Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aslında nasıl etkilediğini bende bilemiyorum :) hani 1-1 yapıp 5-5e geçmiş olsam ya da 5-5ten 1-1e geçmiş olsam kıyaslama şansım olurdu ama 5le başladım öyle devam ettim hep. kitaba bakılırsa kilo verme hızının ilk 10 gün falan 5-5te daha hızlı olacağı ama bi süre sonra 1-1le eşitleneceği söyleniyor. valla başlarda gerçekten bayaa yokuş aşağı gidiyodu kilolar ama şimdi gıdım gıdım gıdım gidiyo hatta gıdımın gısı kadar anca gidiyo diyebilirim ama 5in başlardaki kilo verme hızından çok memnundum ben :) 1de de öyle midir bilemiyorum, değilse de bi süre sonra şartlar eşitleniyo zaten canım o yüzden hangisi kolayımıza geliyosa onu seçerek yapmalıyız bence

merhaba atakta 4, günüm.2 gün daha kaldı.

1,gün :81.9
2.gün: 80.5
3.gün: 80.5
4.gün : 80.3

hiç kaçamağım olmadı derken bugün nohut yemeğinin tadına bakınca minik bir kaçamak yapmış oldum neyse

sabah : dukan krep ve lor
ara:ikisi bir arada kahve
öğle:tavuk yoğurt
akşam : tavuk zero

2 lt su

spor yok daha

kuzum sen hangi evredesin. kaçıncı günündesin:26:

seyir evresindeyim canım ben diyette toplam 10. günüm seyirde 5. günüm bitti canım.

hımm bende ya bi ilk hızla şu 65 in altını görseydim 63 e kadar falan 5 e 5 mi yapsam acaba??? sonrasında 1e 1 e dönerim nasılsa :)

seyire direk 5-5le başlasaydın keşke canım ya, 10 gün olmuş daha yeni yeni oturuyodur düzenin. 1-1 sonra 5-5 sonra bi daha 1-1 yapınca iyice şaşırmasın metabolizma :) şimdi 5liye geçersen vücudun bi de ona alışıcak :) ben senin yerinde olsam 65e kadar 1i devam ettirip 65e gelince gaza basar 5e geçerdim ama tabi ben olsam, sen sensin sonuçta, sen bilirsin

herkese iyi geceler bu arada

kendime özeleştiri.
büyük kaçamaklı bi gündü bugün benim için. üstelik gün içinde de geç saatlerde de yapıldı, gün içindekini hareketle dengelemişimdir muhtemelen az da olsa ama geç saatteki şimdi uyuyunca yerleşicek içime löp löp
bundan sonra kaçamak yapmicam. bitmiştir. inşallah tabii.
gerekirse sınırlı izinlileri dibine kadar kullanırım ama kaçamak yok. fi-ni-to.

öncelikle günaydın dün akşamda eşim bana ceviz ve fındık yedirdi.ama dün günboyu ne süt içtim.ne peynir yedim nede çok et tüetim.sadece peynirli pohaça yapmıştımsıcacık ondan yedim birde 2 köfte yedim.dün çok kola içtim içim yanmıştı.tatlı olarakta ligt puding yedim. 1 saat ağır spor yaptım şimcik heryanım ağrıyor.salı günü 76.2 bugün 77.1 anlamadım yemedimde.2-3 fındık ceviz bukadar fark etirirmi.aslında tartımın bozulduğundan şüpheleniyorum.acayip gösteriyor. bazan olduğumdan 3 kilo fazla çıkarıyor.sonra bir aşağı bir yukarı.dijital olmasa normal ama kendileri dijital oluyor.kaçamak yaptığımı anlayıp beni cezalandırıyor galiba.

şimdi topumu koltuğumun altına kıstırıp plates yapmaya spor salonuna gideceğim.

Günaydın canımmm,

Ne güzel eleştirmişsin kendini, iç sesin ne çok konuşmuştur kimbilir :) Sınırlı izinleri dibine kadar kullan bakalım :)

günaydın dukancanlar:))

umarım herkes iyidir...bolca kaçamak yapılmış,okudukça canım istemedi değil o bu değilde benım canım iki gündür nerden aklıma geldiyse saray lokumu istiyornormalde 40 yıl düşünsem aklıma gelmez yani...ama tabiki yemeyeceğimmm

bugün -100 gitmiş benden.perşembeye 58 görme hayallerim suya düştü gibi..gerçi bugün sebze günüm.lahana çorbasını içerim.akşama doğruda zayıflamada randevüm var.ertesi günleri genelde - görüyorum gittiğim günlerde de bakalım.özellikle ilk girdiğim ozon sauna acaip ter ve dolayısıyla ödem söktürüyor.gerçi bu hafta bende ne ödemi kaldıysa,hepsi lahana çorbasıyla gitti çünkü Allahtan işlemleri yapan bayan çok kafa dengi,sohbetin dibini buluyoruz da sıkılmıyorum:))

zaten diyetten acaip sıkıldımmm,ama sıkıldıkça hırslanıyorum ben bu kilolar gidecek arkadaş

bir kaçamak yapınca sonra gerisi geliyor sanırım...sınırlı izinlileri daha sık kullanmak iyi bir fikir.ben de artık kullanıyorum,eskiden hiç kullanmazdım

buğday tanem yavrum kuzum tatlım canım 58.5 sin daha ne istiyon.olanı var olmayanı var günahtır yazıktır

Hashish ne yedin itiraf et
Aynen dediğin gibi insan sınırlı izinleri kullanmayınca bigün bi patlıyor tam patlıyor, sonra da kaçamağın Allah'ını yapıyor

:))bu bugdaytanesi 3 ay öncesinde 75 le dolaşıyordu

umarım bende 3 ay sonra en azından 63 lerde kolaşırım.çok zor veriyorum.öyle kaçamaklarımda yok.yaşla ilgili herhalde biraz önce tartıldı 76.7 yani salı 76.2 dim.3 gündür yoğun spor yaptım belki as şişkinliği.yarına kadar tekrar 76.2 düşerim en azından -400 olsun bari.bir hafta çaba gösterdim.ayda 2 kilo gidecek gibi.öyle ayda 4-5 kşlo bende hayal oldu.seyir evremi 116 gün verdi yaklaşık 4 ay.her ay 2 kaybetse 8 kg yapıyor.3 kaybetsem 12 kg yapıyor.neyse neyse ya mayısta bitecek ya haziranda.Allah büyük gayret ediyorum.sporumuda günde 1 saat yapıyprum.bel ölçüm 89 kalçam 112 çıktı.ama karnımda yağdan çok kas var.spor hocası öyle dedi yılların verdiği spor yapma alışkanlığının hem iyi hemde ötü yanı.yani popo kadar bel var.58 kiloyken belim 72 di.yani kemik halimde bile kalınım.şimdi 3 çocuktan sonra 80 insem yetecek.offf işte sevgili bugday tanem ablanda dert çoookk kiloda öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…