Poyrazcim, bunu yiyebildigimizden emin misin. Cunku sarkuteri urunleri yiyemiyoruz galiba.kitaptan oyle hatirliyorum. Eger yiyebilirsek cok mutlu olacagim ben. Cunku cok severim salam sosis sucuk. Zaten kahvaltiyi da rutine bagladim. Sikiliyorum artik peynir yumurta....perynir yumurta.....
Amiiiiin canım.bana ihtiyacı olan 3 sıpam birde kocam var.Allah eksikliklerini vermesin.
çok teşekkür ederim.sabah 6.30 da ayaktayım.yani iyi kötü yetişiyor.
dukancılar ortalığı sarmış gerçekten rafta kepek almıyor.
42 yaşındayım tatlım.yemek benim çocukluğumdan hobim.birde damarda yörüklük olunca hamuru havada çevirerek bile açarım.ama şimdi diyetde olunca sevdiğim şeylerden bazılarını uydurmaya çalıştım.çakmaları gerçeğinin yerini tutmasada gidiyor işte.hamuru sevdiğim için içerisinde hamur olanların çevirisini yaptım.aslında hepiniz yapabilirsiniz.bayanları okuyorumda enfes şeyler deneyen var.
hoşgeldin tatlım umarım sende başarırsın
Haydi kızlar, haydi kızlar şimdi
Tam zamanı, tam zamanı şimdi
Başlangıç Tarihi: 1 Şubat 2013
Boy: 1.63
Başlangıç Kilo: 67.8 kg
Hedef: 55 kg
Geçen Hafta: 64.6 kg
Bugün: 63.6 kg
Dün sabah da 63.6 ydım ve o gazla akşam yarı aç yattım bildirimde daha çok - olsun diye, ama sabah yine aynı kiloda kalktım. Olsun, buna da şükür
Delycan şimdiden ellerine sağlık tatlım
keşke 2 paket yulaf kepeği almasaydım . şimdi iade vs. uğraşmak istemiyorumGünaydın kızlar henüz tartıya çıkmadım az bi yatak keyfi yapayim :):):)gerçi tartının ne gosterecegini biliyorum sonuçta regl dönemi. Ne kadar -olabilir kiartık haftaya daha da fazla fark ile gelirim umarım... bugün kahvalti ya cagirmis annemin arkadaşı bizi oraya gideceğiz akşam o yüzden dukan galeta kepek karışımdan krep yaptım yaparken de tadına baktım :) bir daha yulaf kepegi ile krep yapmam çok lezzetli oldu :):):)
çalıştığım yerin adını görünce azıcık takılıyım dedim ablacımmCanım benım kıpada her turlu malzeme var ben sadece en ucuzunu aldım demek ıstemıştım..streci sar at sar at oldugu için en ucuzunu alıp bol bol sar demek istedıydım ..kırdıysam özur dılerım bebekim..
gecen hafta: 91.1
bu hafta: 90.5
fark: -600
cok uzuluyorum soyle bır kılo felan veremedım dıye.((
tesekkur ederım sımdıden sevgılı dely. :)
Merhabaaa :)
Ben yeni geldim aranıza, hoşgeldim....
Dün itibariyle Dukan diyetine başladım, yazın verip kışın hergün fastfood yiyip geri aldığım 8 kiloyu vermek üzere :))
Hatta inşallah 8den fazlasını da veririm......
5 MAYIS 69.5
6 MAYIS 68
Dukan vücudumdaki ödemi atmama ilk günden bile yardımcı oldu, 5 günlük atak yapacağım (saf protein evresi)... Zaten daha önce uygulayıp 80 kilodan 69a indiğim bir diyetti 2 ay içerisinde, o kiloları geri almadım...
Şimdi inşallah 7 kilomdan bir an önce kurtulurum:)
Ama ilk hedefim 65 ! Hatta 65 kiloya indiğimde kendime motivasyon kaynağı bir ödül bile vadettim:) Diplerim çok uzadı gidip balyajımı yenileteceğim:) Bir an önce 65e inmek gerek yani... Ama 3 kilo fazla birşey değil, 2 haftada gider diye düşünüyorum=)
Onun dışında 36 beden aldığım ve bütün yaz giydiğim kıyafetler tekrar olmaya başlayacak o da ayrı mesele....
Geçen sefer Dukan diyeti yaptığımda 9 günde 3 buçuk kilo vermiştim, 5 gün atak ve ardından 4 gün sebze+protein, saf+protein sıralamasıyla.. Bakalım bu sefer ne kadar gidecek..
Cuma günleri dansa gideceğim (latin) inşallah hareket anlamında onun yardımı olur, onun dışında günde 15-30 dk kadar yürüyebiliyorum, yetersiz kesinlikle ama ne yapalım.. İş güç okul derken :)
Bugünkü menümü yazayım:
SABAH: 1.5 kaşık yulaf kepeği + 2 kaşık light beyaz peynir + 2 kaşık light süt + 1 yumurtadan yapılmış Dukan krepi
ÖĞLE: 1 orta boy sütlü kahve + 1 konserve light ton balığı (küçük olanlardan)
ARA: 2 çay bardağı yeşil çay
Akşam: 1 çatal ezme salata (dukanda yasak ama canım çok çekmişti, yine de gereksizdi) + 2 şiş tavuk ızgara (ızgara olmasına rağmen yağlıydı biraz ama inşallah etki etmez+ coca cola zero (dukanda serbest)
Sonrasında ise 2 fincan latte (yağlı sütten)
Proteinler gerçekten tok tutuyor.. Daha öncesinde meyvelerle diyet yaptığımda devamlı acıkıyordum, proteine geçince az yiyip doymanın ne demek olduğunu anladım..
oriflame ve avon bozdu kuzum eskisi gibi değiller. parfümleri bile kalıcı değil artık.
iştee şundan aldım Makeup By RenRen: L'Oreal Extra Volume Collagen Mascara Review ablama söylemedim aldığımı40 lira vermişim hiç paylaşamam vallahi
optimumda ki adeseden buldum süt tozunu. en ummadığım yerden yanii
Canım, kitabı okuyalı çok oldu, o yüzden hatırlayamıyorum. Ama bazı Dukancı bloggerlar tariflerinde kullanıyorlardı, hatta burda da görmüştüm galiba, özellikle Pınar Delight markasını. O yüzden ben de kullanıyorum. Aynen bana da gına geldi light beyaz peynirden. En azından sandviçime salam koyunca bişeye benziyor. 10 tane incecik dilim zaten ve bir tanesi 12 kcal.
esracım özel mesajımı aldın mı ? sistemde bır hata oluştu gönderırken sende gerı dönmeyınce bılemedım alıp almadıgını..sayfadan mesaj bırakmıştım ama okuyamamış olabılırsın..birde göbek sorununu yazmışsın onun içinde bırkaç önerıde bulunmuştum okuyabıldın mı ?ben pek makyaj yapmiyorum, ama kardesim cok ilgilidir o yuzden bana kozmetik alisverisi yaptirip duruyor.
lancome'un hypnose waterproof siyah maskarasi vardi, ama tabi uzerinden sene gecince yapis yapis bir sey oluyor. benim makyaj hep aktigindan waterproof kullanmak zorunda kaliyorum, ama cikarmak dert oldugundan kullanamiyorum sonunda.
simdi yves saint lorentin waterproofunu ismarladim, dokusu cok guzelmis cok begendim, ama kahverengi gondermisler saskinlar surerim falan dedim ama kirpikleri yokediyor:).
en son denemek icin max factorun masterpiece maxini aldim, o waterproof degil ama akmiyo, gercekten vadettigini yapan maskara buldugum icin cok mutluyum:)
neyse cok dukan disi oldu, bari uyari almayayim da kilo bildirimimi de bu mesajda yapayim.
Baslangic kilo 84kg
Baslangic tarihi 9/7/2012
gecen hafta kilo 64.4
bu hafta kilo 63.8
Boy: 1.62
Başlangıç; 22 Ağustos 2012 |
Başlangıç kilo: 80,9 kg |
Hedef Kilo; 65 kg |
Geçen hafta; 71,4 kg |
Bu hafta; 71,1 kg |
Fark; -100 gr |
Boy: 164 cm |