- 13 Mart 2008
- 449
- 2
Tebrikler kızlaaaarr
Eki Görüntüle 650566
eksik varsa bugünlük, ve haftayalık, idare edin. Herekse mutlu günler, mutlu haftalaarr.. :79:
kizlar bende yaklasik 1 aydir bu diyeti yapiyorum..arada bir kacamaklarimda oldu
ama yinede 6 kilo verebildim.
dün kacamagim olmustu tartida + gösterdi bu sabah.. bugünde sp yapacam dedim ama yapamadimbugünde yedim yani
kendimi okadar kötü his ediyorumki diyete tekrar baslayamayacagimdan korkuyorum
ne yapip ne edip yarin kendime ceki düzen vermem lazim
sizce yesilcay icsem azda olsa yardim edermi..
en güzelı o kaçamagı yapmamak ya aşkımsın..olmuş yapmışsın zararın neresınden dönsek kardır..akşama hafif bırşeyler yiyebılır yeşil çayı artırabılır en önemlısı hareketı ve sporu ılave edıp yedıklerını yağ olmadan yakabilirsin..hem daha saat erken bunların hepsını yapıp sabaha eksı bıle görebılırsınkizlar bende yaklasik 1 aydir bu diyeti yapiyorum..arada bir kacamaklarimda oldu
dün kacamagim olmustu tartida + gösterdi bu sabah.. bugünde sp yapacam dedim ama yapamadimbugünde yedim yani
Tebrikler kızlaaaarr
Eki Görüntüle 650566
eksik varsa bugünlük, ve haftayalık, idare edin. Herekse mutlu günler, mutlu haftalaarr.. :79:
portakal kabugu izinli seyirde. burda ayrintili bilgi vermis simla
dukandiyetitariflerim: PORTAKAL KABUĞU REÇELİ
ama cok miktarda yapma, cunku tatlandiricilar seker gibi degil, korumuyolar, sonra tadi bozuluyor.
bir de formtat 60 gibi kivam veren tatlandirici kullaniyosan sorun yok ama, splenda falan icin akiskanligi saglamak icin misir nisastasi kullanman geekebilir.
arkadaşlar jambon,sosis vs alırken yağ oranının yanında içeriğinde patates nişastası var mı ona bakmak gerekiyor.
Merhaba kızlar..Bol eksili bildirimler. Bugün ve haftaya da saat 3'e doğru çıkacağım için 2,5'tan sonra bildirenleri listeye yazamıcam. İdare edin ve acele edin
Bu arada ben yine 59,8 oldum. Dün gece geç yedim ondan heralde. Yoksa dün 59,2'ydim
İyi günler mutlu günler herkeseee
Tebrikler kızlaaaarr
Eki Görüntüle 650566
çok guldum buğday tanesi Rabbımde senı güldursun güzel kardeşim..blog kullanıcısının yazısını paylaştım ya ınan çok duygulandım okurken aynen hıslerımı yansıtıyordu..biran önce ama sağlıkla kurtulmak istıyorum kılolardan ve herkes kurtulsun istıyorum..daha deneyecegım 2 -3 yöntem daha var onlarda işe yararsa paylaşıcam kardeşim.zemmufff daha yağı alamadım.cmt alacağım inşallah.. sende de ne yöntemler var bacım ya,heryerden saldırıyorsun kilolarına
Tebrikler kızlaaaarr
Eki Görüntüle 650566
arkadaşlar bir kişiyi daha dukancı yaptım...:)
benim biriciğim,tatlım,arkadaştan öte dostum,kardeşim dile kolay 19 yıllık dert ortağım atak yapıyor şu an.tek korkusu okulda-öğretmen kendisi- ikisi birada nescafe ile kaçamak yapabileceği.burdanda bahsettim kendine aramıza katılır yakında...
çok guldum buğday tanesi Rabbımde senı güldursun güzel kardeşim..blog kullanıcısının yazısını paylaştım ya ınan çok duygulandım okurken aynen hıslerımı yansıtıyordu..biran önce ama sağlıkla kurtulmak istıyorum kılolardan ve herkes kurtulsun istıyorum..daha deneyecegım 2 -3 yöntem daha var onlarda işe yararsa paylaşıcam kardeşim..mucizevi paylaşılmayan yöntemler 2 .seri
ben de öğretmenim ve ikisi bir arada kahve içiyorum hep yasak mıydı yoksa?eğer öyleyse atakta az vermemin sebebi ortaya çıktı
yasak tabi... bak benim gibi dukanda master yapan bir arkadaşın olsaydı ennn baştan bilirdinyanına küçük paket süt götürebilirsin,nescafe içerken kullanmak için
çok tatlısın
hemen her gün içtim 2 si 1 arada ama evdeyken light sütü katıyordum.çok üzüldüm ya.keşke sorsaydım sana..
yukarda bi soru sormuştum tekrar sorayım seyrin ilk günü yarın.ne şekilde önerirsin üstad sp ve ps yi
çok tatlısın
hemen her gün içtim 2 si 1 arada ama evdeyken light sütü katıyordum.çok üzüldüm ya.keşke sorsaydım sana..
yukarda bi soru sormuştum tekrar sorayım seyrin ilk günü yarın.ne şekilde önerirsin üstad sp ve ps yi
ben de arkadaşın önerisiyle dün almıştım 3 dilim de yedim siz deyince baktım evet patates nişastası varmış.demekki benim kzılar yiyecek.
.
.
.
yarın seyir devresine başlıyorum kitap elimde var ama sizin öneriniz nedir 5+5 mi 1+1 mi.bazıları 5+2 yapıyordu.kafam karıştı
kizlar bende yaklasik 1 aydir bu diyeti yapiyorum..arada bir kacamaklarimda oldu