evet canım hatay mutfağının çok ilginç çok basit ve bir o kadar lezzetliii mi lezzetliii harikamı harika bir tatlı :)
canım 5 -- 5 nasıl gidiyor? yani hızlı etki ediyor mu??ben çok merak ediyorum da :)
bu arada kızlar karnabahar ufaladım üstüne pulbiber tuz ekledim fırına sürdüm :) yanındada kıyam kavurucam sadece sebze yememek için :)mısır pörtleği olucak :)
kuzum sen hangi evredesin. kaçıncı günündesin:26:
aslında nasıl etkilediğini bende bilemiyorum :) hani 1-1 yapıp 5-5e geçmiş olsam ya da 5-5ten 1-1e geçmiş olsam kıyaslama şansım olurdu ama 5le başladım öyle devam ettim hep. kitaba bakılırsa kilo verme hızının ilk 10 gün falan 5-5te daha hızlı olacağı ama bi süre sonra 1-1le eşitleneceği söyleniyor. valla başlarda gerçekten bayaa yokuş aşağı gidiyodu kilolar ama şimdi gıdım gıdım gıdım gidiyo hatta gıdımın gısı kadar anca gidiyo diyebilirimama 5in başlardaki kilo verme hızından çok memnundum ben :) 1de de öyle midir bilemiyorum, değilse de bi süre sonra şartlar eşitleniyo zaten canım o yüzden hangisi kolayımıza geliyosa onu seçerek yapmalıyız bence
çooooooooook sıkıldım
seyir evresindeyim canım ben diyette toplam 10. günüm seyirde 5. günüm bitti canım.
hımm bende ya bi ilk hızla şu 65 in altını görseydim 63 e kadar falan 5 e 5 mi yapsam acaba??? sonrasında 1e 1 e dönerim nasılsa :)
kendime özeleştiri.
büyük kaçamaklı bi gündü bugün benim için. üstelik gün içinde de geç saatlerde de yapıldı, gün içindekini hareketle dengelemişimdir muhtemelen az da olsa ama geç saatteki şimdi uyuyunca yerleşicek içime löp löp
bundan sonra kaçamak yapmicam. bitmiştir. inşallah tabii.
gerekirse sınırlı izinlileri dibine kadar kullanırım ama kaçamak yok. fi-ni-to.
muhallebi yedim
kendime özeleştiri.
büyük kaçamaklı bi gündü bugün benim için. üstelik gün içinde de geç saatlerde de yapıldı, gün içindekini hareketle dengelemişimdir muhtemelen az da olsa ama geç saatteki şimdi uyuyunca yerleşicek içime löp löp
kendime özeleştiri.
günaydın dukancanlar:))
umarım herkes iyidir...bolca kaçamak yapılmış,okudukça canım istemedi değilo bu değilde benım canım iki gündür nerden aklıma geldiyse saray lokumu istiyor normalde 40 yıl düşünsem aklıma gelmez yani...ama tabiki yemeyeceğimmm
bugün -100 gitmiş benden.perşembeye 58 görme hayallerim suya düştü gibi..gerçi bugün sebze günüm.lahana çorbasını içerim.akşama doğruda zayıflamada randevüm var.ertesi günleri genelde - görüyorum gittiğim günlerde de bakalım.özellikle ilk girdiğim ozon sauna acaip ter ve dolayısıyla ödem söktürüyor.gerçi bu hafta bende ne ödemi kaldıysa,hepsi lahana çorbasıyla gitti çünküAllahtan işlemleri yapan bayan çok kafa dengi,sohbetin dibini buluyoruz da sıkılmıyorum:))
zaten diyetten acaip sıkıldımmm,ama sıkıldıkça hırslanıyorum benbu kilolar gidecek arkadaş
buğday tanem yavrum kuzum tatlım canım 58.5 sin daha ne istiyon.olanı var olmayanı var günahtır yazıktır
buğday tanesi resımde ki sen misin :)) valla öyle ise kendıne inci tanesi felan de kardeşim:))bu bugdaytanesi 3 ay öncesinde 75 le dolaşıyordu
kendime özeleştiri.
:))bu bugdaytanesi 3 ay öncesinde 75 le dolaşıyordu
hashish bu arada [COLOR=#ff0000 .!.:zemmuff'[/COLOR]cum bişi sormak istiyorum sana. göbek bölgesi için biberiye yağını sürüp streçle sardığını yazmıştın sanırım. bi ayda sonuç aldım demiştin yanlış hatırlamıyosam eğer. onun miktarıyla ilgili bi bilgilendirme yapabilir misin rica etsem? yağ ne kadar olacak ne sıklıkta sürülecek ne kadar bekletilecek vb gibi. bi de biberiye yağı yakmıyor mu? ya da acaba yaktığı için mi inceltiyo:44:göbek bölgesiyle hala başım dertte debu konuda biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim
QUOTE]
hashish canım aktardan 3tl ye bıberıye yagı aldım ..eve geldım dıyelım 18:00 de ..18:30 gıbı göbek bölgeme az mıktarda sürüyorum..çok sürünce çok fayda edecek dıye kaide yok canım..insan cildinın emebılecegı yağ mıktarı bellıdır..ınan maksımum 10 damla sürüyorumdur..ısıtsın o bölgeyı yeter..üzerıne kipadan uyduruk bır streç aldım çunku sureklı kullanıyorsun gerek yok pahalı olmasına 3 kat sıkıca sarıyorum..batangemıden termal kemer aldım 10 tl onuda sarıyorum üzerıne..yatana kadar beklıyorum..hiç kımıldamayacak bıle olsam yerımden yınede sarıyorum..ama temızlık yaparken felan sar sen ıstersen ınsanı suya çıkarıyor resmen..göbegım gıtmıyordu hiç 1 aya kalmadı kuçuldu..kılo yuzunden oluşan çatlaklarda da azalma oldu..tek tavsıyem duzenlı yapmandır..zaten az kullanınca her gece banyo yapmak zorunda da kalmıyorsun kokmuyor çunku..ama bırde banyo yapıp göbegıne kese uygulasan, çıkarkende soguk su tutsan bebek göbegı gıbı oluyor ınan..