Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bildirimimi de yapayım:))

dukan diyetine başlangıç tarihi:10.12.2012
dukan başlangıç kilo:70
geçen perşembe kilo:59,1
güncel kilo:58,4
fark:-700 gr.
Buğday çok ıyı gıdıyorsun ya maşAllah. resımdekınden de güzel olucan ellam

Allahımm birde tablo yapmış ..çalışmış..yani takdır etmemek elde degil vallahi

Merhaba dukandaşlarım
Geçen hafta kilomda oynama olmamıştı ama şimdi çok mutluyum
Yaşasın Dukan, Yaşasın , Yaşasın topiğimiz... ve Şimdiden teşekkürler eline sağlık dely (hedef kilomu 58 yaparsan sevinirim, olmazsada sorun değil)

07.03.2013

Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 73.2
Bu Haftaki Kilo: 70.6 kg
Bir Haftalık Değişim: 2.6
Kalan Kilo: 12.6 kg
Toplam Giden: 4.4
[FONT=&quot]Boy: 1.60 [/FONT]

Buğday çok ıyı gıdıyorsun ya maşAllah. resımdekınden de güzel olucan ellam

:))teşekkür ederim.tüm amaç ve çalışmalarım o yönde zaten bu hafta 58i görmeyi istiyordumda buna şükür diyelim.

bu arada online olan arkadaşlara baktımda ne kalabalığızzz....perşembe bereketi

cok tesekkurler, simdi baktim, mesji gormemisim. verdigin faydali bilgiler icin cok tesekkurler, deneyeyim hakikaten.

hadi senden gelecek hafta tam gaz sonuc bekliyoruz. madem bu hafta affedildin:)

Bende 4 5 gün sonra regl olucam muhtemelen. Bence bildirim yapmalısın diye düşünüyorum. Topikteki herkes yapmalı regl zamanıda olsa. Haftalık değişimi aylık değişimi regl zamanlarını takip edersin ne kadar kilo oynama oluyor falan diye. Hasta olduğun zaman şişlik geçti zaman haftaya baya eksi çıkabilirsin. Ben kendime ayrıca word halinde liste tutuyorum.

Sevgili DELY

baslangic tarihi:28 ocak 2013

baslangic kilo:78.200 kg

hedef kilo:58 kg

gecen haftaki kilo:70.700 kg

guncel kilo:69.900 kg

1 haftalik degisim :-0.800 kg
ALTILI RAKAMLARI GÖRDÜM SONUNDA ÇOK MUTLUYUM HERKESE SEVGİLER :)

canım farkın -300 gr.yazarken hata olmuş sanırım

Allahımm birde tablo yapmış ..çalışmış..yani takdır etmemek elde degil vallahi

Napiyim unutkanlığım tavan bi tane excel tablom var onu takip ediyorum hayır gidenlerde öyle kilo kilo değil gram gram ama olsun

Bideee Zemmufff kuzum ben senin dip notlarını özenle takip ediyorum... Zencefil zerdaçal tarçın olayını uygulamaya çalışıyorum...
Narçiçeği aldım onuda gün içerisinde içtiği suya takviye yapıyorum... Yeşil çaya devam...

gündüzleri pek görünmüyon güccük fare.benden 4 gün sonra başlamışsın ammmmaaaaa bana800 gr fark atmışsın.helehele birde haftada 2.6 kg vermiş.genç olmak vardı.böyle pıtır pıtır döküyorsunuz.neyse nazar deymesin maaaaşşşşallah

canım farkın -300 gr.yazarken hata olmuş sanırım

ayy yok diğerini yanlış yazmışım teşekkür ederim canımm düzeltiyorum...

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 71,4 kg
Bu hafta; 71,3 kg
Fark; -100 gr
Boy: 164 cm

Sağol ablacığım. Geçen hafta aynıydım ondan bu hafta hepsi bir gitti. Bu hafta çok yoğunum fuar haftamız ondan giremiyorum şu aralar eskisi gibi. Ancak yediklerimi yazıyorum girip. Bu hafta hemen geçsin istiyorum...

Güncel kilom. 78,5 Delycim şimdiden kolay gelsin bu kadar ağırlığı alacaksın burdan o tabloya taşıyacaksın peheey baya bi iş ama egzersizden say canım ya neyse hafifliyoruz bol bol işini kolaylaştırmak adına.

Bildirim
Delycim gecen hafta bildirim yapamadim ama ayniydi kilom.
Baslsma 10.09.2012
Baslama kilo 91
Boy 168
Hedef 68
Gecen hafta 78.7
Bu hafta 77.2
Giden 1. 500
Toplam 13.8

Merhaba kızlar.. Bol eksili bildirimler. Bugün ve haftaya da saat 3'e doğru çıkacağım için 2,5'tan sonra bildirenleri listeye yazamıcam. İdare edin ve acele edin

Bu arada ben yine 59,8 oldum. Dün gece geç yedim ondan heralde. Yoksa dün 59,2'ydim

İyi günler mutlu günler herkeseee

Son düzenleme:

hayallah sen 42 yaşındamıydın:)))

bende donbul deyze donbul deyze deyip durdukça seni 50 falan sandıydım...

42 de yaşmı ayol,daha gençsin gençççç...sadece hayatın sorumluluklarını biraz önce ele almışsın..... zayıflayınca birde bak gör kendini

Günaydin kizlarrrr

baslangic tarihi 21 ocak
baslangic kilo 72.800
boy 170
hedef kilo 62
güncel kilo 67:)

dely cim sevgiler simdiden tesekkürler

tünaydın herkese bu haftanın işe yaramazı benim çünkü artı var bende
baslangic tarihi:21 ocak 2013

baslangic kilo:64,1 kg

hedef kilo:54 kg

gecen haftaki kilo:57,2 kg

guncel kilo:57,5 kg

1 haftalik degisim :+0,300 kg

galiba bugun yarın regli günüm ondanmıdır bilemedim ama çok olmuş buda bari aynı kiloda kalsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…