Boyum 1.57 ama sadece basenlerim ve bacaklarımdan şikayetim var.. :):):):) çok güldürdünüz ama benii :)
tmm kızmaya devam edin ama bana açıklayın lütfennnnnn neden durakladım spormu yapmalıyım
Canım belki sana az geliyor ama yaklaşık 2 haftada 3 kilo vermişsin. Özendiğimiz zayıflama haberlerini hatırla mesela, Perihan Savaş 3 ayda 10 kilo verdiii. Yani demek istediğim gayet iyi gidiyorsun. Çünkü boyuna göre maksimum 10 kilon var verilecek. Ve böyle normal yada az kilolu insanlarda kilo kaybı daha yavaş oluyor. Benim de boyum 1.63 ve kilom 64. İnan benim de böyle gıdım gıdım gidiyor. Ama gidiyor inan bana, yeter ki vazgeçme.
Ne yapılabilir dersen daha sade beslenebilirsin. Mesela tavuk göğsü haşlayıp, üstüne baharat atıp yiyebilirsin. Ben SP günümde öğlen-akşam bunu yiyip, ertesi gün yarım kilo vermiştim. Yeşil çayı ihmal etme, literatürde zayıflattığı kanıtlanan tek çay çünkü. Ve sporla biraz daha kalori harcayabilirsin. Benim naçizane önerilerim bu kadar. Ha bide excel de tablo yap kendine, GÜN(1,2,3,...)-TARİH-KİLO-SPOR sütunlarını içeren. Böylece kendini daha iyi ve gerçekçi takip edersin ve bu seni acayip motive eder.
vereceğin kilo az tatlım.öyle ayda 5-6 kiloyu benim gibi tombik hatunlar veriyor.şimdi ben 160 cm yim benim 60 kilo halimdesin.ve ben 76 kg yim.şimdi benim dörtebirim kadar ancak zayıflarsın.yani kısaca çok kiloku çok veriyor.az kilolu az veriyor.basen ve bacak yağları sert yağlardır buradan vermek zor.sen yine 2 haftada vermişsin.bak bende 14 şubatta başladım bende 3 kg verdim.daha ne istiyorsun.tabiki dayak
al bendende okadar.bahar çarptı herhal
bana da evlenmek daha güzel gibi geliyor. belkide akraba çevresi geniş olacağı için. sülaleyle görşmüyoruz pek :/
gidiyim kaşlarımı aldırayım.
bugün azıcığını içtiğim yulaf kepekli süt
su içmeye yeni başladım 500 ml bile bitmedi.
1 bardak sütlü türk kahvesi içtim 1 çk tatlandırıcıyla.
hoşçakalın görüşürüzzzz
burda çok kötü poyraz var.balkonda çamaşırlık devrilmiş...
burada öyle havada hem güneş hem soğuk hem rüzgar var.bu memleket çok ilginç
evlenmek vede çocuk sahibi olmak güzelde 22 yaşta düşünmek için çok erken,benim fikrim tabi.eşimin akrabalarına bir türlü ısınamadım ben,heleki kilo aldığım dönemlerde laf çarpmalarından sonra iyice soğudum...
suyu arttırman gerekli,bu diyette çok önemli
merhaba arkadaşlar, dün yapmadığım temizlik bugüne sarkınca ancak yazabiliyorum..
qinnar; ben de 70 küsür kilo ile başladım diyete 10 günlük seyirde sadece 1 kilo verdim ki buna da şükür. biraz sabretmek ve kaçamak yapmamak gerek.
donbul abla(abla dememde sakınca yoksa); yine döktürmüşsünüz maşallah. malzemelerimi alınca benimde ilk yapacağım şey dondurma yapmak. en çok sevdiğim ve vazgeçemediğim, kilolarımın sebebidir dondurma....
bana gelince 3 gündür yine gr farketmedi.. ben de bir sabah kalkmak ve tardıdaki birden giden 2 kiloyla sevinmek istiyorum
arkadaşlar termal şorttan bahsetmişler, bende de 6 yıl önce aldığım bişort var geçen bi giyeyim dedim dizimden yukarı çıkmadı..
biraz daha kilo verip yürüyüşlerime şortuda dahiletcem inş
ben yazmıştım. hatırlattığın iyi oldu netten sipariş etmiştim. kargu durumuna bakayım.
memnunmuydun kullandığında?
çatlak kemik gelmeden haberdar ederim seni zatiii :)
kızlar ben bugün kötü pis bööö birşey yaptım. toplantımda bir sürü tabak hazırladım pastalar börekler çörekler ama hiç birine ne özendim nede tadına baktım. amaaa kireçli kabak geldi sofraya off dayanamadım daha doğrusu dalgınlıkla 2 3 tane yedim hatta yedikten yuttuktan sonra aklıma geldi şekeribir fena oldum bir moralim bozuldu suratım azıldı hala toparlayamadım kendimi ceza olarak 3 gün atak yapacağım çok moralim bozuk
o zaman zaten pek fazla kilom yoktu vardı da 3-5 işte.. evlilik öncesi biraz basenlerim erisin diye aldımdı.pekte düzenli kullandığım söylenemez. çalışırken gece nöbette giyerim garcc garrcc ederek dolanıyordum ortalıkta. iyi ter attırıyo
ne cezası saçmalama. şimdi unut ve devam et sadece. bu arada kireçli tabak ne ki?
kapı gıcırtısı gibi yanio zaman iş yerinde giyemem
bugün canım kek istedi. süt tozunu hala bulamadım. o yüzden aktardan almak zorunda kaldım az bişi. kek yapıcam yağ oranını bilmiyolardı
kireçli kabak kız o tabak değil :)kireç suyuyla bal kabağının etrafını katılaştırıp içini yumuşatıyorlar canım şerbetli bir tatlı. hataya ait. aslında tatlandırıcı ile yapılırsa PS gününde serbest canım :) ama tatlandırıcı ile değildi ki çok içimde kalmıştı yedim bende. ama atak yapmak şart çünkü büyük kaçamak sayılıyor hatta çok büyük kaçamak.
bu arada süt tozu olarak aktardan aldım dediğini kullanabiliyormuyuz? pınarınki uygun bize die biliyorum
termal şort bende de varda,kimbilir nerdetuzu bile var,onun yerini biliyorum
erkekler 6 yaşına kadar eğitilebiliyor.ondan sonra eğitemezsin.sadece binbir çaba ile davranış geliştirte bilirsiniz.
kireçli kabak kız o tabak değil :)kireç suyuyla bal kabağının etrafını katılaştırıp içini yumuşatıyorlar canım şerbetli bir tatlı. hataya ait. aslında tatlandırıcı ile yapılırsa PS gününde serbest canım :) ama tatlandırıcı ile değildi ki çok içimde kalmıştı yedim bende. ama atak yapmak şart çünkü büyük kaçamak sayılıyor hatta çok büyük kaçamak.
bu arada süt tozu olarak aktardan aldım dediğini kullanabiliyormuyuz? pınarınki uygun bize die biliyorum
bengeldim.sporumu yaptım.A101 den minacık bir teflon tava aldım 3 liraya.yumurta tavası diyor.hamburger ekmeği bile içine zor sığar.dukan krebimi süttozu ve yaşmaya ekliyerek kahve ocağında bu tavada pişireceğim.yavaş yavaş altı kısık olarak üstünüde kapatacağım.sonra alt üst edip öbür tarafınıda pişireceğim.çoook kalın bir kreb olur.2 ye ayırıp tost yada sandoviç yapabilirim.tatlı krepte yapabilirsiniz.yabancıların yaptığı gibi krep hamuruna tatlandırıcı ekleyip biraz kalın pişir bir kenarda azbirsüt süttozu ve kakaodan bir çukulata hazırlayıp üzerine döküp yiye bilirsiniz.
.
.
.
dikkatli okuyucu hashish:)) gece gece iyi kafan calismis, ben bi zaatten sonra zom oluyorum:)) hic bi ise yaramiyorum, en iyisi yatip uyumak:)
sağır duymaz uydurur hesabı olmuş bnm kidekabağı hiiç sevmem. aktardakiler bize uygun değil evet ama aldım işte. simlanın kümbet pastasını yapıyorum pişiyo fırında keki. onun içinde süt tozu lazım değilmiş zaten.
ben güçlendirmeye geçmek istiyorum artıkçok sıkıldım 5-5-5-5-5-5-5-5-5 yapmaktan insanoğlu ne nankör ya :44::26:
bu arada zemmuff'cum bişi sormak istiyorum sana. göbek bölgesi için biberiye yağını sürüp streçle sardığını yazmıştın sanırım. bi ayda sonuç aldım demiştin yanlış hatırlamıyosam eğer. onun miktarıyla ilgili bi bilgilendirme yapabilir misin rica etsem? yağ ne kadar olacak ne sıklıkta sürülecek ne kadar bekletilecek vb gibi. bi de biberiye yağı yakmıyor mu? ya da acaba yaktığı için mi inceltiyo:44:göbek bölgesiyle hala başım dertte debu konuda biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim
hiç duymadım bu tatlıyıama hatayınsa kesin çok güzeldir, hayat mutfağı süperdir
Yirmi kaç kg verdin. Sen de benim gibi kaçamak yapmıştın. Ben azimle devam ediyorum ancak seni de merak ediyorum. Benim de 4-5 kg var güçlendirmeye geçmek için de burdan sonrası çok da hızlı ilerlemiyor. Sanırım bu kaçamaklar beni çok yavaşlattı...