- 26 Şubat 2012
- 347
- 0
evet canım hatay mutfağının çok ilginç çok basit ve bir o kadar lezzetliii mi lezzetliii harikamı harika bir tatlı :)
canım 5 -- 5 nasıl gidiyor? yani hızlı etki ediyor mu?? ben çok merak ediyorum da :)
bu arada kızlar karnabahar ufaladım üstüne pulbiber tuz ekledim fırına sürdüm :) yanındada kıyam kavurucam sadece sebze yememek için :) mısır pörtleği olucak :)
aslında nasıl etkilediğini bende bilemiyorum :) hani 1-1 yapıp 5-5e geçmiş olsam ya da 5-5ten 1-1e geçmiş olsam kıyaslama şansım olurdu ama 5le başladım öyle devam ettim hep. kitaba bakılırsa kilo verme hızının ilk 10 gün falan 5-5te daha hızlı olacağı ama bi süre sonra 1-1le eşitleneceği söyleniyor. valla başlarda gerçekten bayaa yokuş aşağı gidiyodu kilolar ama şimdi gıdım gıdım gıdım gidiyo hatta gıdımın gısı kadar anca gidiyo diyebilirim ama 5in başlardaki kilo verme hızından çok memnundum ben :) 1de de öyle midir bilemiyorum, değilse de bi süre sonra şartlar eşitleniyo zaten canım o yüzden hangisi kolayımıza geliyosa onu seçerek yapmalıyız bence