Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tebrikler kızlaaaarr :KK9::KK9: :nazar::nazar:

Eki Görüntüle 650566

eksik varsa bugünlük, ve haftayalık :p , idare edin. Herekse mutlu günler, mutlu haftalaarr.. :79::KK16:

ellerine,emeğine sağlık delyy,çokkk teşekkür ederiz:KK16:

kizlar bende yaklasik 1 aydir bu diyeti yapiyorum..arada bir kacamaklarimda oldu :KK43:
ama yinede 6 kilo verebildim.
dün kacamagim olmustu tartida + gösterdi bu sabah.. bugünde sp yapacam dedim ama yapamadim :KK43: bugünde yedim yani
kendimi okadar kötü his ediyorumki diyete tekrar baslayamayacagimdan korkuyorum
ne yapip ne edip yarin kendime ceki düzen vermem lazim :KK43:

sizce yesilcay icsem azda olsa yardim edermi..

1 ayda yine iyi vermişsiniz:))önce bir silkinin kendinize gelin,kendinize güvenin...ve daha diyetin bu kadar başında kaçamak yapmaktan vazgeçin derim.burda aylarca kaçamaksız diyeti sürdürüp sıkılıp küçük kaçamaklar yapan arkadaşlar var ama onlar yolun yarısından çoğunu katetmişler zaten... yeşilçay metobilzmayı hızlandırır ve dukan diyetinde de önerilir.günde 3 fincana kadar içebilirsiniz...

şimdi size önerim,bugünü kalori sayarak geçirmeniz ve yarın sp den başlamanız..

herşeyi kendinize yapıyorsunuz ve kendiniz için en doğrusunu yine siz bilirsiniz tabi...bunlar küçük öneriler:KK8:

Son düzenleme:
kizlar bende yaklasik 1 aydir bu diyeti yapiyorum..arada bir kacamaklarimda oldu :KK43:
dün kacamagim olmustu tartida + gösterdi bu sabah.. bugünde sp yapacam dedim ama yapamadim :KK43: bugünde yedim yani

en güzelı o kaçamagı yapmamak ya aşkımsın..olmuş yapmışsın zararın neresınden dönsek kardır..akşama hafif bırşeyler yiyebılır yeşil çayı artırabılır en önemlısı hareketı ve sporu ılave edıp yedıklerını yağ olmadan yakabilirsin..hem daha saat erken bunların hepsını yapıp sabaha eksı bıle görebılırsın:KK52:..ama kırmızıbalıgın dedıgı gıbı kaçamak öldürmez süründurür.:KK53:.sevgiler:KK16:

zemmufff daha yağı alamadım.cmt alacağım inşallah.. sende de ne yöntemler var bacım ya,heryerden saldırıyorsun kilolarına:KK52::nazar:

portakal kabugu izinli seyirde. burda ayrintili bilgi vermis simla

dukandiyetitariflerim: PORTAKAL KABUĞU REÇELİ

ama cok miktarda yapma, cunku tatlandiricilar seker gibi degil, korumuyolar, sonra tadi bozuluyor.

bir de formtat 60 gibi kivam veren tatlandirici kullaniyosan sorun yok ama, splenda falan icin akiskanligi saglamak icin misir nisastasi kullanman geekebilir.

teşekür ederim tatlım.tarife baktım tek fark ben haşlamadan suda bekletip sürekli suyu değiştirerek yapıyordum.bu tarif için beklemeye gerek yok domatesi patlıcanı kabağı biliyorum.ama portakal kabuğu olduğu için meyveye giriyordu.neyse sebze formatında iyi olmuş.şekerlemeleri kek içinde harika oluyordu kurabiyelerdede.neyse ekmeğimin üzerine peynir koyup üzerine reçel sürebilirim.tarhanam kaqbarmaya bile başlamış.4 kaşık kepekten yaptım.tutar inşallah.çok tarif köşeleri varmış hatunlar boş durmamış.şimdi bende paskalya çöreği mayaladım.müflin kaplarına döktüm.fırının içinde ılık yerde kabarmasını bekliyorum.üzerine tarçın serptim.pişincede çay süzgeciyle tatlandırıcı serpeceğim.pudra şekeri yerine.tabi abartmadan.umarım tadını tutururum.galeta karışımı kullandım 2 ölçeğinden 12 tane çıktı.umarım pohaçam gibi kocaman kabarır.tutarsa onunda tarifini veririm.akşamada krep içine et koyup börekgibi fırında pişireceğim.krebi akşam yapıp dolaba koymuştum.içine azbir yaşmaya koydum.kabarmış az daha süt aldı 4 tane büyük kırep çıktı.etim pişsin azıcık baharatla çevirip krepleri bohçagibi sarıp fırınlayacağım.üzerine kızarması için yoğurt sürüp yoğurtla tükete bilirim.bu diyet çok uzun sürecek ve bende bıkkınlık olmaya başladı.çoluk çocuk yerken ben bakıyordum.geçiştiriyordum.şimdi aşırı çeşit yapmadan ve günde 1 çeşit hamur yapıp günü kurtarıyorum.sebze günleride aslında sebzeyi öyle çok tüketmiyorum.hep kararında yemeye çalışıyorum.azmimin henüz başındayım.bu kilolar gidecek

Son düzenleme:
arkadaşlar jambon,sosis vs alırken yağ oranının yanında içeriğinde patates nişastası var mı ona bakmak gerekiyor.

ben de arkadaşın önerisiyle dün almıştım 3 dilim de yedim siz deyince baktım evet patates nişastası varmış.demekki benim kzılar yiyecek.

Merhaba kızlar.. :KK3: Bol eksili bildirimler. Bugün ve haftaya da saat 3'e doğru çıkacağım için 2,5'tan sonra bildirenleri listeye yazamıcam. İdare edin :KK66: ve acele edin :KK34:

Bu arada ben yine 59,8 oldum. Dün gece geç yedim ondan heralde. Yoksa dün 59,2'ydim :KK66:

İyi günler mutlu günler herkeseee :21:

ben ancak gelebildim zaten yeniyim burada.haftaya belki alırsınız listeye.

Tebrikler kızlaaaarr :KK9::KK9: :nazar::nazar:

Eki Görüntüle 650566

eksik varsa bugünlük, ve haftayalık :p , idare edin. Herekse mutlu günler, mutlu haftalaarr.. :79::KK16:

elinize sağlık inci gibi liste.

listeye giremedim ama yapayım bildirimi

Başlangıç Tarihi: 2 mart 2013
Boy: 1.65
Başlangıç Kilo: 81,9 kg
Hedef: 65 kg
Bugün:80,5 kg
giden: 1,400

6 gün atak sonrası.tahminimden daha az gitti.sanırım senelerdir yaptığım bilinçsiz diyetlerden vücudum alışık.salmıyor yağlarımı hemen :KK9:

yarın seyir devresine başlıyorum kitap elimde var ama sizin öneriniz nedir 5+5 mi 1+1 mi.bazıları 5+2 yapıyordu.kafam karıştı

zemmufff daha yağı alamadım.cmt alacağım inşallah.. sende de ne yöntemler var bacım ya,heryerden saldırıyorsun kilolarına:KK52::nazar:
çok guldum buğday tanesi Rabbımde senı güldursun güzel kardeşim..blog kullanıcısının yazısını paylaştım ya ınan çok duygulandım okurken aynen hıslerımı yansıtıyordu..biran önce ama sağlıkla kurtulmak istıyorum kılolardan ve herkes kurtulsun istıyorum..daha deneyecegım 2 -3 yöntem daha var onlarda işe yararsa paylaşıcam kardeşim.:KK16:.mucizevi paylaşılmayan yöntemler 2 .seri :KK60:
:KK60:

arkadaşlar bir kişiyi daha dukancı yaptım...:)

benim biriciğim,tatlım,arkadaştan öte dostum,kardeşim dile kolay 19 yıllık dert ortağım atak yapıyor şu an.tek korkusu okulda-öğretmen kendisi- ikisi birada nescafe ile kaçamak yapabileceği.burdanda bahsettim kendine aramıza katılır yakında...

arkadaşlar bir kişiyi daha dukancı yaptım...:)

benim biriciğim,tatlım,arkadaştan öte dostum,kardeşim dile kolay 19 yıllık dert ortağım atak yapıyor şu an.tek korkusu okulda-öğretmen kendisi- ikisi birada nescafe ile kaçamak yapabileceği.burdanda bahsettim kendine aramıza katılır yakında...

ben de öğretmenim ve ikisi bir arada kahve içiyorum hep yasak mıydı yoksa?eğer öyleyse atakta az vermemin sebebi ortaya çıktı :KK43:

çok guldum buğday tanesi Rabbımde senı güldursun güzel kardeşim..blog kullanıcısının yazısını paylaştım ya ınan çok duygulandım okurken aynen hıslerımı yansıtıyordu..biran önce ama sağlıkla kurtulmak istıyorum kılolardan ve herkes kurtulsun istıyorum..daha deneyecegım 2 -3 yöntem daha var onlarda işe yararsa paylaşıcam kardeşim.:KK16:.mucizevi paylaşılmayan yöntemler 2 .seri :KK60:
:KK60:

amin,Rabbim hepimizi herkesi güldürsün inşallah..:)

ben de öğretmenim ve ikisi bir arada kahve içiyorum hep yasak mıydı yoksa?eğer öyleyse atakta az vermemin sebebi ortaya çıktı :KK43:

yasak tabi... bak benim gibi dukanda master yapan bir arkadaşın olsaydı ennn baştan bilirdin:KK1: yanına küçük paket süt götürebilirsin,nescafe içerken kullanmak için:nazar:

yasak tabi... bak benim gibi dukanda master yapan bir arkadaşın olsaydı ennn baştan bilirdin:KK1: yanına küçük paket süt götürebilirsin,nescafe içerken kullanmak için:nazar:

çok tatlısın :KK16::KK16:
hemen her gün içtim 2 si 1 arada ama evdeyken light sütü katıyordum.çok üzüldüm ya.keşke sorsaydım sana..
yukarda bi soru sormuştum tekrar sorayım seyrin ilk günü yarın.ne şekilde önerirsin üstad sp ve ps yi :KK9::KK9:

hatunlar paskalya çöreğim mayalanmaya başlamış fırında kırep içinde et var bir isim koyamadım.etimden arttı bende etli pilav deneyim dedim.kepek irmiğe benzediği için dukan helvası gibi 4 kaşığını 1 tatlı kaşığı yağda kavurdum içine minik bir soğanın yarısını minicik bir domates koydum 1 tatlı kaşığı domates salçası ve 1 çay kaşığı sebze kurusu ekledim hafif ezip azıcık su verdim kısık ateşte 1 dakika pişirip m2 yemek kaşığı haşlanmış et koydum.karıştırıp ıyılmış maydonozu ekledim.tadı etli bulgur pilavına benzedi.et koymadanda yapabilirsiniz.kısır yapmıştım ama ozaman kavurmamıştım.şimdi kavrulunca daha ğüzel oluyor.suyu çok oymayın.çok tane tane olmadı ama bayabir pilav oldu akşam etli krebim ve 1 kaşık pilav ve yoğurtla güzel bir öğün olacak .1 ölçüden 4 krep oldu.çok fazla ve bereketli bir yemek.bu pilavı tuturdum.iç pilavda tutura bilirsem tavuk göğsünü doldura bilirim.bunuda yakında denerim.2 gündür tarif denedim.hepsi oldu.buzlukta ayvalık tostum böreğim ve pohaçayla kekim var.sabah pohaça kek ve peynirle kahvaltı yapıyorum.öğleni süt veye yoğurtla geçiştiriyorum.aşama kendime ziyafet vereceğim kısmet olursa.

hemen her gün içtim 2 si 1 arada ama evdeyken light sütü katıyordum.çok üzüldüm ya.keşke sorsaydım sana..
yukarda bi soru sormuştum tekrar sorayım seyrin ilk günü yarın.ne şekilde önerirsin üstad sp ve ps yi :KK9::KK9:

estağfurullah,burda benden çok daha deneyimli üstadlar var...:))

sp günü kural olarak 1 e 3 öneriliyor.ne kadar sebze yiyeceksen 3 katı protein yiyeceksin.tavuk,balık yada et yanında bol yeşillikli ve çeşidi zengin bir salata tabağı hazırlayabilirsin kendine,hem bağırsakların içinde iyi gelir:nazar:

1-1 yada 5-5 e gelince ikisinin sonucu aynı oluyor.ben 1-1 yapıyorum çünkü hergün sadece protein yemek istemiyorum.5-2 kilosu daha azlar içindi sanırım.

sebze günleri ve mantar sevenler için bir tarifvereyim arkadaşlar:))hernekadar donbulun tarifleri gibi olmasada ben çok seviyorum,yapınca herkeste yiyor:KK1:

orta büyüklükte hatta küçük sayılabilecek mantarları alıyoruz.saplarını çıkarıp içini oyuyoruz.peçeteyle güzelce siliyoruz.yıkamayalım çünkü yıkayınca mantarın vitamini gidiyormuş.birtarafta kırmızı biberle loru karıştırıyoruz.orjinal tarifte kaşar var ama kaşar light bile olsa yağı yüksek ve bize cısss.borcama yağlı kağıt koyup mantarları diziyoruz ve biberli loru mantarların içine koyuyoruz.200 derece fırında yaklaşık 15-20 dk pişiriyoruz.sonrasında da leblebi gibi afiyetle yiyoruz.mis mis:))))))))yarınki menüm bu:KK51:

Son düzenleme:
simlanın şu portakal kabuğu reçelini ben de yapıcam kaç gündür aklımda, buzlukta öyle bekliyo portakal kabuklarım. ben tabi donbul hanım kadar becerikli olmayıp fazlaca uyuşuk olduğumdan ne zamandır reçel olmayı bekliyo garibanlar buzlukta :KK9: yaparsanız sonuçları ve yapış tarzınızı da paylaşırsanız sevinirim:KK54:

ben de arkadaşın önerisiyle dün almıştım 3 dilim de yedim siz deyince baktım evet patates nişastası varmış.demekki benim kzılar yiyecek.

.
.
.

yarın seyir devresine başlıyorum kitap elimde var ama sizin öneriniz nedir 5+5 mi 1+1 mi.bazıları 5+2 yapıyordu.kafam karıştı

Şarküteri ürünleri açısından -her ne kadar şarküteriden sayılmasa da- hindi ya da tavuk füme öneririm. özellikle polonezin 1gr yağ 4 gr karbonhidrat 16 gram proteinli bi hindi fümesi var. 250 grlık bi pakette dilim dilim, uzun süre de gidiyor, fiyatını tam hatırlayamıyorum ama ben ondan kullanıyorum sucuk sosis isteğimi bastırmak adına.

seyir için de şöyle bişi söyleyebilirim naçizane. ben 5-5le başladım ve hala öyle devam ediyorum. kitaptan da biliyosunuzdur zaten bi süre sonra 1-1 ve 5-5in verdiği kilolar eşitleniyor. hangisini daha kolay yapabilecekseniz onu tercih edin bence o yüzden :KK54:
bu arada kahve için de nes gold tavsiye ederim, 2si bir aradayı aratmıyo azıcık sütle yapınca:KK34:

yeşilçay biz dukan yapanların henüz tam anlamyla keşfedemediğimz bi mucize bence. yeşilçay artı hareket çok çok önemli :KK34:
ben her gün 3 kupa içiyorum, içmeyenler çmeye başlarlarsa bi iki hafta içinde hareketlenme görürler muhtemelen :KK8:

Bugünkü menüm: ( dukan diyeti atak 3. Gun)

Sabah: 3 kucuk parça yağsız ızgara tavuk + 1 bardak çay

Ara: yağsız sütlü kahve

Öğle: yağsız sütlü kahve

Ara: yağsız küçük Ton balığı

Aksam saat 19.45: 1 yumurta + 1 buçuk kasık yulaf kepeği + 2 kasık yağsız süt + 3 catal yağsız beyaz peynirden yapılmış krep, 2 bardak Pepsi max sekersiz

Saat 8den sonra su dışında birşey yemiyorum, içmiyorum :) bakalım yarın kaç gram gidecek!!!

20 dakıka yürüyüş

Dukan dıyetıne tamamen Sadık kaldım bugun de :)

merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende kilozedelerdenim:KK5:yaza düğünüm var ve karar verdim dukana başladım bugün atak evresinin 5.günüydü en son sabah tartıldığımda 2 kilo gitmişti.burası çok hoşuma gitti:KK34:güzel paylaşımlar yapıyorsunuz.insanın kendine yol arkadaşalrı bulması kadar güzel bişey olama herhalde tek başına yol katetmek diyeti zorlaştıran kısım olsa gerek :) yarın seyir evresine başlıcam 1+1 mi yoksa 5+5 mi hangisini öneriyorsunu?birde ben atak evresinde light ayva suyu içtim sizce yanlışmı yaptım:44:

X