu senelerden sonra dukana başladım ve inşAllah bende istedıgım kıloda istedıgım gıbı yaşayacagım..Rabbım herkese azim ve ırade versın..

Spor yaptığım günler deneyim ben de. Göbiş var bende de sallanıyo saol canım ve de rica ederim :87:

Yalnız birazdan çıkacağım için bu kadar bildirim alabiliyorum. Kusura bakmayın... ve birazdan da listeee

Hedefe yaklaşınca artı görülüyor canım,işe yaramaz deilsin yarın tartıl eksi çıkarsın:)hedefe 3-5kilo kalınca bigün artı bigün eksi görüyordum kızlar dukan size kaç hedef verdiyse altına düşmeyi beklemeden güçlendirmeye geçin ben 45 gün boşa kürek sallayıp stres yaptım kiloda veremedim doğru dürüst güçlendirme yapaydım 5 kiloyu sabitleyecektim şimdiye

Tebrikler kızlaaaarr

eksik varsa bugünlük, ve haftayalık , idare edin. Herekse mutlu günler, mutlu haftalaarr.. :79:

Tebrikler kızlaaaarr

Eki Görüntüle 650566

eksik varsa bugünlük, ve haftayalık , idare edin. Herekse mutlu günler, mutlu haftalaarr.. :79:

Ellerine sağlık dely,iyiki varsın bi insan içinde iyilik güzellik olunca çok uzaklardan hiç tanımadıkları için bile böyle çabalıyor..buranın en güzel yönü bu herkes birbirinin iyiliği için çabalıyor deneyimlerini paylaşıyor...:)bura olmasaydı ben 44-46bedenime alışır öyle yaşardım kesin diyet yaparak zayıflanabileceğini düşünemezdim okuyup,takip ederek inancım arttı kendime çok şükür başardım inş hepiniz başarırsınız istediğiniz herşeyi giyer güzel olduğunuzu hissedersiniz:):)

selam kızlar benim kilo bildirimim
umarım geç kalmadım ya yoğunum işteyim geçen hafta unutmuşum

10/01/2013 de başladım başlangıç kilom 59,900
14/01/2013 4 gün atak yaptım kilom 57,600
atakta kaybım 2,300
geçen hafta sabah aç karına kilom54.00
bugün ise sabah aç karına kilom 53100
fark -900

dely teşekkürler cnm emeğine sağlık
ben kilo alsamda veren ve sabit tutan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim

Tebrikler kızlaaaarr

Eki Görüntüle 650566

ellerine sağlık tatlım.üşenmeden herhafta yapıyorsun.

misafirim geldi onlara yaşpasta çiköfte ve milföy yaptım.onlarda diyeteydiler biri hiç yemedi biri birazcık ucundan yedi.neyse benim sıpalar yer.hiçbirşey yapmama için uyarmışlardı.ama okadarcık olsun dedim.şimdi hatunlar portakal kabuğunu tüketebiliyormuyuz.portakal kabuğundan ve tatlandırıcıdan reçel yapmak itiyorum.geçen gün reklamlarda birdilim ekmeğin üzerine peynir peynirin üzerinede vişne reçeli konmuş.dibim düştü.hala dibimi bulamadım.bende portakal kabuğundan şekerleme yapardım kekler için.turunç reçeli yapardım.dedimki neden reçel yapmayım.ama sorun portakalın kabuğunu tüketebiliyormuyuz.kabuğu sebzeye giriyorsa olur.dukan kitabım yok .bence girer diye düşünüyorum.yapayımda zaten yiyeceğim 1 tatlı kaşığı.rendesini kulana biliyoruz.neden kendini kullanamıyalım.kıvalamak içinde mısır nişastası kullanabilirim.şimdi kabukları dilim şeklinde soydum suda bekletiyorum.birkaçkere suyunu değiştirip acılığını almalıyım ondan sonrada doğrar azıcık suda yumşatırım.portakalın tadı suya geçtimi içine karanfil ve tatlandırıcı eler az daha pişiririm.sulu olacağı içinde nişastayla bağlarım.bunun diyet dışı olacağını sanmıyorum.nihayet kabuğu tadı yok.bu arada tarhanam mayalanıyor.kokusunu bile aldım.olacak gibi.ama tarhananın eşimesi için en az 10 gün mayalamalı.normal yemeklerinde hayatımızda olması lazım.özelikle sebze günleri iyi olur.portakal kabuğu konusunda bilgisi olan varsa benimle paylaşsın.

portakal kabugu izinli seyirde. burda ayrintili bilgi vermis simla

dukandiyetitariflerim: PORTAKAL KABUĞU REÇELİ

ama cok miktarda yapma, cunku tatlandiricilar seker gibi degil, korumuyolar, sonra tadi bozuluyor.

bir de formtat 60 gibi kivam veren tatlandirici kullaniyosan sorun yok ama, splenda falan icin akiskanligi saglamak icin misir nisastasi kullanman geekebilir.

kizlar bende yaklasik 1 aydir bu diyeti yapiyorum..arada bir kacamaklarimda oldu
ama yinede 6 kilo verebildim.
dün kacamagim olmustu tartida + gösterdi bu sabah.. bugünde sp yapacam dedim ama yapamadim bugünde yedim yani
kendimi okadar kötü his ediyorumki diyete tekrar baslayamayacagimdan korkuyorum
ne yapip ne edip yarin kendime ceki düzen vermem lazim

sizce yesilcay icsem azda olsa yardim edermi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…