Buğday çok ıyı gıdıyorsun ya maşAllah. resımdekınden de güzel olucan ellambildirimimi de yapayım:))
dukan diyetine başlangıç tarihi:10.12.2012
dukan başlangıç kilo:70
geçen perşembe kilo:59,1
güncel kilo:58,4
fark:-700 gr.
Allahımm birde tablo yapmış ..çalışmışSelam kızlar... uzun ve bir aradan sonra listeye katılmayı istedim... Motivasyonum yeterince diplerde ama hala pes etmedim...
Elde olan olmayan nedenlerde seyir uzadıkça uzuyor...
Bakalım sonum ne olacak :26:
yaklaşık 1 aydırda aynı kiloda yaşıyorum...
Delycanım sevgiler benide ekler misin bu hafta yeniden listede olmak bana iyi gelecek..
herkeslere bol -'li bi gün olsun...
Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 71,4 kg
Bu hafta; 71,1 kg
Fark; -100 gr
Boy: 164 cm
Buğday çok ıyı gıdıyorsun ya maşAllah. resımdekınden de güzel olucan ellam
esracım özel mesajımı aldın mı ? sistemde bır hata oluştu gönderırken sende gerı dönmeyınce bılemedım alıp almadıgını..sayfadan mesaj bırakmıştım ama okuyamamış olabılırsın..birde göbek sorununu yazmışsın onun içinde bırkaç önerıde bulunmuştum okuyabıldın mı ?
bu hafta kılo bıldırmeyecegım arkadaşlar ben..yaptıgım 2 haftalık kaçamagın acısını haftaya 70lı bır sayı görerek çıkarmayı düşünuyorum..eksi gören azimle kılo vermeye gayret eden herkesi tebrık ederım..valla bu yaz herkes için bır farklı olacak inşAllah..
Arkadaşlar bu hafta bildirim yapmam sanırım doğru olmayacak çünkü 3 gündür sancı çekiyorum gözlerimin altı şişti resmen. Sanırım vücudum su tutuyor ve regl olamıyorum. Bu kadar çok şişkinlik olunca korktum yüzüm gözüm şiş dolaşıyorum resmen kaç gündür. Benim gibi olan var mı acaba ? Reglim yakın olduğu için resmen 64.5 çıktım sabah tartıda. Bunun için sanırım bu haftaki kilo bildiririmim sayılmaz ancak içimde de sıkıntı var resmen patlayacak gibi hissediyorum hiç böyle benim gibi olan oldu mu ?
Selam kızlar... uzun ve bir aradan sonra listeye katılmayı istedim... Motivasyonum yeterince diplerde ama hala pes etmedim...
Elde olan olmayan nedenlerde seyir uzadıkça uzuyor...
Bakalım sonum ne olacak :26:
yaklaşık 1 aydırda aynı kiloda yaşıyorum...
Delycanım sevgiler benide ekler misin bu hafta yeniden listede olmak bana iyi gelecek..
herkeslere bol -'li bi gün olsun...
Başlangıç; 22 Ağustos 2012 Başlangıç kilo: 80,9 kg Hedef Kilo; 65 kg Geçen hafta; 71,4 kg Bu hafta; 71,1 kg Fark; -100 gr Boy: 164 cm
Allahımm birde tablo yapmış ..çalışmış..yani takdır etmemek elde degil vallahi
Merhaba dukandaşlarım
Geçen hafta kilomda oynama olmamıştı ama şimdi çok mutluyum
Yaşasın Dukan, Yaşasın, Yaşasın topiğimiz... ve Şimdiden teşekkürler eline sağlık dely (hedef kilomu 58 yaparsan sevinirim, olmazsada sorun değil )
07.03.2013
Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 73.2
Bu Haftaki Kilo: 70.6 kg
Bir Haftalık Değişim: 2.6
Kalan Kilo: 12.6 kg
Toplam Giden: 4.4
[FONT="]Boy: 1.60 [/FONT]
canım farkın -300 gr.yazarken hata olmuş sanırım
Başlangıç; 22 Ağustos 2012 |
Başlangıç kilo: 80,9 kg |
Hedef Kilo; 65 kg |
Geçen hafta; 71,4 kg |
Bu hafta; 71,3 kg |
Fark; -100 gr |
Boy: 164 cm |
gündüzleri pek görünmüyon güccük fare.benden 4 gün sonra başlamışsın ammmmaaaaa bana800 gr fark atmışsın.helehele birde haftada 2.6 kg vermiş.genç olmak vardı.böyle pıtır pıtır döküyorsunuz.neyse nazar deymesin maaaaşşşşallah
Amiiiiin canım.bana ihtiyacı olan 3 sıpam birde kocam var.Allah eksikliklerini vermesin.
42 yaşındayım tatlım.yemek benim çocukluğumdan hobim.birde damarda yörüklük olunca hamuru havada çevirerek bile açarım.ama şimdi diyetde olunca sevdiğim şeylerden bazılarını uydurmaya çalıştım.çakmaları gerçeğinin yerini tutmasada gidiyor işte.hamuru sevdiğim için içerisinde hamur olanların çevirisini yaptım.aslında hepiniz yapabilirsiniz.bayanları okuyorumda enfes şeyler deneyen var.
hoşgeldin tatlım umarım sende başarırsın