Rabbım tez zamanda hayırlı bır evlat sahıbı olmanızı nasıp etsın arkadaşım..dua ederiz inşAllah..Bu arada halley mıydı hatırlayamadım dukan sitesındekı testın ıngılızce olmasından yapamadıgını yazmıştı..şu lınkle sorunu ve dıger testi yapamayan arkadaşların sorunu çözulmuş olur inşAllah..Süpersiniz valla. Ne güzel her gün düzenli spor yapabiliyorsunuz. Ben bi türlü şu bisikletimi, bornozlardan kurtarıp kendi işlevinde kullanamıyorumHergün bi yarım saat yapsam süper olacak, bacaklarımın üst kısmı portakal kabukları içinde yüzüyor
Ben de dukanelladan dondurma yapıyom. 5 y.k. süt tozu, 3 y.k. tatlandırıcı, 1,5 y.k. kakao ve 1 ç.b. sütü karıştırıp, activianın minik yoğurt kaplarına döküyorum. 3 tane yarı dolu kap oluyor. Sonra da buzluğa atıp, canım tatlı istediğinde 3-5 çay k. yiyorum. Sıvı halini 1 dikişte yutabilirim nitekimAma katı olunca daha az yemiş oluyorum.
Bu arada 8 Mart'ta sigarayı bırakıyorum. Asıl ondan sonra nasıl olacak bakalım. Çünkü çay-sigara beni çok güzel frenliyordu. Bıraktıktan sonra sürekli bişeyler atıştırma krizlerim başlayacak. Daha önce de çok kereler bıraktım ve geri başladım, keşke bu kadar zararlı bi zıkkım olmasaydı, çok seviyorum çok. Ama muhakkak bırakmalıyım. Bebek istiyoruz çünkü. Yaklaşık 9 aydır evliyim ama maalesef hamile kalamadım. Fsh'ım biraz yüksek çıktı, 9,5 civarında. Hergün 2 kupa hayıt tohumu içiyorum. Ve 1 aydır da progestan kullanıyorum. Bu ay 2. ayım olacak. İnsanlar biraz laf ediyor, ama ben gayet sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Her gün 1 tane One-Day Woman ve yarım tablet folik asit içiyorum. Dua edin kızlar, eşim de ben de çok istiyoruz.
Perşembe de yaklaşıyor ufaktan, hepimize bol eksili günler olsun. Öpüldünüz
Süpersiniz valla. Ne güzel her gün düzenli spor yapabiliyorsunuz. Ben bi türlü şu bisikletimi, bornozlardan kurtarıp kendi işlevinde kullanamıyorumHergün bi yarım saat yapsam süper olacak, bacaklarımın üst kısmı portakal kabukları içinde yüzüyor
Ben de dukanelladan dondurma yapıyom. 5 y.k. süt tozu, 3 y.k. tatlandırıcı, 1,5 y.k. kakao ve 1 ç.b. sütü karıştırıp, activianın minik yoğurt kaplarına döküyorum. 3 tane yarı dolu kap oluyor. Sonra da buzluğa atıp, canım tatlı istediğinde 3-5 çay k. yiyorum. Sıvı halini 1 dikişte yutabilirim nitekimAma katı olunca daha az yemiş oluyorum.
Bu arada 8 Mart'ta sigarayı bırakıyorum. Asıl ondan sonra nasıl olacak bakalım. Çünkü çay-sigara beni çok güzel frenliyordu. Bıraktıktan sonra sürekli bişeyler atıştırma krizlerim başlayacak. Daha önce de çok kereler bıraktım ve geri başladım, keşke bu kadar zararlı bi zıkkım olmasaydı, çok seviyorum çok. Ama muhakkak bırakmalıyım. Bebek istiyoruz çünkü. Yaklaşık 9 aydır evliyim ama maalesef hamile kalamadım. Fsh'ım biraz yüksek çıktı, 9,5 civarında. Hergün 2 kupa hayıt tohumu içiyorum. Ve 1 aydır da progestan kullanıyorum. Bu ay 2. ayım olacak. İnsanlar biraz laf ediyor, ama ben gayet sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Her gün 1 tane One-Day Woman ve yarım tablet folik asit içiyorum. Dua edin kızlar, eşim de ben de çok istiyoruz.
merhaba,en kısa sürede istediğiniz kiloya inmenizi ve bebek sahibi olmanızı dilerim.progestan kullanırken diyet yapmanız iyi bu arada.çünkü ben hamileyken düşük tehlikem için yaklaşık 3-4 ay kullanmıştım ve mühtiş kilo aldırmıştı bende.hamile kalmak için klomen kullanılıyor genelde ama siz mutlaka doktor gözetimindesiniz zaten.hamile kalmadan zayıflayın derim ama...
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Bana da önce 1 ilaç verdi, fsh'ı düşürmek için, 12,5 tu. 1 ay sonra gittiğimde 9,5 a inmişti ve artık hormonlarla oynamaya gerek yok dedi. Ve bu progestanı verdi. Yumurtlamayı aktifleştiriyormuş. 3-4 ay kullan, olmazsa gel başka ilaç vercem dedi. Ama dediğiniz gibi daha çok klomen veriyorlar, bana niye onu vermedi anlamadım. Bu ay da hamile kalamazsam gidecem valla, 4 ayı bekleyemem. Yaş olmuş 34. Evet ben de şöyle 57-60 kg arası olsam iyi olacak hamilelik öncesi. En az 10-15 kilo alınıyor çünkü. Dukan da hamileler için güçlendirme evresini öneriyor. Ben de öyle yapardım. Neyse, keşke kalsam da... Hayırlısı olsun inşallah.
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Bana da önce 1 ilaç verdi, fsh'ı düşürmek için, 12,5 tu. 1 ay sonra gittiğimde 9,5 a inmişti ve artık hormonlarla oynamaya gerek yok dedi. Ve bu progestanı verdi. Yumurtlamayı aktifleştiriyormuş. 3-4 ay kullan, olmazsa gel başka ilaç vercem dedi. Ama dediğiniz gibi daha çok klomen veriyorlar, bana niye onu vermedi anlamadım. Bu ay da hamile kalamazsam gidecem valla, 4 ayı bekleyemem. Yaş olmuş 34. Evet ben de şöyle 57-60 kg arası olsam iyi olacak hamilelik öncesi. En az 10-15 kilo alınıyor çünkü. Dukan da hamileler için güçlendirme evresini öneriyor. Ben de öyle yapardım. Neyse, keşke kalsam da... Hayırlısı olsun inşallah.
öğle yemeğimde tavuklu kereviz salatası yedim. edanın tariflerinden baktım. herkese tavsiye ederim denemeyenlere, harikaaa ötesi :)hem doyurucu hem lezzetli.
bu sabah tariflerden kilom hakkında yazamadım dün 76.2 bugün 76.3 oldum ama dün sebze günümdü ve tuzlu dana janbonlu tost yedim büyük bir olasılıkla bünye su tutu.perşembeye kadar 500 gr olur inşallah dediğim gibi ben haftada yarım kiloya razıyım.yeterki gitsin.dayanamadığım noktalar oldu onlardada verdiğim tariflerdekilerden yapıp yedim.bu dayanmamı kolaylaştırdı.dayanma noktam artımı yine sade yemeye başlıyorum.dün ilkez dana yürek pişirdim.kurbanlarda karışık yapardım.ama sade olara ilkez yaptım.ete göre dha ser oluyor.ama yağ oranı düşük hemde lezzeti iyi.fiyatıda uygun kilosu 10 lira yarım kilo epey bir miktar sırf kas olduğu içinde su salıp miktarı çok düşmüyor.değişik şeyler denemek isteyenlere tavsiye olunur.tavuk köftesi yapmayı deniyeceğim duan usulü.tuturursam size tarifini veririm.kıyma köfte yapmıştım.herhalde buda tutar .adana da yapacağım adanada zaten ekmek yok tutar ama adananın çöpşişinde elimde kalmadı.onun yayvan şişinin tahtasını bulmuştum şimdi yok bulamıyorumçadanayı tavuk kıyması ilede yapmıştım.neyse demir şişe dizer tost makinasında pişiririm mayalı dukan krebine azbir sumaklı soğan salatasıyla dürüm yapabilirm.bugünlerde yemek konusunda iyice abartım.bukadar tarifi verdim yaptıklarımıda buzluğa koydum inanın ama hiçbirşey yiyesim yok.yaparken doydum.şuan vitaminde kullanıyorum.normalde vitamin iştahımı açardı ama A101 den aldığım multivitamin hem iyi geldi hemde iştahımı açmadı.fiyatıda uygun 15 lira civarında normalbir vitamin şimdi 40 dan aşağı deyildir.hemde onlar çok iştah sçıyor.günde sabahları birtane aldım işe yarıyor.kendimi çok enerjili hissediyorum.tavsiye ederim
Süpersiniz valla. Ne güzel her gün düzenli spor yapabiliyorsunuz. Ben bi türlü şu bisikletimi, bornozlardan kurtarıp kendi işlevinde kullanamıyorumHergün bi yarım saat yapsam süper olacak, bacaklarımın üst kısmı portakal kabukları içinde yüzüyor
Merhabalar... inşallah hepiniz iyisinizdir :) Kilolarınızı veriyorsunuzdur. sularınızı içiyorsunuzdur, sporlarınızı yapıyorsunuzdur :)
Ben yoğun çalışmaca bildiğiniz gibi. Hafta sonu misafirler geldi. kocaman pasta getirmişler rejimde olduklarını bildiikleri halde. oturdu herkes yedi ama ben bir çatal bile yemedim en sevdiğimdendi :)
Kendimle gurur duyuyorum :) Bugün işyerinde herkes mickey kilo verdin, inceldin sen dediler. Bunları duymak çok güzel
öğle yemeğimde tavuklu kereviz salatası yedim. edanın tariflerinden baktım. herkese tavsiye ederim denemeyenlere, harikaaa ötesi :)hem doyurucu hem lezzetli.
ben de kereviz salatasi yedim bugun, gorseydim tarifi tavukda eklerdim.
gercekten pek guzel. kerevizin yemegini sevmem halbuki, cig, sarimsakli yogurtla baya adama donuyor.
paylaştığın tarifler için sağol.başka tariflerini de heyacanla bekliyorum.maya demişsin ataktaki krebe maya kullanabilir miyim?bi de ben kıvamı tutturamıyorum ya.normal krep gibi mi kıvamı ayarlayacağım.yani aynı kıvam mı olacak
hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah size inşallah.sigarayı bırakma kararı süper ötesi bir şey.dukanı yapmakla zaten sağlığınıza yatırım yapıyorsunuz bi de sigara bırakınca harika olacak.şahsen sigara kokan bayanlara tahammül edemiyorum.perşembe tartı günü mü bilmiyordum
tebrikler seyirde mi yeniyor bu salata
paylaştığın tarifler için sağol.başka tariflerini de heyacanla bekliyorum.maya demişsin ataktaki krebe maya kullanabilir miyim?bi de ben kıvamı tutturamıyorum ya.normal krep gibi mi kıvamı ayarlayacağım.yani aynı kıvam mı olacak
kızlar 17sinde diyete başladım 6 gün atak evdesinde 58de 55.85 e düştüm aradan 10 gün geçti 5+5 yapıyorum ama ama 55e düşmüşüm yani 1 kilo bile veremedimneden böyle oldum bana bunu izah edebilecek varmı bu duraklamayı
çok kilon yok hatta yok bile sayılırsın bu yoklukta neyi vermeye çalışıyorsun kendini dövdürürsün bir kilo bile verememiş.kızım bile sende 7 kilo fazla ve 7 sınıfa gidiyor.
Boyum 1.57 ama sadece basenlerim ve bacaklarımdan şikayetim var.. :):):):) çok güldürdünüz ama benii :)
tmm kızmaya devam edin ama bana açıklayın lütfennnnnn neden durakladım spormu yapmalıyım
çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşir.çok eğlenceli yazıların seni okumak büyük keyif.iyi ki varsın.öyle cümlelerin var ki alemsin ya.
benim gideceğim yerde belediyenindi ücretliydi. annem gelmeyince bende tek başıma gitmemücretsiz yararlanabileceğin yer varken neden birdünya para vereceksin.ben spor salonlarınada gittim.doğru dürüst ilgilenmiyorlar bide zamanı ço az tutuyorlar sınırsız üyelik içinde birservet istiyorlar.işi soyguna çevirmişler.birde hiçbirşey vermiyorlar.bende gençlik sporunkine başladım haftada 4 gün.2 plates 2 airobik.geçensenede gitmiştim.gayette memnun kaldım.hatta şuan gitmek için hazırlandım bile.hareket yapta ister ters ister düz olsun
canım geçmiş olsun. ellerin kötü olmuş ya... ama bu arada parmaklar da kalem gibi maşallah
sürekli tozlu ortamda çalıştığım için. ellerimi yıkamak zorunda kalıyorum. sıvı sabun yerine köpük koyuyolar içinde dezenfektan mı var bilemedim. herkesin ellerini mahvetti.günaydın herkese
geçmiş olsun canıııım hiç anlamam böyle alerjik şeylerden ama belki bişi tavsiye edebilecek bi kaç arkadaş çıkar. acısı devam ederse doktora git ama bence daha çok canın yanmasın
yumurta hiç tüketmiyorum iş yerinde ki köpükten olduyumurtayi mi cok kacirdin acaba,
aklima geldi birisi vardi, 5 gunde 30 yumurta yemis, sonra alerjisi cikmis tabi, buraya yaziyordu, yumurtadan olabilir mi diye.
umarim duzelir bir an once. gecmis olsun.
kızlar ben geldim :) nasılsınız bakalım?
çatlak kemik geçmiş olsun canımumarım bir an önce geçer. yumurtadan olabilir mi ki acaba?? yada yedklerin de varsa eğer birşey oda olabilir. dikkat et bi yediğine içtiğine hangisinden sonra oldu gözden geçir kendini bu arada yakınlarda kipaya uğrayacağım sanırım senin çalıştığın güne denk getirir görürüm seni :)
baharatlı yoğurdumu yedim.çok tok tutuyor yada benim mide küçüldü.tavuğumu haşladım.sp günüm.kızım uyuyor..evde birsürü iş var,bende ise bir tuhaf sıkıntı.canım hiçbirşey yapmak istemiyor.tavuğu yoğurtla yiyeceğim,kocamada veririm çünkü birşey yapasım yokkkbu ev hanımlığı baya zor ve sıkıcı bir işmiş yahu....izinden önce biri bana çalışmayı özleyeceksin dese kahkahayla gülerdim
baharatlı yoğurdumu yedim.çok tok tutuyor yada benim mide küçüldü.tavuğumu haşladım.sp günüm.kızım uyuyor..evde birsürü iş var,bende ise bir tuhaf sıkıntı.canım hiçbirşey yapmak istemiyor.tavuğu yoğurtla yiyeceğim,kocamada veririm çünkü birşey yapasım yokkkbu ev hanımlığı baya zor ve sıkıcı bir işmiş yahu....izinden önce biri bana çalışmayı özleyeceksin dese kahkahayla gülerdim