Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Boyum 1.57 ama sadece basenlerim ve bacaklarımdan şikayetim var.. :):):):) çok güldürdünüz ama benii :)
tmm kızmaya devam edin ama bana açıklayın lütfennnnnn neden durakladım spormu yapmalıyım

vereceğin kilo az tatlım.öyle ayda 5-6 kiloyu benim gibi tombik hatunlar veriyor.şimdi ben 160 cm yim benim 60 kilo halimdesin.ve ben 76 kg yim.şimdi benim dörtebirim kadar ancak zayıflarsın.yani kısaca çok kiloku çok veriyor.az kilolu az veriyor.basen ve bacak yağları sert yağlardır buradan vermek zor.sen yine 2 haftada vermişsin.bak bende 14 şubatta başladım bende 3 kg verdim.daha ne istiyorsun.tabiki dayak

Canım benim çok teşekkür ederim bugün 2 haftadan sonra 1 kilodan az verince motivem düşmüştü biraz o sebeple ihtiyacım vardı .. Desteğin için tekrar çok teşekkür ederim

tmm söz dinlicemm.. muckkkkk

al bendende okadar.bahar çarptı herhal

burda çok kötü poyraz var.balkonda çamaşırlık devrilmiş...

evlenmek vede çocuk sahibi olmak güzelde 22 yaşta düşünmek için çok erken,benim fikrim tabi.eşimin akrabalarına bir türlü ısınamadım ben,heleki kilo aldığım dönemlerde laf çarpmalarından sonra iyice soğudum...

suyu arttırman gerekli,bu diyette çok önemli

Son düzenleme:

gençlere evlenmek eylenceli geliyor.yaş 22 tam laylay lom çağı bende o yaşta evlendim.laylaylom sandım deyilmiş.bir erkeğin sorumluluğunu almak demek doğurmadığın bir oğlan çocuğuna bakmak demek.erekler 6 yaşına kadar eğitilebiliyor.ondan sonra eğitemezsin.sadece binbir çaba ile davranış geliştirte bilirsiniz.evlenmek isteyenlere buradan duyrulur.

merhaba arkadaşlar, dün yapmadığım temizlik bugüne sarkınca ancak yazabiliyorum..

qinnar; ben de 70 küsür kilo ile başladım diyete 10 günlük seyirde sadece 1 kilo verdim ki buna da şükür. biraz sabretmek ve kaçamak yapmamak gerek.

donbul abla(abla dememde sakınca yoksa); yine döktürmüşsünüz maşallah. malzemelerimi alınca benimde ilk yapacağım şey dondurma yapmak. en çok sevdiğim ve vazgeçemediğim, kilolarımın sebebidir dondurma....

bana gelince 3 gündür yine gr farketmedi.. ben de bir sabah kalkmak ve tardıdaki birden giden 2 kiloyla sevinmek istiyorum

arkadaşlar termal şorttan bahsetmişler, bende de 6 yıl önce aldığım bişort var geçen bi giyeyim dedim dizimden yukarı çıkmadı..
biraz daha kilo verip yürüyüşlerime şortuda dahiletcem inş

ben yazmıştım. hatırlattığın iyi oldu netten sipariş etmiştim. kargu durumuna bakayım.
memnunmuydun kullandığında?

çatlak kemik gelmeden haberdar ederim seni zatiii :)

kızlar ben bugün kötü pis bööö birşey yaptım. toplantımda bir sürü tabak hazırladım pastalar börekler çörekler ama hiç birine ne özendim nede tadına baktım. amaaa kireçli kabak geldi sofraya off dayanamadım daha doğrusu dalgınlıkla 2 3 tane yedim hatta yedikten yuttuktan sonra aklıma geldi şekeri bir fena oldum bir moralim bozuldu suratım azıldı hala toparlayamadım kendimi ceza olarak 3 gün atak yapacağım çok moralim bozuk

ben yazmıştım. hatırlattığın iyi oldu netten sipariş etmiştim. kargu durumuna bakayım.
memnunmuydun kullandığında?

o zaman zaten pek fazla kilom yoktu vardı da 3-5 işte.. evlilik öncesi biraz basenlerim erisin diye aldımdı.pekte düzenli kullandığım söylenemez. çalışırken gece nöbette giyerim garcc garrcc ederek dolanıyordum ortalıkta. iyi ter attırıyo

ne cezası saçmalama. şimdi unut ve devam et sadece. bu arada kireçli tabak ne ki?

kapı gıcırtısı gibi yani o zaman iş yerinde giyemem

bugün canım kek istedi. süt tozunu hala bulamadım. o yüzden aktardan almak zorunda kaldım az bişi. kek yapıcam yağ oranını bilmiyolardı

kireçli kabak kız o tabak değil :) kireç suyuyla bal kabağının etrafını katılaştırıp içini yumuşatıyorlar canım şerbetli bir tatlı. hataya ait. aslında tatlandırıcı ile yapılırsa PS gününde serbest canım :) ama tatlandırıcı ile değildi ki çok içimde kalmıştı yedim bende. ama atak yapmak şart çünkü büyük kaçamak sayılıyor hatta çok büyük kaçamak.

bu arada süt tozu olarak aktardan aldım dediğini kullanabiliyormuyuz? pınarınki uygun bize die biliyorum

sağır duymaz uydurur hesabı olmuş bnm kide kabağı hiiç sevmem. aktardakiler bize uygun değil evet ama aldım işte. simlanın kümbet pastasını yapıyorum pişiyo fırında keki. onun içinde süt tozu lazım değilmiş zaten.

ben güçlendirmeye geçmek istiyorum artık çok sıkıldım 5-5-5-5-5-5-5-5-5 yapmaktan insanoğlu ne nankör ya :44::26:

bu arada zemmuff'cum bişi sormak istiyorum sana. göbek bölgesi için biberiye yağını sürüp streçle sardığını yazmıştın sanırım. bi ayda sonuç aldım demiştin yanlış hatırlamıyosam eğer. onun miktarıyla ilgili bi bilgilendirme yapabilir misin rica etsem? yağ ne kadar olacak ne sıklıkta sürülecek ne kadar bekletilecek vb gibi. bi de biberiye yağı yakmıyor mu? ya da acaba yaktığı için mi inceltiyo:44:göbek bölgesiyle hala başım dertte de bu konuda biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim

erkekler 6 yaşına kadar eğitilebiliyor.ondan sonra eğitemezsin.sadece binbir çaba ile davranış geliştirte bilirsiniz.

yüzümde tebessüm oluştu bunları okuyunca vallahi :)

hiç duymadım bu tatlıyı ama hatayınsa kesin çok güzeldir, hayat mutfağı süperdir

ben onların kalplisinden almıştım, güya kalpli yumurta yapıyodu. ama çok fena yapışıyodu. hele bi de yağ koymadığım için iyice yapışmıştı. benim kalp altıgen olmuştu yani sizinki yapışmaz umarım

dikkatli okuyucu hashish:)) gece gece iyi kafan calismis, ben bi zaatten sonra zom oluyorum:)) hic bi ise yaramiyorum, en iyisi yatip uyumak:)

özellikle uzun süreli bilgisayar başında oturunca ya da incik cincik bişiler okuyunca oluyo bana bu zomluk durumu, dün bel bel tvye baktığımdan olsa gerek tükenmemiş enerjim :)

kabağı normalde bende sevmemde tatlısı güzel oluyor :) benimde bitti süt tozum :S ne yapsam bilemedim ama sınırlı izinlileri falan tamamen kesmek gerekiyormuş kaçamktan sonra atakta yapcam zaten o yüzden kendime dur dedim :) kümbet pastaya baktım bende şimdi aa ne güzel süt tozu yokken yapılıyormuş dedim ama yapmıycam :) yeterince tatlı yedim bugün sanırım bence bu kaçamak bana 65 kg ye inene kadar yeter bana :) bakarsın atak yarar bana :) 65 leri görürüm :)

evet canım hatay mutfağının çok ilginç çok basit ve bir o kadar lezzetliii mi lezzetliii harikamı harika bir tatlı :)
canım 5 -- 5 nasıl gidiyor? yani hızlı etki ediyor mu?? ben çok merak ediyorum da :)

bu arada kızlar karnabahar ufaladım üstüne pulbiber tuz ekledim fırına sürdüm :) yanındada kıyam kavurucam sadece sebze yememek için :) mısır pörtleği olucak :)

Canim ben de azimle devam ediyorum. Ben kacamak yaparak 5 kilo almistim. 3 haftada verdim. Ama vermewm gereken 10 kilo var.yani benim guclendirme mayis sonunu bulur.sen spor yapiyor musun. Ben bugun yuruyuse basladim .1 saat yurudum. Bakalim persembeye nasil yansiyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…