- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
oy oy oy .Napiyim unutkanlığım tavan bi tane excel tablom var onu takip ediyorum hayır gidenlerde öyle kilo kilo değil gram gram ama olsun
Bideee Zemmufff kuzum ben senin dip notlarını özenle takip ediyorum... Zencefil zerdaçal tarçın olayını uygulamaya çalışıyorum...
Narçiçeği aldım onuda gün içerisinde içtiği suya takviye yapıyorum... Yeşil çaya devam...
20 gerçekten süper..tebrık ederım canım..yaptıgımız kaçamaklar ciğerımı tırmalar evresını atlatmış bulunuyorsun demekkıBildirim
Delycim gecen hafta bildirim yapamadim ama ayniydi kilom.
Baslsma 10.09.2012
Baslama kilo 91
Boy 168
Hedef 68
Gecen hafta 78.7
Bu hafta 77.2
Giden 1. 500
Toplam 13.8
Sağol ablacığım. Geçen hafta aynıydım ondan bu hafta hepsi bir gitti. Bu hafta çok yoğunum fuar haftamız ondan giremiyorum şu aralar eskisi gibi. Ancak yediklerimi yazıyorum girip. Bu hafta hemen geçsin istiyorum...
Merhaba kızlar..Bol eksili bildirimler. Bugün ve haftaya da saat 3'e doğru çıkacağım için 2,5'tan sonra bildirenleri listeye yazamıcam. İdare edin ve acele edin
Bu arada ben yine 59,8 oldum. Dün gece geç yedim ondan heralde. Yoksa dün 59,2'ydim
İyi günler mutlu günler herkeseee
diyorum ya yaşım 42 ama içimdeki 18 lik tatlım.yaş büyüsede içim genç evelallah.sadece bana göre 20 ile 35 yaş arası daha genç.şimdi onlarla kendimi bir tutmam uygun olmaz.yaşlı olduğumdan deyil tecrübe.heyecanlı heyecanlı yazıyorlar.değişik şeyleri kafaya takıyorlar bebek shibi olmak isteyen yani doğuran işte bunlar benim yaşıma göre genç işi.neşeliyimdir.yaşımı göstermem 19 yaşındaki kızımı görümcem sanıyorlar.sadece şu kiloları versem sağlığım açısından iyi olacak.birde kiloma inanamıyorlar.söylüyorum şaka sanıyorlar.yani gencim güzelim daha ne olsun.kızım zaten bana sen başkalarının annesi gibi deyilsin der.azıcık uçuk azıcık kaçı.beni benim ağır abi olan kacam firenler.yani işte böyle bir donbul deyzeyim.hayallah sen 42 yaşındamıydın:)))
bende donbul deyze donbul deyze deyip durdukça seni 50 falan sandıydım...
42 de yaşmı ayol,daha gençsin gençççç...sadece hayatın sorumluluklarını biraz önce ele almışsın..... zayıflayınca birde bak gör kendini
esracım özel mesajımı aldın mı ? sistemde bır hata oluştu gönderırken sende gerı dönmeyınce bılemedım alıp almadıgını..sayfadan mesaj bırakmıştım ama okuyamamış olabılırsın..birde göbek sorununu yazmışsın onun içinde bırkaç önerıde bulunmuştum okuyabıldın mı ?
bu hafta kılo bıldırmeyecegım arkadaşlar ben..yaptıgım 2 haftalık kaçamagın acısını haftaya 70lı bır sayı görerek çıkarmayı düşünuyorum..eksi gören azimle kılo vermeye gayret eden herkesi tebrık ederım..valla bu yaz herkes için bır farklı olacak inşAllah..
diyorum ya yaşım 42 ama içimdeki 18 lik tatlım.yaş büyüsede içim genç evelallah.sadece bana göre 20 ile 35 yaş arası daha genç.şimdi onlarla kendimi bir tutmam uygun olmaz.yaşlı olduğumdan deyil tecrübe.heyecanlı heyecanlı yazıyorlar.değişik şeyleri kafaya takıyorlar bebek shibi olmak isteyen yani doğuran işte bunlar benim yaşıma göre genç işi.neşeliyimdir.yaşımı göstermem 19 yaşındaki kızımı görümcem sanıyorlar.sadece şu kiloları versem sağlığım açısından iyi olacak.birde kiloma inanamıyorlar.söylüyorum şaka sanıyorlar.yani gencim güzelim daha ne olsun.kızım zaten bana sen başkalarının annesi gibi deyilsin der.azıcık uçuk azıcık kaçı.beni benim ağır abi olan kacam firenler.yani işte böyle bir donbul deyzeyim.
canım delycim..biberıye yagını az mıktarda göbegıme sürüp üzerını streç ıle ıyıce sarıyorum..üzerıne termal kemer sarıyorum ve bır ıkı saat bekletıyorum..o bölge oldukça ısınıyor özellıkle hareket edınce hemen farkettırıyor kendını..ben göbegım için bunu yapıyorum çokda faydasını gördum devamlı yapınca..termal kemer yoksa streci ıkı kat daha fazla sarıp, sıkı bır tayt gıyılebılır üzerıne..İnşAllah deneyen herkesde faydasını görur..Bu arada emeklerın için teşekkur ederız dely..perşembe bır butunluk oluyorsa senın sayende..sevgiler canımNeymiş o göbek sorunu önerileriii
canım delycim..biberıye yagını az mıktarda göbegıme sürüp üzerını streç ıle ıyıce sarıyorum..üzerıne termal kemer sarıyorum ve bır ıkı saat bekletıyorum..o bölge oldukça ısınıyor özellıkle hareket edınce hemen farkettırıyor kendını..ben göbegım için bunu yapıyorum çokda faydasını gördum devamlı yapınca..termal kemer yoksa streci ıkı kat daha fazla sarıp, sıkı bır tayt gıyılebılır üzerıne..İnşAllah deneyen herkesde faydasını görur..Bu arada emeklerın için teşekkur ederız dely..perşembe bır butunluk oluyorsa senın sayende..sevgiler canım
Hedefe yaklaşınca artı görülüyor canım,işe yaramaz deilsin yarın tartıl eksi çıkarsın:)hedefe 3-5kilo kalınca bigün artı bigün eksi görüyordum kızlar dukan size kaç hedef verdiyse altına düşmeyi beklemeden güçlendirmeye geçin ben 45 gün boşa kürek sallayıp stres yaptım kiloda veremedim doğru dürüst güçlendirme yapaydım 5 kiloyu sabitleyecektim şimdiyetünaydın herkese bu haftanın işe yaramazı benim çünkü artı var bende
baslangic tarihi:21 ocak 2013
baslangic kilo:64,1 kg
hedef kilo:54 kg
gecen haftaki kilo:57,2 kg
guncel kilo:57,5 kg
1 haftalik degisim :+0,300 kg
galiba bugun yarın regli günüm ondanmıdır bilemedim ama çok olmuş budabari aynı kiloda kalsaydım
Tebrikler kızlaaaarr
Eki Görüntüle 650566
eksik varsa bugünlük, ve haftayalık, idare edin. Herekse mutlu günler, mutlu haftalaarr.. :79:
Tebrikler kızlaaaarr
Eki Görüntüle 650566
eksik varsa bugünlük, ve haftayalık, idare edin. Herekse mutlu günler, mutlu haftalaarr.. :79:
ellerine sağlık tatlım.üşenmeden herhafta yapıyorsun.
misafirim geldi onlara yaşpasta çiköfte ve milföy yaptım.onlarda diyeteydiler biri hiç yemedi biri birazcık ucundan yedi.neyse benim sıpalar yer.hiçbirşey yapmama için uyarmışlardı.ama okadarcık olsun dedim.şimdi hatunlar portakal kabuğunu tüketebiliyormuyuz.portakal kabuğundan ve tatlandırıcıdan reçel yapmak itiyorum.geçen gün reklamlarda birdilim ekmeğin üzerine peynir peynirin üzerinede vişne reçeli konmuş.dibim düştü.hala dibimi bulamadım.bende portakal kabuğundan şekerleme yapardım kekler için.turunç reçeli yapardım.dedimki neden reçel yapmayım.ama sorun portakalın kabuğunu tüketebiliyormuyuz.kabuğu sebzeye giriyorsa olur.dukan kitabım yok .bence girer diye düşünüyorum.yapayımda zaten yiyeceğim 1 tatlı kaşığı.rendesini kulana biliyoruz.neden kendini kullanamıyalım.kıvalamak içinde mısır nişastası kullanabilirim.şimdi kabukları dilim şeklinde soydum suda bekletiyorum.birkaçkere suyunu değiştirip acılığını almalıyım ondan sonrada doğrar azıcık suda yumşatırım.portakalın tadı suya geçtimi içine karanfil ve tatlandırıcı eler az daha pişiririm.sulu olacağı içinde nişastayla bağlarım.bunun diyet dışı olacağını sanmıyorum.nihayet kabuğu tadı yok.bu arada tarhanam mayalanıyor.kokusunu bile aldım.olacak gibi.ama tarhananın eşimesi için en az 10 gün mayalamalı.normal yemeklerinde hayatımızda olması lazım.özelikle sebze günleri iyi olur.portakal kabuğu konusunda bilgisi olan varsa benimle paylaşsın.